2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba çiğdem dün de ben aynı dertten muzdariptim gerçi tam tersi şakak ölçüsü 2 hafta geriden geliyor demişti doktorum.bugun baska bı doktora daha gittik mikrosefali ihtimalini getiriyor akla 32 hafta gel tekrar bakalım dedi geri kalan bütün ölçüler sat la uyumlu öfff bugun ıcım rahatlar dedim ama daha kötü oldu inşallah dediği şey değildir geçmez şimdi bana 2-3 hafta .eyvahedigeldismile

Merhabalar kızlar biz geldik :))

Hoşgeldinnn )

Kızlar buarada ben bebek şekeri malzemelerimi aldım kendim yapcam dedim yaa, içine badem şekerimi koysam lavanta mı koysam karar veremedim..arkalarınada mıknatıs yapıştırcam buzdolabı süsü olarakta hatıra kalsın insanlarda diye..bunların adı bebek şekeri ya, ne bileyim lavanta olmaz sanki gibime geliyoo..sizler ne düşünüyosunuz nasıl dağıtcanız??

Merhaba kızlar nasılsınız sizi gidi dedikoducular kaynanaları ve kocaları çekiştiriyorsunuz ha söylicem sizi görürsünüz.....kaydirigubbakcemile3

hahahaaaay ayy ne fena bir ablayımm yaaavv.
erkek kardeşim akşamdan beri okul numarasını söylemiyor serseri..
yalan yanlış numaralar veriyor 4 haneli 200 tane numara denedim bulamadım.
açılmıyo bi türlü.tabi yanlış vermiş uyuz bilerek bi de bana diyo ablacm
hocalar notları girior ondan açılmıyor diye ppeeehh ben de yuttumm.
aradım okulu valla tanıdıktı hocamda ricaminnet öğrendim telden
söylemiyorlarmış velisi gelince söylüyorlarmış ama ben öğrendim.
NOTLARINI görücem şimdide e-okul açılmıyor..
akşam açılıodu ne güzel...

Bence lavanta koy o şekerleri yiyemeyecekler dolap süüs olunca o zaman lavanta daha mantıklı.Ya bende dolap süsü olarak kullanılan bir şey yaptırcam ama bebek mevlüdü yapınca versem gelenlere doğumda bebekli çikolata vereyim diyorum sizce nasıl olur...:hulya:

aman kızlar yaaa bişey olsa doktorlar felaket habercisi gibi çat çat söyleyiveriyorlar.
benimki nası demişti bebeğin down sendromlu olabilir sakın ağlıym deme su aldır bilmmne
onlar anormal bişey göreceklerde bize söylemiycekler.yok canım takmayın kızlar yaa valla
pisim çıkarıp usg kağıdına bile bakmadım.onlar sağlıklı maşallahı var onların.bu haftaya kadar
geldiler hepsi sağlıklı olacaklar inşşallah.durduk yere kendinizi üzmek için bişeyler çıkarmayın
bakayım aaaa ne olacak yani accık koca kafalı olur tosunlar ne var....

küsmeyin kıslar yaaa didemim pisim sen de ağlama...
yaaa ama napıymm benimde canım sıkılıor küçük pc yi alsam yanıma
oradan yazasam çok güzel olur ama mana bulurlar yaa.ben de ayrılmak
istemiyom sizden hem napayım muhabbette çok sıkıcı.kocakarılarla.
ben de sırf yemek için gidiorm napıymm:))))

merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ben bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim çekmeceye yerleştirdim ama gözüme za göründü sizlerinde fikirlerini alayım diyorum yada daha neler alayım yazarsanız sevinirim kızlar 0-3 aylık olanlar
8 badi
bir pijama takımı
3 patiksiz alt
2 ince tulum
1 zıbın
3 eldiven
2 şapka
0-3 ler bu kadar kızlar

