2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorucam, hani bu alt tarafımızdaki kemiğimiz acıyodu ya bi kaç kişinin. Şimdi orda iğne batması gibi bi acı oluyo bende sabahtan beri. Önceden yürüyünce falan ağrı olurdu ama şimdi oturuken bile iğne batması gibi bi acı oluyo. Sizde de oluyo mu böyle ?bilmiyorumkismile

teşekürler canım daha eksik herşey eklenmedi ama şekerleri tasarlıyorum işte hem bana eglence oluyor hemde kızım için daha çok secenek:)

Çatı ağrısı çekiyorsun sanırım. İyidir, çatın genişliyor.

canım valla benim arkadaş biraz pintidir o bulmuş bende ondan öğrendim yaptırcaz iştee bana kalsa ilk girdiğim yerden yaptırırdım eyvahedigeldismile

ben magnetlerımı alçıdan kendım yaptım şimdi tüllerini dikiyorum yanına ıslak mendıl kutusyla bez kutusu yapıyorum ozendım sonrada kapı süsü yapıcam

ben yatak yorganda eşimi karıştırmadım kaynana gibi başımda vıdı vıdı onu dinlemedim canım
2 yorgan
2kalın battaniye
3 nevresim
1 pike takımı
3 penye battaniye
2 alt açma
bunları yıkayıp ütüledim canım teşekkür ederim
ama kıyafete hain görümce birde çevredekiler buna diyo çok almayın diye vallahi ben ona bakmayıp alıcam benim kızkardeşimde alma diyip duruyo ya sanki çok pahalı bebek bakarken kimse karışmaz bunlara karışıyolar töbe töbe

berrakcım nasılsın güzelim bendede oluyor o ağrı ama yorulursam
32 haftadır ağdamı kendim yapıyorum komle sirli bu ay acaba yapabilirmiyim dedim özel bölgeyide dün ayna koyup yptım galiba son aydada yapabilicem:hulya:

çatı aĞrısı o bende de oluyor

serdemcim saolasın cumartesi alıcam bebeşe kıyafet çarşıya çıkıcam allahın izni ile bu koca yan çizmezse kendimede lohusayken giymek için birşeyler almak istiyorum

Ben de buzdolap süsü yaptırıyorum bebekli arkasına da lavanta koyduruyorum şeker nasıl olsa yenmez

:roflol: Canımcım; biliyo musun bu yaşıma kadar ne kadar nikah şekeri,bebek şekeri elime geçtiyse ilk yaptığım şekerini yemek oldu, annemde bilir hem gittiği yerden alırdı bana ben gidemesemde! Ondan mıdır bilmem bende şekerli yaptırıyorum. :roflol:

Çatı ağrısı çekiyorsun sanırım. İyidir, çatın genişliyor.

çatı aĞrısı o bende de oluyor

Ağrıyı demiyorum ama ben, ağrı zaten oluyodu 1-2 haftadır. Bu ağrıdan farklı bişey, iğne batıyo sanki. Hem ağrı hem iğne batması gibi bişey oluyo yani. Sizde de ikisi birden oluyo mu? Yoksa sadece ağrı mı var sizde? bilmiyorumkismile akannehir -tatlicadiarzu-

Angelnrcn iyiyim canım, sen nasılsın ? opuyorumnanaktan

ya o ağrı nerden baksanız 4.aydan beri bende de var..hatta hamilelikten daha zor geliyor bana o ağrıyı çekmek..pantolon yada eşofman giyip çıkarırken bile o bölgedeki ağrıdan çok etkileniyorum. Benim bebek hep çok aşağıda duruyor, doktor ondan diyor ama napim katlanıyoruz işte, yapacak birşey yok.

Cnm buarada çikolatalar çok uygunmuşş..çubuklu bebek şekeri nasıl bişey anlamadım..
bende bady de koycam zaten cnm ne olur ne olmaz.hangisini isterlerse giydirsinler artık.

canım çubuk üzerine şeker ve biblo gibi değişik şeyler koyuluyor linkini veremiyorum beceremedimmmm

kızlar siz ne yapıyorsunuz ağda işini

saol canım iyiyim bende iğne batması gibi değil canım doktoruna gittiğinde bir sorarsın bir şeyin işareti olmasın

Bana da bir batma oluyor ama daha çok yumuşak etime; sol tarafıma yakın, yani kemiğime değil. O ağrıyı kramp olarak tanımlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…