canım bızde şimdi beyaz esyamızı aldık..3 parca buzdolabı bulasık camasır makınesı..4.500 mılyarlık mobılyayı 3200e aldık hemde 12 taksıt.. ama şırnaktan aldık... orda beyaz eşya uygun oluyomus arçelıkten aldık... ben ankastre almıcam memuruz sonucta tasıncaz falan... bı oturma grubu bıde bebek odası alcaz bukadar..
cnm güle güle kullanın aldıklarınızı iyi günlerde bua arda mesajlar için teşekkürler aklımda bulunsunopuyorumnanaktan
Beko-arçelik aynı mal zaten. Süper almışsınız vallahi. Ben bebek odasını şifonyer ve park yatakla hallettim. Mutfağı yenilemiştik, aynı marangoza azıcık hafifleyelim yüklük yaptıracağız. Doğru memurun tayin işi var, ankastre olmaz. Ama bizim aldığımız cidden uygundu, bulaşık mak. 300'e mi ne geldi. Ankastrelerin taksidi eylülde bitiyor. Oturma grubuyla yemek odası taa şubatta bitecek. Zor vallahi sıfırdan ev yapmak. Allah hepimize yardım etsin.
rıca ederım tatlım ne demek.. yardımcı olabıldıysem eger mutlu olourum olumunekankayizsmile
ben hıc sevmıyorum taksıt ısını aslında.. ama napcan anca taksıtle oluyo gunumuzde... bıraz paramız var oda acıl bısey olursa dıye saklıyoruz... yoksa gercekten hıc sevmıyorum taksıtı
Ay site uçmuş, yeni geldi...
Ben de hiç sevmem borcu, bizim de birikimlerimiz var, ziynetlerimiz falan. Ziynetlere elleşmeden, birikimlerden ödüyoruz. K.validem, k.perim ve eşim hepsi borcumuz için çalışıyorlar.
KOCAMI kafası dağılsın diye tatile göndermeyi düşünüyorum ama kararsızım ne yapayım ya ????
bu ara yeni dükkan actık kafası cok dağıldı bir de bu hamilelik işi iyice bunaldı farkediyorum ama o bana cesaret edip ben gideyim demiyor bende istersen git filan diyorum ama tatile göndersem mi ??? ben hamileysem onun sucu ne ki ben denize giremiyorum girsem beraber giderdik bir yandanda birsürü cıbıldak hatun var ya kocamı alırlarsa diyorum cok kararsızım cook
KOCAMI kafası dağılsın diye tatile göndermeyi düşünüyorum ama kararsızım ne yapayım ya ????
bu ara yeni dükkan actık kafası cok dağıldı bir de bu hamilelik işi iyice bunaldı farkediyorum ama o bana cesaret edip ben gideyim demiyor bende istersen git filan diyorum ama tatile göndersem mi ??? ben hamileysem onun sucu ne ki ben denize giremiyorum girsem beraber giderdik bir yandanda birsürü cıbıldak hatun var ya kocamı alırlarsa diyorum cok kararsızım cook
Ne ne ne ne? Tek başına tatil mi? Hatunlar mı? Güneş mi geçti başına senin?klava: Kendine gel ve tatile gönderme. Arkadaşlarıyla haftasonu balık tutmaya gitsin, kamp gibi süper olur.
Ne demek hamilelik işindende bunaldı!!! onlara ne oluyo da..sıkıntıyı çeken biziz.benim eşimde öle istanbul da bi arkadaşı var bi ara gitme teşebbüslerinde filan bulunduu tabi tabii dedim gidersinn..ben ne yapabiliyosam o da onu yapabilir ne yapamıyosam o da yapamaz..valla cnm tercih senin tabiikide ama ben tatile filan hayatta izin vermem..
benim kocam balıkçı :))))
ya halini görünce üzülüyorum bende normalde cok kıskancım ama ben aynı seyi istesem o izin verirdi
benim kocam balıkçı :))))
ya halini görünce üzülüyorum bende normalde cok kıskancım ama ben aynı seyi istesem o izin verirdi
Ava gitsin o zaman. Davşan kovalasın, ama vurmasın. Paso kovalasın.
Nasıl yanii seni arkadaşlarınla tatile gönderirmi normalde..bizimki göndermez hayattaa.o yüzden o da gidemez hele ben hamileyken hayattaaaaaaaa..ohh bee ne güzel dünya..deniz kum güneş eğlence vs sen hamile hamile işe git evdede rahatımız yok zaten artıkk..hiiçç kusura bakmasınlar.o zaman beraber bi hafta sonu veya 4-5 günlük bişeyler yapın..istanbul civarı veya başka yerlerde filan..
KIZLAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR BUGÜN PEK YAZAMADIM ÇİĞDOŞ YARIN DEVAM EDEK:d ÖPÜYOM HEPİNİZİ
öyle düşünüyorum tatile göndermesem de kardeşi asker izmir de oraya mı göndersem ya kocam cöküyo :)) moroli filan cok bozuk dün izinliydi yapacak birşey bulamıyorum hayttan zevk alamıyorum filan dedi kafamı karıştırdı
KIZLAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR BUGÜN PEK YAZAMADIM ÇİĞDOŞ YARIN DEVAM EDEK:d ÖPÜYOM HEPİNİZİ
ben ailemle gidicem desem o gelemiyorsa gönderir ama arkadaşımla zatenm göndermez ben claısıyorum zaten denize filanda girmiyorum o yüzden beraber gidemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?