2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün akşam cok fenaydı kızımda durmadı ben ondan öle hissettim :)))

Yalnız ben bir şey diyeyim sana, bebek doğacağı zaman hareket etmeyi bırakır. Bizim akrabamızın gelini kontroldeyken bebek uyuyakalmış karnında. Bir türlü uyanmayınca, doğuruyor zannetmişler az daha alıyorlarmış bebeği. O yüzden bu aylarda hareket etmemesi daha panik yaptırıyor doktorlara okiş??

GÜnaydın gÜzel anneler ve gÜzel meleklerİ ben doĞurmadım burdayım (dÜn İÇİmde bugÜn doĞurcam gİbİ hİs vardı da )))

günaydın canım nasılsın

ay onatcım ne tesadüf:) kayınvalidemlerde bana bu takımı beğenmişler gerçi ben dolap almıcam da var çünkü yatağı ve alt açma ünitesini ;:) ay sonunda alcaklar ama ben diğerini beğenmedim bu erkek için daha uygun dedim balonlu var bide çilekte onu alıcaklar sorması ayıp sen indirimden mi aldım daha öncemi şimdi %50 indirime girmiş ya o yatak büyüyen yatak dimi ne kadara aldın:))

ben kendim yapıcam 100 tane 30 liraya falan mal olucak 3 tl mıknatıs 10 lira renkli badem şekeri 5 lira tül 10 lira şekerin üzerindeki süs 3 lira kurdele

iyiyim cok sükür bu gün kızımda sanki daha uslu gibi benimde odam geldi de iş yerinde resim yükleyemiyorum evdeki bilgisayarında şarj aleti bozuldu o yüzden acamıyorum (

canım ben alalı 3 ay falan oldu annemler almıstı ozman %30ındırım vardı baby safari ismi 3 kapılı dolabı ve buyuyen besıge toplamda 1640tl verdıler buyuyen besıgın fıyatı 884tlydı yanlıs hatırlamıyorsam suan %50ındırımde degıl seker ben gıttım ındırıme gırdımı dıyede adam fıyatı arttı bıle her urunde degıl bazılarında ındırım oldu oda %50ye varan dıye yazmıslar %12 ındırım flan var.oda bı ayıcıklı kahve bı takım var onda bıde cıceklı bı takım var onlarda ındırım var optum seker ben az ıcerdeyım atıstırcam bıseyler mucukkkkkkkkk

iyiyim cok sükür bu gün kızımda sanki daha uslu gibi benimde odam geldi de iş yerinde resim yükleyemiyorum evdeki bilgisayarında şarj aleti bozuldu o yüzden acamıyorum (

eh hayırlısı canım en kısa zamanda bekleriz seninkileride
benimkiler önümüzdeki ay gelicek kaydirigubbakcemile2
bizim dolabımız var yatakla alt değiştirme ünitesi alıcaz :)
halısını perdesini falanda hep babanesi hallediyor sağolsun:)

hmm tamam o zaman canım sağolasın
gerçi demişlerdi yatağın içinde herşey dahil 800 falan diye doğru demek
bende alt değiştirme ünitesini alıcam da bakalım ne kadar?
baby dream benimki:kedi:
tamam canım sen atıştır keyfine bak görüşürüz yineopuyorumnanaktan

Günaydın güzel anneler nasılsınız?

Hava bugün felaket sıcak ya kalktığımda ter içindeydim ki bütün camlar açık ya ne yapacağız bilemiyorum allahım yardımcımız olsun.

bakmayın bende kaynanama cok söylendim ama kızımın bileziğini yapmış birde beşik aldı dah birşey beklemiyorum yani bunları bile yapması mucize :)))

Hava bugün felaket sıcak ya kalktığımda ter içindeydim ki bütün camlar açık ya ne yapacağız bilemiyorum allahım yardımcımız olsun.

Günaydın canımcım, nasıl olalım, uğraşıp gidiyoruz. Sen nasılsın? İstanbul'a sıcak diyorsan, İzmir'e sakın uğrama derim .
Anne hallere başıma gelen olayı yazdım, amma hızlı 1 sayfa geçmiş kafamçokkarıştı

günaydın canım
amin valla napıcaz böle bende bilmiyorum

amin canım allah kolaylığını versin birde bu sıcakta o sancılar nasıl cekilcek bilmiyorum (((

ağustos cabuk gel

günaydın canım
amin valla napıcaz böle bende bilmiyorum

Ay hiçbirşey yapamıyorum ya evin içinde. Her yer güneş bir bebeğimin odası öğleden sonra güneş alıyor birde önde balkon olduğu için direk vurmuyor güneş orası hafif serin ama ne. Yine de bıyıklarım felan su içinde kaldı yaa..

Bizim de odamız yarın geliyor allahın izni ile inşallah.=))))))opuyorumnanaktan

Bütün bebişlerimiz iyi günlerde sağlıkla sıhhatle mutlu huzurlu günlerde kullansınlar odalarını inşallah.Allahım canlarına can versin cümlesinin. Hayırlı evlat olmalarını nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…