2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tekrar çok teşekkür ederim kızlar... Allah hayırlısı ile hepimize bebiklerimizi içlerinde görmeyi nasip etsin...

hos geldınız kızlar nasılsınız aksam kasıklarım ağrıdı adet sancısı gıbıydı sonra belıme gectı sonrada uyumusum ama oğlusumun harekjetlerı daha farklılastı buyudukce sankı içimde cubuk falan batırıyor kemıklerı sanırım

Hoşbulduk cnm.Adet sancısı gibi bazen bendede oluyor.bizim oğlanında hareketleri vurmaktan çok dayanmak gibi oluyo artık.sanırım yerleri daralmaya başladığı için hareket alanları kısıtlı ve sürtünme gibi şeyler hissediyoruz..ben öyle düşünüyorum yanii..

Siercim ben geçen pçtesi aldım 1,5 haftadır çalışıyorum. Sadece bir kağıt verdiler bana hastaneden onu gittim hastanenin başheki,mine imzalattım sonra da iş yerime insan kaynaklarına teslim ettim o kadar. 36. haftada çalışamaz raporu almaya gidince vizite kağıdı gerekiyormuş resim de gerekli olabilir onu tam bilmiyorum ama çalışabilir raporu için hiç 1 şey lazım değil...

Kesinlikle öyle... kaydirigubbakcemile5

Didemcim hoşgeldin nerelerdesin sen yaws bebişler nasıl

Aman canım sorma yaaa. 2 gün şu rapor işiyle uğraştım. p.tesi 32 hafta raporumu almaya gittim. muayene edildi, nst falan herşey normal. sonra dr. dedi senin gebelik şekerin vardı. açlık tokluk kan vermen lazım. raporu on agöre verebilrim diye. ben de kahvaltı yapıp gitmiştim. dün tekrar gittim şeker için kan verdim. neyse çok şükür düşmüş şekerim. raporumu aldım. 5 hafta daha çalışıcam artık.

bebişler iyi. kızım için alışveriş yaptık c.tesi günü. hala eksikler var ama yine de baya bişey hallettik.

evet canım buyudukce haraketlerı azalıyor ama duymadığımız hareketlerını duyuyoruz cuma kontrolumuz var bakalım ne kadar buyudu alp tungam cok merak edıyorum

NİHAYET BEN İZİNDEYKEN YERİME BAKICAK BİRİ GELDİ (Hemde ortaklardan birinin kızı) LİSEDEYKEN BENİM STAJYERİMDİ. ŞİMDİ DAİMİ OLARAK GELDİ.. GELİNCE BAKALIM GÖREV DAĞILIMI NASIL OLCAK MERAK EDİYORUM.. EE NE DE OLSA PATRONLARDAN BİRİ BABASI sempatiksalakcinni ONA İŞ ÖĞRETİYORUM, İŞLERİMİN Bİ KISMINI O YAPICAK, AMANNN BEN KUZUMA KAVUŞİM DE ŞUAN BİŞİ DİÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM. BURDA 6 YILI DEVİRDİM.. BUNCA YIL SONRA Bİ KAZIK ATARLARSA BİLMİYORUM :uhm: AMA ŞUAN TERSO Bİ DURUM YOK, AMA İNSANIN AKLINA GELMİYO DA DEĞİL, ACABA YERİME Mİ GELDİ DİYE? Bİ YANDAN YOĞUNLUK,Bİ YANDAN AŞIRI SICAKLAR VE Bİ YANDAN DA İŞ ÖĞRETİYORUM... ÖYLE İŞTE..

fisfisfisfisfisfisfisfisfis

Hoşbulduukk..
Kızlar 32.haftasında dr undan raporunu alan yani çalışabilir raporunu alan varmı?prosedür nasıl oluyo? dr dan çalışabilir raporunu alınca sonrasında ne yapıyoruz yani??

Ben de dün aldım canım. didemin dediği gibi. sadece vizite kağıdınla gidip 32 hafta aktarma raporu alıcam diyorsun. Usg ile bebeğe bakıp nst bağlıyorlar. sonra da raporu yazıyor dr. benim gebelik şekerim olduğu için bi de şeker bakıldı.
raporun aslı sende kalıyor. fotokopisini insan kaynaklarına veriyorsun. o kadar.

İyi olmuş, senin yerine "geçici" birini bulmuşlar işte. Sanmam terso bir durum olsun. 6 yıllık elemansın sen orada. Yerine gelecek kişi senin kadar iyi bilemez oranın işini.

Hoşbulduukk..
Kızlar 32.haftasında dr undan raporunu alan yani çalışabilir raporunu alan varmı?prosedür nasıl oluyo? dr dan çalışabilir raporunu alınca sonrasında ne yapıyoruz yani??

CANIM BEN DE DÜN ALDIM RAPORU; 5 HAFTA DAHA ÇALIŞABİLİR RAĞORU VERDİLER, BU 5 HAFTA DOĞUM SONRASI 8 HAFTAYA EKLENİCEK İŞTE. DOĞUM ANINDAN İTİBAREN 13 HAFTA İZİNLİ OLCAZ. MESELA BEN 16 TEMMUZ'DA İZNE AYRILIYORUM! BU RAPORUN ASLI SENDE KALIYO; KOPYASINI İŞYERİNE TESLİM EDİYOSUN.:1rolleyes:

Maşallah bebişine didemcim bakalım p.tesi benim kuzum ne kadar olacak şöyle 2400-2500 görsem:)))) Bu arada ben aslını verdim insan kaynaklarına umarım sorun olmaz:) Bu arada ben yemeğe gidiyorum şekerler yarım saate gelirim çok çok öptüm

aayyyy düşüp bayılacağım bu nasıl bir sıcak ya

hepten nefes alamıyorum klimalı ortam sart oldu ama bizim sitede yasak

offff offf temmuz sonuna kadar allah hepimize dayanma gücü versin valla

suya yakın yerde hamilelik gecirmeli her an denizde olmallıymısım gibi geliyor ama artık imkansız son ayda gidilmez ki...

İzmir şu an itibariyle 35 derece oldu. Pişiyooooruuummmm, Allah'ım temmuzda ne yapacağım ben??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…