Selam kızlarrrr . a.s. Nasılsınız ?:1hug:
tşk kızlar cevaplarınız için.bende öle tahmin ettim.yerleri daralıyor haliyle.bide şu sıcak hava olmasa.akannehir
bebek çantasını hazırlayan varmı?
selam arkaadaşlar gerçekten en zor olan son aylarmış ağırlıktan sıcaktan mahvoluyorum valla ne uyku ne yemek baya bir zorlaştı bugün doktor randevumuz var bakalım oğluşum ne alemde hayırlı haberler almayı nasip etsin allahım
selam arkaadaşlar gerçekten en zor olan son aylarmış ağırlıktan sıcaktan mahvoluyorum valla ne uyku ne yemek baya bir zorlaştı bugün doktor randevumuz var bakalım oğluşum ne alemde hayırlı haberler almayı nasip etsin allahım
neler koydun bebek için?ben daha ikisinide hazırlamadım.kafamda belli ama artık hazırlasammı diyorum.:uhm:benım bebek cantam hazırda kendımın kı degıl:):)
slm hoşgeldin :)
Hoşgeldin iyiyiz, sen nasılsın??
Ne demek arkadaşım... olumunekankayizsmile
benımde kzıım olcak ama yzuumde falan hıc lekenlenme olmadı... ama sıvılce cıkmaya basladı bır haftadır... gecer dıye umut edıyorum:):)
hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan
sıcaklarla uğraşıyoruz işteeakannehir başka yaramazlık ypk sayılır..sen nasılsınn?
Merhaba cnm bizler iyiyiz şükürler olsun..seni sormalı..napıyosun??
hosgeldın canım bız ıyıyız sen nasılsın...
ben de inş. sonuna kadar dayanabilirsemm 8+5 doğum izni, 2 hafta yıllık izin 1 hafta da bayram iznim olacak :) toplamda 16 hafta :) geri kalan kısım için belki ücretsiz izin alırım :)
benimde yıkanacak ütülenecek.ananesi yapacak allahtan bu sıcakta uğraşamam ki.:teytey:benim daha hiiiçbişeyim hazır değilll:kedi:
Evet ya, haklısın. Allah yardımcımız olsun. Randevun var demek, Benim daha 1 haftam var. İyi haberlerle gel inşallah...
Ay benimde 1 haftam var, çarşamba gidicez doktora, seninde mi çarşamba. hihoyyyt
benimde yıkanacak ütülenecek.ananesi yapacak allahtan bu sıcakta uğraşamam ki.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?