2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk.. kızlar yaaw sandalet aldım taşlı maşlı taksitçiden hayatımda ilkkez biraz dandirik ama olsun haftasonu nikah var napiim hiçbişi olmuo terlik giymekten iyidir.
37-38 giyerken 39 anca oldu (
Ben lavanta çok batırıyor die istemiyordum ama hem badem şekerine göre fiyatı daha ucuz hemde şekeri yiyim die bozulcak onun için ben lavanta koyucam.Mavi tül kese alıcam içine çikolata hastaneye ve eve gelenlere üstüne kağıt zımbalıycam ARAMIZA HOŞGELDİN FURKAN die...
Kızz yıkarken helak olursun çok az,all gitsin bea.
Ben kesmiştim almayı ama almaya devam edicem valla.Nisanda doum yapan görümcemin ark. çamaşır yıkamaya yetişemiyorum diomuş görümceme bide pek emmiyor yani...

bEN VALLA ömrümde ağda yapmadım en son ayna ile hallettim tabi jiletle valla ama kabus gibiydi karnıma ağrılar girdi çok zor ya

Bana da bir batma oluyor ama daha çok yumuşak etime; sol tarafıma yakın, yani kemiğime değil. O ağrıyı kramp olarak tanımlayabilirim.

İşte tam senin dediğinden. kaydirigubbakcemile3 O batma etimde oluyo, ağrı kemiğimde.İkisi de aynı hizada olduğu için kemiğime yazmışım. kaydirigubbakcemile3

toxicim nasıl gidiyo hamilelik
benimde senin gibi her..... karışıyolar alma alma bebek bakarken kimse karışmaz ben alıcam bu cumartesi çarşıya çıkıp elimde onlarımı yıkıycam bide terslemek istemiyorum birde kızkardeşimde diyo alma bir şeye yardımın yok sadece alkıl veriyosun diycem

herkez diyo çok alma elinde kalır diye diye böyle oldu birde diyolarki 0-3 olanları 40 gün giyebi,lir-3-6 aylık alın bilmiyorum ne yapsam
Walla ben kafama göre takılıyorum 0-3 aylık alıyorum baktım çok almışım 3-6 alıyorum ama daha fazla almıyorum bellide olmaz biranda kilo felan alırsa.Gider bebişkomla alırım bahaneyle dışarı çıkmış oluruz hem :)

Patikli pantolon üzerine çorap giydiriyorlar mı? Koyayım mı ben de çantama??
Görümceme sormuştum zaten patikli altın üstüne çorap giydiriliyormuş tutsun die :uhm:
kızlar mobilyam gelmiş annem cok begenmiş annem begendiyse güzeldir nasııl merak ediyorum birbilseniz aksam olsada eve gitsemmmm
Ohh güle güle kullanın canım zemuszemus
Aynen yaa benim gibi hemen şekerini yemee kalkarlar ve bozarlar die vazgeçtim gerçi.Petik ördüm içinden çıkarıp yiyip tekrar koyabilirler ama bakıcam bakalım beki bimavi bi beyaz koyabilirim içine...

Kızlar ya bişi sorucam, ben göz kalemi sürmeye bayılırım nerdeyse evde bile sürerim! Merak ettiğim doğuma giderken makyajı sildiriyolar mı? Ya da oje.. Çünkü ne kadar hamiş gördüysem perişan görünüyo, solgun görünüyo. Ben öyle olmak istemiyorum! dinç ve capcanlı görünmek istiyorum. bilmiyorumkismile

Kızlar ben kaçıyorum. Yarın sabah doktora gideceğim. Kendinize iyi bakın. Öpüyorum hepinizi...

İyiyim canım sen?
Bu aralar biraz temizlik felan yaptım pek giremedim buluşamadık konuşamadık.Ben artık kimseyi takmıoum.Hatta bi tane daha hastane çıkışı alıcaktım pelin teyzemiz çekişlişte 6 lı has. çıkışı almış bize hediye olarak çok sevindik onun için almıcam ama en az 2 tane tek alt alıcam sadece altını kirletirse die.
Ne de olsa üstünde önlük olucak çok batmaz üstü ama alt lazım.
Bakalım Allah izin verirse yarın ist. gidiyorum alış-veriş yapmaa zemuszemus
Bende makyaj yaaprım hatta sancım başladıı gibi duş alır 10 dakikaya bir düşmeden kuaföre gidip fön çektiririm diodum ama kesin kesin ağlarım ya acıdan ya sevinçten onun için doumdan sonra yapıvericem odamda hemencicik makyajımı.Saçlarımı da artık babamıza fön çektiririm yapabildii kadar :)

ben yeni, evlendiğimde jilet yapıyordum ama eşim bana değme batıyo diyordu gerçekten diken gibi olmuştu bizim buradada komle 60 tl bende biraz cesaret dedim yapanlar nasıl yapıyo dedim sirli ağda yapmaya başladım ana zamanla azaldı kızlar şimdi çok az hepinize tavsiye ederim sesu sirli ağda azltıyor bacaklarımda yok gibi neredeyse

Kızlar ya bişi sorucam, ben göz kalemi sürmeye bayılırım nerdeyse evde bile sürerim! Merak ettiğim doğuma giderken makyajı sildiriyolar mı? Ya da oje.. Çünkü ne kadar hamiş gördüysem perişan görünüyo, solgun görünüyo. Ben öyle olmak istemiyorum! dinç ve capcanlı görünmek istiyorum. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…