Ay hiçbirşey yapamıyorum ya evin içinde. Her yer güneş bir bebeğimin odası öğleden sonra güneş alıyor birde önde balkon olduğu için direk vurmuyor güneş orası hafif serin ama ne. Yine de bıyıklarım felan su içinde kaldı yaa..
Bizim de odamız yarın geliyor allahın izni ile inşallah.=))))))opuyorumnanaktan
Ooooo hayırlı uğurlu olsun civcivim ya, Demirhan bebek mutlu huzurlu uyusun içinde inşallah...
Günaydın Kızlaaarr opuyorumnanaktan
hoşgeldinizzz sohocum ve demetcimmm
hoşgeldinizzz sohocum ve demetcimmm
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
Ay hiçbirşey yapamıyorum ya evin içinde. Her yer güneş bir bebeğimin odası öğleden sonra güneş alıyor birde önde balkon olduğu için direk vurmuyor güneş orası hafif serin ama ne. Yine de bıyıklarım felan su içinde kaldı yaa..
Bütün bebişlerimiz iyi günlerde sağlıkla sıhhatle mutlu huzurlu günlerde kullansınlar odalarını inşallah.Allahım canlarına can versin cümlesinin. Hayırlı evlat olmalarını nasip etsin Rabbim.
Saol bi tanem. Cümlemizin bebekleri yataklarında odalarında mışıl mışıl uyusunlar sağlıkla inşallah.:Saruboceq:
allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş.
amin cümlemizinkini inşallah
hoşgeldin
biz iyiyiz sen nasılsın hoşgeldin
[
amin canım allah kolaylığını versin birde bu sıcakta o sancılar nasıl cekilcek bilmiyorum(((
ağustos cabuk gel
Bütün bebişlerimiz iyi günlerde sağlıkla sıhhatle mutlu huzurlu günlerde kullansınlar odalarını inşallah.Allahım canlarına can versin cümlesinin. Hayırlı evlat olmalarını nasip etsin Rabbim.
valla evde olduğum için ben canımcım saat başı suyun altındayım vucuduma su tutup çıkıyorum bir yarım saat idare ediyor :)) geceleri uyku yok zaten nefes darlığı başladı iyice böyle sanki boğuluyormuşum gibi oluyor geceleri sıcaktan ayrı sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor allahım herbirimize kolaylık versin bu yazda ekstra sıcak olacakmış şansımıza
Ay evet çiçeğim ya. Hayırlısı ile vaktinde gelsinler yavrucuklarımız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?