2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze merhaba... bu ne sıcak boyle nası poyraz var antalyada anlatamam...

kızlar bu arada cok mutluyum kocıs gelıyo yarından sonra:):):)

Baş hekim yardımcısı aslını saklayaın sonra paranız alamazsınız dedi. ama seninki insan kaynaklarındaysa sorun yok. bişey olursa dosyada tutarlar zaten onlardan alırsın.

ben de yemeğe gidiyorum. acıktım zaten.

hoşgeldi yeni gelen teyzeler ve arkadaşlarımız :))

Hoşgördük saol cnm )

Hıımm tamamdır cnm anladım haftaya alıcam bende inşallah..

evet canım buyudukce haraketlerı azalıyor ama duymadığımız hareketlerını duyuyoruz cuma kontrolumuz var bakalım ne kadar buyudu alp tungam cok merak edıyorum

Ne gzüzel görcen oğluşunu benim daha 8 günüm var..

Cnm cım allah kolaylık versin..ay benimde hiç sevmediğim şey birilerine bişeyler öğretmek göstermektirr..tahmin edebiliyorum durumunu o yüzden kolay gelsin cnm..

Saol didem cim..şu nst yide hep merak etmişimdir bi girsemde görsem

angelnrcn bunu okuyorsan, sana cevap atıyorum ancak özel mesaj kutun doluymuş, sanırım 1 kaç mesaj silmen lazımmış. 5dk sonra tekrar deneyeceğim.

bundan sonra bol bol göreceksin zaten canım. iki tane kemer işte bağlayıp yatırıyorlar seni. benim tansiyonum düştü sırt üstü yatınca. yan yattım hep. aklında olsun. sıkıntı hissedersen yan dön hemen

neyse ben kaçtım açlıktan midem gurulduyorrr

32 hafta canım. inşallah olmuştur. gerçi oğlum 32 haftada 2600'dü ama kız bebek için yine de çok iyi kilosu maşallah

bende 32 haftadayım erkek bebekler daha ırı oluyor dımı yanı içimdekı hareketlerıne falan bakılırsa bana ırı olcakmıs gıbı gelıyor bakalım bıde herkes tam gununde gelırse kıpırdayamazsın yatıp kalkarken diyorlar karnım one doğru ve buyukk sankı basket topu yutmus gıbım:roflol::roflol::roflol:

İŞTE KUZUM "Geçici" DEĞİL, "Daimi".. YANİ BEN GELİNCE DE DEVAM EDİCEK... :uhm:

İkiniz devam edeceksiniz yani bu hesapta? Öyleyse yine de bir sorun varmış gibi görünmüyor. Bu senin 6 yıllık eleman olduğun gerçeğini değiştirmez. Ahh karnım çok ağrıyor...

evet bu cuma kapanıyo ıns... bu arada bende sırt ustu yatamıyorum artık... yatınca nefes alamıyomusum gıbı gelıyo daralıyorum fenalasıyorum hep yan yatıyorum...

bu arada kızım 2100 gr. olmuş. ben o kadar diyetteyim ama kilo alıyor demek ki.

Maşallah kızına didemcimm..bebişler almak istediklerinde sen yemesende alıyolar işte..ne güzell:))

Bi de şimdi benim sat tarihim 12 kasım.doğum tarihi bu hesaba göre 19 ağustos çıkıyor. fakat bana dr um hep bebişmin önden gittiğini söylediği için doğum tarihi olarakta 10 ağustos filan demişti..12 sini geçmez yani dedi..şimdi benim hangi tarihe göre izin tarihim belli olcak acaba? bide mesela şu an ben 31+0 ım ya sat a göre ama 1 hafta önden gittiğim için 32+ larda oluyorum şu an..böyle olunca iyice kafam karışıyo işte yaa aydınlatın benii..

