2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ooooo hayırlı uğurlu olsun civcivim ya, Demirhan bebek mutlu huzurlu uyusun içinde inşallah...

artık yavaştan herkesciklerin odalarıda tamamlanıyor allah güle oynaya kullanmayı nasip etsin herbirimize inşallah bebişlerimizlen ne güzel heycanlı dönemler son yaklaştıkçaa

allah güle güle kullanmayı nasip etsin inş.

Bütün bebişlerimiz iyi günlerde sağlıkla sıhhatle mutlu huzurlu günlerde kullansınlar odalarını inşallah.Allahım canlarına can versin cümlesinin. Hayırlı evlat olmalarını nasip etsin Rabbim.

amin cümlemizinkini inşallah

Günaydın Kızlaaarr opuyorumnanaktan

hoşgeldin

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım

biz iyiyiz sen nasılsın hoşgeldin

[

Saol bi tanem. Cümlemizin bebekleri yataklarında odalarında mışıl mışıl uyusunlar sağlıkla inşallah.:Saruboceq:

Aah ah, dün anlattığım hayalim var ya, gözümün önünden gitmiyor bir türlü. Öyle kollar iki yana açık, düşünsenize uyuyor içinde, tombik tombik kırmızı yanaklar ay yerim ben yaaa :asigim:

valla evde olduğum için ben canımcım saat başı suyun altındayım vucuduma su tutup çıkıyorum bir yarım saat idare ediyor :)) geceleri uyku yok zaten nefes darlığı başladı iyice böyle sanki boğuluyormuşum gibi oluyor geceleri sıcaktan ayrı sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor allahım herbirimize kolaylık versin bu yazda ekstra sıcak olacakmış şansımıza

amin canım allah kolaylığını versin birde bu sıcakta o sancılar nasıl cekilcek bilmiyorum (((

ağustos cabuk gel

evet gel ağustos gell

ay süpper yaa
hayırlısıyla sağlıkla yatmayı nasip etsin Allah ım inşallah

Bütün bebişlerimiz iyi günlerde sağlıkla sıhhatle mutlu huzurlu günlerde kullansınlar odalarını inşallah.Allahım canlarına can versin cümlesinin. Hayırlı evlat olmalarını nasip etsin Rabbim.

amin canımmmŞeniz

Günaydın Kızlaaarr opuyorumnanaktan

günaydın şekercimmmopuyorumnanaktan

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım

günaydın canım idare ediyoruz işte sen nasılsınopuyorumnanaktan

hoşbulduk kızlar teşkür ederim

amin demetcimm aminn hayırlıısylan gelsinlerde tabi başka bir dileğimiz yok fittir fitir içimizdeki bu hareketlerinide özlüycez zaten doğuran tüm arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor sıkıntı çekiliyor ayrı ama

Aynen canım yaa. sıcakta valla gece 3 yer değiştirdim ama nafile.Hiçbiryer kar etmiyor nefes darlığı desen çok kötü yapıyor. Ancak gündüzleri uyuyabiliyorum çoğu zaman. geceleri hortlak gibi geziyorum evin içinde.

Ay evet çiçeğim ya. Hayırlısı ile vaktinde gelsinler yavrucuklarımız..

Amiiinnn, Bana doktor "22 temmuzdan itibaren bekleyeceksin" demişti. 22 temmuzda 38 haftalık oluyor; miadım başlıyormuş. 5 Ağustos'ta da doluyormuş. Temmuz annesi de olma ihtimalim mi var yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…