2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslında eşim de baya törpülendi misafir konusunda eskiden haftanın en az 5 günü misafriimiz vardı. hafta sonları şehir dışından kuzenlarini teyzelerini falan çağırıdı yatılı gelin diye. bakıcımız bi keresinde sizin ev han kapısı gibi demişti. son zamanlarda azalmıştı ama abi dengesiz bizde.. eşim yarın görüşelim deso onun kardeşliğini sorguluyor yok senden kardeş olmaz yok bilmem ne diye. bi de benimle inatlaşmayı çok sever. sanki kaynanam. gelince eşime sarılır gelir gider yanaklarını sever, öper. okşar. bi gariptir yani. bana "sen kardeşin için nasıl kaygı duyuyorsan ben de kardeşim için duyuyorum demişti" bir kere. ama benin kardeşim şu an 17 yaşında tam kaygı duyulacak yaşta eşimle abisinin arası 2 yaş bile değil. kendisni sevmediğimi de bilir. sen ne yaparsan yap ben kardeşimle görüşürüm diyo bana böylece.

Ay ne görgüsüzlük, ne büyük ayıp. Hayatta yapmam, yapanla da görüşmeyi asgariye indiririm. lmaz:

CANIM BENİM; SENİN ÖNDEN YADA GERİDEN GİTMENİN ÇOK ÖNEMİ YOK. DOKTOR BU GÜNE KADAR SAT OLARAK TARİHİ NE ALDIYSA VE DOĞUM İÇİN HANGİ TARİHİ BELİRLEDİYSE ONA GÖRE İZNE AYRILIRSIN.
MESELA HER YERDE 10 AĞUSTOS DİYOSA 3 HAFTA ÖNCESİNDE İZNE AYRILCAN DEMEK.. DOKTORUNLA BUNU KONUŞ, FARKLI Bİ PROSÜDÜR UYGULARMI BİLMİYOM KUZU,AMA OLMASIN GEREKEN O..
şutarafagitti

Aha! Bizim burası da sıcak ve inşaat var, dehşet de gürültü. Kıss sen bizim mahallede misin yoksa??

O haa yaniii o haaa...ayy cnm anlatma valla ben iyice sinir olmaya başladım.kendime yapılmış gibi oluyor ya..ama ben anladım..yani senin yüzün yumuşak ve hiç birşey belli edemiyosun söyleyemiyosun kesinnn..cnm valla olan sana olur benden söylemesi..bu kadar da olmaz çünküü yanii..tamam anlaşıldı onlar aşırı düşüncezilermiş ama sende lütfen tavrını koy..yoksa hep yaşayacaksın bu tip şeyleri..

Bizim topiğin kocaları aynı fabrikadanmı çıktılar acaba çok merak ediyorumm

Ya 39 dereceeeee, kız nasıl dayanıyorsunuz bu sıcağa??

Ay kızlar çok sağolun ya, iyi ki varsınız. Ben de iyi ki sizleri bulmuşum, deneyimlerinizden çok faydalanacağım inşallah.

sende iyiki varsın canım.

dayanamıyoruz ki sıcağasenağlama gce uyumadım desem yeridir.klimayı açtım bu kez kanepede rtahat edemedim.tüm gece döndüm durdum

sende iyiki varsın canım.

dayanamıyoruz ki sıcağasenağlama gce uyumadım desem yeridir.klimayı açtım bu kez kanepede rtahat edemedim.tüm gece döndüm durdum

Benim kocam mışıl mışıl uyuyor bu sıcakta maşallah. Yatak odasında klima yok, ya oturma odasında ya da çalışma odasında uyumam lazım. Oturma odasında k.pederim uyuyor, çalışma odasında hiç uyuyamam, kocam bensiz hayatta uyumaz. İlla yanında yatacağım. Uyanıp da bulamazsa fıldır fıldır beni arar.

