Aspirincim aman dikkat et canım ne belirti verdi peki bu?
Bu arada son sabah yapana kocaman maşallah diyorum o ayrı ama ben doğumdan sonra da 2-3 ay yapmam zaten aynen çiğdoş gibiydim olmasada olur benim için hatta daha bile iyi olurolumunekankayizsmile
gecen bizde muhabbeti vardı kızımı tek kardeş bırakmam filan diye ama bende nasıl yapılır unuttum dedim: ))))
kocişim ben sana hatırlatırım hayatım dedi oduncukummm benim şu günler geçsin 40 50 dinlemicem yaaa aaa murnumun ucunda tütüyoooooooooooo
didoş bu da çok özel olacak ama zor oluyo be kuşum demi?
yani normal zamanda hamilelikten öncede ben hep istemeye istemeye..
bazen diyorum kendikendime musmus um galiba ben diye..
ay ınanmıyorum 6aymı maşşalha ne dıyım ozel olcak ama sıze bışey anlatıyımmı artık burda kardeş gibi olduk nasılsa ben ilk hamılelığımdede hıç kısıtlamadım son ay ilk ay dıye hatta doğuma gitceğim sabah bıle olmuştur anlaın yanı..bundada hiç korkmadım şükürki...
Ayy süpersin valla ne diyeyimm..benim eşim bu konuda bendende pimpiriklidir korkar..bi de tuhaf olur orda çocuk varken yapamam ben diyoooo :roflol: yani kandırılcak gibi değil bizimkii..
BANA GECEN SENDEN KORKUYORUM DEDİ YA :)) BANA TECAVÜZ EDECEKMİŞSİN GİBİ BAKIYORSUN DİYO OZAMAN SENDE AYAĞ:içelim::içelim::içelim:INI DENK AL ELİMDEN GAZOZ İÇME DEDİM :))))))))
Ya kızlar özel bir sorum olacak çok merak ettim herkes kocişiyle arkadaş gibi mi yaşıyor evde biz artık iyice o moda bağladık bir daha eskisi gibi olur muyuz acaba
Kuzu valla biz kocişle 3-4 haftadır arkadaş gibiyiz,birbirimize her anlamda çok fena düşkünüz; zor bıraktık :kedi: Bakalım beklicez biraz mecburen!!!! Bi sıkıntı yaşamadık, herşey yolunda gitti o ana kadar işte... alkisalkisalkis
s.ocağında bi kadın vardı 2 çocuğunun arası 10 ay bilem değilmişkaydirigubbakcemile3
yuuuuuuh dedim yani normal doğum yapmış e adam da hiç beklememiş yani doğumdan hemen sonra hamile kalmış kadın yok artık dedimkaydirigubbakcemile3
gecen bizde muhabbeti vardı kızımı tek kardeş bırakmam filan diye ama bende nasıl yapılır unuttum dedim: ))))
kocişim ben sana hatırlatırım hayatım dedi oduncukummm benim şu günler geçsin 40 50 dinlemicem yaaa aaa murnumun ucunda tütüyoooooooooooo
s.ocağında bi kadın vardı 2 çocuğunun arası 10 ay bilem değilmişkaydirigubbakcemile3
yuuuuuuh dedim yani normal doğum yapmış e adam da hiç beklememiş yani doğumdan hemen sonra hamile kalmış kadın yok artık dedimkaydirigubbakcemile3
bende bazen istemiyorum ama eşim malesfkı bana çok düşkün en uzun süre 2gece bazen bende kaçmaya yer arıyorum dua ediyorum uyusun diye ama yok kaçınılmaz son....ben doktorumla bunları konuşmuştum daha once doktorumda doğumu kolaylaştırdığını soylemıştı eşim hala ilk çocuğum için dalga gecer....sayemde doğumun kolay gectı ıyısın dıye....
donmustu canım en son kontrolumuzde doktor ole demıstı... canım kaburgalarımdada hıssedıyorum aynı anda sag tafaımdada masallah hıc ıkız bebeklerı aratmıyo 2-3 yerden gırısıyo bana