2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hehe... bende antalyada gormustum amcamların kıracıları bı konusyolar... alla otur dınle gül yanı dıyokı adam asegül gızım salataya tuz ekive:):)

oo burdurluların meşhurdur öle konuşmaları beni bi kuru(bana kuru fasulye ver) ve beni bi çay yap( çay ver bana) kafanı tanı( kafanı çarpma) ah kahpemcik burdurlular:)

Ay yazım hatası yapmışım, evet sabri yalım. Malum 9 sene oldu. Mehmet Bey'in astıyken öyle biri değildi, şakalaşırdı herkesle. Ne olmuş adama Allah Allah...

bende dedim acep öle biri daha mı vardı ya dier mehmet beyin soyadını hatırlayamadım şu tuzla yangınında yanmıştı adam hala izleri var şimşek miydi neydi ama ali karahan deyince okulda çok tatlı idi hepimiz severdik ne zaman staj başladı okul bitti adam yüzümüze bakmadı

bendede bacaklar portakallastı catlaklar bacak ve karında aldı basını gıdıyor yuzumde falan değişiklik yok lekelenme falan ama benımkı erkek bebıs guzellık katsaya catlatıyoooosırnaşık şey

:))

karnımda yok ama bacaklarım cidden vahim durumda sadece ust değil alt bacak bile ödem oldu catladı .

seninkinin güzellik katması gerekirdi ama var demek bi bildiği:))

sağlıklı gelsinlerde ya biz bi şekilde toplarız artık teknoloji ilerledi:)

dün doktor bile 15 günde bir çağırmaktan vazgecti sıcak ve baya sismişim yorulmayayım diye ayın 19'una son randevuyu verdi ve o muayenede çatı muayenesi olucakmış hazırlıklı ol dedi

çokta tırstım en korktuğum seylerden biri kendi kendime onuda atlatırsa normal doğumda yaparım diyorumeyvahedigeldismile

ewet cnm aynen bende de
doktor şekerden çok şüphelenmişti ilkten bebeğim oldukça iriymiş ve suyum fazlaydı o zamanda.şekerli hamilelerin bebekleri iri olurmuş ve su fazlalığı olurmuş ama allahtan benim şekerim gayet iyi çıktı diyet falan vermediler yani.şimdi bebeğim sadece iri allahıma şükür :))

benim bebeğimde önden gidiyor cnm.doktora sordum erken mi doğacak yani diye.
onunla alakası yok bebeğin gelişimini gösterir sadece dedi.seninki olması gerekenden biraz iri olacak demişti.sat a göre hesaplanıyor yani

E o zaman benim dr niye öyle dedi..yani 12 sini geçmez diyeee..normalda sata göre 19 çıkıyo tarih..
ayy neyse gittiğimde iyice sorayım bakayımm yoksa iyice kafam karışmaya başlayacak benim..

Yok cnm ya karpuz tam tersi ödem söktürür..hiç vücudu şişirmez merak etme..benimde karnım baya bi büyük.banada ikizmi diye sormuştu teyzenin biri :)) selülitler bendede arttıı doğumdan sonra gidermi acaba kilolarla birlikte..

ayy bende acayip karpuz yiyorum hep cnm istiyor buuz gibi.
bak şimdide cnm çekti ama iş yerinde yok ki bugün senağlama

Ayy cnm benimmm ağlam sen..akşama kadar sabret eve gidince hemen yumulursun başına..benimde çekti ama yapcak bişey yok işte dışarda işyerinde olduğumuz için..

