2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

YOK BU HORMONLAR BENİ ETKİLİYO tatile filan tek başına göndermemeliyim dimi ??

Karar senin kararın, biz sadece fikrimizi söyleriz. Son söz senin. Güveniyorsan gönder. Ama İzmir'e gönderme. Asıl burası tehlikeli, umarım anlatabilmişimdir... Arkadaşlarıyla vakit geçirsin, dışarı çıksınlar ama dizinin de dibinde olsun.

ben senin evin yakınlarından otel bakarım sen sahip cıkarsın

Ayy bi de gideceği yeri de mi belirledi . kaydirigubbakcemile3 Kendi fikrimi söylemem gerekirse, ben göndermem . sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Ayy bi de gideceği yeri de mi belirledi . kaydirigubbakcemile3 Kendi fikrimi söylemem gerekirse, ben göndermem . sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Ayar çekiyor işte, acındırıyor kendini. Çoktan bulmuş yer de söyleyemiyor. İhlas tatil köyüne gitsin armutluya. Zor yapar orada çapkınlık. Recm ederler vallahi adamı. Hem yakın hem hatun krizi yok kaydirigubbakcemile3

Bak ne güzel yazmışsın bulmuşsun doğru yolu işte
Sen bakma onların timsah gözyaşlarınaaaaa..onlar ne cindir neee..bunalıyomuşş.sanki evde bağlıyoz boyunlarından..e akşamları filan biraz takılsın arkadaşlarıyla..illa tatil yöresine gidincemi rahatlıcakmışş..yada sende h.sonu için izin al beraber bişeyler yapın biyerlere gidin..valla benden sölemesi hamilelik döneminde pek güvenilmez bu kocalara..ben onu bilir onu söylerim..

Aynen, fırsatçı şeyler. Başını çevirdiğini görmesin, hemen iş çevirirler.

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kız süpersin valla pisicim..İhlas tatil köyü haa..bak bunu söylemen iyi oldu..benimde orası aklımda olsunnn kaydirigubbakcemile5

Kızlar moralim çok bozuk, ağlicam ama o kadar kalabalık ki burası utanıyorum! Ama gözlerim sulu sulu, biri dokunsa ağlicam o durumdayım.. Hamileliğimden beri ilk kez kocişle tartıştık. Bana çok soğuk geldi,noldu dedim. Bişi yok nolcak ki dedi.. Sinir oldum, hissediyorum ama sesinden ters bişi var gibi. Cevap vermedi.. Bilmediğim bişi mi var dedim. "Hayır dedi, her şeyi anlatırım bişi yok, strese sokma beni yaaa" dedi.. Ne yani seni strese sokan benmiyim dedim v.s v.s....... Sonra ben çok kırıldım tabi.. Bişeyi takma sen, bebeğimizi düşün dedi.. Hatta doğana kadar sadece onu düşün dedi.. Ne demek ya,ne bu şimdi, noldu da öyle dedin.. Ayyy delirtti beni...İyi peki,artık sen dahil kimse umrumda değil o zaman dedim..Hatta beni görme bile dedim cevap vermedi bile.. Çok kırıldım ona çok.. Konuşmicam onunla, kapattım telefonumu..
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

benimkide geçenlerde bir ara yeltenmişti arkadaşlarla gitsekmi acaba erkek erkeğe falan diye..nasıl tepki verip neler söylediysem bidaha ağzını açamadı:lepi:
walla bende kızlarla aynı fikirdeyim..senin çektiklerinin yanında o napmışta bunalmış hayattan zevk alamamaya başlamış..ne bencil bu erkekler ya..ohh ya yapacağını sonra görev senin müsadenle deyip çekil kenara..warmı böyle bişey ya??hiiiç kusura bakmasınlar kimse tek başına yapmadı bu bebekleri...biz neler çekiyorsak onlarda paylaşacak bizimle herşeyi..

Arabayla 2 saat kadar yakınım. Kardeşi çiğlide mi?

evet orada asker

Kız süpersin valla pisicim..İhlas tatil köyü haa..bak bunu söylemen iyi oldu..benimde orası aklımda olsunnn kaydirigubbakcemile5

bak iyi fikir ama benim kocamı oraya almazlar ki :)) dövmeleri filan varya :)))

kızlar sizin bebeklerinizde hıçkırıyo mu? benimki hıçkırıyoda

Orada tatil yapmıştım, ondan biliyorum. Hacı hocalar var orada. Bol bol haşema görür, içi daha da sıkılır, eve gelince haline şükreder.

Canım sakin ol, anlatırım herşeyi demiş, iş yerinde kavga mı etti acaba? Kalk elini yüzünü yıka, ensene de su sür, yatıştırır biraz seni. Akşama bir şey kalmadı, öğrenirsin birkaç saat sonra.

merak etme canım hepsi aynı
bende az önce konustum ki keşke konusmasaydım şimdi öyle mi yapsam böylemi diye düşünüp duruyorum

haklsıın oy birliğiyle karar verildi hiç biryere gidemezzzzzzzzzz istiyorsa kapı orada begenemeyen ceker gider derim oda bira<z sıkarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…