çiğdoş sen buca da oturuyon demi bucanın neresinde?
Bebeğim ne oldu....
Sizlere de günaydın kızlar.Pınarcım yeni elemanın hayırlı olsun ben hala elemansızım 2 hafta kaldı tek 1 stajer geldi o kadar arşive gidip evrak taktırıcam bende ona napıyım ama öğlene doğru artık ben iyice işleri saldım zaten çalışmıyorum doğru dürüst
selamlar canlar kimsecikler kalmamış biz doktordan çıktıktan sonra alışverişe gittik o yüzden böyle geç geldik allahımıza şükürler olsun oğlum çok iyi gelşimi herşeyi çok güzel gidiyor kafası aşağıya inmiş plesantasıda biraz aşağıdaymış ama sorun yok dedi kasık ağrısı bel ağrısı kasılma ve akıntı şikayetlerimin hepsine bu aylarda gayer normal dedi bebeğim 2600 gr 49 cm olmuş maşallah geçen gittiğimizde bir hafta öndeydi şimdi 2 haftaya yakın önden gidiyor artık kalkıp yürüyebilirsin dedi 20 temmuz sezeryan günü verdi allah izin verirse 28 haziranda tekrar gidicem 7 temmuzda tekrar 16 temmuzda tekrar sonra allahım izin verirse doğum nst ye bundan sonra bağlayacak bu arada 3 kilo almışım nasıl oldu anlamadım valla ama artık almazsın dedi inşallah bakalım
günaydınn......
dün dr umuza gittik. sancılar beni çok huzursuz etti çünkü. nst de ufak sancılar çıktı. dr um alıştırmasancıları dedi. en kötü ayın 1-2 si olması lazım dedi. zaten 36. bitiminde hemen alıcam dedi. ciğer geliştiricimi 1 sefer oldum yeterli olduğunu söylüyor.. bebişlerim çok şükür iyiler ama kilo alımları bu saatten sonra çok azalacak dedi. heran doğum olabilir sen herşeye hazırlıklı ol dedi yani kızlar sanırım son 20 gün...
Bu arada herkese günaydın bayanlar zor ve uykusuz bir gece geçirdik sanıırım kendime nazar değdirdim kızım delirmiş gibi tekmeledi durdu akşam ama çok mutlu oldum tabi sabah iş olmasa daha iyi olucaktı ama neyse şimdi de sabahtan beri uyuyor...
Angel günaydın tatlım senin de kandilin mübarek olsun bebişlerimiz karnımızda geçireceğimiz son kandil hayırlısıyla...
Herkese günaydın, iyi bir gün diliyorum hepinize. Kandiliniz mübarek olsun...
günaydın cicoşlarımmmmm ben geldim yanıma eleman verdiler artık:) ona öğretmeye çalışıcam fazla takılamayabilrim bugün kusura bakmayın şimdiden ama sayfam açık heran takipteyim dün neler kaynatılmış öle yaff ben yokken maşallah maşallah
herkese iyi bir gün diliyorum ama ben bugün biraz kötüyüm daha sonra tekrar girerim by
güzel anneler hepinizin kandili mübarek olsun. nice kandillere bayramlara bebekleriniz ve ailenizle kavuşmak nasip etsin rabbim. dualarımızın makbul olduğu bu günlerde Allah dualarımızı kabuletsin ve yardım etsin inş. dualarım sizinle
Anam ne oldu??
tatil meselesi kısaca özetleyeyim walla sinirden ağrım arttı zaten heryerim ayrı ağrıyo
Arşiv mi?? akannehir Sana yalvarıyorum acı o zavallıya... İtfaiyenin arşivine girmiştim bir kere. Normal bir odaydı. O kadar tozluydu ki, o yüzden toz alerjisi başladı bende.
tatil meselesi kısaca özetleyeyim walla sinirden ağrım arttı zaten heryerim ayrı ağrıyo
Bebeğim ne oldu....
Sizlere de günaydın kızlar.Pınarcım yeni elemanın hayırlı olsun ben hala elemansızım 2 hafta kaldı tek 1 stajer geldi o kadar arşive gidip evrak taktırıcam bende ona napıyım ama öğlene doğru artık ben iyice işleri saldım zaten çalışmıyorum doğru dürüst
Evet 9 Eylül'ün orada, noldu kine??
Arşiv mi?? akannehir Sana yalvarıyorum acı o zavallıya... İtfaiyenin arşivine girmiştim bir kere. Normal bir odaydı. O kadar tozluydu ki, o yüzden toz alerjisi başladı bende.
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallah bebişinde büyümüş
en çokta ayaklanmana alışveriş yapmana sevindim
doğum tarihide belli olmuş
herşey süper yani darısı başımıza canım
günaydın canım
en hayırlı zamanda gelir inşallah meleklerin canım
günaydın canım
maşallah senin bıdıkakaydirigubbakcemile3
ya dün gece benimde öleydi karnım nasıl hareket ediyor çok büyük bi mucize yaa
Allah a binlerce şükür olsun
evet canım hayırlısıyla ama benim bi tanede var geçirmem gereken çünkü ben ramazanın içinde doğum yapıcam :)
günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun
nasılsın
günaydın canım
kolay gelsin
günaydın cnm hayırdır?
günaydın canımcım
sanada hayırlı kandiller
nasılsın görüşemiyoruz pek girmiyosun sanırım
Haydaaa, e adam takmış, yerini de bulmuş. En son sana söylemiş. Sinirlenme canım, git doktoruna.
Ya ama ben nasıl yalnız gidiyim bana da yazık
Şimdi ne oldu akşam tane tane anlat canım ama sinirlenme...
bende izmire buca ya geliyorum eşimin ailesi buca da oturuyo ama kuruçeşme de ayyy hiç sevmiyom orayı ama 9 Eylül tam nerde bilmiyom ben işçi evlerini biliyom şişrinyeri biliyorum forbest midir nedir orasını biliyom düşün izmiri ne kadar tanıyombi de sana soruyom
kızlar bugün kandil ya hepimizin kandili mübarek olsun sizden bişi rica edicem bugün babam için dua edermisiniz balon olacak kalp damarlarına ben dua ediyorum ama yeterli geliyor mu bilmiyorum
kafayı yicem ya sende git diyo ama dogurup git diyo bende geliyim diyorum sen oradammı doğurucan diyo beni cıldırtıyooo
İyi gibiyim, angelcım. Dün kocam güya arkadaşına gidecekti. İşi olduğu için bu akşam gidecek. Dur bakalım neler olacak?? Sen nasılsın?...
kızlar bugün kandil ya hepimizin kandili mübarek olsun sizden bişi rica edicem bugün babam için dua edermisiniz balon olacak kalp damarlarına ben dua ediyorum ama yeterli geliyor mu bilmiyorum
ban göre kapandı ama kocam takmış durumda ben seni bırakıp gitmek istemiyorum ama cok bunaldım bana cok mu görüyorsun diyo bende geliyim diyorum tamam gel ama zaten hani son ayların olmasa beraber en güzel yere gideriz diyo
günaydın canlar ben deldım ttnet sagolsun 2 gundur ınternetımızde sorun yasatıyordu aradım duzelttıler :) nasılsınız bebısler nasıl ozledım valla formu gıremeyınce :):):)bu arada herkesın kandılı kutlu olsun pınarcım baban ıcınde dua etcem allah hayırlı amelıyatlar nasıp etsın
Günaydın onatcım, hoşgeldin sen de. Kızlar çok sıcak, duşa gireyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?