2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benımde kzıım olcak ama yzuumde falan hıc lekenlenme olmadı... ama sıvılce cıkmaya basladı bır haftadır... gecer dıye umut edıyorum:):)

selam arkaadaşlar gerçekten en zor olan son aylarmış ağırlıktan sıcaktan mahvoluyorum valla ne uyku ne yemek baya bir zorlaştı bugün doktor randevumuz var bakalım oğluşum ne alemde hayırlı haberler almayı nasip etsin allahım

Ayy dün karnıma krem sürerken pek bi mutlu oldumm..ben ilk üç ay progesteron iğnesi vurulmuştum düşük riski için..daha sonra karnımda tüylenme oldu..öğrendimki bu progeston dan dolayı imiş..sonra dökülür dediler..ve evett hakkatten dökülmüşler eskisi gibi olmuş çok sevindirik oldum o yüzdenn..ay çok korkmuştum öle kalcak diyee..

Evet ya, haklısın. Allah yardımcımız olsun. Randevun var demek, Benim daha 1 haftam var. İyi haberlerle gel inşallah...

Hoşgeldin cnm :)) randevundan sonra buraya uğra gelişmeleri bizimlede paylaş olurmu yerimseniben

slm hoşgeldin :)

Hoşgeldin iyiyiz, sen nasılsın??

Ne demek arkadaşım... olumunekankayizsmile

benımde kzıım olcak ama yzuumde falan hıc lekenlenme olmadı... ama sıvılce cıkmaya basladı bır haftadır... gecer dıye umut edıyorum:):)

hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan
sıcaklarla uğraşıyoruz işteeakannehir başka yaramazlık ypk sayılır..sen nasılsınn?

Merhaba cnm bizler iyiyiz şükürler olsun..seni sormalı..napıyosun??

hosgeldın canım bız ıyıyız sen nasılsın...

Hoşbuldum kızlarrrr. opuyorumnanaktan Biz de iyiyiz. Evde oturuyoruz, yarın denize gidicezzzzz. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bebek çantasını hazırlayan varmı?

Ben daha hazırlamadım.

Selam canım, hoş geldin. Ay benim daha 1 hafta var randevuya, çok merak ediyorum kaç kilocuk olmuş kızım. Hayırlı haberlerle gel inşallah. opuyorumnanaktan

benimde yıkanacak ütülenecek.ananesi yapacak allahtan bu sıcakta uğraşamam ki.:teytey:

Benim annemlerde şimdiden gelse keşkeee. Ama onlar gelmeden ben gidicem onların yanına. Kardeşimin gelinlik provası var, bensiz yapamıyo . hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…