2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim, kızlar Allah bebeklerimizin hepsine güle güle kullanmayı nasip etsin cicilerini. Ne sınavı canım bu AÖF'mi??

ne sınavı bu pelin?

Ayy orasını yazmayı unuttum :).
Açıköğretim lisesine gidiyor annem başımda sabahtan beri kredi hesaplayıp söylenip duruyo :).Allahtan zamanında biraz liseye gitmişte 2. dönem değil 4. dönem gözüküyo yoksa yanmıştık.:)
Bide 3. dönem sınavlarıda 7-8 ağustosta olucakmış.Bu kadar denk gelir yani (

ohh canım ne guzel ya sen kurtuldun ev işinden darısı basıma ıns... hayırlısıyla benım evde yerlesseydı bı.

Annene kolay gelsin ne diyeyim. Bu yaşta okumak cesaret işi, ellerinden öperim...

ohh canım ne guzel ya sen kurtuldun ev işinden darısı basıma ıns... hayırlısıyla benım evde yerlesseydı bı.

10 ay oldu be gülüm, sonunda kendi evimde olacağım, akşamdan akşama evime gitsem de doğuma kadar, o da yeter. Hem doğuma ne kaldı ki? Seninki de olur yavaş yavaş. Allah hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin sana da. Ben öyle düşünürüm: zor olsun daimi olsun inşallah...

Maşallah canım anne bir yandan torun sahibi oluyor bir yandan hala okuyor :))) hayırlısı olsun... belki sen biraz erken doğurursun yine yanında olur annen.....

cnm sen şırnaktaydın temelli mi döndün antalyaya.peki şimdi nereye yerleşeceksiniz?

adanaya canım... bıde eşyam falan yoktu hıc şırnakta...orda memur cok olunca kıralanıyodu beyaz esyalar falan... bızde kıralamıstık... şimdide hem bebek telası hem eşya telası var... bı yandan da eşya alıyoruz ole... ahyırlısyla bı gıtseydık adanayada..

Annene kolay gelsin ne diyeyim. Bu yaşta okumak cesaret işi, ellerinden öperim...

yerimseniben doğru söylüyorsun walla 15 li yaşlar nere 43 yaşında okula gitmek imam hatip okuyo bide üstüne yüz yüze eğitime gidiyo kuran-ı kerim ve arapça.
Arapça o kadar zor ki kadın geçti valla ne azim.

masallah canım ya ne guzel... kuran kursu ogretıcılıgımı dusunuyo yoksa?

off yaaa canım sıkıldı. eşim abisiyle eşini yemeğe çağırmış. kendimi enayi gib hissediyorum. y ahamileyim hafta içi hem de ne misafiri ne yemeği yaa. eltim 7 ay önce doğum yaptı 1 kere bile yemeğe çağırmadılar hem de biz çaya bil egitsek eşim bana evde bişeyler hazırlattı hep yük olmayalım diyeç
ee onlar bana niye yük oluyor. şimdi ağlıycam sinirimden

Şimdi tam evlilik sezonu. Eşyalar kış sezonundan çok daha ucuz. Bir de paketler var ya onlar da ekonomik. Biz ankastreyi bekodan aldık, ankastre+bulaşık mak=1700'e aldık, salon tk ile yemek odasını da beraber aldık 3250'ye. gayet de güzeller. Ev açılsın, fotoları çekip koyarım siteye. Bir de biz akıllılık ettik, İzmir'in yerel mağazalarından birinden aldık. En az 2500liralık tek takımı 1750'ye aldık, taksitleri de uygun oldu. Siz de önce yerel mağazaları gezin isterseniz.

insanlar bazen böyle düşüncesiz davranabiliyorlar..hadi eşin boşta bulunmuş davet etmiş onlar senin hamile olduğunu ve 1 çocuğunun olduğunu bile bile tamam diyorlar bence burası daha önemli onlarda gelecekse senin yaptığın gibi evde bişeyler yapıp çaya gelsinler..

Didemcim belki bir anlık düşüncesizliğine gelmiştir eşinin... geçen gün aynı şeyi benim de eşim yaptı annelerini çağırdı...

Son düzenleme:

valla 15 gundur benımde basımda var hemde kendı kuzenım benden buyuk esı burada calısıyo oda iş buldu calısıyorlar sozde ev tutcaklar 15 gundur hergun anahtar teslım alıyorlar yanı dusun suyunu bıle benden istıyor masanın uzerındekı suyu alıp ıcmeye usenıyor valla cok sınırlenıyorum artık rahat olmak ıstıyorum ağrılarım oluyor dınlenmek ıstıyorum ama ne mumkun

Kıyamam canım yaaa. :teselli: İşte bize kimse gelmesin diye akşamdan akşama yollayacaklar beni evime. Benim başıma gelse, eşime derim "dışarıdan hazır birşeyler al gel" diye. Hamile hamile onlarla mı uğraşacaksın. Eşin çok inceymiş, ama sana karşı pek değil sanırım. Sinirlenme hayatım, sana ve bebeğine zarar. Çabuk olan birşeyler yapar, koyarsın önlerine.
:1hug:

Hiç öyle şey yaparlar mı? düşüncesizlik konusunda eşimin ailesinin üzerine tanımam canım. elitm doğum iznindeyken( ki o deönem beinm hamilelğimin en zor zamanlarıydı sürekli kusuyordum.) canı sıkıldı diye hep de hafta içi bize gelirlerdi.

hep sinir oldum milletin karısı ne kıymetli diye. bzi onlara gitsek bi kuru çay. onun da servisini kendimiz yapıyoruz. o bize gelince eşim tutuşur resmen hemen yemeğe çağırır yemek saati değilse kek yapalım poğaça yapaılım. ne alsak ne yedirsek. bi telaş bi telaş.
hadi hepsini geçtim niye hafta içi oluyo bu iş? eltim saat 9 da mesaiye başlıyo 16.30 da ıkıyo. eviyle işyeri karşılıklı. ben 40 km geliyorum 6.30 da evden çıkıp 6.30da evde oluyorum.
yapılmaz ama bu yaaaa

klava: klava: klava:

Ya kızlar bebeğim doğduktan sonra havalar yine böyle 39 larda olduğu zamanlarda da mı kat kat giydireceğim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…