ben 29 dan sonra 3 haftada gittim.32 olunca 2 haftaya düştü.heralde 36 dan sonra her hafta çağırır.kızlar kaçıncı haftadan sonra 15 günde 1 gidiyoruz doktora ?
ben 28+5 te gittim en son ne zaman geleyim diye bişi sormadım oda demedi ne zaman gideceğim şimdi ben kafam karıştı
bence sen 32.haftanda git zaten oda artık sık çağırmaya başlar 15 de bir falan.ama sen dr una sor atlama.ben 28+5 te gittim en son ne zaman geleyim diye bişi sormadım oda demedi ne zaman gideceğim şimdi ben kafam karıştı
Selamlar Tekrarr :))
canım ramazan bayramınn ki evet kayboluyor ama kurban bayramı kaybolmuyor ve tam doğum iznimin bittiği haftaya denk geliyor :)
ben 28+5 te gittim en son ne zaman geleyim diye bişi sormadım oda demedi ne zaman gideceğim şimdi ben kafam karıştı
nasıl yaaa??şimdi ramazan bayramında 1 hafta tatil varya o izinden sayılmıyor onu sona ekliyoruz değilmiii???
Çiğdemcim seni 36ya kadar bağlamaz beni çalışabilir raporu vermek için bağladı 34de de hala çalıştığım için bağlıycak bir sakıncası var mı diye?Sancı filan var mı istirahat gerekli mi diye bakıyor yoksa 36da bağlardı beni de...
Canım şimdi doğum iznine denk gelen resmi tatiller eklenmez doğum iznine ama süt iznine ya da yıllık izne denk geliyorsa eklenir...
nasıl yaaa??şimdi ramazan bayramında 1 hafta tatil varya o izinden sayılmıyor onu sona ekliyoruz değilmiii???
şimdibiz 32.hafta raporunu almaya gittiğimizde nst yemi bağlayacak?sancı falan görürse raporu vermeme gibi bişeyi varmı yani doktorun?
şimdibiz 32.hafta raporunu almaya gittiğimizde nst yemi bağlayacak?sancı falan görürse raporu vermeme gibi bişeyi varmı yani doktorun?
beni dr nst ye bağlamadı... sadece nasıl bir iş yaptığımı ve çalışıp çalışmak istemediğimi sordu...
çigdem kıs naptın ev işini kolayladınız mı bıttımı nezman cıksıyosunuz???
wild wild cat canım baktım cicilere çok güzeller bende ediyle büdüye bayıldım :) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Kendi dr uma 31+2 de gittim 1 ay sonra dedi yani 35 biticek 36. haftamda gidicem heralde.
Sitede aktifim ama annemden fırsat kalmadı ki aldı pc yi bide morali bozuldu sınav sonuçları açıklanmış
wild wild cat canım baktım cicilere çok güzeller bende ediyle büdüye bayıldım :) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Kendi dr uma 31+2 de gittim 1 ay sonra dedi yani 35 biticek 36. haftamda gidicem heralde.
Sitede aktifim ama annemden fırsat kalmadı ki aldı pc yi bide morali bozuldu sınav sonuçları açıklanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?