Didem cim sen anlattıkça ben sinir oluyorum valla böyle.ne yemeği yaa hayret bişey..senin eşinde belki iyi niyetinden düşünemiyordur böyle şeyleri ama ne bileyim cnm yaa senmi normalde çok yumuşak huylusun acaba..haa tamam benim eşimde çok iyi niyetlidir düşünemez hele milleti yemeğe çağırmaya bayılır. dııı artık!!! bir iki sert çıkıştım..çalışan bi insanım ben h.içi bide benim haberim olmadan yapıyon böle işler diye..ben sana yardım ederim filan derdi iki tabak taşımayla yardım olmuyo, esas iş yemekti bulaşıktı sağ sol kirleniyo bide derdimm..ha tamam bende severim insanlar gelsin gitsin yesin içsin ama erkekler mümkünse ayarlamasın bu işleri yanii..ondan sonra eşim az çok anladı benii..hele şimdi hamileyim zaten normalde bende 4 ay öle böle değil acayip kustum öldüm bittim,sonrada k.validede yemeğe başladık tabii..halende öle yapıyoruz.şimdi eşim hayatta cesaret edemez öle yemekli misafire..çünkü ben kendimi o pozisyona getirdim yapcak bişey yokk yanii napayım..yoksa işte insanlar tepene biniyolar böyle..hiç kimse kusura bakmasın..sana yemeğe gelende kabahat zaten.eşin teklif etsede olmaz didem hamile ne yemeği filan demeliler.biz yemek sonrası çayınızı içmeye gelelim denir benim bildiğim normal insanlar!!!
Ben de eşimin aşırı cömertliğine sinir oluyorum birileriyle bir yere gidicez illa o öder neymiş bizim semtteki bir yere gitmişiz onlar misafir sayılırmış geçen hafta aynı arkadaşların sitelerine lokale gittik 2 bardak çayla tost yedik onda bile hesabın yarısını bize ödettiler ki kendi siteleri kendi evleriydi düşünün
CANIM BENİM; SENİN ÖNDEN YADA GERİDEN GİTMENİN ÇOK ÖNEMİ YOK. DOKTOR BU GÜNE KADAR SAT OLARAK TARİHİ NE ALDIYSA VE DOĞUM İÇİN HANGİ TARİHİ BELİRLEDİYSE ONA GÖRE İZNE AYRILIRSIN.Bi de şimdi benim sat tarihim 12 kasım.doğum tarihi bu hesaba göre 19 ağustos çıkıyor. fakat bana dr um hep bebişmin önden gittiğini söylediği için doğum tarihi olarakta 10 ağustos filan demişti..12 sini geçmez yani dedi..şimdi benim hangi tarihe göre izin tarihim belli olcak acaba? bide mesela şu an ben 31+0 ım ya sat a göre ama 1 hafta önden gittiğim için 32+ larda oluyorum şu an..böyle olunca iyice kafam karışıyo işte yaa aydınlatın benii..
nammm çok sıcakkkkk piştim yaw
zeynebi uyuttum odasına yatırmadım
bi de karşıda inşaat var kamyonlar gelmiş bi gürltü var sormayın
evin girişine bi döşek serdim zeynebi oraya yatırdım en serin yer orası
uykusunu alsın yavrum ya çokm sıcak uyuyamıyor o da
eşimin aileisnin düşüncesiliklerini daha önce de anlatmıştım. k.pederimin sancı çekerken odadan gitmediğini, emziriken pat diye içeri girdiğini falan. abisi de onların 5 peteri. lahusayken gece 11 de bize gleip buzdolabından yemekleri çıkarttırp yiyip gitmişliği var. neymiş karısıyla gezmişler yemek yememişler evde yemek yomuş. zıkkımın pekini ye. o saatte açık bir sürü yer. insan utanır lohusa evine o şekilde gelmeye. ama bizimkilerde yüz yok canım arsızlar.
