2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende arada uyur sapıklık yapıyorum ama benimkihemen farkediyo :)

Ben en son 4 ay önce uyursapıklıkyapar moduna girdim. Karşı koymadı (aa sapıkım cidden galiba, karşı koymadı diyorum), yaptım yapacağımı. Artık yapamam, hem çok tehlikeli, hem yaklaşırsam reddeder üzülürüm.

Neyse kızlar, size doyum olmaz. Kaçayım ben artık ufaktan. Kendinize iyi bakın, kısmetse görüşürüz yarın. Öpüyorum cümlenizi.

Hadı gÖrÜŞÜrÜz :)) yarın gene gel

bende benı redetmesı cok hosuma gıdıyo benı kamÇılıyo :)) ben harbı sapıĞım

rüyamda hayır olsun bebeğimi emzirdiğimi gördüm.çok güzeldi sanki gerçekti.allahım yaa bi an önce günler geçsede kucağıma alsamda emzirsem.allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.yerimseniben

ben geldim inşallah herkes iyidir
ben iyiyim şükür sadece çoook sıcak dün gece nefes alamadım resmen eşimde söylendi yat sıcak değil diye neyse allahtan 2 sn yede uyuyor hemen klimalı odaya geçtim aksi gibi elektirikler kesildi oturdum ağladım sonra bekledim 5 de geldi bende 5 de uyudum o saate kadar balkonda bekledim valla yandık biz daha hazirandayız (

biraz geçmişe baktım kocişler çekiştirilmiş galiba bizda barıştık tıpış tıpış gelip özür diledi hatta bugün işe gitmedi izin alıp evde kaldık beraber tabi üzmeseydi daha iyiydi ama olsun artık napalım hatasını anlıyor en azından

bu arada kimse yok galiba bende çıkıyorum kendinize iyi bakın öptüm

kizlar size bi sorum olucak.bebegim 31 haftalik ve 2100 gr cikti cokmu yaaa morelim bozuldu tombis gibi geldi bana doktorum normal dedi ama kafam karisti biraz

kıslaaaaaar damlaaa seni görüorum kız napıosuuuun?

Ay kimse yoktu topikte , bende diğer topiklere bakiim dedim. Arada mutfağa gidiyorum.Görmemişim senin geldiğini. kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

kizlar size bi sorum olucak.bebegim 31 haftalik ve 2100 gr cikti cokmu yaaa morelim bozuldu tombis gibi geldi bana doktorum normal dedi ama kafam karisti biraz

Gayet normal geldi bana kilosu. Doktorda normal demiş zaten. Maşallahhh. hihoyyyt Benimki de o kadar oldu mu acaba ? Daha çarşambaya da çok var, meraktan çatlıyorum. hihoyyyt :sm_cool:

Şuna bakın kızlarrrrrr. Çoooook şeker. opuyorumnanaktan Ben de bundan bi tane istiyorum. hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…