neler koydun bebek için?ben daha ikisinide hazırlamadım.kafamda belli ama artık hazırlasammı diyorum.:uhm:
Evet ya, haklısın. Allah yardımcımız olsun. Randevun var demek, Benim daha 1 haftam var. İyi haberlerle gel inşallah...
Hoşgeldin cnm :)) randevundan sonra buraya uğra gelişmeleri bizimlede paylaş olurmu yerimseniben
Selam canım, hoş geldin. Ay benim daha 1 hafta var randevuya, çok merak ediyorum kaç kilocuk olmuş kızım. Hayırlı haberlerle gel inşallah. opuyorumnanaktan
benimde yıkanacak ütülenecek.ananesi yapacak allahtan bu sıcakta uğraşamam ki.:teytey:
Ayy dün karnıma krem sürerken pek bi mutlu oldumm..ben ilk üç ay progesteron iğnesi vurulmuştum düşük riski için..daha sonra karnımda tüylenme oldu..öğrendimki bu progeston dan dolayı imiş..sonra dökülür dediler..ve evett hakkatten dökülmüşler eskisi gibi olmuş çok sevindirik oldum o yüzdenn..ay çok korkmuştum öle kalcak diyee..
ay ben iğne felanda kullanmadım ama benim hamilelikten bende de sadece göbeğimde acayip tüylenme oldu.inşallah benimkilerde dökülür
Canancım gelince yaz ne kadar olmuş oğluşun merak ederiz.
Bu arada yedik geldik ama daha yerim sanki:)
Doruk gelmedi mi?Sancısı vardı doktora gidicekti çok merak ettim zaten 15 günü kalmıştı doğuma
benımde tuylenme oldu baya gobusumde moralım bozluyo gorunce... alamıyorumda cunku cok acıyo...bıde karnımda 3 tane yırtık olustu kremlememe ragmen
selam arkadaşlar..opuyorumnanaktan
nasılsınız?
kardeşim ve de kuzenim yanımdalar çok takılamıyorum.
herşey yolunda mı herkes için??
ay ben iğne felanda kullanmadım ama benim hamilelikten bende de sadece göbeğimde acayip tüylenme oldu.inşallah benimkilerde dökülür
benımde tuylenme oldu baya gobusumde moralım bozluyo gorunce... alamıyorumda cunku cok acıyo...bıde karnımda 3 tane yırtık olustu kremlememe ragmen
kızlar kaçıncı haftadan sonra 15 günde 1 gidiyoruz doktora ?
canım bayram izni doğum izninin içinde kaybolmuyormu ???
zaten alınmayacakmış cnm gebelik dolayısıyla çıkan tüyler.sonra kalıcı olur dediler bana.ben hiç ellemiyorum dökülür diye ümitle bekliyorum.
yırtıklar kırmızı olarak oluşuyo değil mi.
ben şu sıralar kremleme ve yağ işini epey bi salladım çok sıcakta iyice bunalttı beni yağlanmak.ama şimdilik gözüken bişi yok olsa görürdüm herhalde demi?
Korkmayın kızlar özellikle doğum sonrası dökülüyomuş o tüycükler merak etmeyin..sabredin az bişey daha..şeyma cım sakın alayım filan deme..doğumdan sonra gidecekler çünküü..sonra daha kötü filan olurlar allah muhafaza..
benimde göbeğimde çok çıktı ince ince ama çok sık...bende almayı düşündüm ama burdaki kızlarda doktorumda sakın alma dediler..hamilelikle geldi doğumla gidecek dedi dr...gitmezse o zaman bakarız çaresine..
Aynen benim de 32de nstye bağladı 34de gel sonra 36-37-38de gel sonra 39da en geç alırız dedi... Her gidişte nstye bağlıycakmış ama ben fenalaştım nstde yan yattım geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?