2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın onatcım, hoşgeldin sen de. Kızlar çok sıcak, duşa gireyim ben.
hosbuldum canım :) bende hergun 2 kez dus almassam catlıyorum ya dahada 1 ay var napcaz bılmıyorum.sıhatler olsun seker:dance:
günaydın canım nasılsın
seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun

ıyıyım canım ya sıcakalr bunaltıyor okadar esıme demın laf carptm arayıp hıc cıcek falan almıyosun barı camıye gıtte orda dagıtılanlardan getır dıye :dance: pispis kahkaha atıyor

bıraktığı gibi bulamaz beni. derken
????

Daha çıkmamışsın neyse ki. Bunu oku öyle git; ilgimi alakamı keserim, soğuk olurum demek istedim.
Sakın önünde durma, adam tavrını sertleştiriyor; önce acındırmaya çalışmış kendini, şimdi daha sert konuşuyor, sonu senin açından kötüye varabilir. Nasıl olur bilemem, ama kocan gidecek; gitmek için herşeyi yapacak. Dikkatli ol.

evet canım çok sıcak
ben ericem yakında
ayaklarım davul oldu yine
getirir artık bu akşam çiçekleri:))))

Sağol şekerim. Cehennem gibi izmir. Piştim resmen. Duşsuz hakikaten olmuyor.

Ben de demiştim "bana hiç çiçek almıyorsun, bari 1 demet maydonoz al gel, ona bile razıyım" demiştim. Bir gün o maydonozun geleceğinden umutluyum, 6 ay geçti ama umudumu yitirmedim kaydirigubbakcemile3

Ne demek gidicek ya bence gitmesin ne yap et gitmesin bu ne ya ben olsam yollamazdım kavga da çıksa cıngar da çıksa

Ne demek gidicek ya bence gitmesin ne yap et gitmesin bu ne ya ben olsam yollamazdım kavga da çıksa cıngar da çıksa

Didemcim, adam herşeyi ayarlamış. Gidecek o. Ucunda ölüm olsa gidecek. Önce ruhuna hitab etmiş "mutsuzum, hayattan zevk almıyorum" diye. Yolunu yapmaya çalışmış. Baktı yemiyor kız, tavrı gittikçe sertleşiyor; tatile çıkmayı kararlaştırdığı güne kadar işler daha da beter olacak, üzerine falan yürümesinden korkuyorum. Kıza bir şekilde zarar verebilir. Zaten erken doğum riski var; üzerine yürümese bile, bebeği erkenden doğabilir. Belki yavrusuna zarar gelebilir. Adamın böyle davranması hiç hoşuma gitmedi. Göndermezse, iş daha da çirkinleşecek gibi.

Günaydınn tatlı anneler :))

Herkes iyi ve mutludur umarım... güzel bir gün dilerim yine...

Kandiliniz Mübarek olsun...

günaydın anneler hepinizin kandili mübarek olsun ben 29 5 haftadayım drlada görüştüm 32 haftada tatilime gitmemde sakınca olmadığını sadece dikkat etmemi söyledi hamilelik hastalık değildir hayatına bak dedi siz ne düşünüyorsunuz ben adanada oturuyorum antalya side ye gideceğim yaklaşık 6 saat arabada dinlene dinlene gideceğiz yorumlarınızı bekliyorum

bu arada pınarcım dualarımız seninle allah şifa versin

evet canım çok sıcak
ben ericem yakında
ayaklarım davul oldu yine
getirir artık bu akşam çiçekleri:))))
ayaklarım benımde sısıyor ya terlıge bıle zor gırıyor artık bıde mıdem cok eksııyor ben az datıyım yıne gelırım seker optum mucuk

oda guzelmıs bugun gelmesse cıcegım artık maydonoz ısterım bende eskıden alırdı benım kalas kocacıgım cıcek sımdı hıc almıyor hersey evlenene kadarmıs lafı dogrumu ne

Günaydınn tatlı anneler :))

Herkes iyi ve mutludur umarım... güzel bir gün dilerim yine...

Kandiliniz Mübarek olsun...

Hoşgeldin lokumum. Pek iyi sayılmayız işte. Sen nasılsın bakalım? Senin de kandilin mübarek olsun.

Hoşgeldin. Riskli hamilelerin tatile gitmemesi daha uygun olur, kanama, yada erken doğum gerçekleşirse hemen doktor bulunulmayabilinir. Tatile gidiyormuşsun, hayırlı olsun; benim için de eğlen olmaz mı? kaydirigubbakcemile5 Dikkatli olun.

Aynen öyle, en son nişanlıyken bir kucak gül yollamıştı. Vazosunu hala saklıyorum. Düşün artık ne hallerdeyim. Her istediğimi alıyor, çiçek almıyor. Sanırım fuzuli masraf olarak görüyor. En sevdiğim çiçeği de biliyor. Ne bileyim, belki evlilik yıldönümünde benim ahşap kocam bir kıyak yapar.

risk konusunda haklısın ama bende bi risk yok 2 gün önce kontroldeydim dr problem olmadığını söyledi eşimde sağlık sektöründe çalıştığı için yol üstündeki tüm hastaneleri araştırdı inşallah problem olmaz

İnşallah canım, en iyi tatil yeri tatil köyü olur sanıyorum. Orada doktor var çünkü. Bundan birkaç ay önce, İstanbul'a gitmem gerekti. Uçakla gidecektim, 9 saat otobüse dayanamazdım çünkü. Hem de hamileliğin başında düşük riski atlattım. Neyse; uçak şirketi rapor istedi benden. Karnım çıkmıştı çünkü. Hastaneden aldığım raporla seyahat edebildim. Uçakta da adımı aldılar, hamile yolcu diye. Cüzzamlı yolcu gibi, tööbe tööbeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…