Kızlar bişey sorucam, hani bu alt tarafımızdaki kemiğimiz acıyodu ya bi kaç kişinin. Şimdi orda iğne batması gibi bi acı oluyo bende sabahtan beri. Önceden yürüyünce falan ağrı olurdu ama şimdi oturuken bile iğne batması gibi bi acı oluyo. Sizde de oluyo mu böyle ?bilmiyorumkismile
ben yatak yorganda eşimi karıştırmadım kaynana gibi başımda vıdı vıdı onu dinlemedim canım
2 yorgan
2kalın battaniye
3 nevresim
1 pike takımı
3 penye battaniye
2 alt açma
bunları yıkayıp ütüledim canım teşekkür ederim
ama kıyafete hain görümce birde çevredekiler buna diyo çok almayın diye vallahi ben ona bakmayıp alıcam benim kızkardeşimde alma diyip duruyo ya sanki çok pahalı bebek bakarken kimse karışmaz bunlara karışıyolar töbe töbe
berrakcım nasılsın güzelim bendede oluyor o ağrı ama yorulursam
32 haftadır ağdamı kendim yapıyorum komle sirli bu ay acaba yapabilirmiyim dedim özel bölgeyide dün ayna koyup yptım galiba son aydada yapabilicem:hulya:
canım çubuk üzerine şeker ve biblo gibi değişik şeyler koyuluyor linkini veremiyorum beceremedimmmm
Ben lavanta çok batırıyor die istemiyordum ama hem badem şekerine göre fiyatı daha ucuz hemde şekeri yiyim die bozulcak onun için ben lavanta koyucam.Mavi tül kese alıcam içine çikolata hastaneye ve eve gelenlere üstüne kağıt zımbalıycam ARAMIZA HOŞGELDİN FURKAN die...
Cnm cım şimdi ben anlamadım.sen lavanta mı koycan..çikolata da demişsinde !!!
Kızlar ya bişi sorucam, ben göz kalemi sürmeye bayılırım nerdeyse evde bile sürerim! Merak ettiğim doğuma giderken makyajı sildiriyolar mı? Ya da oje.. Çünkü ne kadar hamiş gördüysem perişan görünüyo, solgun görünüyo. Ben öyle olmak istemiyorum! dinç ve capcanlı görünmek istiyorum. bilmiyorumkismile
Bende bunu merak ediyorum..insan azcık bakımlı olmak istiyor yinede..bilenler sölesin bakayıımmmm..bayanssulusmile
Bende makyaj yaaprım hatta sancım başladıı gibi duş alır 10 dakikaya bir düşmeden kuaföre gidip fön çektiririm diodum ama kesin kesin ağlarım ya acıdan ya sevinçten onun için doumdan sonra yapıvericem odamda hemencicik makyajımı.Saçlarımı da artık babamıza fön çektiririm yapabildii kadar :)
Görüşürüzz.Güzel güzel tosuncuk haberleri bekliyoruzz :)Kızlar ben kaçıyorum. Yarın sabah doktora gideceğim. Kendinize iyi bakın. Öpüyorum hepinizi...
Kalemin de var mı bilmioum ama iyi fikir.Çünkü rimel olmadan kendimi gudubet gibi hissediyorum en kısa zamanda suya dayanıklı rimal almam lasım o zaman :)
KESİN AĞLARIM VE NORMALDEDE ÇOK SULU GÖZÜMDÜR.. SUYA DAYANIKLI OLANLARINDAK YAPSAK... yerimseniben
KESİN AĞLARIM VE NORMALDEDE ÇOK SULU GÖZÜMDÜR.. SUYA DAYANIKLI OLANLARINDAK YAPSAK... yerimseniben
Görüşürüzz.Güzel güzel tosuncuk haberleri bekliyoruzz :)
Kalemin de var mı bilmioum ama iyi fikir.Çünkü rimel olmadan kendimi gudubet gibi hissediyorum en kısa zamanda suya dayanıklı rimal almam lasım o zaman :)
ben yeni, evlendiğimde jilet yapıyordum ama eşim bana değme batıyo diyordu gerçekten diken gibi olmuştu bizim buradada komle 60 tl bende biraz cesaret dedim yapanlar nasıl yapıyo dedim sirli ağda yapmaya başladım ana zamanla azaldı kızlar şimdi çok az hepinize tavsiye ederim sesu sirli ağda azltıyor bacaklarımda yok gibi neredeyse
Ay çok az kaldı kızlar ya benim 40 en fazla 45günüm kaldı
Neeeeee 60 mıııı!!! o ne ya o kadar çüşsünler yanii..valla ankara yı hiç sevmem ama burda kuaför mevzuları çok ucuz ..süper yanii..memur şehri ya sanırım ondan.çünkü sabahları kuaförler dolar hele kızılayda fiyatlar acayip ucuzdur..mesela fön fiyatları 1,5 ğa bile var :))))) komple sir ağda 25 civarı.ama benim yaptırdığım yerde 15 :))) o yüzden hiçç uğraşmaya değmez..ama tabii 60 olsaydı bende on kez düşünürdüm yanii..
Görümcemle konuşuodum geçen şaşırdım hiç dememişti meersem o uyurken daha kendine gelememiş emzirmişler bile bebişi o yüzden makyaj işi biraz yaş gibi..kızlar moralinizi bozmak istemem ama normal yada sezeryan anneler öyle yarı baygın yatıyo bebeği de üstüne koyuyolar yani saç ve makyaj işi biraz yaş gibi
Ojeye beki bişi derler ama sadece bi rimel varsa bişi demezler yaa düün makyajı yapmıcaz hoş bi rimel hafif kalem fark yapmaz heralde bizi mi incelicekler ne kadar makyaj var die..
Ben de alışkanlıktandır, yıllardır SUYA DAYANIKLI_MAVİ rimel kullanırım. yerimsenibenEğer doğumhanede sorun çıkarmazlarsa sürmeyi düşünüyorum! Ayy kimse bilmiyo mu??? izin verirler mi diye kuzular?!!?!??! fisfisfis
kızlar pazara gıttık geldık yolda yururken boyle assagıya bısey baskı yapıyo yururken zorlanıyorum acıyo boyle bebegın basımı yapıyo kı bunu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?