İyi olmuş, senin yerine "geçici" birini bulmuşlar işte. Sanmam terso bir durum olsun. 6 yıllık elemansın sen orada. Yerine gelecek kişi senin kadar iyi bilemez oranın işini.
bu arada kızım 2100 gr. olmuş. ben o kadar diyetteyim ama kilo alıyor demek ki.
Maşallah bebişine didemcim bakalım p.tesi benim kuzum ne kadar olacak şöyle 2400-2500 görsem:)))) Bu arada ben aslını verdim insan kaynaklarına umarım sorun olmaz:) Bu arada ben yemeğe gidiyorum şekerler yarım saate gelirim çok çok öptüm
hoşgeldi yeni gelen teyzeler ve arkadaşlarımız :))
Siercim ben geçen pçtesi aldım 1,5 haftadır çalışıyorum. Sadece bir kağıt verdiler bana hastaneden onu gittim hastanenin başheki,mine imzalattım sonra da iş yerime insan kaynaklarına teslim ettim o kadar. 36. haftada çalışamaz raporu almaya gidince vizite kağıdı gerekiyormuş resim de gerekli olabilir onu tam bilmiyorum ama çalışabilir raporu için hiç 1 şey lazım değil...
evet canım buyudukce haraketlerı azalıyor ama duymadığımız hareketlerını duyuyoruz cuma kontrolumuz var bakalım ne kadar buyudu alp tungam cok merak edıyorum
NİHAYET BEN İZİNDEYKEN YERİME BAKICAK BİRİ GELDİ (Hemde ortaklardan birinin kızı)LİSEDEYKEN BENİM STAJYERİMDİ. ŞİMDİ DAİMİ OLARAK GELDİ.. GELİNCE BAKALIM GÖREV DAĞILIMI NASIL OLCAK MERAK EDİYORUM.. EE NE DE OLSA PATRONLARDAN BİRİ BABASI sempatiksalakcinni ONA İŞ ÖĞRETİYORUM, İŞLERİMİN Bİ KISMINI O YAPICAK, AMANNN BEN KUZUMA KAVUŞİM DE ŞUAN BİŞİ DİÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM. BURDA 6 YILI DEVİRDİM.. BUNCA YIL SONRA Bİ KAZIK ATARLARSA BİLMİYORUM :uhm: AMA ŞUAN TERSO Bİ DURUM YOK, AMA İNSANIN AKLINA GELMİYO DA DEĞİL, ACABA YERİME Mİ GELDİ DİYE? Bİ YANDAN YOĞUNLUK,Bİ YANDAN AŞIRI SICAKLAR VE Bİ YANDAN DA İŞ ÖĞRETİYORUM... ÖYLE İŞTE..
fisfisfisfisfisfisfisfisfis
Ben de dün aldım canım. didemin dediği gibi. sadece vizite kağıdınla gidip 32 hafta aktarma raporu alıcam diyorsun. Usg ile bebeğe bakıp nst bağlıyorlar. sonra da raporu yazıyor dr. benim gebelik şekerim olduğu için bi de şeker bakıldı.
raporun aslı sende kalıyor. fotokopisini insan kaynaklarına veriyorsun. o kadar.
masallah kızına dıdemcım haftan kac bızımkılerde okadar olmusmudur acep:Saruboceq:
herkeze merhaba... bu ne sıcak boyle nası poyraz var antalyada anlatamam...
kızlar bu arada cok mutluyum kocıs gelıyo yarından sonra:):):)
Hoşgördük saol cnm)
Hıımm tamamdır cnm anladım haftaya alıcam bende inşallah..
Ne gzüzel görcen oğluşunu benim daha 8 günüm var..
Cnm cım allah kolaylık versin..ay benimde hiç sevmediğim şey birilerine bişeyler öğretmek göstermektirr..tahmin edebiliyorum durumunu o yüzden kolay gelsin cnm..
Saol didem cim..şu nst yide hep merak etmişimdir bi girsemde görsem
32 hafta canım. inşallah olmuştur. gerçi oğlum 32 haftada 2600'dü ama kız bebek için yine de çok iyi kilosu maşallah
İŞTE KUZUM "Geçici" DEĞİL, "Daimi".. YANİ BEN GELİNCE DE DEVAM EDİCEK... :uhm:
CANIM BEN DE DÜN ALDIM RAPORU; 5 HAFTA DAHA ÇALIŞABİLİR RAĞORU VERDİLER, BU 5 HAFTA DOĞUM SONRASI 8 HAFTAYA EKLENİCEK İŞTE. DOĞUM ANINDAN İTİBAREN 13 HAFTA İZİNLİ OLCAZ. MESELA BEN 16 TEMMUZ'DA İZNE AYRILIYORUM! BU RAPORUN ASLI SENDE KALIYO; KOPYASINI İŞYERİNE TESLİM EDİYOSUN.:1rolleyes:
aayyyy düşüp bayılacağım bu nasıl bir sıcak ya
hepten nefes alamıyorum klimalı ortam sart oldu ama bizim sitede yasak
offff offf temmuz sonuna kadar allah hepimize dayanma gücü versin valla
suya yakın yerde hamilelik gecirmeli her an denizde olmallıymısım gibi geliyor ama artık imkansız son ayda gidilmez ki...