Yüz yumuşaklığıyla alakası yok canım ya. neler neler yapmadım ben onlara. bi tek ağzımla defolun demediğim kaldı. kendimi odaya kapattım ağladım çıkmadım yanlarına. konuşmadım. laf soktum ama yok.arsızlık damarlarına işlemiş. kapıdan kovsan bacadan giren cinsten bunlar

Ay ne görgüsüzlük, ne büyük ayıp. Hayatta yapmam, yapanla da görüşmeyi asgariye indiririm. lmaz:

yA eşim çok seviyor o arkadaşını napıyım... Ama onlar da 2 kişi çalışıyor biz yemeğe götürdük ki götürmedik onlar bizim oraya gelmişti bizi aradılar şurda yemek yiyoruz gelin diye gittik bir de tüm yemeği ödedik hem de kaç kere onlar bizden 1 tost parası aldılar yazıklar olsun dedim BENİM EŞİM TAM TERSİDİR İŞTE HERKES bize gelsin yesin içsin biz de gidiceksek yemeği alalım gidelim çaya gidiceksek elşimiz boş olmaz vs. Hele kendi ailesinden birine gidiceksek onlar bize 1 pişmaniye ile gelirler bi 3-4 kilo etle gideriz dayılarına içecekler filan bir de peynir götürür bizim oranınki güzel der mangal yaparız der. AMan onlar ellerini ceplerine almasınlar onlar gelince de en güzel yemekler yapılır dışarıda yemeğe çıkartılır çocuk lunaparka götürülür bir de dönüş biletleri alınır düşün artık

Sen hangi ildesin cnm görünmüyor da??

Kaygı duymasıyla yaptığı düşüncesizliklerin ne alakası varmış ki!! kimse kimseye kardeşini göremez demiyo veya evime gelmesin abin demiyo ama sende azcık düşünceli ol dimi yani..ay bi de erkek hadi bayan olsa yani abla olsa anlarım cadaloz filan derim ama erkekten de böle gariplikler görmek tuhaf doğrusu..bi de aralarında sanki dağlar kadar yaş farkı varmış gibi..hem ne kaygısı duyuyomuş koca adamın? senden dolayımı kaygılıymış yanii!!

Evet cnm cım bende haftaya gittiğimde kesin öğreneyim diyorum ki gerçi 32.haftam olcak o gün zaten açığa çıkar neyin ne olduğu..yerimseniben

Kesin aynı fabrikadan çıkmış bunlar ya odun odun hatta kalas fabrikası ama kocişten çok ben ailesine ve düşüncesiz ark.larına kızıyorum yoksa kocişim melek gibidir de ne yapsın odunluk geçmiyor

Allah ya sana Eyüp Peygamber sabrı versin, ya da kocanın gözünü açsın. Bu kadar da iyi niyetli olunmaz ki. Onlar da faydalanıyorlar işte bu iyiliğinden.

aynısından bi tane de bizim evde var. tamam cimri olmasın ama bu kadar da kullandırmasın kendini. hep ona diyorum diyorum sana verilen değer kadar değer ver. ama yok insanlar bizde görsün utansınmış. kimse utanmıyor canım herks kendini, kendi cebini düşünüyor

canım bızde şimdi beyaz esyamızı aldık..3 parca buzdolabı bulasık camasır makınesı..4.500 mılyarlık mobılyayı 3200e aldık hemde 12 taksıt.. ama şırnaktan aldık... orda beyaz eşya uygun oluyomus arçelıkten aldık... ben ankastre almıcam memuruz sonucta tasıncaz falan... bı oturma grubu bıde bebek odası alcaz bukadar..

valla banyo yapmış gibi oldum vıcık vıcık
ben gidem yatam kuzumun yanına azcık yoksa dayanamıyorum valla
uğrayabilirm tekrar
kociş gelir birazdan yemek yok yapmadım
hava erinleyince zeynebi parka götürücez orda lokal gibi bişey var atıştırırız dedik
tostu meşhurmuş yemedim daha hiç ama aklımdan çıkmadı sanki kimbilir ne
hamilelik işte
çamaşırlarım var katlanacak ütü yapılacakk offf
katlama işini yaparım da ütü artık gece inş
öpüyorum herkesi ve melekilerini
çalışan anneler kolaygelsin

cnm güle güle kullanın aldıklarınızı iyi günlerde bua arda mesajlar için teşekkürler aklımda bulunsunopuyorumnanaktan

herşeyinden kaygı duyuyor.. yola çıksak yarım satte bir arar uykun var mı, yemek yedin mii, arabadan inerken kalın bişey giy diye.
ya özel olacak ama yeni evli olduğumuz zamanalrda gecenin 10u 11i aradı tel.la açmadı mesela eşim sonuna kadar çaldırır, bi daha arar, olmadı ben arar. artık zoraki açarız. niye açmadın öldüm meraktan geliyodum az kalsın diye azarlardı. ya biz yeni evliyiz azıcık kafan bassın yani. hem açmam açmam sana ne. eşime demiştim o evlensn aynısını yapıcam diye. ama ben bunu yapmaktan utandım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…