- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
gnydın canm hosdeldın :) nslsn
dün akşam cok fenaydı kızımda durmadı ben ondan öle hissettim :)))
teşekkür edeirm iyiyim sen nasılsın ?
GÜnaydın gÜzel anneler ve gÜzel meleklerİ ben doĞurmadım burdayım (dÜn İÇİmde bugÜn doĞurcam gİbİ hİs vardı da )))
bende ıyıyım cok sukur sıcaklardan dertlıyım okadar.lınk seklınde atabıldım seker beceremıyorum sole duzgun bı sekılde resım atmayı cicişler bölümünde ilk sayfada daha tam duzenlemesını yapmadı odanın kaba taslak hali perdeler cok gozume batıyor hıc olmadı ama kıracıyım dıye yaptıramıyorumda
bende ıyıyım cok sukur sekerlere bakıyorum karsı komsum sennurnıkah sekerlerı dıye bıyere yaptırmıs ınternetten bıbern seklınde ıcı bayag badem doluyudu 50tanesınıde 90tl yaptırmıs onlara bakyrdum
[ı]günaydın canım nasılsın[/ı]
[ı]ay onatcım ne tesadüf:) kayınvalidemlerde bana bu takımı beğenmişler gerçi ben dolap almıcam da var çünkü yatağı ve alt açma ünitesini ;:) ay sonunda alcaklar ama ben diğerini beğenmedim bu erkek için daha uygun dedim balonlu var bide çilekte onu alıcaklar sorması ayıp sen indirimden mi aldım daha öncemi şimdi %50 indirime girmiş ya o yatak büyüyen yatak dimi ne kadara aldın:))[/ı]
ay bütün yazdıklarım gitti sinir oldum ayzmicam işte
günaydın canım nasılsın
ay onatcım ne tesadüf:) kayınvalidemlerde bana bu takımı beğenmişler gerçi ben dolap almıcam da var çünkü yatağı ve alt açma ünitesini ;:) ay sonunda alcaklar ama ben diğerini beğenmedim bu erkek için daha uygun dedim balonlu var bide çilekte onu alıcaklar sorması ayıp sen indirimden mi aldım daha öncemi şimdi %50 indirime girmiş ya o yatak büyüyen yatak dimi ne kadara aldın:))
ben kendim yapıcam 100 tane 30 liraya falan mal olucak 3 tl mıknatıs 10 lira renkli badem şekeri 5 lira tül 10 lira şekerin üzerindeki süs 3 lira kurdele
iyiyim cok sükür bu gün kızımda sanki daha uslu gibi benimde odam geldi de iş yerinde resim yükleyemiyorum evdeki bilgisayarında şarj aleti bozuldu o yüzden acamıyorum(
canım ben alalı 3 ay falan oldu annemler almıstı ozman %30ındırım vardı baby safari ismi 3 kapılı dolabı ve buyuyen besıge toplamda 1640tl verdıler buyuyen besıgın fıyatı 884tlydı yanlıs hatırlamıyorsam suan %50ındırımde degıl seker ben gıttım ındırıme gırdımı dıyede adam fıyatı arttı bıle her urunde degıl bazılarında ındırım oldu oda %50ye varan dıye yazmıslar %12 ındırım flan var.oda bı ayıcıklı kahve bı takım var onda bıde cıceklı bı takım var onlarda ındırım var optum seker ben az ıcerdeyım atıstırcam bıseyler mucukkkkkkkkk
Günaydın güzel anneler nasılsınız?
Hava bugün felaket sıcak ya kalktığımda ter içindeydim ki bütün camlar açık ya ne yapacağız bilemiyorum allahım yardımcımız olsun.
Hava bugün felaket sıcak ya kalktığımda ter içindeydim ki bütün camlar açık ya ne yapacağız bilemiyorum allahım yardımcımız olsun.
günaydın canım
amin valla napıcaz böle bende bilmiyorum
günaydın canım
amin valla napıcaz böle bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?