2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aspirincim aman dikkat et canım ne belirti verdi peki bu?

Bu arada son sabah yapana kocaman maşallah diyorum o ayrı ama ben doğumdan sonra da 2-3 ay yapmam zaten aynen çiğdoş gibiydim olmasada olur benim için hatta daha bile iyi olurolumunekankayizsmile

offf kızlarrr benım cadı kzıım hep sag tarafımda hatta bazen hareketlerını teeee bobregımın orlarda hıssedıyorum acıyo canım

gecen bizde muhabbeti vardı kızımı tek kardeş bırakmam filan diye ama bende nasıl yapılır unuttum dedim: ))))
kocişim ben sana hatırlatırım hayatım dedi oduncukummm benim şu günler geçsin 40 50 dinlemicem yaaa aaa murnumun ucunda tütüyoooooooooooo

didoş bu da çok özel olacak ama zor oluyo be kuşum demi?
yani normal zamanda hamilelikten öncede ben hep istemeye istemeye..
bazen diyorum kendikendime musmus um galiba ben diye..

Ayy süpersin valla ne diyeyimm..benim eşim bu konuda bendende pimpiriklidir korkar..bi de tuhaf olur orda çocuk varken yapamam ben diyoooo :roflol: yani kandırılcak gibi değil bizimkii..

BANA GECEN SENDEN KORKUYORUM DEDİ YA :)) BANA TECAVÜZ EDECEKMİŞSİN GİBİ BAKIYORSUN DİYO OZAMAN SENDE AYAĞ:içelim::içelim::içelim:INI DENK AL ELİMDEN GAZOZ İÇME DEDİM :))))))))

:roflol: kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar özel bir sorum olacak çok merak ettim herkes kocişiyle arkadaş gibi mi yaşıyor evde biz artık iyice o moda bağladık bir daha eskisi gibi olur muyuz acaba

Kuzu valla biz kocişle 3-4 haftadır arkadaş gibiyiz,birbirimize her anlamda çok fena düşkünüz; zor bıraktık :kedi: Bakalım beklicez biraz mecburen!!!! Bi sıkıntı yaşamadık, herşey yolunda gitti o ana kadar işte... alkisalkisalkis

hassas konulara girmişiz bakıyorum :)
walla bize doktorlar -eskisi de yanisi de yasak koymadi

gecen haftaya kadar yapiyorduk ama bi daha yapmicas diyoz bakalim :)

s.ocağında bi kadın vardı 2 çocuğunun arası 10 ay bilem değilmişkaydirigubbakcemile3
yuuuuuuh dedim yani normal doğum yapmış e adam da hiç beklememiş yani doğumdan hemen sonra hamile kalmış kadın yok artık dedimkaydirigubbakcemile3

benimde benimdee..gözüm dönmüştürrrr delikafadulden delikafadulden :jeyyar: :jeyyar: aklinialirimsmile

:bbo:
yuhhh lohusaykenmı hamıle kalmıs...

bende bazen istemiyorum ama eşim malesfkı bana çok düşkün en uzun süre 2gece bazen bende kaçmaya yer arıyorum dua ediyorum uyusun diye ama yok kaçınılmaz son....ben doktorumla bunları konuşmuştum daha once doktorumda doğumu kolaylaştırdığını soylemıştı eşim hala ilk çocuğum için dalga gecer....sayemde doğumun kolay gectı ıyısın dıye....

şeyma döndümü senin kız başı nerde?benimkinin ayakları sağ kaburgamda yukarda yani...

donmustu canım en son kontrolumuzde doktor ole demıstı... canım kaburgalarımdada hıssedıyorum aynı anda sag tafaımdada masallah hıc ıkız bebeklerı aratmıyo 2-3 yerden gırısıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…