ya kızlar aranızda bebeği ters olan varmı benim kızımın ayakları doğum kanalında kafası göğüslerimin altında dr son anda dönmezse normal olmaz diyor.şu an içinde normal doğum gözükmüyor dedi
hoşgeldin pisim ne soracaktın sen gelince bakıyyym..
didem özeline bakk..
banada doktor makat gelişli duruyor bebek dedi.belki döner son aylarda dedi bakalım bidaha gittiğimde ne diyecek.
Ya bana sanki yapsak kızım görecek ayıp olacak gibi de geliyor artık zaten sonra 5 ay bizim odada yatıcak artık seneye ilkbahara kısmetse
Ya bana sanki yapsak kızım görecek ayıp olacak gibi de geliyor artık zaten sonra 5 ay bizim odada yatıcak artık seneye ilkbahara kısmetse
Koca kafalı olmaz annesi o hiç dert etme hem zaten her doğan bebek biraz kocakafalı olur:))))
hoşgeldin canım bizim konumuz ya kaynanalar yada kocalarrrrrr
Çİğdoş nereye kaçtın kız
Merhabalar kızlar biz geldik :))
kIZ NE MONGOLU olsa derdi doktor abuk subuk konuşma el kadar çocuk hakkında
Merhabalar kızlar biz geldik :))
Yok canım kaydirigubbakcemile3 erkeklerin kafaları nedense daha büyük oluyor.Aksam üstü konuşuyoduk burda arkadaşlarla bi problem olmuyomuş büyük olanlarda var küçük olanlarda..Benimkide 1 haftaya yakın küccük kafalı :)
Sorayım...
Şimcik, p.tesi hastanedeydim ya; oradaki ultrason ölçümlerini veriyorum. Ultrason kağıdı vermediler, acil kağıdına yazı doktor. Yazıyorum bende.
31+4'tüm pazartesi
BPD: 34+2
HC: 33+3
AC: 32+0
FL: 33+0
Şimdi sormak istediğim şu: Bebeğin ortalaması 33+2 falan oluyor da, bu şakak ölçüsü neden 2 hafta ileri gitmiş, koca kafalı mı olacak benim bebeğim??
didem bırak sana buluşmasında kendi kızı hakkında konussun daha iyi
ay bu kadın hergün arıyo mu seni?
bu arada beni yan tarafa çağırdılar.gitmem lazım ayıplıolar sonraa.
amaaaa ben de sırf bişeyler yemek için gidiorm oooohhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?