2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canancım gelince yaz ne kadar olmuş oğluşun merak ederiz.

Bu arada yedik geldik ama daha yerim sanki:)

Doruk gelmedi mi?Sancısı vardı doktora gidicekti çok merak ettim zaten 15 günü kalmıştı doğuma

neler koydun bebek için?ben daha ikisinide hazırlamadım.kafamda belli ama artık hazırlasammı diyorum.:uhm:

canım 2 takım koydum... biri ılk dogdugunda gıyılmesı ıcın yeşil bı zıbın takımı 5 parca olanlardan... bu zıbın takımını battanıyenın ıcıne bohca yaptım ve bıde ek olarak 5 tane bez bıde kusmuk ter bezı koydum... bıde hastane cıksıı koydum ama ıcıne ıç zıbın dıs zıbın pantolonu eldıvenı sapkası onlugu olarak koydum bıde tekrar ter-kusmuk bezı koydum... yanı tam takım hastane cıksıı koymadım... bunuda takımın battanıyesıne bohcaladım 5 bezle beraber... bıde işte emzık ve bıberon koydum islak mendılını koydum

Evet ya, haklısın. Allah yardımcımız olsun. Randevun var demek, Benim daha 1 haftam var. İyi haberlerle gel inşallah...

Hoşgeldin cnm :)) randevundan sonra buraya uğra gelişmeleri bizimlede paylaş olurmu yerimseniben

Selam canım, hoş geldin. Ay benim daha 1 hafta var randevuya, çok merak ediyorum kaç kilocuk olmuş kızım. Hayırlı haberlerle gel inşallah. opuyorumnanaktan

aminnn inşallah hepimiz sonuna kadar hayırlı haberlerle geliriz 16:30 randevu ordan sonra bebişe birşeyler almaya gideceğiz gelince hemen yazarım gelişmeleri allahım yavrularımızı bize bağaşlasın inşallah

selam arkadaşlar..opuyorumnanaktan
nasılsınız?
kardeşim ve de kuzenim yanımdalar çok takılamıyorum.
herşey yolunda mı herkes için??

ay ben iğne felanda kullanmadım ama benim hamilelikten bende de sadece göbeğimde acayip tüylenme oldu.inşallah benimkilerde dökülür

ay ben iğne felanda kullanmadım ama benim hamilelikten bende de sadece göbeğimde acayip tüylenme oldu.inşallah benimkilerde dökülür

benımde tuylenme oldu baya gobusumde moralım bozluyo gorunce... alamıyorumda cunku cok acıyo...bıde karnımda 3 tane yırtık olustu kremlememe ragmen

Canancım gelince yaz ne kadar olmuş oğluşun merak ederiz.

Bu arada yedik geldik ama daha yerim sanki:)

Doruk gelmedi mi?Sancısı vardı doktora gidicekti çok merak ettim zaten 15 günü kalmıştı doğuma

tamam canım gelince yazarım hemen inşallah güzel ve sağlıklı bir şekilde büyümüştür yavrum
afiyet olsun benim iştahım çok kapandı sanki sıcaklardan nefes alamıyorum valla su iç yat başka birşey yapmıyorum

benımde tuylenme oldu baya gobusumde moralım bozluyo gorunce... alamıyorumda cunku cok acıyo...bıde karnımda 3 tane yırtık olustu kremlememe ragmen

zaten alınmayacakmış cnm gebelik dolayısıyla çıkan tüyler.sonra kalıcı olur dediler bana.ben hiç ellemiyorum dökülür diye ümitle bekliyorum.
yırtıklar kırmızı olarak oluşuyo değil mi.
ben şu sıralar kremleme ve yağ işini epey bi salladım çok sıcakta iyice bunalttı beni yağlanmak.ama şimdilik gözüken bişi yok olsa görürdüm herhalde demi?

selam arkadaşlar..opuyorumnanaktan
nasılsınız?
kardeşim ve de kuzenim yanımdalar çok takılamıyorum.
herşey yolunda mı herkes için??

Hoşgeşdin, iyiyiz biz. Asıl sen nasılsın??

Ya kızlar ya karnım felaket ağrıyor. Ağlayacağım şimdi.

Korkmayın kızlar özellikle doğum sonrası dökülüyomuş o tüycükler merak etmeyin..sabredin az bişey daha..şeyma cım sakın alayım filan deme..doğumdan sonra gidecekler çünküü..sonra daha kötü filan olurlar allah muhafaza..

canım annem yaa.onların değerini daha ii anlıyoruz şimdi.neler yaşamışlar.halada kahrımızı çekiyolar.:gitme:

benimde göbeğimde çok çıktı ince ince ama çok sık...bende almayı düşündüm ama burdaki kızlarda doktorumda sakın alma dediler..hamilelikle geldi doğumla gidecek dedi dr...gitmezse o zaman bakarız çaresine..

Aynen benim de 32de nstye bağladı 34de gel sonra 36-37-38de gel sonra 39da en geç alırız dedi... Her gidişte nstye bağlıycakmış ama ben fenalaştım nstde yan yattım geçti

hımm sagolun kızlar almıyım ozman doktora gıderken almayı dusnuyodum ama almıcam... canım ben goremıyodum gecen aynaya baktıgımda farkettım karnım alt taraflarında cunku....

Aynen benim de 32de nstye bağladı 34de gel sonra 36-37-38de gel sonra 39da en geç alırız dedi... Her gidişte nstye bağlıycakmış ama ben fenalaştım nstde yan yattım geçti

Beni bağlamadılar geçen hafta, acep bir sonraki kontrolde mi bağlayacaklar?? :uhm:

ben 28+5 te gittim en son ne zaman geleyim diye bişi sormadım oda demedi ne zaman gideceğim şimdi ben kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…