bundan sonra bol bol göreceksin zaten canım. iki tane kemer işte bağlayıp yatırıyorlar seni. benim tansiyonum düştü sırt üstü yatınca. yan yattım hep. aklında olsun. sıkıntı hissedersen yan dön hemen
neyse ben kaçtım açlıktan midem gurulduyorrr
evet bu cuma kapanıyo ıns... bu arada bende sırt ustu yatamıyorum artık... yatınca nefes alamıyomusum gıbı gelıyo daralıyorum fenalasıyorum hep yan yatıyorum...
Ben geldim...
Ali Karahan mı? Anaaaa, ciddi misin, benim zamanımda Mehmet Keleş'in yardımcısıydı. Hiç öyle biri değildi sanki... Sanırım daire başkanı olunca sıyırdı. Ayrıca bizim zamanımızda da kadın itfaiyeciler vardı, gelmişlerdi. Hoş bir kere santral şefi beni ağlatmıştı da Mehmet bey bir güzel kalaylamıştı. Santral şefi beni arayıp özür dilemişti.
Mehmet Keleş emekli olmak için çok genç hayatım. Oradan sonra Düzce Belediye başkanı oldu. Sonra da 2. seçimlerde adaylığını koymadı bilidğim kadarıyla.
Günaydın canlar,siz ve bebeikleriniz nasılsınız bakim!!!??!?? :CüvCüv:
Merhabalar arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah :))
Hoşbulduukk..
Kızlar 32.haftasında dr undan raporunu alan yani çalışabilir raporunu alan varmı?prosedür nasıl oluyo? dr dan çalışabilir raporunu alınca sonrasında ne yapıyoruz yani??
herkeze merhaba... bu ne sıcak boyle nası poyraz var antalyada anlatamam...
kızlar bu arada cok mutluyum kocıs gelıyo yarından sonra:):):)
Bi de şimdi benim sat tarihim 12 kasım.doğum tarihi bu hesaba göre 19 ağustos çıkıyor. fakat bana dr um hep bebişmin önden gittiğini söylediği için doğum tarihi olarakta 10 ağustos filan demişti..12 sini geçmez yani dedi..şimdi benim hangi tarihe göre izin tarihim belli olcak acaba? bide mesela şu an ben 31+0 ım ya sat a göre ama 1 hafta önden gittiğim için 32+ larda oluyorum şu an..böyle olunca iyice kafam karışıyo işte yaa aydınlatın benii..
selam canmmm burası da çok çicakkk bens enin hemen yanı başındayım burdur da:) gözün aydın bu arada
[
bende 32 haftadayım erkek bebekler daha ırı oluyor dımı yanı içimdekı hareketlerıne falan bakılırsa bana ırı olcakmıs gıbı gelıyor bakalım bıde herkes tam gununde gelırse kıpırdayamazsın yatıp kalkarken diyorlar karnım one doğru ve buyukk sankı basket topu yutmus gıbım:roflol::roflol::roflol:
ben her türlü nefes almakta zorlanır oldum özellikle yemeklerden sonra çok fena oluyor
özellikle sıcak acayip daraltıyor
EVET CNM ALİ KARAHAN LANET İNSANklava: onlarda benim gibi stajerlerdir okuldan gelen hatta bi ara çarıklı itfaiyeciler demişler onlara valla ben dier mehmet beyle mi karıştırdım acep:) olabilir de isimleri pak tutamıyom hafızamda
hoş geldin biz iyiyiz sen nasılsınn
hoş geldin kuzuuuu nerdesin sennn sen nasılsınn biz bunalıyozz
ben bu pazartesi aldım dr gittim bi kağıt verdi onu başhekim yrd. imzalattım sonra da insan kayn. verdim o kadar
oy maşallah kuzunaa benimkine yaklaşmış desene
selam canmmm burası da çok çicakkk bens enin hemen yanı başındayım burdur da:) gözün aydın bu arada
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?