2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım neler ilave edeyim sen neler aldın 0-3 aylıkyazarmısın birde seninle aramızda 2 gün var sana sezeryan tarihi verildimia.s.

canım ben 5 tkm pijama aldım ayrı ayrı alt üstlerde aldım kusar ishal filan olur prima bez aldım cıkmaz ama olur ya cahiliz moku dısarı cıkar diye fazla olsun eksik olmasın

Siercim ben dğuma gelenlere değil mevluta gelenlere vericem doğum için biblolu çikolata yaptırıyorum. Mevlutta da düdleri dağıtıcam bir de madlen alır ikram ederim

gİT YE CANIM AFİYET OLSUN :)

Angelnrc bence çok az olmuş be arkadaşım 1 tane pijama neyine yeter bir kussa bitti bence sen en az 3er tane daha al dediklerinden çok pahalı almasan da olur çık pazara

herkez diyo çok alma elinde kalır diye diye böyle oldu birde diyolarki 0-3 olanları 40 gün giyebi,lir-3-6 aylık alın bilmiyorum ne yapsam

selam cici annişler

sıcak yeniden başlıyor sanırım bugun beni acayip ates basıyor yine

bide bacaklarımın arkası varis değil ama böle kızarık seritler var catlak mı olur sonra anlayamadım ama sorcam doktora böyle olan varmı bacakları?

bende bebek şekeri ile ugraşmadan almak istedim ama uygun bir site bulmakta zorlandım çünkü 1 e 5 koyarak fiyat veriyorlar %25 yada %30 kar koysalar anlayacağım o kadar ugrasıyor el emegi vericem ama çok fazla kar koydukları için kıl oldum ve hazır evde iken
çalışmıyorken kendim yapmaya ve benimle aynı durumda olanları kurtarmaya and içtim:)

web sitesi açmaya kara verdim ama henuz yapım aşamasında şeker resimleri ve hangi ürünler olacağını ekledim ama fiyatlandırmalar ve şeker dışındaki ürünlerin fotoları girmedi
her şekerin hem lavantalı hem mıknatıslı modeli yapılabiliyor diye belirteceğimde
eksiklerim olursa sizlerden de yardım isterim arkadaşlar fikirleriniz ile daha güzel bi hala getirebileceğime eminim....

bi bakın bakalım seker tasarımları nasıl:)

Ana Sayfa          Ürünler

Nurcan cım bencede az gibi olmuş..mesela zıbın 1 tane demişsin o çok az..peki hastane çıkışı almadınmı sen takım olanlardan.hani 5 li satılıyo yaa.o hastane çıkışlarından en az 2 tane lazım zaten kafadan.yani hastanede giydirlcek hemen..çorap filan hiç yazmamışsın meselaa..çorap çok lazım diyolar anneler..tulum ve patikli alt al yine..pijama zaten alman lazım daha..battaniye,ağız bezi vs onları aldınmı peki cnm..yoksa sırf kıyafet üzerinemi sormak istedin??

Hoşgeldin...
Çatlak sanırım, yine de doktora göster...
Benim karnımda çatlak yok, popom çatladı onun yerine :2: Bakalım bakalım siteye...

benim bir kıyafet takviyesi birde küveti falan kaldı biberona kadar aldık emzik fala ne biliym burada tecrubeli annelerin aldığına göre alt açma 2 tane aldımemzik siliko0n damaklı aldım biberonda dr braun birde mulupa indirim çeklerini migrosta kullandım

canım bende hastane için çukulataca yaptırıcam akşamki arkadaşımın yaptırdığı yere 1kg 50 tl 70 tane falan geliyormuş üzerinde bebek var tüy ve kurdale koymuşlar çukulatasıda baya büyük mevlüttede çubuklu bebek şekeri yaptırıcam
valla canım ben bady de koyucam çünnkü bende o hastanede doğum yapıcam hataa aynı doktorda bebekte gayet memnundu hayatından
kremde lansinoh en iyisiymiş canım isabetli karar bir ay önceden kullanılması uygunmuş

valla canım ben koyucam o kadar terleniyormuş ki durmadan değiştiriliyormuş tatlım her ikisindende koy canım

cANIM ÇOK olsun az olmasın al sen dinleme valla aynı gün 2 kere kaçsa bezinden kirlense napıcaksın her gün çamaşır mı yıkıycaksın hadi yıkadın kurudu kurumadı davası olur valla ben çok da pahalı şeyler almadım bana gelenler de işte chicco mothercare filan da değil ama çok var. Lcw de çok güzel uygun bodyler var alabilirsin canım oradan pazardan filan giydirmem dersen

Siercim ben dğuma gelenlere değil mevluta gelenlere vericem doğum için biblolu çikolata yaptırıyorum. Mevlutta da düdleri dağıtıcam bir de madlen alır ikram ederim

Anladım cnmm.bende belki doğum için sizler gibi bebekli çikolatada alabilirim bu daha mantıklı görünüyo çünkü..yaptıklarımıda sizin gibi mevlütte dağıtırım artık..

herkez diyo çok alma elinde kalır diye diye böyle oldu birde diyolarki 0-3 olanları 40 gün giyebi,lir-3-6 aylık alın bilmiyorum ne yapsam

Yok cnm tamam öle de diyolar ama gerçekten az olmuş senin kıyafetler..sonra çok zor durumda kalırsın vallaahhh..hele bide acemi olcazki kimbilir başımıza neler gelcek..sen al cnm zaten çok çok pahalı şeyler değil bunlar..

Bana doktorum krem kullanma şimdiden gögüslerin için badem yağ filan sür erken doğumu başlatır dedi. Aman kızlar dikkat. Bu arada canancım çok uygun bulmuşsun 70tane çikolatayı 50tlye. Ben 60 taneyi 80tlye alıcam

Ya ben çok abarttım alışverişi kızlar elimde patlıycak hepsi ama çok hediye geldi neyse napalım 2. çocuğa kalır

Hoşgeldin...
Çatlak sanırım, yine de doktora göster...
Benim karnımda çatlak yok, popom çatladı onun yerine :2: Bakalım bakalım siteye...

benimde karnımda yok ama bacaklar popu böle selülitli gibi oldu bi yumuşadım yani:)

kız ya güzellimi alıyo heralde:)

bide sivilce lekelerinden muzdaripim ne kullansam bilmiyorum her türlü alternatife açığım bu konuda da :)
yeterki gitsin bu izler

Patikli pantolon üzerine çorap giydiriyorlar mı? Koyayım mı ben de çantama??

kızlar mobilyam gelmiş annem cok begenmiş annem begendiyse güzeldir nasııl merak ediyorum birbilseniz aksam olsada eve gitsemmmm

Ben hep badem yağı sürüyorum, 4 aylıkken başlamıştım. Sabah akşam 2 kere.

Ay ben de çirkinleştim ama oğlum olacak. Kocam aynısın diyor, bana hiç öyle gelmiyor yaa... Site güzelmiş, baktım...

cANIM HEYECAN YAPMA NE KALDI Kı AKŞAMA GÖRÜRSÜN GıDınce hem kötü olma şansı yokki hepsi çok güzel oluyoru onların hele kuzular gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…