Ben de eşimin aşırı cömertliğine sinir oluyorum birileriyle bir yere gidicez illa o öder neymiş bizim semtteki bir yere gitmişiz onlar misafir sayılırmış geçen hafta aynı arkadaşların sitelerine lokale gittik 2 bardak çayla tost yedik onda bile hesabın yarısını bize ödettiler ki kendi siteleri kendi evleriydi düşünün
Ya 39 dereceeeee, kız nasıl dayanıyorsunuz bu sıcağa??
Ay kızlar çok sağolun ya, iyi ki varsınız. Ben de iyi ki sizleri bulmuşum, deneyimlerinizden çok faydalanacağım inşallah.
sende iyiki varsın canım.
dayanamıyoruz ki sıcağasenağlama gce uyumadım desem yeridir.klimayı açtım bu kez kanepede rtahat edemedim.tüm gece döndüm durdum
O haa yaniii o haaa...ayy cnm anlatma valla ben iyice sinir olmaya başladım.kendime yapılmış gibi oluyor ya..ama ben anladım..yani senin yüzün yumuşak ve hiç birşey belli edemiyosun söyleyemiyosun kesinnn..cnm valla olan sana olur benden söylemesi..bu kadar da olmaz çünküü yanii..tamam anlaşıldı onlar aşırı düşüncezilermiş ama sende lütfen tavrını koy..yoksa hep yaşayacaksın bu tip şeyleri..
Bizim topiğin kocaları aynı fabrikadanmı çıktılar acaba çok merak ediyorumm
Bizim topiğin kocaları aynı fabrikadanmı çıktılar acaba çok merak ediyorumm
Ay ne görgüsüzlük, ne büyük ayıp. Hayatta yapmam, yapanla da görüşmeyi asgariye indiririm.lmaz:
nammm çok sıcakkkkk piştim yaw
zeynebi uyuttum odasına yatırmadım
bi de karşıda inşaat var kamyonlar gelmiş bi gürltü var sormayın
evin girişine bi döşek serdim zeynebi oraya yatırdım en serin yer orası
uykusunu alsın yavrum ya çokm sıcak uyuyamıyor o da
aslında eşim de baya törpülendi misafir konusunda eskiden haftanın en az 5 günü misafriimiz vardı. hafta sonları şehir dışından kuzenlarini teyzelerini falan çağırıdı yatılı gelin diye. bakıcımız bi keresinde sizin ev han kapısı gibi demişti. son zamanlarda azalmıştı ama abi dengesiz bizde.. eşim yarın görüşelim deso onun kardeşliğini sorguluyor yok senden kardeş olmaz yok bilmem ne diye. bi de benimle inatlaşmayı çok sever. sanki kaynanam. gelince eşime sarılır gelir gider yanaklarını sever, öper. okşar. bi gariptir yani. bana "sen kardeşin için nasıl kaygı duyuyorsan ben de kardeşim için duyuyorum demişti" bir kere. ama benin kardeşim şu an 17 yaşında tam kaygı duyulacak yaşta eşimle abisinin arası 2 yaş bile değil. kendisni sevmediğimi de bilir. sen ne yaparsan yap ben kardeşimle görüşürüm diyo bana böylece.
CANIM BENİM; SENİN ÖNDEN YADA GERİDEN GİTMENİN ÇOK ÖNEMİ YOK. DOKTOR BU GÜNE KADAR SAT OLARAK TARİHİ NE ALDIYSA VE DOĞUM İÇİN HANGİ TARİHİ BELİRLEDİYSE ONA GÖRE İZNE AYRILIRSIN.
