EVET CNM ALİ KARAHAN LANET İNSANklava: onlarda benim gibi stajerlerdir okuldan gelen hatta bi ara çarıklı itfaiyeciler demişler onlara valla ben dier mehmet beyle mi karıştırdım acep:) olabilir de isimleri pak tutamıyom hafızamda [
Nasıl yani yaw? Benim de bebeğim önden gidiyor, ultrasonda da tahmini doğum tarihi olarak 28/07/2010 yazıyor. Buna göre o zaman mı doğacak?? delikafadulden
herkese merhaba kızlar.bir iki gündür oğlum sanki daha az hareket ediyor.eskiden durmadan kıpırdıyordu şimdi fazla kıpırdamıyor.acaba büyüdüğü için mi diyorum.sizlerle aynı haftalarda olduğumuz için görüşlerinizi merak ettim.
herkese merhaba kızlar.bir iki gündür oğlum sanki daha az hareket ediyor.eskiden durmadan kıpırdıyordu şimdi fazla kıpırdamıyor.acaba büyüdüğü için mi diyorum.sizlerle aynı haftalarda olduğumuz için görüşlerinizi merak ettim.
Nasıl yani yaw? Benim de bebeğim önden gidiyor, ultrasonda da tahmini doğum tarihi olarak 28/07/2010 yazıyor. Buna göre o zaman mı doğacak?? delikafadulden
Diğer Mehmet beyi de ben hatırlayamıyorum, yanlış söylemişlerdir sana. Salim Yalım vardı benim zamanımda daire başkanı. Çok iyi insandı, hatta vatan caddesinde emlak konutlarında oturuyordu, bizim de ev oradaydı emniyet müd. orada, Kılıç abi geliyordu bazen. Hepsi çok iyi insanlardı. Herşey bayağı değişmiş. Ali Karahan'ın müdür olacağına ihtimal verirdim ama daire başkanı olması, hakikaten zordu. Hayret, araya birilerini sokmuştur kesin. Aah ah eski günleri yad ettim, nasıl iyi geldi.
yok cnm burdur lu değilim görev yerimden dolayı burdur dayım atamam buraya çıkmıştı 4 yıldır hadin gari dyip çalışıyoz
Bende onu soruyom işte kızzsenin normalde satına göre hangi tarih doğum tarihin?
Banada erkekler daha iri oluyo diyolar hep..zaten karnımda maşşalaahh basket topunuda geçmeye başladım ben
Artık sadece cnm özellikle karpuz istiyo.yemekler dediğin gibi sıkıntı veriyo insana..aslında bi yandan dahamı iyi olur ki yani bu aylarda fazla yemeyiz kilo da almamış oluruz diyede düşünüyorum..
:gitme:
Hoşbuldum pınarımm..napayım bende öğle tatili işte odada tek başıma kaldım klimayı açtım oturuyom ölece..
yok cnm burdur lu değilim görev yerimden dolayı burdur dayım atamam buraya çıkmıştı 4 yıldır hadin gari dyip çalışıyoz
salim yalım mı sabri yalın mı:) benim hatırladığım sabri yalın var bursaya gitti onun hakkında hep ii şeyler duymuştum zaten ali karahan normalde hiç birşey olamaz çünkü bilgi sıfır(0) ama torpil işte mecburr yapılıyo ahhh ah bende eski günleri yad ettim ne güzel ya bak nerden nereye
Artık sadece cnm özellikle karpuz istiyo.yemekler dediğin gibi sıkıntı veriyo insana..aslında bi yandan dahamı iyi olur ki yani bu aylarda fazla yemeyiz kilo da almamış oluruz diyede düşünüyorum..
ayy vallahi bende karpuza bayılıyorum sık sık karpuz yiyorum ama onun içinde tuz oranı fazla bir meyve diyorlar hepten sişmekten korkuyorum
çünkü benim karnım çok büyüdü ikiz zannediyorlar.
bacaklarımda portakal oldu bir sürü nasıl toplarız kaportayı bilmiyorum:)))
kız güzelliği alır derler ya bişey bırakmadı kızım :)
benim bebeğimde önden gidiyor cnm.doktora sordum erken mi doğacak yani diye.
onunla alakası yok bebeğin gelişimini gösterir sadece dedi.seninki olması gerekenden biraz iri olacak demişti.sat a göre hesaplanıyor yani
ay bilmiyorum yaa neresidir ama dirseğe daha çok benziyordu:)))
Kıyamamm pisi pisiiimmm...
Avuç içi kadarsa popişidir. Küçükse muhtemelen dirseğidir. Hepimizin karnı ağrıyor minnoşum ya. Yalancı ağrılar işte. Kaslarımız hazırlanıyor doğuma yavaş yavaş...
Allahh en sevdiğim şey daldan meyve koparıp yemektir.
Valla canım biz de iyiyiz o kadar güzeldi ki kirazlar çanak çanak yedim tüm haftasonu dün de getirdi:)))Artık kiraz delisi oldum kızım çok çok iyi teyzesi artık gün sayıyoruz doktorumuza gitmemize de 5 günümüz kaldı artık 34+0 olacağız o zaman risk de iyice azalmış olacak sıcaklarla başımız dertte fıtığım azdı 1 haftadır sol ayağım sekiyor ama ben mutluyummmmmmmmm
Ay kız aklıma ne geldi. Bizim Mehmet Bey'in bir huyu vardı; birine kızınca yazı işlerini arardı Ümit abi vardı orada; "yazın bunun yazısını" derdi. Yazın bunun yazısı demek, o pendikte yanıcı parlayıcı mrk. var ya orasıydı işte. Direkt sürgün yeriydi itfaiyenin. kaydirigubbakcemile3 Ay kulakları çınlasın müdürümün, Allah tuttuğunu altın etsin, ne iyi ne namuslu adamdır.
29 ekim sat'ım 4 ağustos demişti doktor.
kız çiğdoş şimdi baktım da hala ali karahan başkan mış allahım yarebbim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?