Sorayım...
Şimcik, p.tesi hastanedeydim ya; oradaki ultrason ölçümlerini veriyorum. Ultrason kağıdı vermediler, acil kağıdına yazı doktor. Yazıyorum bende.
31+4'tüm pazartesi
BPD: 34+2
HC: 33+3
AC: 32+0
FL: 33+0
Şimdi sormak istediğim şu: Bebeğin ortalaması 33+2 falan oluyor da, bu şakak ölçüsü neden 2 hafta ileri gitmiş, koca kafalı mı olacak benim bebeğim??
Merhabalar kızlar biz geldik :))
Hoşgeldinnn)
Kızlar buarada ben bebek şekeri malzemelerimi aldım kendim yapcam dedim yaa, içine badem şekerimi koysam lavanta mı koysam karar veremedim..arkalarınada mıknatıs yapıştırcam buzdolabı süsü olarakta hatıra kalsın insanlarda diye..bunların adı bebek şekeri ya, ne bileyim lavanta olmaz sanki gibime geliyoo..sizler ne düşünüyosunuz nasıl dağıtcanız??
Hoşgeldinnn)
Kızlar buarada ben bebek şekeri malzemelerimi aldım kendim yapcam dedim yaa, içine badem şekerimi koysam lavanta mı koysam karar veremedim..arkalarınada mıknatıs yapıştırcam buzdolabı süsü olarakta hatıra kalsın insanlarda diye..bunların adı bebek şekeri ya, ne bileyim lavanta olmaz sanki gibime geliyoo..sizler ne düşünüyosunuz nasıl dağıtcanız??
merhaba çiğdem dün de ben aynı dertten muzdariptim gerçi tam tersi şakak ölçüsü 2 hafta geriden geliyor demişti doktorum.bugun baska bı doktora daha gittik mikrosefali ihtimalini getiriyor akla 32 hafta gel tekrar bakalım dedi geri kalan bütün ölçüler sat la uyumlu öfff bugun ıcım rahatlar dedim ama daha kötü oldu inşallah dediği şey değildir geçmez şimdi bana 2-3 hafta .eyvahedigeldismile
hahahaaaay ayy ne fena bir ablayımm yaaavv.
erkek kardeşim akşamdan beri okul numarasını söylemiyor serseri..
yalan yanlış numaralar veriyor 4 haneli 200 tane numara denedim bulamadım.
açılmıyo bi türlü.tabi yanlış vermiş uyuz bilerek bi de bana diyo ablacm
hocalar notları girior ondan açılmıyor diye ppeeehh ben de yuttumm.
aradım okulu valla tanıdıktı hocamda ricaminnet öğrendim telden
söylemiyorlarmış velisi gelince söylüyorlarmış ama ben öğrendim.
NOTLARINI görücem şimdide e-okul açılmıyor..
akşam açılıodu ne güzel...
gİT YE CANIM AFİYET OLSUN :)
Angelnrc bence çok az olmuş be arkadaşım 1 tane pijama neyine yeter bir kussa bitti bence sen en az 3er tane daha al dediklerinden çok pahalı almasan da olur çık pazara
Bence lavanta koy o şekerleri yiyemeyecekler dolap süüs olunca o zaman lavanta daha mantıklı.Ya bende dolap süsü olarak kullanılan bir şey yaptırcam ama bebek mevlüdü yapınca versem gelenlere doğumda bebekli çikolata vereyim diyorum sizce nasıl olur...:hulya:
Ben de buzdolap süsü yaptırıyorum bebekli arkasına da lavanta koyduruyorum şeker nasıl olsa yenmez
canım lavanta koy kimse tercih etmiyo artık şeker süs bozulmasın diye
kızlar bizde kocişle 8 aydır arkadaş gibiyiz gün sayıyor garibim 40 günde lahusalık var diyorr offf offff çekiyor valla
akşam ben arkadaşım doğum yaptı hem hava almak için onu ziyarete gittim
bebişi çok tatlı maşallahh 3750 gr 52 cm doğmuş
sezeryan doğum yaptı 2.si bu ilk günağrıları olmuş ama akşam iyiydi
hemşireler bebeğe sadece kısa kollu alttan çıt çıtlı bady giydirmişler
kat kat giydirlmesini istemiyorlarmış
oda sıcaklığı 25 dereceyi geçmesin dedi yoksa hep uyur dedi emmesi için uyanması lazımdı
hemşire geldi uyandırmak için yüzünü okşadı burnunu tuttu zorla uyandı
sarılık olmaması için emmesi şartmış
valla öylece baktımm gerçekten minicik birşey bakımı zor oluyor
göğüs ucu kremi almamış arkadaş emerken canı yanmaya başlamış hemşirede numune getirdi sürdüler
ilk gün gecelik giymiş sonra pijama takımına dönmüş baya inceledim kendimde doğum yapıcam ya o birde tecrübeli
ya biz su göğüs ucu kremini şimdimisürücez bebk emmeye başlayınca mı anlamadım
kızlar bizde kocişle 8 aydır arkadaş gibiyiz gün sayıyor garibim 40 günde lahusalık var diyorr offf offff çekiyor valla
akşam ben arkadaşım doğum yaptı hem hava almak için onu ziyarete gittim
bebişi çok tatlı maşallahh 3750 gr 52 cm doğmuş
sezeryan doğum yaptı 2.si bu ilk günağrıları olmuş ama akşam iyiydi
hemşireler bebeğe sadece kısa kollu alttan çıt çıtlı bady giydirmişler
kat kat giydirlmesini istemiyorlarmış
oda sıcaklığı 25 dereceyi geçmesin dedi yoksa hep uyur dedi emmesi için uyanması lazımdı
hemşire geldi uyandırmak için yüzünü okşadı burnunu tuttu zorla uyandı
sarılık olmaması için emmesi şartmış
valla öylece baktımm gerçekten minicik birşey bakımı zor oluyor
göğüs ucu kremi almamış arkadaş emerken canı yanmaya başlamış hemşirede numune getirdi sürdüler
ilk gün gecelik giymiş sonra pijama takımına dönmüş baya inceledim kendimde doğum yapıcam ya o birde tecrübeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?