2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı tarif ettiğin gibi oluyor cnm hatta dün akşam baya bi oldu.bi de tam afedersin şeyimin alt kemiği bi tuhaf ağrı yaprı ara ara..

Bunları yeterli almışsın cnm..ama dediğim gibi azcık kıyafetleri çoğalt..

Kız nasıl yapıyonuz orayı ağda ben hayatta yapamam..senelkerdir kuaförde sir yaptırırım ben..aslında çok rahat oluyo..ama tabi tercih meselesi..

canım çubuk üzerine şeker ve biblo gibi değişik şeyler koyuluyor linkini veremiyorum beceremedimmmm

Hani böle satılıyo kalpli üzerleri simli çubuklar onlardanmı bahsediyosun yani onlaramı takılıyo şekerler filan..

KESİN AĞLARIM VE NORMALDEDE ÇOK SULU GÖZÜMDÜR.. SUYA DAYANIKLI OLANLARINDAK YAPSAK...
yerimseniben

anam 27 kişi var vaaaooovv
sizzsiiz yapamadm kızlar makinada çamaşırım vardı
çıkmıştr diyip geldim...
napıonuzz bakiiymm..

Kızlar ben kaçıyorum. Yarın sabah doktora gideceğim. Kendinize iyi bakın. Öpüyorum hepinizi...
Görüşürüzz.Güzel güzel tosuncuk haberleri bekliyoruzz :)

KESİN AĞLARIM VE NORMALDEDE ÇOK SULU GÖZÜMDÜR.. SUYA DAYANIKLI OLANLARINDAK YAPSAK...
yerimseniben
Kalemin de var mı bilmioum ama iyi fikir.Çünkü rimel olmadan kendimi gudubet gibi hissediyorum en kısa zamanda suya dayanıklı rimal almam lasım o zaman :)

Ben zaten makyajı sevmem hamiş kaldığımdan beri de çok az yaptım 1-2 kezdir ancak. O gün de zaten sezeryandan çıkıcam kalem ve allık yeter

yerimseniben

kızlar moralinizi bozmak istemem ama normal yada sezeryan anneler öyle yarı baygın yatıyo bebeği de üstüne koyuyolar yani saç ve makyaj işi biraz yaş gibi

Bakın kızlar bi tane numune hazırlamıştım çekilişte bana çıkan sersuma arkadaşımıza hatıra kalsın die yolladım...

Son düzenleme:
kızlar pazara gıttık geldık yolda yururken boyle assagıya bısey baskı yapıyo yururken zorlanıyorum acıyo boyle bebegın basımı yapıyo kı bunu??

Ben de alışkanlıktandır, yıllardır SUYA DAYANIKLI_MAVİ rimel kullanırım. yerimsenibenEğer doğumhanede sorun çıkarmazlarsa sürmeyi düşünüyorum! Ayy kimse bilmiyo mu??? izin verirler mi diye kuzular?!!?!??!
fisfisfis

sierrcim kızkardeşimin oturduğu yerde komple ağda 20lira bizim burada 60 lira sadece o bölge 25 her ayda çıkıyor hadi evde yapayım gitsin diyorum dün yaptım ama eşim kızdı kendini yordun verirdik parası neyse dedi 60 da bana çok gibi geliyo uygun olsa her ay kuaföre giderim hiç uğraşmam

Neeeeee 60 mıııı!!! o ne ya o kadar çüşsünler yanii..valla ankara yı hiç sevmem ama burda kuaför mevzuları çok ucuz ..süper yanii..memur şehri ya sanırım ondan.çünkü sabahları kuaförler dolar hele kızılayda fiyatlar acayip ucuzdur..mesela fön fiyatları 1,5 ğa bile var :))))) komple sir ağda 25 civarı.ama benim yaptırdığım yerde 15 :))) o yüzden hiçç uğraşmaya değmez..ama tabii 60 olsaydı bende on kez düşünürdüm yanii..

kızlar doğuma giderken tüm makyaj ve ojeyi sildiriyorlar ama sonrasında yaparsınız

üfff be şu son saat hiç geçmiyor işte neyse ne diyoruz çiğdoş bugün 8+4 bitti yarında bitince 9 haftalık iznim oldu bile

siercim ne şanslısın çok uygunmuş 20 günde bir gidip yaptır vallahi burada 15-20 olsa her ay giderdim kuaföre

kızlar moralinizi bozmak istemem ama normal yada sezeryan anneler öyle yarı baygın yatıyo bebeği de üstüne koyuyolar yani saç ve makyaj işi biraz yaş gibi
Görümcemle konuşuodum geçen şaşırdım hiç dememişti meersem o uyurken daha kendine gelememiş emzirmişler bile bebişi o yüzden makyaj işi biraz yaş gibi..
Ojeye beki bişi derler ama sadece bi rimel varsa bişi demezler yaa düün makyajı yapmıcaz hoş bi rimel hafif kalem fark yapmaz heralde bizi mi incelicekler ne kadar makyaj var die..
Özelde bişi diceklerini sanmam ama devleti felan bilemem tabikine...

kızlar pazara gıttık geldık yolda yururken boyle assagıya bısey baskı yapıyo yururken zorlanıyorum acıyo boyle bebegın basımı yapıyo kı bunu??

Evet cnm o baskı hissi bendede son zamanlarda çok oluyo..benim bebişinde başı aşağıda ondan diye tahmiin ediyorum..bide tuvalet hissimde çok arttı sürekli wc deyim ben gece gündüz..

toxicdaisy bende iyiyim canım kadınlar kulübündeki diğer konularada bakıyorum bu aralar öyle vakit geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…