2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arşiv mi?? akannehir Sana yalvarıyorum acı o zavallıya... İtfaiyenin arşivine girmiştim bir kere. Normal bir odaydı. O kadar tozluydu ki, o yüzden toz alerjisi başladı bende.

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallah bebişinde büyümüş
en çokta ayaklanmana alışveriş yapmana sevindim
doğum tarihide belli olmuş
herşey süper yani darısı başımıza canım

günaydın canım
en hayırlı zamanda gelir inşallah meleklerin canım

günaydın canım
maşallah senin bıdıkakaydirigubbakcemile3
ya dün gece benimde öleydi karnım nasıl hareket ediyor çok büyük bi mucize yaa
Allah a binlerce şükür olsun

Angel günaydın tatlım senin de kandilin mübarek olsun bebişlerimiz karnımızda geçireceğimiz son kandil hayırlısıyla...

evet canım hayırlısıyla ama benim bi tanede var geçirmem gereken çünkü ben ramazanın içinde doğum yapıcam :)

Herkese günaydın, iyi bir gün diliyorum hepinize. Kandiliniz mübarek olsun...

günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun
nasılsın

günaydın canım
kolay gelsin

herkese iyi bir gün diliyorum ama ben bugün biraz kötüyüm daha sonra tekrar girerim by

günaydın cnm hayırdır?

günaydın canımcım
sanada hayırlı kandiller
nasılsın görüşemiyoruz pek girmiyosun sanırım

ıyi gibiyim, angelcım. Dün kocam güya arkadaşına gidecekti. ışi olduğu için bu akşam gidecek. Dur bakalım neler olacak?? Sen nasılsın?...

Arşiv mi?? akannehir Sana yalvarıyorum acı o zavallıya... İtfaiyenin arşivine girmiştim bir kere. Normal bir odaydı. O kadar tozluydu ki, o yüzden toz alerjisi başladı bende.

Ya ama ben nasıl yalnız gidiyim bana da yazık

tatil meselesi kısaca özetleyeyim walla sinirden ağrım arttı zaten heryerim ayrı ağrıyo

Şimdi ne oldu akşam tane tane anlat canım ama sinirlenme...

benim eleman yeni ama hiç birşey bilmiyo herşeyi baştan öğreteceğim düşün artık bende şimdi evrak düzelttiriyom aynı kafadayız senlen

Evet 9 Eylül'ün orada, noldu kine??

bende izmire buca ya geliyorum eşimin ailesi buca da oturuyo ama kuruçeşme de ayyy hiç sevmiyom orayı ama 9 Eylül tam nerde bilmiyom ben işçi evlerini biliyom şişrinyeri biliyorum forbest midir nedir orasını biliyom düşün izmiri ne kadar tanıyom bi de sana soruyom

kız didoş arşive sokuyo ben değil bende biliyom o itfaiyenin arşivini orda 10 yıllık yangıları armıştım da anam ağlamıştı:) buranın arşivi o kadar da geniş değil merak etme soksam bi haftada çıkar:d

günaydın cnmmm
tatil meselesi kısaca özetleyeyim walla sinirden ağrım arttı zaten heryerim ayrı ağrıyo

ay o konu kapanmamış mıydı hala tatil diyon senklava:

kızlar bugün kandil ya hepimizin kandili mübarek olsun sizden bişi rica edicem bugün babam için dua edermisiniz balon olacak kalp damarlarına ben dua ediyorum ama yeterli geliyor mu bilmiyorum

Ya ama ben nasıl yalnız gidiyim bana da yazık

Şimdi ne oldu akşam tane tane anlat canım ama sinirlenme...

Tamam bari maske filan ver fukaraya... kaydirigubbakcemile2

Kuruçeşmeye hiç gitmedim ama yerini biliyorum. Bizim hastanenin daha ilerisi. Üniversitenin orası işte.

kızlar bugün kandil ya hepimizin kandili mübarek olsun sizden bişi rica edicem bugün babam için dua edermisiniz balon olacak kalp damarlarına ben dua ediyorum ama yeterli geliyor mu bilmiyorum

Senin de kandilin mübarek olsun canım. Tabi dua ederiz, Allah babacığına acil şifalar versin.

kafayı yicem ya sende git diyo ama dogurup git diyo bende geliyim diyorum sen oradammı doğurucan diyo beni cıldırtıyooo

oof of, ne desem şaşırdım.

ban göre kapandı ama kocam takmış durumda ben seni bırakıp gitmek istemiyorum ama cok bunaldım bana cok mu görüyorsun diyo bende geliyim diyorum tamam gel ama zaten hani son ayların olmasa beraber en güzel yere gideriz diyo

günaydın canlar ben deldım ttnet sagolsun 2 gundur ınternetımızde sorun yasatıyordu aradım duzelttıler :) nasılsınız bebısler nasıl ozledım valla formu gıremeyınce :):):)bu arada herkesın kandılı kutlu olsun pınarcım baban ıcınde dua etcem allah hayırlı amelıyatlar nasıp etsın

İyi gibiyim, angelcım. Dün kocam güya arkadaşına gidecekti. İşi olduğu için bu akşam gidecek. Dur bakalım neler olacak?? Sen nasılsın?...

iyi ol canım aman deyim hepimiz iyi olalım
neler olcak derken:))
bende iyiyim canımcım hava fena sıcak koltuğa yapışıyorum resmen

canım Allah babana acil şifalar versin yardımcısı olsun

Valla gidecek olanın önünde dağ olsan duramazsın. Yapılacak tek bir şey kalıyor buna göre... Benim kocam gitmek istese, gönderirim ama döndüğünde bıraktığı gibi bulamaz beni.

günaydın canım nasılsın
seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…