Bende şekerde çok iyi çıktı allah nazarlardan sakınsın..ama dr um en son kontrolümde bebişin iri olabileceğini böyle giderse 4 kiloyu görebilirsin filan dedi maşşallah maşşallah oğluşuma..ayy dedim o zaman ben nasıl doğurcam normal doğumda istiyom çünkü dedim güldü dr um :)) napalım bebişler iyi ve sağlıklı olsunda bakcaz artık..

bendede bacaklar portakallastı catlaklar bacak ve karında aldı basını gıdıyor yuzumde falan değişiklik yok lekelenme falan ama benımkı erkek bebıs guzellık katsaya catlatıyoooosırnaşık şey

benimde oğluşum olcak ama her gören kızın olcak yüzün çillenmiş diyo..sempatiksalakcinni

Benim zamanımda da vardı Reşat Bey. Çok iyi insandı, pek tanışıklığım yoktu ama hakkında iyi şeyler duydum hep. Sonuçta yan yana 2 bina. Ay askerlik arkadaşımla karşılaşmış gibi hissediyorum. Hey gidi hey, nereden nereye...

kızlar sıcak benim iştahımda hiç azalma falan yapmadı inanılmaz yemek yiyorum ve doymak bilmiyorum...bu hafta tam 1 kg almışımmm:sinifsinif:

Cnm benim iştahım azaldı da az yiyorumda ne oluyo sankii..yine kilo alıyom yine alıyom..zaten anlamadım gitti ben bu işi..boşver.sen en azından yiyipte alıyomuşsun..ya beennn :çok üzgünüm::gitme:

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Küçük olsa da belki açılma olmaz (Allah korusun), yani ne olacağı pek belli olmuyor bu işlerde.

valla sen yine bir sor doktoruna benimde sat a göre 14 ağustos ama belli olmuyor biliyorsun kimi 10 gün önce kimi daha öncede gelebiliyor belki senin doktorunda buna göre sölemiştir.

ayyy karpuz için akşamı zor edeceğim valla cnm :))

ayyy karpuz için akşamı zor edeceğim valla cnm :))

kız gel bana keseyım hep beraber yıyelım kıyamam ya ınsan canının istedığını hemen yemek ıstıyo yoksa cocuk gıbı oturup aglayasım gelıyordelikafadulden

allahtan asermem oyle olmadı sadece ilk ay kavun cekmıstı canım ama oda cok asırı değildi ama bulduk

bencede alakası yok kişiye göre değişiyor o.benim kuzenim erkek doğurdu hamileliğini bir görsen o kdr çok sivilce ve tüylenme oldu ki tanınmaz haldeydi.
ikinci bebeği kız oldu hamileliği acayip yakışmıştı tam tersine :)

tşk kızlar cevaplarınız için.bende öle tahmin ettim.yerleri daralıyor haliyle.bide şu sıcak hava olmasa.akannehir

yemeğimi yedim geldim. oohh doyduk bugün de

Afiyet olsun, yarasın sana ve bebişine...

Pınar gıı, birşey sorabilir miyim sana?
Benim zamanımda muhasebede recep abi vardı, yazıda da ümit abi vardı. Birbirleriyle uğraşıp duruyorlardı. Hatta bir kere ümit abi, recep abinin vesikalığını değiştirmiş; kafasının üstünü kel yapmış, top sakal çizmiş, altına da "Aranıyor, tehlikelidir" filan yazmıştı. Onu da itfaiyenin her yerine asmıştı. Onlar yerinde miydi senin zamanında? Hala şakalaşıyorlar mıydı? Mezun olduğumuzda hediye almıştı memurlar hala saklarım, bir çift kalpli altın küpe. Aaah ah...

ayy keşke yakın olsakta gelsem yesek her beraber ne iyi olurdu :)))
benimde aşermem olmadı hiç.nası bişi diye merak ederdim hala da ederim.hep hayalimdi kocama olmayan bişiyi aratmak ama şanslıymış olmadı şimdiye kdr.bakalım şimdiden sonra ne olacak:)

yemeğimi yedim geldim. oohh doyduk bugün de

Afiyet olsun yarasın kızına yerimseniben
Sıcaklar geldi ya bende iştah azalması oldu..zaten bi dünya su içiyoz.meyvede çok yiyom ara ara..iyice şişiyom yemek yiyesim gelmiyoo..normalde yazın hep öle olurum zaten..ama şimdi tek fark yemesemde kilo alıyom ben :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…