2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çiğdemcim seni 36ya kadar bağlamaz beni çalışabilir raporu vermek için bağladı 34de de hala çalıştığım için bağlıycak bir sakıncası var mı diye?Sancı filan var mı istirahat gerekli mi diye bakıyor yoksa 36da bağlardı beni de...

Selamlar Tekrarr :))

canım ramazan bayramınn ki evet kayboluyor ama kurban bayramı kaybolmuyor ve tam doğum iznimin bittiği haftaya denk geliyor :)

nasıl yaaa??şimdi ramazan bayramında 1 hafta tatil varya o izinden sayılmıyor onu sona ekliyoruz değilmiii???

Heee anladıımmm. Ben sadece acile gittiğimde bağlanıyorum nst'ye.

şimdibiz 32.hafta raporunu almaya gittiğimizde nst yemi bağlayacak?sancı falan görürse raporu vermeme gibi bişeyi varmı yani doktorun?

çigdem kıs naptın ev işini kolayladınız mı bıttımı nezman cıksıyosunuz???

şimdibiz 32.hafta raporunu almaya gittiğimizde nst yemi bağlayacak?sancı falan görürse raporu vermeme gibi bişeyi varmı yani doktorun?

beni dr nst ye bağlamadı... sadece nasıl bir iş yaptığımı ve çalışıp çalışmak istemediğimi sordu...

Valla benimki görürsem vermem demişti

beni dr nst ye bağlamadı... sadece nasıl bir iş yaptığımı ve çalışıp çalışmak istemediğimi sordu...

Bana da sordu ama nstye de bağladı zaten ona kalsa çalışma dinlen evde dedi ama sen bilirsin dedi ben de en azından 2-3 hafta daha dedim...

çigdem kıs naptın ev işini kolayladınız mı bıttımı nezman cıksıyosunuz???

Bitti şekerim. En son duşakabini değiştirmiştik, o bitti. Digitürkümüz bağlandı, cumartesi LCD mizi kurmaya gelecekler. Taşımacılarla konuştuk, işleri varmış ama araya sıkıştırmaya çalışacaklar. Kısmetse pazar günü geçiyoruz evimize. Yalnız buradaki internetin sözleşmesi, Ağustosta bitiyormuş, yatmadan yatmaya eve gideceğiz, yani yine aranızdayım.

wild wild cat canım baktım cicilere çok güzeller bende ediyle büdüye bayıldım :) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Kendi dr uma 31+2 de gittim 1 ay sonra dedi yani 35 biticek 36. haftamda gidicem heralde.
Sitede aktifim ama annemden fırsat kalmadı ki aldı pc yi bide morali bozuldu sınav sonuçları açıklanmış

ne sınavı canım ya hayırdır??

ne sınavı bu pelin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…