ben benimkinden şikayetçiyim bugün. zaten biliyorsunuz.
şimdi evde yemek haırlığı yapıyor. evi de süpür dedim. tamam dedi. bakalım gidince görücez. yükümü hafifletmesi lazım di mi ama?
ben benimkinden şikayetçiyim bugün. zaten biliyorsunuz.
şimdi evde yemek haırlığı yapıyor. evi de süpür dedim. tamam dedi. bakalım gidince görücez. yükümü hafifletmesi lazım di mi ama?
aynen öyle düşündüm taşındım aklın yolu bir :lepi:
Ayy cnm yaa üzülme sen..anlattıklarından anladığım kadarıyla acaba senden ilgi göremediğini ima etmiş gibi geldi bana..malum hepimiz tabiiki bebeklerimizi ve onlarla ilgili her detayı düşünüyoruz şu aralar.acaba ihmal edildiğini filanmı düşünmeye başladı kocişin..demiş ya sen bebeği düşün hatta doğana kadar sadece onu düşün diyee..sankim öle bi şeyler yaşıyo kendi çapında..bence sen üzülme..eşine eğer ilgini alakanı pek yansıtamadıysan farkında olmadan bu şekilde dile getir.seni ihmalmi ediyorum son zamanlarda.ilgimin sürekli bebekte olduğunumu düşünüyorsun artık diye sorarak bi gir bakalımm..belki o da açılır anlatır durumunu..
:roflol: :roflol: :roflol: Ben de kocamın aramasını bekliyorum, karnım ağrıyor deyip acındıracağım kendimi, aklı bende kalsın geç gelmesin diye... :roflol: :roflol: Ne kötüyüz biz yaaa
İyi yapıyorsun, aferin sana. Sana sorup çağırmadı, yapsın biraz iş.
Ay o hırsız konusunda bende bu aralar fazla takıldım. Bizim evde akvaryum var. Gece yatarken bütün odaların kapıları açık yatıyorum.Camlarda açık. Hadi camlardan kimse giremezde (7.kattayım) sempatiksalakcinni kapıdan girer diye korkuyorum.Balıklar gece akvaryumun içinde taşları oynatıyolar, ben hemen kocamı uyandırıyorum , :roflol: :roflol: ses geldi git bi bak diye.:roflol:
Ay o hırsız konusunda bende bu aralar fazla takıldım. Bizim evde akvaryum var. Gece yatarken bütün odaların kapıları açık yatıyorum.Camlarda açık. Hadi camlardan kimse giremezde (7.kattayım) sempatiksalakcinni kapıdan girer diye korkuyorum.Balıklar gece akvaryumun içinde taşları oynatıyolar, ben hemen kocamı uyandırıyorum , :roflol: :roflol: ses geldi git bi bak diye.:roflol:
HAYIRRR!!!! İLGİ KONUSU BİZİM ARAMIZDA HER DAİM,HER SANİYE TAVAN YAPMIŞ DURUMDADIR.. 10 YILDIR SEVGİLİYİZ, 1,5 YILLIK EVLİYİZ, BİZ EVDE BİLE ELELE OTURURUZ. İLGİ ALMAMASI SÖZ KONUSU OLMAZ. HAMİŞ OLDUĞUMA ALDIRMADAN KOCİŞİN ETRAFINDA FIR DÖNERİM. Bİ ÇOCUĞA VERİLCEK İLGİ KADAR İLGİ GÖRÜYO BENDEN, HER GEÇEN GÜN DE ARTIYO AKSİNE.. HATTA HEP "MAAŞALLAH AŞKIMA HALA DİP DİRİ,HALA ÇOK HAMARAT" DER..