MESELA HER YERDE 10 AĞUSTOS DİYOSA 3 HAFTA ÖNCESİNDE İZNE AYRILCAN DEMEK.. DOKTORUNLA BUNU KONUŞ, FARKLI Bİ PROSÜDÜR UYGULARMI BİLMİYOM KUZU,AMA OLMASIN GEREKEN O.. şutarafagitti
Aha! Bizim burası da sıcak ve inşaat var, dehşet de gürültü. Kıss sen bizim mahallede misin yoksa??
yA eşim çok seviyor o arkadaşını napıyım... Ama onlar da 2 kişi çalışıyor biz yemeğe götürdük ki götürmedik onlar bizim oraya gelmişti bizi aradılar şurda yemek yiyoruz gelin diye gittik bir de tüm yemeği ödedik hem de kaç kere onlar bizden 1 tost parası aldılar yazıklar olsun dedim BENİM EŞİM TAM TERSİDİR İŞTE HERKES bize gelsin yesin içsin biz de gidiceksek yemeği alalım gidelim çaya gidiceksek elşimiz boş olmaz vs. Hele kendi ailesinden birine gidiceksek onlar bize 1 pişmaniye ile gelirler bi 3-4 kilo etle gideriz dayılarına içecekler filan bir de peynir götürür bizim oranınki güzel der mangal yaparız der. AMan onlar ellerini ceplerine almasınlar onlar gelince de en güzel yemekler yapılır dışarıda yemeğe çıkartılır çocuk lunaparka götürülür bir de dönüş biletleri alınır düşün artık
yA eşim çok seviyor o arkadaşını napıyım... Ama onlar da 2 kişi çalışıyor biz yemeğe götürdük ki götürmedik onlar bizim oraya gelmişti bizi aradılar şurda yemek yiyoruz gelin diye gittik bir de tüm yemeği ödedik hem de kaç kere onlar bizden 1 tost parası aldılar yazıklar olsun dedim BENİM EŞİM TAM TERSİDİR İŞTE HERKES bize gelsin yesin içsin biz de gidiceksek yemeği alalım gidelim çaya gidiceksek elşimiz boş olmaz vs. Hele kendi ailesinden birine gidiceksek onlar bize 1 pişmaniye ile gelirler bi 3-4 kilo etle gideriz dayılarına içecekler filan bir de peynir götürür bizim oranınki güzel der mangal yaparız der. AMan onlar ellerini ceplerine almasınlar onlar gelince de en güzel yemekler yapılır dışarıda yemeğe çıkartılır çocuk lunaparka götürülür bir de dönüş biletleri alınır düşün artık
kaydirigubbakcemile3bu kadar denk gelir vallakaydirigubbakcemile3 keşke olsaydık kız ben bursadayım
Şimdi tam evlilik sezonu. Eşyalar kış sezonundan çok daha ucuz. Bir de paketler var ya onlar da ekonomik. Biz ankastreyi bekodan aldık, ankastre+bulaşık mak=1700'e aldık, salon tk ile yemek odasını da beraber aldık 3250'ye. gayet de güzeller. Ev açılsın, fotoları çekip koyarım siteye. Bir de biz akıllılık ettik, İzmir'in yerel mağazalarından birinden aldık. En az 2500liralık tek takımı 1750'ye aldık, taksitleri de uygun oldu. Siz de önce yerel mağazaları gezin isterseniz.
canım bızde şimdi beyaz esyamızı aldık..3 parca buzdolabı bulasık camasır makınesı..4.500 mılyarlık mobılyayı 3200e aldık hemde 12 taksıt.. ama şırnaktan aldık... orda beyaz eşya uygun oluyomus arçelıkten aldık... ben ankastre almıcam memuruz sonucta tasıncaz falan... bı oturma grubu bıde bebek odası alcaz bukadar..
Sen hangi ildesin cnm görünmüyor da??
Kaygı duymasıyla yaptığı düşüncesizliklerin ne alakası varmış ki!! kimse kimseye kardeşini göremez demiyo veya evime gelmesin abin demiyo ama sende azcık düşünceli ol dimi yani..ay bi de erkek hadi bayan olsa yani abla olsa anlarım cadaloz filan derim ama erkekten de böle gariplikler görmek tuhaf doğrusu..bi de aralarında sanki dağlar kadar yaş farkı varmış gibi..hem ne kaygısı duyuyomuş koca adamın? senden dolayımı kaygılıymış yanii!!
Evet cnm cım bende haftaya gittiğimde kesin öğreneyim diyorum ki gerçi 32.haftam olcak o gün zaten açığa çıkar neyin ne olduğu..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?