Hiç öyle şey yaparlar mı? düşüncesizlik konusunda eşimin ailesinin üzerine tanımam canım. elitm doğum iznindeyken( ki o deönem beinm hamilelğimin en zor zamanlarıydı sürekli kusuyordum.) canı sıkıldı diye hep de hafta içi bize gelirlerdi.
hep sinir oldum milletin karısı ne kıymetli diye. bzi onlara gitsek bi kuru çay. onun da servisini kendimiz yapıyoruz. o bize gelince eşim tutuşur resmen hemen yemeğe çağırır yemek saati değilse kek yapalım poğaça yapaılım. ne alsak ne yedirsek. bi telaş bi telaş.
hadi hepsini geçtim niye hafta içi oluyo bu iş? eltim saat 9 da mesaiye başlıyo 16.30 da ıkıyo. eviyle işyeri karşılıklı. ben 40 km geliyorum 6.30 da evden çıkıp 6.30da evde oluyorum.
yapılmaz ama bu yaaaa
Kıyamam canım yaaa. :teselli: İşte bize kimse gelmesin diye akşamdan akşama yollayacaklar beni evime. Benim başıma gelse, eşime derim "dışarıdan hazır birşeyler al gel" diye. Hamile hamile onlarla mı uğraşacaksın. Eşin çok inceymiş, ama sana karşı pek değil sanırım. Sinirlenme hayatım, sana ve bebeğine zarar. Çabuk olan birşeyler yapar, koyarsın önlerine. :1hug:
off yaaa canım sıkıldı. eşim abisiyle eşini yemeğe çağırmış. kendimi enayi gib hissediyorum. y ahamileyim hafta içi hem de ne misafiri ne yemeği yaa. eltim 7 ay önce doğum yaptı 1 kere bile yemeğe çağırmadılar hem de biz çaya bil egitsek eşim bana evde bişeyler hazırlattı hep yük olmayalım diyeç
ee onlar bana niye yük oluyor. şimdi ağlıycam sinirimden
Hiç öyle şey yaparlar mı? düşüncesizlik konusunda eşimin ailesinin üzerine tanımam canım. elitm doğum iznindeyken( ki o deönem beinm hamilelğimin en zor zamanlarıydı sürekli kusuyordum.) canı sıkıldı diye hep de hafta içi bize gelirlerdi.
hep sinir oldum milletin karısı ne kıymetli diye. bzi onlara gitsek bi kuru çay. onun da servisini kendimiz yapıyoruz. o bize gelince eşim tutuşur resmen hemen yemeğe çağırır yemek saati değilse kek yapalım poğaça yapaılım. ne alsak ne yedirsek. bi telaş bi telaş.
hadi hepsini geçtim niye hafta içi oluyo bu iş? eltim saat 9 da mesaiye başlıyo 16.30 da ıkıyo. eviyle işyeri karşılıklı. ben 40 km geliyorum 6.30 da evden çıkıp 6.30da evde oluyorum.
yapılmaz ama bu yaaaa
Bu havada çocuk katkat giyinirse çatlar....Yine çok ince yani bir body ile de olmaz ama body üstü tulum yeter bence asıl biz cam kapı kapalı nasıl uyıycaz onlar üşümesin diye
Ya kızlar bebeğim doğduktan sonra havalar yine böyle 39 larda olduğu zamanlarda da mı kat kat giydireceğim??
Bu havada çocuk katkat giyinirse çatlar....Yine çok ince yani bir body ile de olmaz ama body üstü tulum yeter bence asıl biz cam kapı kapalı nasıl uyıycaz onlar üşümesin diye
Valla ben haftaiçine yemeğe misafir kabul etmiyorum eşime de söylüyorum bazen 7:30 oluyor eve gidene kadar nasıl hazırlıyım ama. Eşim de bilir en kötü biri gelicekse de ya dışarıdan 1 şey söyler ya daha önceden söyler ki annem yemek yapar sağolsun. Ben çok kızdım senin eşine de akrabalarına da
Üşümek mi, burada geceleri 30 derece civarı oluyor. Hiç sanmam üşüsün. Şu giydirme işini de deneme yanılma usulüyle halletsem iyi olur sanırım. Body üstü tulumla çok terlerse, çıkarırım tulumu bodyle kalır, onu da yarım kollu giydiririm body'i.
Üşümek mi, burada geceleri 30 derece civarı oluyor. Hiç sanmam üşüsün. Şu giydirme işini de deneme yanılma usulüyle halletsem iyi olur sanırım. Body üstü tulumla çok terlerse, çıkarırım tulumu bodyle kalır, onu da yarım kollu giydiririm body'i.
cnm ben zeynebe sadece bi çıtçıtlı badi giydirmiştimYa kızlar bebeğim doğduktan sonra havalar yine böyle 39 larda olduğu zamanlarda da mı kat kat giydireceğim??
Aslında eşim çok yardımcıdır, çok iyi niyetlidir ama misafir diye ölür resmen. herkes bize gelsin, hep biz misafri ağırlayalım. tamam misafri severim ama insan enayi yerine konulunca kötü hissediyor. bir arkadaşı var daha 1 kere çağırmamıştır bize gelin diye. doğum yaptı eşi kendimizi zorla davet ettirdik bide 4 kap yemek götürdük yanımızda. düşün yani. ama gel gör ki eşime kalsa onlar 10 günde bir bizdeler. konuşa konuşa b kadar törpüledim.
bi de yemekli misafir olunca işler değişiyor. zaten hamilelik var bir de oğlum var biliyorsun. yani birinin onu oyalaması birinin de yemek yapması lazım. ikisi de tek başına hamileyken zor.
Aslında eşim çok yardımcıdır, çok iyi niyetlidir ama misafir diye ölür resmen. herkes bize gelsin, hep biz misafri ağırlayalım. tamam misafri severim ama insan enayi yerine konulunca kötü hissediyor. bir arkadaşı var daha 1 kere çağırmamıştır bize gelin diye. doğum yaptı eşi kendimizi zorla davet ettirdik bide 4 kap yemek götürdük yanımızda. düşün yani. ama gel gör ki eşime kalsa onlar 10 günde bir bizdeler. konuşa konuşa b kadar törpüledim.
bi de yemekli misafir olunca işler değişiyor. zaten hamilelik var bir de oğlum var biliyorsun. yani birinin onu oyalaması birinin de yemek yapması lazım. ikisi de tek başına hamileyken zor.
Ya kızlar bebeğim doğduktan sonra havalar yine böyle 39 larda olduğu zamanlarda da mı kat kat giydireceğim??
ben uzun kollu bodyler de aldım bikaçtane.altına patikli donla tek body bile giydirebileyim diye.
Haklısın hayatım, yerden göğe kadar. Bunu halletmenin tek yolu, kocanla açık açık konuşmak, durumunu ve beklentilerini anlatman olacaktır.
Şimdi dinledim kızlar, çocuk doktoru diyor ki: pudra kullanmayın, bebek pudrayı soluyabilirmiş. Sıvı pudralar varmış, kullanacaksak onları kullanın diyor. Giyinme ile ilgiliyse şöyle dedi: astronot gibi bebekleri giydirmeyin. İnce bir penye ya da body giydirin. Pişik yapıyormuş. Derya Baykal'da söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?