AMA SES TONU BİLE BUGÜN BANA GARİP GELDİ.. HEP TATLI TATLI KONUŞURUZ, ON KEZ MESAJLAŞIR SEVİYORUM,ÖZLEDİM DİYE.. AMA BUGÜN NERDEYSE 2 KEZ ANCA ARADI.. Bİ TUHAFTI.. ANLARIM BEN ÇÜNKÜ HER SANİYEMİZ BİR.. NE OLDU DİYORUM.. BİŞİ YOK DİYO? OZAMAN SESİN NİYE SOĞUK DİYORUM.. NE ALAKA YA ? DİYO.. ONU DERKEN BİLE SOĞUK.. GMAİL'DE YAZIŞIYORUZ,BUNLARI YAZDI BANA:
aşкıм: üç beş gunlukk sıkıntılarım oluyoo onlarıda zaten senlee paylaşıyoruum bence sende bı tuhaflık var bölee tartışmayaa bahanee arıyomuş gıbısıın,acayıp acayıp tırıplere gırııp benı kızıdırıyosuun sonradaa sen nıyeee kızııyon bana dıyoon işdee bu yuzden gerılıyoruum sanaaa
17:00 banaa bışey yazmaa buguun aşkım tamaam başım agrıyooo ugrasamam
aşkım benı düşünmee bebeğimizii düşün tamammı
benı unut
bebeğimiz doganaa kadar aşkım benım
BU SON CÜMLESİNDEN SONRA ÇOK KÖTÜ OLDUM... mafoldumben
HAYIRRR!!!! İLGİ KONUSU BİZİM ARAMIZDA HER DAİM,HER SANİYE TAVAN YAPMIŞ DURUMDADIR.. 10 YILDIR SEVGİLİYİZ, 1,5 YILLIK EVLİYİZ, BİZ EVDE BİLE ELELE OTURURUZ. İLGİ ALMAMASI SÖZ KONUSU OLMAZ. HAMİŞ OLDUĞUMA ALDIRMADAN KOCİŞİN ETRAFINDA FIR DÖNERİM. Bİ ÇOCUĞA VERİLCEK İLGİ KADAR İLGİ GÖRÜYO BENDEN, HER GEÇEN GÜN DE ARTIYO AKSİNE.. HATTA HEP "MAAŞALLAH AŞKIMA HALA DİP DİRİ,HALA ÇOK HAMARAT" DER..
AMA SES TONU BİLE BUGÜN BANA GARİP GELDİ.. HEP TATLI TATLI KONUŞURUZ, ON KEZ MESAJLAŞIR SEVİYORUM,ÖZLEDİM DİYE.. AMA BUGÜN NERDEYSE 2 KEZ ANCA ARADI.. Bİ TUHAFTI.. ANLARIM BEN ÇÜNKÜ HER SANİYEMİZ BİR.. NE OLDU DİYORUM.. BİŞİ YOK DİYO? OZAMAN SESİN NİYE SOĞUK DİYORUM.. NE ALAKA YA ? DİYO.. ONU DERKEN BİLE SOĞUK.. GMAİL'DE YAZIŞIYORUZ,BUNLARI YAZDI BANA:
aşкıм: üç beş gunlukk sıkıntılarım oluyoo onlarıda zaten senlee paylaşıyoruum bence sende bı tuhaflık var bölee tartışmayaa bahanee arıyomuş gıbısıın,acayıp acayıp tırıplere gırııp benı kızıdırıyosuun sonradaa sen nıyeee kızııyon bana dıyoon işdee bu yuzden gerılıyoruum sanaaa
17:00 banaa bışey yazmaa buguun aşkım tamaam başım agrıyooo ugrasamam
aşkım benı düşünmee bebeğimizii düşün tamammı
benı unut
bebeğimiz doganaa kadar aşkım benım
BU SON CÜMLESİNDEN SONRA ÇOK KÖTÜ OLDUM... mafoldumben
Benim kocam da bazen kafasını kaldırır kanguru gibi biri geçti zanneder (evde 4 kişiyiz, kim geçecek ki?). "Biri mi geçti?" demişti bir gece. Ben de "pokemon" demiştim. Gece gece anlayamadı espriyi, uyudu.
Benim de mesaim bitti sayıolır kızlar wcye girip sonra gidiyorum artık eve geriye 12 iş günüm kaldı ya sabır diyorum
Kızlar ben çıkıyorum mesaimiz bitti..hepinize iyi akşamlar diliyorum..bebişlerinize iyi bakın emii
kızlar ben gider..bugünüde akşam ettik çok şükür darısı yarına olsunkaydirigubbakcemile3
öptüm hepiniziiiopuyorumnanaktan
Hoşçakalın kızlar, birazdan ben de kaçacağım.
Benim de mesaim bitti sayıolır kızlar wcye girip sonra gidiyorum artık eve geriye 12 iş günüm kaldı ya sabır diyorum
:roflol: :roflol: Benimki uykusunda sayıklar ara sıra. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?