Ben hep badem yağı sürüyorum, 4 aylıkken başlamıştım. Sabah akşam 2 kere.
Ay ben de çirkinleştim ama oğlum olacak. Kocam aynısın diyor, bana hiç öyle gelmiyor yaa... Site güzelmiş, baktım...
Kızlar bişey sorucam, hani bu alt tarafımızdaki kemiğimiz acıyodu ya bi kaç kişinin. Şimdi orda iğne batması gibi bi acı oluyo bende sabahtan beri. Önceden yürüyünce falan ağrı olurdu ama şimdi oturuken bile iğne batması gibi bi acı oluyo. Sizde de oluyo mu böyle ?bilmiyorumkismile
Bana doktorum krem kullanma şimdiden gögüslerin için badem yağ filan sür erken doğumu başlatır dedi. Aman kızlar dikkat. Bu arada canancım çok uygun bulmuşsun 70tane çikolatayı 50tlye. Ben 60 taneyi 80tlye alıcam
teşekürler canım daha eksik herşey eklenmedi ama şekerleri tasarlıyorum işte hem bana eglence oluyor hemde kızım için daha çok secenek:)
kızlar mobilyam gelmiş annem cok begenmiş annem begendiyse güzeldir nasııl merak ediyorum birbilseniz aksam olsada eve gitsemmmm
Nurcan cım bencede az gibi olmuş..mesela zıbın 1 tane demişsin o çok az..peki hastane çıkışı almadınmı sen takım olanlardan.hani 5 li satılıyo yaa.o hastane çıkışlarından en az 2 tane lazım zaten kafadan.yani hastanede giydirlcek hemen..çorap filan hiç yazmamışsın meselaa..çorap çok lazım diyolar anneler..tulum ve patikli alt al yine..pijama zaten alman lazım daha..battaniye,ağız bezi vs onları aldınmı peki cnm..yoksa sırf kıyafet üzerinemi sormak istedin??
Kızlar bişey sorucam, hani bu alt tarafımızdaki kemiğimiz acıyodu ya bi kaç kişinin. Şimdi orda iğne batması gibi bi acı oluyo bende sabahtan beri. Önceden yürüyünce falan ağrı olurdu ama şimdi oturuken bile iğne batması gibi bi acı oluyo. Sizde de oluyo mu böyle ?bilmiyorumkismile
çatı aĞrısı o bende de oluyor
Ben de buzdolap süsü yaptırıyorum bebekli arkasına da lavanta koyduruyorum şeker nasıl olsa yenmez
Çatı ağrısı çekiyorsun sanırım. İyidir, çatın genişliyor.
çatı aĞrısı o bende de oluyor
berrakcım nasılsın güzelim bendede oluyor o ağrı ama yorulursam
32 haftadır ağdamı kendim yapıyorum komle sirli bu ay acaba yapabilirmiyim dedim özel bölgeyide dün ayna koyup yptım galiba son aydada yapabilicem:hulya:
Cnm buarada çikolatalar çok uygunmuşş..çubuklu bebek şekeri nasıl bişey anlamadım..
bende bady de koycam zaten cnm ne olur ne olmaz.hangisini isterlerse giydirsinler artık.
Ağrıyı demiyorum ama ben, ağrı zaten oluyodu 1-2 haftadır. Bu ağrıdan farklı bişey, iğne batıyo sanki. Hem ağrı hem iğne batması gibi bişey oluyo yani. Sizde de ikisi birden oluyo mu? Yoksa sadece ağrı mı var sizde? bilmiyorumkismile akannehir -tatlicadiarzu-
Angelnrcn iyiyim canım, sen nasılsın ? opuyorumnanaktan
Ağrıyı demiyorum ama ben, ağrı zaten oluyodu 1-2 haftadır. Bu ağrıdan farklı bişey, iğne batıyo sanki. Hem ağrı hem iğne batması gibi bişey oluyo yani. Sizde de ikisi birden oluyo mu? Yoksa sadece ağrı mı var sizde? bilmiyorumkismile akannehir -tatlicadiarzu-
Angelnrcn iyiyim canım, sen nasılsın ? opuyorumnanaktan
kızlar siz ne yapıyorsunuz ağda işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?