2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Diğer Mehmet beyi de ben hatırlayamıyorum, yanlış söylemişlerdir sana. Salim Yalım vardı benim zamanımda daire başkanı. Çok iyi insandı, hatta vatan caddesinde emlak konutlarında oturuyordu, bizim de ev oradaydı emniyet müd. orada, Kılıç abi geliyordu bazen. Hepsi çok iyi insanlardı. Herşey bayağı değişmiş. Ali Karahan'ın müdür olacağına ihtimal verirdim ama daire başkanı olması, hakikaten zordu. Hayret, araya birilerini sokmuştur kesin. Aah ah eski günleri yad ettim, nasıl iyi geldi.

yok cnm burdur lu değilim görev yerimden dolayı burdur dayım atamam buraya çıkmıştı 4 yıldır hadin gari dyip çalışıyoz

Nasıl yani yaw? Benim de bebeğim önden gidiyor, ultrasonda da tahmini doğum tarihi olarak 28/07/2010 yazıyor. Buna göre o zaman mı doğacak?? delikafadulden

Bende onu soruyom işte kızz senin normalde satına göre hangi tarih doğum tarihin?

Merhaba hoşgeldinn..merak etme o azalmalar bendede var..daha doğrusu vurma şeklindeki hareketlerin yerini sürtünme gibi daha bi hafif ve tuhaf şeylere bıraktı..yani daha nazik oluyo sankilim artık hareketler..

Kendi adıma konuşayım, bundan 1 ay önce çok tepikleniyordum. Şimdi asgariye indi. Şu an en çok yer değiştirmesini hissediyorum, karnımda sürtünme, poposunu ya da dirseğini çıkardığını görebiliyorum. Hatta şu anda da yapıyor. Bebeklerin bir uyuma periyodları vardır. Belki uyuyordur. Benimki gündüz hiç uyumaz kıprış kıprış, gece de hiç kaldırmaz. Ben uyanıp ses çıkarana kadar rahat durur; ama öksürsem başlar tepişmeye. Sana şunu öneririm: Eline bir kağıt kalem al, akşama kadar her hareketi için 1 çizgi at. Akşama kadar en az 10 kez hareket etmeli. 10'dan epey aşağı hareket ettiyse, yarın doktoruna başvur.

salim yalım mı sabri yalın mı:) benim hatırladığım sabri yalın var bursaya gitti onun hakkında hep ii şeyler duymuştum zaten ali karahan normalde hiç birşey olamaz çünkü bilgi sıfır(0) ama torpil işte mecburr yapılıyo ahhh ah bende eski günleri yad ettim ne güzel ya bak nerden nereye

Nasıl yani yaw? Benim de bebeğim önden gidiyor, ultrasonda da tahmini doğum tarihi olarak 28/07/2010 yazıyor. Buna göre o zaman mı doğacak?? delikafadulden

benim bebeğimde önden gidiyor cnm.doktora sordum erken mi doğacak yani diye.
onunla alakası yok bebeğin gelişimini gösterir sadece dedi.seninki olması gerekenden biraz iri olacak demişti.sat a göre hesaplanıyor yani

canım buyuduklerı ıçın ama sen kontrolunu eksık etme takıp et kıpırdamamasını ama en kucuk hareketı hıssedıyorum ben eger cok yorulduysanda hareketı yavaslıyor

Artık sadece cnm özellikle karpuz istiyo.yemekler dediğin gibi sıkıntı veriyo insana..aslında bi yandan dahamı iyi olur ki yani bu aylarda fazla yemeyiz kilo da almamış oluruz diyede düşünüyorum..

ayy vallahi bende karpuza bayılıyorum sık sık karpuz yiyorum ama onun içinde tuz oranı fazla bir meyve diyorlar hepten sişmekten korkuyorum

çünkü benim karnım çok büyüdü ikiz zannediyorlar.

bacaklarımda portakal oldu bir sürü nasıl toplarız kaportayı bilmiyorum:)))

kız güzelliği alır derler ya bişey bırakmadı kızım :)

yok cnm burdur lu değilim görev yerimden dolayı burdur dayım atamam buraya çıkmıştı 4 yıldır hadin gari dyip çalışıyoz

Ay kız aklıma ne geldi. Bizim Mehmet Bey'in bir huyu vardı; birine kızınca yazı işlerini arardı Ümit abi vardı orada; "yazın bunun yazısını" derdi. Yazın bunun yazısı demek, o pendikte yanıcı parlayıcı mrk. var ya orasıydı işte. Direkt sürgün yeriydi itfaiyenin. kaydirigubbakcemile3 Ay kulakları çınlasın müdürümün, Allah tuttuğunu altın etsin, ne iyi ne namuslu adamdır.

Bende onu soruyom işte kızz senin normalde satına göre hangi tarih doğum tarihin?

29 ekim sat'ım 4 ağustos demişti doktor.

ayy bende acayip karpuz yiyorum hep cnm istiyor buuz gibi.
bak şimdide cnm çekti ama iş yerinde yok ki bugün senağlama

hehe... bende antalyada gormustum amcamların kıracıları bı konusyolar... alla otur dınle gül yanı dıyokı adam asegül gızım salataya tuz ekive:):)

Ay yazım hatası yapmışım, evet sabri yalım. Malum 9 sene oldu. Mehmet Bey'in astıyken öyle biri değildi, şakalaşırdı herkesle. Ne olmuş adama Allah Allah...

bendede bacaklar portakallastı catlaklar bacak ve karında aldı basını gıdıyor yuzumde falan değişiklik yok lekelenme falan ama benımkı erkek bebıs guzellık katsaya catlatıyoooosırnaşık şey

benim bebeğimde önden gidiyor cnm.doktora sordum erken mi doğacak yani diye.
onunla alakası yok bebeğin gelişimini gösterir sadece dedi.seninki olması gerekenden biraz iri olacak demişti.sat a göre hesaplanıyor yani

Oh aman neyse, yüreğime su serptin... Doktor şeker hastalığım olup olmadığını sormuştu. Ben de dalgalanmalar oluyor ama sürekli yüksek değil demiştim. Şekeri olan hamişlerin bebekleri çok iri yarı olurmuş.

ay bilmiyorum yaa neresidir ama dirseğe daha çok benziyordu:)))

ay ben de yiyorum tabak tabak...didoşş çok yaklaştı kıııız..heyecandan ölüyorum yavv..
gelsin istiyorum bi de hemen ama sonra diyorum yok yok daha beklesin:)))

kızlar ben yine gidiyorum.kendinize iyi bakın öpüyorum herkesii.
liseden bi arkadaşım vardı hanişu 1 tane kızı olup 2.yi doğurmayı düşünmeyen..kaydirigubbakcemile3doğum korkusundan..ona oturmaya gidicem.
o beni teselli edeceğine ben onu ediyorumkaydirigubbakcemile3
hadiyin görüşürüüük başbaş....

ne güzel benim de çavuşum vardı orda fatihte ona da bişey olduu zaman geç hemen 2-4 nöbetini ona yazın derdi:) benim bi müdürüm vardı reşat yavuz avrupa bölge müdür yardımcısı çok babacan bi insan hala da çalışıyo öle dürüdst insan zor itfaiyelerde

kızlar sıcak benim iştahımda hiç azalma falan yapmadı inanılmaz yemek yiyorum ve doymak bilmiyorum...bu hafta tam 1 kg almışımmm:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…