hehe... bende antalyada gormustum amcamların kıracıları bı konusyolar... alla otur dınle gül yanıdıyokı adam asegül gızım salataya tuz ekive:):)
Ay yazım hatası yapmışım, evet sabri yalım. Malum 9 sene oldu. Mehmet Bey'in astıyken öyle biri değildi, şakalaşırdı herkesle. Ne olmuş adama Allah Allah...
bendede bacaklar portakallastı catlaklar bacak ve karında aldı basını gıdıyor yuzumde falan değişiklik yok lekelenme falan ama benımkı erkek bebıs guzellık katsaya catlatıyoooosırnaşık şey
Oh aman neyse, yüreğime su serptin... Doktor şeker hastalığım olup olmadığını sormuştu. Ben de dalgalanmalar oluyor ama sürekli yüksek değil demiştim. Şekeri olan hamişlerin bebekleri çok iri yarı olurmuş.
benim bebeğimde önden gidiyor cnm.doktora sordum erken mi doğacak yani diye.
onunla alakası yok bebeğin gelişimini gösterir sadece dedi.seninki olması gerekenden biraz iri olacak demişti.sat a göre hesaplanıyor yani
ayy vallahi bende karpuza bayılıyorum sık sık karpuz yiyorum ama onun içinde tuz oranı fazla bir meyve diyorlar hepten sişmekten korkuyorum
çünkü benim karnım çok büyüdü ikiz zannediyorlar.
bacaklarımda portakal oldu bir sürü nasıl toplarız kaportayı bilmiyorum:)))
kız güzelliği alır derler ya bişey bırakmadı kızım :)
ayy bende acayip karpuz yiyorum hep cnm istiyor buuz gibi.
bak şimdide cnm çekti ama iş yerinde yok ki bugün senağlama
Oh aman neyse, yüreğime su serptin... Doktor şeker hastalığım olup olmadığını sormuştu. Ben de dalgalanmalar oluyor ama sürekli yüksek değil demiştim. Şekeri olan hamişlerin bebekleri çok iri yarı olurmuş.
bendede bacaklar portakallastı catlaklar bacak ve karında aldı basını gıdıyor yuzumde falan değişiklik yok lekelenme falan ama benımkı erkek bebıs guzellık katsaya catlatıyoooosırnaşık şey
ne güzel benim de çavuşum vardı orda fatihte ona da bişey olduu zaman geç hemen 2-4 nöbetini ona yazın derdi:) benim bi müdürüm vardı reşat yavuz avrupa bölge müdür yardımcısı çok babacan bi insan hala da çalışıyo öle dürüdst insan zor itfaiyelerde
kızlar sıcak benim iştahımda hiç azalma falan yapmadı inanılmaz yemek yiyorum ve doymak bilmiyorum...bu hafta tam 1 kg almışımmm:sinifsinif:
E o zaman benim dr niye öyle dedi..yani 12 sini geçmez diyeee..normalda sata göre 19 çıkıyo tarih..
ayy neyse gittiğimde iyice sorayım bakayımm yoksa iyice kafam karışmaya başlayacak benim..
Yok cnm ya karpuz tam tersi ödem söktürür..hiç vücudu şişirmez merak etme..benimde karnım baya bi büyük.banada ikizmi diye sormuştu teyzenin biri :)) selülitler bendede arttıı doğumdan sonra gidermi acaba kilolarla birlikte..
Ayy cnm benimmm ağlam sen..akşama kadar sabret eve gidince hemen yumulursun başına..benimde çekti ama yapcak bişey yok işte dışarda işyerinde olduğumuz için..
Bende şekerde çok iyi çıktı allah nazarlardan sakınsın..ama dr um en son kontrolümde bebişin iri olabileceğini böyle giderse 4 kiloyu görebilirsin filan dedi maşşallah maşşallah oğluşuma..ayy dedim o zaman ben nasıl doğurcam normal doğumda istiyom çünkü dedim güldü dr um :)) napalım bebişler iyi ve sağlıklı olsunda bakcaz artık..
E o zaman benim dr niye öyle dedi..yani 12 sini geçmez diyeee..normalda sata göre 19 çıkıyo tarih..
ayy neyse gittiğimde iyice sorayım bakayımm yoksa iyice kafam karışmaya başlayacak benim..
Yok cnm ya karpuz tam tersi ödem söktürür..hiç vücudu şişirmez merak etme..benimde karnım baya bi büyük.banada ikizmi diye sormuştu teyzenin biri :)) selülitler bendede arttıı doğumdan sonra gidermi acaba kilolarla birlikte..
Ayy cnm benimmm ağlam sen..akşama kadar sabret eve gidince hemen yumulursun başına..benimde çekti ama yapcak bişey yok işte dışarda işyerinde olduğumuz için..
Bende şekerde çok iyi çıktı allah nazarlardan sakınsın..ama dr um en son kontrolümde bebişin iri olabileceğini böyle giderse 4 kiloyu görebilirsin filan dedi maşşallah maşşallah oğluşuma..ayy dedim o zaman ben nasıl doğurcam normal doğumda istiyom çünkü dedim güldü dr um :)) napalım bebişler iyi ve sağlıklı olsunda bakcaz artık..
benimde oğluşum olcak ama her gören kızın olcak yüzün çillenmiş diyo..sempatiksalakcinni
ayyy karpuz için akşamı zor edeceğim valla cnm :))
bence alakası yok kız annenın guzellığını alır oğlan guzellestırır dıyorla ya bence kısının hormonlarıyla alakalı bısıy burada bı arkadasımda var onun kıde oğlan ama ondada cıllenme var
yemeğimi yedim geldim. oohh doyduk bugün de
kız gel bana keseyım hep beraber yıyelım kıyamam ya ınsan canının istedığını hemen yemek ıstıyo yoksa cocuk gıbı oturup aglayasım gelıyordelikafadulden
allahtan asermem oyle olmadı sadece ilk ay kavun cekmıstı canım ama oda cok asırı değildi ama bulduk
yemeğimi yedim geldim. oohh doyduk bugün de
Selam kızlarrrr . a.s. Nasılsınız ?:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?