canım lavanta koy kimse tercih etmiyo artık şeker süs bozulmasın diye

kızlar bizde kocişle 8 aydır arkadaş gibiyiz gün sayıyor garibim 40 günde lahusalık var diyorr offf offff çekiyor valla
akşam ben arkadaşım doğum yaptı hem hava almak için onu ziyarete gittim
bebişi çok tatlı maşallahh 3750 gr 52 cm doğmuş
sezeryan doğum yaptı 2.si bu ilk günağrıları olmuş ama akşam iyiydi
hemşireler bebeğe sadece kısa kollu alttan çıt çıtlı bady giydirmişler
kat kat giydirlmesini istemiyorlarmış
oda sıcaklığı 25 dereceyi geçmesin dedi yoksa hep uyur dedi emmesi için uyanması lazımdı
hemşire geldi uyandırmak için yüzünü okşadı burnunu tuttu zorla uyandı
sarılık olmaması için emmesi şartmış
valla öylece baktımm gerçekten minicik birşey bakımı zor oluyor
göğüs ucu kremi almamış arkadaş emerken canı yanmaya başlamış hemşirede numune getirdi sürdüler
ilk gün gecelik giymiş sonra pijama takımına dönmüş baya inceledim kendimde doğum yapıcam ya o birde tecrübeli

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile Korkuyorum...

Hakkaten yaw. Çok azimlisin pisim yaa kötükedihüso

gıT YE CANIM AFıYET OLSUN :)

Angelnrc bence çok az olmuş be arkadaşım 1 tane pijama neyine yeter bir kussa bitti bence sen en az 3er tane daha al dediklerinden çok pahalı almasan da olur çık pazara

gİT YE CANIM AFİYET OLSUN :)

Angelnrc bence çok az olmuş be arkadaşım 1 tane pijama neyine yeter bir kussa bitti bence sen en az 3er tane daha al dediklerinden çok pahalı almasan da olur çık pazara

saol canım neler ilave edeyim sen neler aldın 0-3 aylıkyazarmısın birde seninle aramızda 2 gün var sana sezeryan tarihi verildimia.s.

Senin fikirde çok iyi cnm..yani doğumda ilk günler gelenlere bebekli çikolata mevlüttede dolap süsü olanlardan vermen..ama doğum için kaç kişi gelir ki hiç kestiremiyorum ben.bide benim burda kimsem yok..nasıl olur kararsızım yanii..

Ben de buzdolap süsü yaptırıyorum bebekli arkasına da lavanta koyduruyorum şeker nasıl olsa yenmez

Evet genelde yenmediği için lavanta diyolar hep..sende doğuma gelenler için vercen dimi cnm

canım lavanta koy kimse tercih etmiyo artık şeker süs bozulmasın diye

Sanırım lavanta koycam sizler böyle deyince..

Hımm canzi cim iyi olmuş gözlemlerin..ama bende bebişlere ilk çıtçıtlı badi yerine göbek bağından dolayı hastaneler iç zıbını tercih ediyolar öle istiyolar diye duymuştum..sanırım her yerin uygulaması ufak tefek değişebiliyo işte..ben zaten her türlü şey koyarım ne olur ne olmaz..zaten el kadar şey hepsi fazla mal göz çıkarmaz..bende hastaneye zaten bir gecelik birde pijama takımı götürcem..

ya biz su göğüs ucu kremini şimdimisürücez bebk emmeye başlayınca mı anlamadım

Cnm bende lansinoh u aldım göğüs ucu için..en iyisi bu kremmiş..bildiğim kadarıyla doğumdan bikaç hafta önce hatta bir ay önce başlanması gerektiği..ben o yüzden erkenden başlıcam sürmeye..zaten göğüs ucu nekadarcık yer ki kremimiz bitmezde yani sonrası için..

Maşallah canım yaaa, Allah analı babalı büyütsün. Ya şekercim, öyle dedin de, şimdi ben doğum çantama, çıtçıtlı body koysam mı? Bir de normal iç çamaşırı gibi olanlardan yollamış teyzem onlardan mı, yoksa renkilerden mi koysam??

Canım sezeryan tarihim 20si ile 25temmuz arası dedi doktor yani 39. haftayı bekleriz filan dedi en son gittiğimde tabi bir sorun filan görürse 10undan sonra her an alabilirim dedi.
Ben kendim çok almadım da çok hediye geldi benimkiler abartı oldu canım ama bence enaz
5eldiven
5şapka
5alt
5askılı body
5kollu body
2-3 tulum
4-5 pijama
bunlar bence kesin olmalı bizimkiler abartmışlar bu saydıklarımdan en az 15 tane oldu ama napalım sülalenin ilk torunu sen en az 5'er tane al canım zaten hediye de gelir.
Bu arada diğer şeyleri aldın mı?Alt açma bezi işte burun aspiratörü termometre banyosu bornozu vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…