- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Kızlar moralim çok bozuk, ağlicam ama o kadar kalabalık ki burası utanıyorum! Ama gözlerim sulu sulu, biri dokunsa ağlicam o durumdayım.. Hamileliğimden beri ilk kez kocişle tartıştık. Bana çok soğuk geldi,noldu dedim. Bişi yok nolcak ki dedi.. Sinir oldum, hissediyorum ama sesinden ters bişi var gibi. Cevap vermedi.. Bilmediğim bişi mi var dedim. "Hayır dedi, her şeyi anlatırım bişi yok, strese sokma beni yaaa" dedi.. Ne yani seni strese sokan benmiyim dedim v.s v.s....... Sonra ben çok kırıldım tabi.. Bişeyi takma sen, bebeğimizi düşün dedi.. Hatta doğana kadar sadece onu düşün dedi.. Ne demek ya,ne bu şimdi, noldu da öyle dedin.. Ayyy delirtti beni...İyi peki,artık sen dahil kimse umrumda değil o zaman dedim..Hatta beni görme bile dedim cevap vermedi bile.. Çok kırıldım ona çok.. Konuşmicam onunla, kapattım telefonumu..
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar sizin bebeklerinizde hıçkırıyo mu? benimki hıçkırıyoda
evet orada asker
bak iyi fikir ama benim kocamı oraya almazlar ki :)) dövmeleri filan varya :)))
Kızlar moralim çok bozuk, ağlicam ama o kadar kalabalık ki burası utanıyorum! Ama gözlerim sulu sulu, biri dokunsa ağlicam o durumdayım.. Hamileliğimden beri ilk kez kocişle tartıştık. Bana çok soğuk geldi,noldu dedim. Bişi yok nolcak ki dedi.. Sinir oldum, hissediyorum ama sesinden ters bişi var gibi. Cevap vermedi.. Bilmediğim bişi mi var dedim. "Hayır dedi, her şeyi anlatırım bişi yok, strese sokma beni yaaa" dedi.. Ne yani seni strese sokan benmiyim dedim v.s v.s....... Sonra ben çok kırıldım tabi.. Bişeyi takma sen, bebeğimizi düşün dedi.. Hatta doğana kadar sadece onu düşün dedi.. Ne demek ya,ne bu şimdi, noldu da öyle dedin.. Ayyy delirtti beni...İyi peki,artık sen dahil kimse umrumda değil o zaman dedim..Hatta beni görme bile dedim cevap vermedi bile.. Çok kırıldım ona çok.. Konuşmicam onunla, kapattım telefonumu..
Alırlar korkma... Hem gitsin daha iyi, iyice canından bezsin görsün gününü. Demek tatile gitmek istiyor haklava: . Al sana tatil.
Alırlar korkma... Hem gitsin daha iyi, iyice canından bezsin görsün gününü. Demek tatile gitmek istiyor haklava: . Al sana tatil.
Canım sakin ol, anlatırım herşeyi demiş, iş yerinde kavga mı etti acaba? Kalk elini yüzünü yıka, ensene de su sür, yatıştırır biraz seni. Akşama bir şey kalmadı, öğrenirsin birkaç saat sonra.
:))))))))))))))))hemde ilelebettt
damlacım sen nasıl oldun mide bulantıları filan
tatil meselesi kapandı
Peki. Ama yeniden açılırsa, dediğimi iyi düşün tamam mı?
HAYIR KUZUM, BİŞİ OLSAYDI ANLATIRDIM,HERŞEYİ ANLATMIYOMUYUM BİŞİ YOK ANLAMINDA ÖYLE DEDİ.... BENDE KONUŞMASINDAN,AŞKIM DEMESİNDEN BİLE ANLARIM.. ISRARLA YOK DEDİ, HAMİLELİKTEN SEN ÖYLE DAVRANIYON DEDİ.. SORUN ÇIKARAN BİRİ MUAMELESİ GÖRDÜM RESMEN YA mafoldumben
Bugün iyiyim canım, mide bulantım geçti, akşam burda yazmışsın ben okurken , ama ben okumaktan yetişemedim size. Sonra cevap yazdım , tabi saat bayağı geçti. hihoyyyt hihoyyyt Bi de dün kocam işten erken çıktı, bilgisayar ondaydı daha çok . hihoyyyt Sen ve kızın nasılsınızzz?
iyiyiz kızımla cok şükürde dün akşam deprem olucak korkusuyla uyuyamadın bu gecede hırsız girecek korkusuyla manyadım simdide kocamı tatile gönderiyorum yok hayır bu ben değilim )))))
Kadının fendi erkeği yendi. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni hihoyyyt :roflol:
tamam söz şimdi arıcam azıcık ağlaşayım :)))
KOnu kocişler galiba. Bu ara ben şikayet çok edemiycem bana iyi davranıyor ama bakalım annesi gelince ne olacak o zaman değişirse tam bunalıma sokar beni
merak etme canım hepsi aynı
bende az önce konustum ki keşke konusmasaydım şimdi öyle mi yapsam böylemi diye düşünüp duruyorum
haklsıın oy birliğiyle karar verildi hiç biryere gidemezzzzzzzzzz istiyorsa kapı orada begenemeyen ceker gider derim oda bira<z sıkarrr
tatil meselesi kapandı
ya nedense bizde 2 senedir doğru dürüst kavga etmezdik yada hemen tatlıya bağlardık ama hamileliğimin son aylarında çok tartışır olduk.herşey bana batar oldu.sanki hep benden bişiler gizliyo gibime geliyo.eşimde diyoki bende değişiklik yok değişiklik sende.bazen çok kıskançlaştığımı hissediyorum.belkide hormonlarımızdandır.kendimizi boşuna üzmeyelim bence.
HAYIR KUZUM, BİŞİ OLSAYDI ANLATIRDIM,HERŞEYİ ANLATMIYOMUYUM BİŞİ YOK ANLAMINDA ÖYLE DEDİ.... BENDE KONUŞMASINDAN,AŞKIM DEMESİNDEN BİLE ANLARIM.. ISRARLA YOK DEDİ, HAMİLELİKTEN SEN ÖYLE DAVRANIYON DEDİ.. SORUN ÇIKARAN BİRİ MUAMELESİ GÖRDÜM RESMEN YA mafoldumben
:roflol: :roflol: :roflol: Ben de kocamın aramasını bekliyorum, karnım ağrıyor deyip acındıracağım kendimi, aklı bende kalsın geç gelmesin diye... :roflol: :roflol: Ne kötüyüz biz yaaa
Eh o anası bir gün evine döner nasılsa... Sen de onu bunalıma sokarsın
ben benimkinden şikayetçiyim bugün. zaten biliyorsunuz.
şimdi evde yemek haırlığı yapıyor. evi de süpür dedim. tamam dedi. bakalım gidince görücez. yükümü hafifletmesi lazım di mi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?