2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar canlar kimsecikler kalmamış biz doktordan çıktıktan sonra alışverişe gittik o yüzden böyle geç geldik allahımıza şükürler olsun oğlum çok iyi gelşimi herşeyi çok güzel gidiyor kafası aşağıya inmiş plesantasıda biraz aşağıdaymış ama sorun yok dedi kasık ağrısı bel ağrısı kasılma ve akıntı şikayetlerimin hepsine bu aylarda gayer normal dedi bebeğim 2600 gr 49 cm olmuş maşallah geçen gittiğimizde bir hafta öndeydi şimdi 2 haftaya yakın önden gidiyor artık kalkıp yürüyebilirsin dedi 20 temmuz sezeryan günü verdi allah izin verirse 28 haziranda tekrar gidicem 7 temmuzda tekrar 16 temmuzda tekrar sonra allahım izin verirse doğum nst ye bundan sonra bağlayacak bu arada 3 kilo almışım nasıl oldu anlamadım valla ama artık almazsın dedi inşallah bakalım

Maşallah bebişeee. Boyu da kilosu da çok güzelmiş.opuyorumnanaktan Sezeryan gününüzü de almışsın.Hayırlısıyla doğurusun inşallah.opuyorumnanaktan Alışverişte neler aldın bakalım ?

Selamlar Tekrarr :))

canım ramazan bayramınn ki evet kayboluyor ama kurban bayramı kaybolmuyor ve tam doğum iznimin bittiği haftaya denk geliyor :)

Maşallah bebişeee. Boyu da kilosu da çok güzelmiş.opuyorumnanaktan Sezeryan gününüzü de almışsın.Hayırlısıyla doğurusun inşallah.opuyorumnanaktan Alışverişte neler aldın bakalım ?

aminnn canım darısı hepimizin başına inşallah valla tatlım biz daha hiç birşey almamıştık işte park yatak aldık teksitil aldık sebamed aldım göğüs kremi falan herşeyini aldık sayılor tatlım bir kaç eksiğimiz kaldı onlarıda tamamladıkmı bitecek inşallah

canzi gözün aydın ay çok heycanlı olmalı günü öğrenmiş olmak bu arada sen mecburen mi sezeryan olucaksın yoksa öyle mi istiyorsun?

ben böyle bi sıcak görmedim yada hamilelikten anlamadım klimada kesmiyor ay daraldım pc iyice sıcak yapıyor ben kaçıyorum

maşallah cnm çok güzel.bebeğini ne zaman kucağına alacağınıda öğrenmişsin ne mutlu sana.allahım hayırlısıyla hepimizi kurtarsın inş.

canzi gözün aydın ay çok heycanlı olmalı günü öğrenmiş olmak bu arada sen mecburen mi sezeryan olucaksın yoksa öyle mi istiyorsun?

canım çok sAğol darısı başınıza inşallah mecburen sezeryan canım rahim ağzımda kocaman bir miyom var bebeğin çıkışını engelleyecek durumda yerde o yüzden sezeryan hayırlı doğumlar nasip etsin allahım hepimize
maşallah cnm çok güzel.bebeğini ne zaman kucağına alacağınıda öğrenmişsin ne mutlu sana.allahım hayırlısıyla hepimizi kurtarsın inş.

aminnnn canım

günaydınn......
dün dr umuza gittik. sancılar beni çok huzursuz etti çünkü. nst de ufak sancılar çıktı. dr um alıştırmasancıları dedi. en kötü ayın 1-2 si olması lazım dedi. zaten 36. bitiminde hemen alıcam dedi. ciğer geliştiricimi 1 sefer oldum yeterli olduğunu söylüyor.. bebişlerim çok şükür iyiler ama kilo alımları bu saatten sonra çok azalacak dedi. heran doğum olabilir sen herşeye hazırlıklı ol dedi yani kızlar sanırım son 20 gün...

Canancım maşallah bebişe kocaman olmuş o artık yerim ben onu...2600 süper canım bu gidişle 3700ü bulur valla harika darısı kızıma işallah ben de p.tesi gidicem bakalım bana da 20si ile 26sı arası demişti aynı günlerde alıcaklar bizi doğuma sanırım Allah kuzucuklara sağlık versin. 33gün kaldı demek ayyyy aayyyy:1hug:

Canım seni dün çok merak ettim şükür ki bir şey yokmuş 20gün mü kaldı ay çok heyecanlı canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eee kiloları nasıl kuzuların

Bu arada herkese günaydın bayanlar zor ve uykusuz bir gece geçirdik sanıırım kendime nazar değdirdim kızım delirmiş gibi tekmeledi durdu akşam ama çok mutlu oldum tabi sabah iş olmasa daha iyi olucaktı ama neyse şimdi de sabahtan beri uyuyor...

herkese günaydın canlar
Regaib Kandiliniz mübarek olsun
Allah ım şu mübarek günler hürmetine sağlıkla sıhhatle eli eyağı düzgün bi şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Angel günaydın tatlım senin de kandilin mübarek olsun bebişlerimiz karnımızda geçireceğimiz son kandil hayırlısıyla...

günaydın cicoşlarımmmmm ben geldim yanıma eleman verdiler artık:) ona öğretmeye çalışıcam fazla takılamayabilrim bugün kusura bakmayın şimdiden ama sayfam açık heran takipteyim dün neler kaynatılmış öle yaff ben yokken maşallah maşallah

Hoşgeldin, hayırlı olsun yepisyeni elemanın.

güzel anneler hepinizin kandili mübarek olsun. nice kandillere bayramlara bebekleriniz ve ailenizle kavuşmak nasip etsin rabbim. dualarımızın makbul olduğu bu günlerde Allah dualarımızı kabuletsin ve yardım etsin inş. dualarım sizinle

Bebeğim ne oldu....

Sizlere de günaydın kızlar.Pınarcım yeni elemanın hayırlı olsun ben hala elemansızım 2 hafta kaldı tek 1 stajer geldi o kadar arşive gidip evrak taktırıcam bende ona napıyım ama öğlene doğru artık ben iyice işleri saldım zaten çalışmıyorum doğru dürüst

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…