2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

banada doktor makat gelişli duruyor bebek dedi.belki döner son aylarda dedi bakalım bidaha gittiğimde ne diyecek.

Ya bana sanki yapsak kızım görecek ayıp olacak gibi de geliyor artık zaten sonra 5 ay bizim odada yatıcak artık seneye ilkbahara kısmetse

hoşgeldin pisim ne soracaktın sen gelince bakıyyym..
didem özeline bakk..

Sorayım...
Şimcik, p.tesi hastanedeydim ya; oradaki ultrason ölçümlerini veriyorum. Ultrason kağıdı vermediler, acil kağıdına yazı doktor. Yazıyorum bende.

31+4'tüm pazartesi

BPD: 34+2
HC: 33+3
AC: 32+0
FL: 33+0

Şimdi sormak istediğim şu: Bebeğin ortalaması 33+2 falan oluyor da, bu şakak ölçüsü neden 2 hafta ileri gitmiş, koca kafalı mı olacak benim bebeğim??

banada doktor makat gelişli duruyor bebek dedi.belki döner son aylarda dedi bakalım bidaha gittiğimde ne diyecek.

Bizimki pisiyle 7. ayda kafası aşağı duruyordu. Hala öyle sanırım. Kedi kucağa çıkınca ayaklarıyla ittirir ya, hala öyle ittiriyor. Bu saatten sonra diğer yöne dönmemesi lazım zaten. Seninki de döner bugün yarın.

Ya bana sanki yapsak kızım görecek ayıp olacak gibi de geliyor artık zaten sonra 5 ay bizim odada yatıcak artık seneye ilkbahara kısmetse

sen de hepten naptın canım :)) yazık eşine de :) okadar uzatmayın araya soğukluk girer Allah korusun...

Biz de yapmadık, aylar oldu... Tehlikeli hamileliğim, adam da korkusundan yaklaşmıyor. Amaaaa, şu doğumun 40'ı çıksıııınnn, bak o zaman neler oluyor?? Ya tecavüzcü coşkun gibi dolaptan üstüne atlayacağım, ya da ilacına gazoz (evet evet gazozuna ilaç değil, ilacına gazoz katarım ben; ters adamın işi işte) atacağım nuri alço gibi :jeyyar:

Koca kafalı olmaz annesi o hiç dert etme hem zaten her doğan bebek biraz kocakafalı olur:))))

Ama kafası ileriden gidiyor, mongol falan olmasın Allah muhafaza? bilmiyorumkismile

Kaynana demişken görümcem gitti yanına söylenip duruyor bizimki geldi de kesemi açtı çok masraf yapıyor bir de ark. getirmiş diye insan kızı için der mi ya aylardır görmemişti

didem bırak sana buluşmasında kendi kızı hakkında konussun daha iyi
ay bu kadın hergün arıyo mu seni?

bu arada beni yan tarafa çağırdılar.gitmem lazım ayıplıolar sonraa.
amaaaa ben de sırf bişeyler yemek için gidiorm oooohhh...

Yok canım kaydirigubbakcemile3 erkeklerin kafaları nedense daha büyük oluyor.Aksam üstü konuşuyoduk burda arkadaşlarla bi problem olmuyomuş büyük olanlarda var küçük olanlarda..Benimkide 1 haftaya yakın küccük kafalı :)
bebeğim kafası küçük [Arşiv] - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

senağlama Güle güle... Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…