Ay inşallah yaaa :asigim:
Hoşgeldinizzz...
hos geldınız kızlar nasılsınız aksam kasıklarım ağrıdı adet sancısı gıbıydı sonra belıme gectı sonrada uyumusum ama oğlusumun harekjetlerı daha farklılastı buyudukce sankı içimde cubuk falan batırıyor kemıklerı sanırım
Kızlar cicişlere ekledim yeni bir şeyler, bakınız ve yorum yapınız lütfen. kaydirigubbakcemile2
Hoşbulduk cnm.Adet sancısı gibi bazen bendede oluyor.bizim oğlanında hareketleri vurmaktan çok dayanmak gibi oluyo artık.sanırım yerleri daralmaya başladığı için hareket alanları kısıtlı ve sürtünme gibi şeyler hissediyoruz..ben öyle düşünüyorum yanii..
Didemcim hoşgeldin nerelerdesin sen yaws bebişler nasıl
cnm güle güle kullanın inşallah cicilerinizi.hepsi ayrı ayrı güzeller:))
Hoşbulduk cnm.Adet sancısı gibi bazen bendede oluyor.bizim oğlanında hareketleri vurmaktan çok dayanmak gibi oluyo artık.sanırım yerleri daralmaya başladığı için hareket alanları kısıtlı ve sürtünme gibi şeyler hissediyoruz..ben öyle düşünüyorum yanii..
Hoşbulduukk..
Kızlar 32.haftasında dr undan raporunu alan yani çalışabilir raporunu alan varmı?prosedür nasıl oluyo? dr dan çalışabilir raporunu alınca sonrasında ne yapıyoruz yani??
NİHAYET BEN İZİNDEYKEN YERİME BAKICAK BİRİ GELDİ (Hemde ortaklardan birinin kızı)LİSEDEYKEN BENİM STAJYERİMDİ. ŞİMDİ DAİMİ OLARAK GELDİ.. GELİNCE BAKALIM GÖREV DAĞILIMI NASIL OLCAK MERAK EDİYORUM.. EE NE DE OLSA PATRONLARDAN BİRİ BABASI sempatiksalakcinni ONA İŞ ÖĞRETİYORUM, İŞLERİMİN Bİ KISMINI O YAPICAK, AMANNN BEN KUZUMA KAVUŞİM DE ŞUAN BİŞİ DİÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM. BURDA 6 YILI DEVİRDİM.. BUNCA YIL SONRA Bİ KAZIK ATARLARSA BİLMİYORUM :uhm: AMA ŞUAN TERSO Bİ DURUM YOK, AMA İNSANIN AKLINA GELMİYO DA DEĞİL, ACABA YERİME Mİ GELDİ DİYE? Bİ YANDAN YOĞUNLUK,Bİ YANDAN AŞIRI SICAKLAR VE Bİ YANDAN DA İŞ ÖĞRETİYORUM... ÖYLE İŞTE..
fisfisfisfisfisfisfisfisfis
Hoşbulduukk..
Kızlar 32.haftasında dr undan raporunu alan yani çalışabilir raporunu alan varmı?prosedür nasıl oluyo? dr dan çalışabilir raporunu alınca sonrasında ne yapıyoruz yani??
aayyyy düşüp bayılacağım bu nasıl bir sıcak ya
hepten nefes alamıyorum klimalı ortam sart oldu ama bizim sitede yasak
offff offf temmuz sonuna kadar allah hepimize dayanma gücü versin valla
suya yakın yerde hamilelik gecirmeli her an denizde olmallıymısım gibi geliyor ama artık imkansız son ayda gidilmez ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?