- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
Valla gidecek olanın önünde dağ olsan duramazsın. Yapılacak tek bir şey kalıyor buna göre... Benim kocam gitmek istese, gönderirim ama döndüğünde bıraktığı gibi bulamaz beni.
hosbuldum canım :) bende hergun 2 kez dus almassam catlıyorum ya dahada 1 ay var napcaz bılmıyorum.sıhatler olsun seker:dance:Günaydın onatcım, hoşgeldin sen de. Kızlar çok sıcak, duşa gireyim ben.
günaydın canım nasılsın
seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun
Ben cıkıyorum doktora gİdİp gelİcem
bıraktığı gibi bulamaz beni. derken
????
hosbuldum canım :) bende hergun 2 kez dus almassam catlıyorum ya dahada 1 ay var napcaz bılmıyorum.sıhatler olsun seker:dance:
ıyıyım canım ya sıcakalr bunaltıyor okadar esıme demın laf carptm arayıp hıc cıcek falan almıyosun barı camıye gıtte orda dagıtılanlardan getır dıye :dance: pispis kahkaha atıyor
hosbuldum canım :) bende hergun 2 kez dus almassam catlıyorum ya dahada 1 ay var napcaz bılmıyorum.sıhatler olsun seker:dance:
ıyıyım canım ya sıcakalr bunaltıyor okadar esıme demın laf carptm arayıp hıc cıcek falan almıyosun barı camıye gıtte orda dagıtılanlardan getır dıye :dance: pispis kahkaha atıyor
Ne demek gidicek ya bence gitmesin ne yap et gitmesin bu ne ya ben olsam yollamazdım kavga da çıksa cıngar da çıksa
ayaklarım benımde sısıyor yaevet canım çok sıcak
ben ericem yakında
ayaklarım davul oldu yine
getirir artık bu akşam çiçekleri:))))
Sağol şekerim. Cehennem gibi izmir. Piştim resmen. Duşsuz hakikaten olmuyor.
Ben de demiştim "bana hiç çiçek almıyorsun, bari 1 demet maydonoz al gel, ona bile razıyım" demiştim. Bir gün o maydonozun geleceğinden umutluyum, 6 ay geçti ama umudumu yitirmedim kaydirigubbakcemile3
Günaydınn tatlı anneler :))
Herkes iyi ve mutludur umarım... güzel bir gün dilerim yine...
Kandiliniz Mübarek olsun...
günaydın anneler hepinizin kandili mübarek olsun ben 29 5 haftadayım drlada görüştüm 32 haftada tatilime gitmemde sakınca olmadığını sadece dikkat etmemi söyledi hamilelik hastalık değildir hayatına bak dedi siz ne düşünüyorsunuz ben adanada oturuyorum antalya side ye gideceğim yaklaşık 6 saat arabada dinlene dinlene gideceğiz yorumlarınızı bekliyorum
bu arada pınarcım dualarımız seninle allah şifa versin
ayaklarım benımde sısıyor yaterlıge bıle zor gırıyor artık bıde mıdem cok eksııyor ben az datıyım yıne gelırım seker optum mucuk
oda guzelmıs bugun gelmesse cıcegım artık maydonoz ısterım bende eskıden alırdı benım kalas kocacıgım cıcek sımdı hıc almıyorhersey evlenene kadarmıs lafı dogrumu ne
günaydın güzel annler size serin bir gün geçirmenizi diliyorum...
risk konusunda haklısın ama bende bi risk yok 2 gün önce kontroldeydim dr problem olmadığını söyledi eşimde sağlık sektöründe çalıştığı için yol üstündeki tüm hastaneleri araştırdı inşallah problem olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?