Sıcaklar da hepimiz için çok zor olcak cnm ama napalımm idare etcez işte..artık bol bol kısa aralıklarla duş alıcaz..öğlenleri çıkmıcaz dışarıya..ben öğle tatili diye normalde sürekli çıkarım ama artık gözüm yemiyo..şimdi odada tek başıma oturuyom herkes çıktıı..allah yardımcımız olsun ne diyeyimm..

Evet duymuştum sırt üstü yatınca kötü oluyo diye..bende yan yatarım o zaman kötü olursam bişey demezler heralde!!!
Afiyet olsun doyur bakalım kızını )

evet bu cuma kapanıyo ıns... bu arada bende sırt ustu yatamıyorum artık... yatınca nefes alamıyomusum gıbı gelıyo daralıyorum fenalasıyorum hep yan yatıyorum...

ben bazen kendımı sırustu yatarken buluyorum ama yattığım gıbı uyanıyorum sanırım rahatsızlık verdığı için sadece solda rahatım ama ozamnda cok acıyo uyusuyor sağ taraftada daha az nefes alabılıyorum cok zor bıdaha kını kısa denk getırcem heryarımden ates cıkıyor kı bazılarınıoz daha sıcak memlekette allah sabır versın hepımıze

EVET CNM ALİ KARAHAN LANET İNSANklava: onlarda benim gibi stajerlerdir okuldan gelen hatta bi ara çarıklı itfaiyeciler demişler onlara valla ben dier mehmet beyle mi karıştırdım acep:) olabilir de isimleri pak tutamıyom hafızamda

Günaydın canlar,siz ve bebeikleriniz nasılsınız bakim!!!??!?? :CüvCüv:

hoş geldin biz iyiyiz sen nasılsınn

Merhabalar arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah :))

hoş geldin kuzuuuu nerdesin sennn sen nasılsınn biz bunalıyozz

Hoşbulduukk..
Kızlar 32.haftasında dr undan raporunu alan yani çalışabilir raporunu alan varmı?prosedür nasıl oluyo? dr dan çalışabilir raporunu alınca sonrasında ne yapıyoruz yani??

ben bu pazartesi aldım dr gittim bi kağıt verdi onu başhekim yrd. imzalattım sonra da insan kayn. verdim o kadar

bu arada kızım 2100 gr. olmuş. ben o kadar diyetteyim ama kilo alıyor demek ki.

oy maşallah kuzunaa benimkine yaklaşmış desene

herkeze merhaba... bu ne sıcak boyle nası poyraz var antalyada anlatamam...

kızlar bu arada cok mutluyum kocıs gelıyo yarından sonra:):):)

selam canmmm burası da çok çicakkk bens enin hemen yanı başındayım burdur da:) gözün aydın bu arada

[

Nasıl yani yaw? Benim de bebeğim önden gidiyor, ultrasonda da tahmini doğum tarihi olarak 28/07/2010 yazıyor. Buna göre o zaman mı doğacak?? delikafadulden

herkese merhaba kızlar.bir iki gündür oğlum sanki daha az hareket ediyor.eskiden durmadan kıpırdıyordu şimdi fazla kıpırdamıyor.acaba büyüdüğü için mi diyorum.sizlerle aynı haftalarda olduğumuz için görüşlerinizi merak ettim.

Banada erkekler daha iri oluyo diyolar hep..zaten karnımda maşşalaahh basket topunuda geçmeye başladım ben

ben her türlü nefes almakta zorlanır oldum özellikle yemeklerden sonra çok fena oluyor

özellikle sıcak acayip daraltıyor

Artık sadece cnm özellikle karpuz istiyo.yemekler dediğin gibi sıkıntı veriyo insana..aslında bi yandan dahamı iyi olur ki yani bu aylarda fazla yemeyiz kilo da almamış oluruz diyede düşünüyorum..

:gitme:

Hoşbuldum pınarımm..napayım bende öğle tatili işte odada tek başıma kaldım klimayı açtım oturuyom ölece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…