2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Üzülme canım, belki sen üzülme diye söylemiyodur. İşyerinde birşeye sinirlenmiştir.:1hug:

kızlar sizin bebeklerinizde hıçkırıyo mu? benimki hıçkırıyoda

evett. hihoyyyt

sakin ol tatlım..belliki yanlış zamanda yapılış bir telefon görüşmesi..işyerinde bişeye kızmıştır muhtemelen..bekle bira bikaç saate yüzyüze geldiğinde açıklar herşeyi:CüvCüv:

ya nedense bizde 2 senedir doğru dürüst kavga etmezdik yada hemen tatlıya bağlardık ama hamileliğimin son aylarında çok tartışır olduk.herşey bana batar oldu.sanki hep benden bişiler gizliyo gibime geliyo.eşimde diyoki bende değişiklik yok değişiklik sende.bazen çok kıskançlaştığımı hissediyorum.belkide hormonlarımızdandır.kendimizi boşuna üzmeyelim bence.

Ayy cnm yaa üzülme sen..anlattıklarından anladığım kadarıyla acaba senden ilgi göremediğini ima etmiş gibi geldi bana..malum hepimiz tabiiki bebeklerimizi ve onlarla ilgili her detayı düşünüyoruz şu aralar.acaba ihmal edildiğini filanmı düşünmeye başladı kocişin..demiş ya sen bebeği düşün hatta doğana kadar sadece onu düşün diyee..sankim öle bi şeyler yaşıyo kendi çapında..bence sen üzülme..eşine eğer ilgini alakanı pek yansıtamadıysan farkında olmadan bu şekilde dile getir.seni ihmalmi ediyorum son zamanlarda.ilgimin sürekli bebekte olduğunumu düşünüyorsun artık diye sorarak bi gir bakalımm..belki o da açılır anlatır durumunu..

HAYIR KUZUM, BİŞİ OLSAYDI ANLATIRDIM,HERŞEYİ ANLATMIYOMUYUM BİŞİ YOK ANLAMINDA ÖYLE DEDİ.... BENDE KONUŞMASINDAN,AŞKIM DEMESİNDEN BİLE ANLARIM.. ISRARLA YOK DEDİ, HAMİLELİKTEN SEN ÖYLE DAVRANIYON DEDİ.. SORUN ÇIKARAN BİRİ MUAMELESİ GÖRDÜM RESMEN YA mafoldumben

damlacım sen nasıl oldun mide bulantıları filan

Bugün iyiyim canım, mide bulantım geçti, akşam burda yazmışsın ben okurken , ama ben okumaktan yetişemedim size. Sonra cevap yazdım , tabi saat bayağı geçti. hihoyyyt hihoyyyt Bi de dün kocam işten erken çıktı, bilgisayar ondaydı daha çok . hihoyyyt Sen ve kızın nasılsınızzz?

tatil meselesi kapandı

Kadının fendi erkeği yendi. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni hihoyyyt :roflol:

Yoksa bir şey yoktur hayatım. Niye sinirleniyorsun? Boşver gitsin. Bizde çoook oluyor o konular. Sormuyorum bile. Gelip kendisi anlatıyor nasılsa. Kokusu çıkar sen canını sıkma.

aynen öyle düşündüm taşındım aklın yolu bir :lepi:

KOnu kocişler galiba. Bu ara ben şikayet çok edemiycem bana iyi davranıyor ama bakalım annesi gelince ne olacak o zaman değişirse tam bunalıma sokar beni

ben benimkinden şikayetçiyim bugün. zaten biliyorsunuz.
şimdi evde yemek haırlığı yapıyor. evi de süpür dedim. tamam dedi. bakalım gidince görücez. yükümü hafifletmesi lazım di mi ama?

Aferin cnm sonunda doğru yolu buldunnn :)))))alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tatil meselesi kapandı

Hehehehehehheheee....a.s.

O manyaklıklar bendede var cnmm..bazen piskopata bağlıyom..elimiz kolumuz bağlı gibi olduk baksanıza halimize..ama napalım bizde dünyanın en iyi en güzl işini yapcaz yakında..

Zaten en ufak bişey olsa her durumda hamilesin ya,hamilesin ya demiyo muuu...allaahhhh sinir oluyom işte o zaman ben..hemen topu bize atıyolar yani cnm..hepsi aynıııııııı...

:roflol: :roflol: :roflol: Ben de kocamın aramasını bekliyorum, karnım ağrıyor deyip acındıracağım kendimi, aklı bende kalsın geç gelmesin diye... :roflol: :roflol: Ne kötüyüz biz yaaa

:roflol::roflol:

Eh o anası bir gün evine döner nasılsa... Sen de onu bunalıma sokarsın

O zaman melek olur anası dönüp bana kalınca neyse bu sefer bebişimiz olacak belki anasını görünce şımarmazklava:

ben benimkinden şikayetçiyim bugün. zaten biliyorsunuz.
şimdi evde yemek haırlığı yapıyor. evi de süpür dedim. tamam dedi. bakalım gidince görücez. yükümü hafifletmesi lazım di mi ama?

Tabi bırak yapsın hatta oyalanarak git daha çok işi yapmış olsun:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…