2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beko-arçelik aynı mal zaten. Süper almışsınız vallahi. Ben bebek odasını şifonyer ve park yatakla hallettim. Mutfağı yenilemiştik, aynı marangoza azıcık hafifleyelim yüklük yaptıracağız. Doğru memurun tayin işi var, ankastre olmaz. Ama bizim aldığımız cidden uygundu, bulaşık mak. 300'e mi ne geldi. Ankastrelerin taksidi eylülde bitiyor. Oturma grubuyla yemek odası taa şubatta bitecek. Zor vallahi sıfırdan ev yapmak. Allah hepimize yardım etsin.

cnm güle güle kullanın aldıklarınızı iyi günlerde bua arda mesajlar için teşekkürler aklımda bulunsunopuyorumnanaktan

rıca ederım tatlım ne demek.. yardımcı olabıldıysem eger mutlu olourum olumunekankayizsmile

ben hıc sevmıyorum taksıt ısını aslında.. ama napcan anca taksıtle oluyo gunumuzde... bıraz paramız var oda acıl bısey olursa dıye saklıyoruz... yoksa gercekten hıc sevmıyorum taksıtı

Ay site uçmuş, yeni geldi...
Ben de hiç sevmem borcu, bizim de birikimlerimiz var, ziynetlerimiz falan. Ziynetlere elleşmeden, birikimlerden ödüyoruz. K.validem, k.perim ve eşim hepsi borcumuz için çalışıyorlar.

KOCAMI kafası dağılsın diye tatile göndermeyi düşünüyorum ama kararsızım ne yapayım ya ????
bu ara yeni dükkan actık kafası cok dağıldı bir de bu hamilelik işi iyice bunaldı farkediyorum ama o bana cesaret edip ben gideyim demiyor bende istersen git filan diyorum ama tatile göndersem mi ??? ben hamileysem onun sucu ne ki ben denize giremiyorum girsem beraber giderdik bir yandanda birsürü cıbıldak hatun var ya kocamı alırlarsa diyorum cok kararsızım cook

Ne ne ne ne? Tek başına tatil mi? Hatunlar mı? Güneş mi geçti başına senin? klava: Kendine gel ve tatile gönderme. Arkadaşlarıyla haftasonu balık tutmaya gitsin, kamp gibi süper olur.

Ne demek hamilelik işindende bunaldı!!! onlara ne oluyo da..sıkıntıyı çeken biziz.benim eşimde öle istanbul da bi arkadaşı var bi ara gitme teşebbüslerinde filan bulunduu tabi tabii dedim gidersinn..ben ne yapabiliyosam o da onu yapabilir ne yapamıyosam o da yapamaz..valla cnm tercih senin tabiikide ama ben tatile filan hayatta izin vermem..

Ayyyy ben kocamı yalnız göndermem . hihoyyyt hihoyyyt Güvensizlikten falan değilde, ne bileyim, bensiz ne yapıcak tatilde diye düşünürüm. kaydirigubbakcemile3 Ben yarın denize giricem bu arada sabah erkenden. hihoyyyt Nereye göndericeksin ki tatile?

Ne ne ne ne? Tek başına tatil mi? Hatunlar mı? Güneş mi geçti başına senin? klava: Kendine gel ve tatile gönderme. Arkadaşlarıyla haftasonu balık tutmaya gitsin, kamp gibi süper olur.

benim kocam balıkçı :))))

ya halini görünce üzülüyorum bende normalde cok kıskancım ama ben aynı seyi istesem o izin verirdi

benim kocam balıkçı :))))

ya halini görünce üzülüyorum bende normalde cok kıskancım ama ben aynı seyi istesem o izin verirdi

Nasıl yanii seni arkadaşlarınla tatile gönderirmi normalde..bizimki göndermez hayattaa.o yüzden o da gidemez hele ben hamileyken hayattaaaaaaaa..ohh bee ne güzel dünya..deniz kum güneş eğlence vs sen hamile hamile işe git evdede rahatımız yok zaten artıkk..hiiçç kusura bakmasınlar.o zaman beraber bi hafta sonu veya 4-5 günlük bişeyler yapın..istanbul civarı veya başka yerlerde filan..

Ava gitsin o zaman. Davşan kovalasın, ama vurmasın. Paso kovalasın.

öyle düşünüyorum tatile göndermesem de kardeşi asker izmir de oraya mı göndersem ya kocam cöküyo :)) moroli filan cok bozuk dün izinliydi yapacak birşey bulamıyorum hayttan zevk alamıyorum filan dedi kafamı karıştırdı

ben ailemle gidicem desem o gelemiyorsa gönderir ama arkadaşımla zatenm göndermez ben claısıyorum zaten denize filanda girmiyorum o yüzden beraber gidemiyoruz

Kızma gücenme hayatım ama sopası eksik kalmış onun, hayattan zevk almıyormuş. Sen çok alıyorsun da sanki. Ayar çekiyor işte, gitmek için. İçin rahat edecekse gönder ne diyeyim? Benimki de arkadaşına gidecek bu akşam. Vallahi de billahi de kuduruyorum burada, bir iş karıştırırlar diye. Arkadaşı bekar çünkü. Cennetten melek olsa, içim rahat etmez benim.

KIZLAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR BUGÜN PEK YAZAMADIM ÇİĞDOŞ YARIN DEVAM EDEK:d ÖPÜYOM HEPİNİZİ

İyi akşamlar pınarcıkk )

ben ailemle gidicem desem o gelemiyorsa gönderir ama arkadaşımla zatenm göndermez ben claısıyorum zaten denize filanda girmiyorum o yüzden beraber gidemiyoruz

Aileyle benide gönderir zaten eşim..valla cnm eğer gerçekten çok bunalımdaysa o zaman bişey düşünebilirsin.ama yinede pek deniz filan olmasın başka bişey olsun yanii..

yok bende göndermek istemiyorum ama halini görüyorum acıyorum cok fena durumdayım az önce kendimi kocama otel ararken buldum simdide kızdım ne işi var tek başına diye akşam azıcık ağlar sızlarım ağrım var filan derim bu acıtasyonlarından vazgecer :)) onun başta niyeti vardı bu erken doğum olayı cıkınca korktu gitsede öyle akdenize gitmes yakında bir yere gidermiş hani cocuk dogarsa hemen gelebileymiş bana birşey olursa hemen yanımda olsun muş böyle diyincew içimdeki yağları ertiyo öteki türlü erkek en iyisine kibrit suyu kocamı zaten şubattan beri göremiyorum bir hatun görünce yelkenler fora olur muhtemelen kim olsa öyle olur ben yapmam diyo ama herhalde ben yaparım demicek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…