- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
wild wild cat canım baktım cicilere çok güzeller bende ediyle büdüye bayıldım :) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Kendi dr uma 31+2 de gittim 1 ay sonra dedi yani 35 biticek 36. haftamda gidicem heralde.
Sitede aktifim ama annemden fırsat kalmadı ki aldı pc yi bide morali bozuldu sınav sonuçları açıklanmış
ne sınavı bu pelin?
Bitti şekerim. En son duşakabini değiştirmiştik, o bitti. Digitürkümüz bağlandı, cumartesi LCD mizi kurmaya gelecekler. Taşımacılarla konuştuk, işleri varmış ama araya sıkıştırmaya çalışacaklar. Kısmetse pazar günü geçiyoruz evimize. Yalnız buradaki internetin sözleşmesi, Ağustosta bitiyormuş, yatmadan yatmaya eve gideceğiz, yani yine aranızdayım.
ohh canım ne guzel ya sen kurtuldun ev işinden darısı basıma ıns... hayırlısıyla benım evde yerlesseydı bı.
Ayy orasını yazmayı unuttum :).
Açıköğretim lisesine gidiyor annem başımda sabahtan beri kredi hesaplayıp söylenip duruyo :).Allahtan zamanında biraz liseye gitmişte 2. dönem değil 4. dönem gözüküyo yoksa yanmıştık.:)
Bide 3. dönem sınavlarıda 7-8 ağustosta olucakmış.Bu kadar denk gelir yani(
ohh canım ne guzel ya sen kurtuldun ev işinden darısı basıma ıns... hayırlısıyla benım evde yerlesseydı bı.
Ayy orasını yazmayı unuttum :).
Açıköğretim lisesine gidiyor annem başımda sabahtan beri kredi hesaplayıp söylenip duruyo :).Allahtan zamanında biraz liseye gitmişte 2. dönem değil 4. dönem gözüküyo yoksa yanmıştık.:)
Bide 3. dönem sınavlarıda 7-8 ağustosta olucakmış.Bu kadar denk gelir yani(
cnm sen şırnaktaydın temelli mi döndün antalyaya.peki şimdi nereye yerleşeceksiniz?
Annene kolay gelsin ne diyeyim. Bu yaşta okumak cesaret işi, ellerinden öperim...
yerimseniben doğru söylüyorsun walla 15 li yaşlar nere 43 yaşında okula gitmek imam hatip okuyo bide üstüne yüz yüze eğitime gidiyo kuran-ı kerim ve arapça.
Arapça o kadar zor ki kadın geçti valla ne azim.
adanaya canım... bıde eşyam falan yoktu hıc şırnakta...orda memur cok olunca kıralanıyodu beyaz esyalar falan... bızde kıralamıstık... şimdide hem bebek telası hem eşya telası var... bı yandan da eşya alıyoruz ole... ahyırlısyla bı gıtseydık adanayada..
off yaaa canım sıkıldı. eşim abisiyle eşini yemeğe çağırmış. kendimi enayi gib hissediyorum. y ahamileyim hafta içi hem de ne misafiri ne yemeği yaa. eltim 7 ay önce doğum yaptı 1 kere bile yemeğe çağırmadılar hem de biz çaya bil egitsek eşim bana evde bişeyler hazırlattı hep yük olmayalım diyeç
ee onlar bana niye yük oluyor. şimdi ağlıycam sinirimden
off yaaa canım sıkıldı. eşim abisiyle eşini yemeğe çağırmış. kendimi enayi gib hissediyorum. y ahamileyim hafta içi hem de ne misafiri ne yemeği yaa. eltim 7 ay önce doğum yaptı 1 kere bile yemeğe çağırmadılar hem de biz çaya bil egitsek eşim bana evde bişeyler hazırlattı hep yük olmayalım diyeç
insanlar bazen böyle düşüncesiz davranabiliyorlar..hadi eşin boşta bulunmuş davet etmiş onlar senin hamile olduğunu ve 1 çocuğunun olduğunu bile bile tamam diyorlar bence burası daha önemli onlarda gelecekse senin yaptığın gibi evde bişeyler yapıp çaya gelsinler..
Hiç öyle şey yaparlar mı? düşüncesizlik konusunda eşimin ailesinin üzerine tanımam canım. elitm doğum iznindeyken( ki o deönem beinm hamilelğimin en zor zamanlarıydı sürekli kusuyordum.) canı sıkıldı diye hep de hafta içi bize gelirlerdi.
hep sinir oldum milletin karısı ne kıymetli diye. bzi onlara gitsek bi kuru çay. onun da servisini kendimiz yapıyoruz. o bize gelince eşim tutuşur resmen hemen yemeğe çağırır yemek saati değilse kek yapalım poğaça yapaılım. ne alsak ne yedirsek. bi telaş bi telaş.
hadi hepsini geçtim niye hafta içi oluyo bu iş? eltim saat 9 da mesaiye başlıyo 16.30 da ıkıyo. eviyle işyeri karşılıklı. ben 40 km geliyorum 6.30 da evden çıkıp 6.30da evde oluyorum.
yapılmaz ama bu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?