2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oowww ben de korktum şimdi birascııkkk ohaoldumsmile

ay canım yaa üzülme menapoza girdi girecektir benim annemde o dönemlerinde fenaydı çok iyi bilirim ama yaşancak bir dönem malesef

oowww ben de korktum şimdi birascııkkk ohaoldumsmile

korkma korkmaa korkunun ecele faydası yok tatlım birde hekesin yapısı başka illa acı çekicen diye birşey yok çatı muayensi olupta birşey hissetmeyen çok kişi okuduum kk da

hoşbuldum kızlaaar:)))
geldim didemim geldim çok aktif olamasamda okuyarak yazıyorum..
pisipisimmm aşk pisisi de neee???

Aşk pisisi işte :asigim: . Bir de kuzu pisisi var, kuzu gibi pisi yani. Oğluma diyorum öyle.

Evet biliyorum tatlım. Allah o kadarında bıraksın. Benim de karnım düşmeye başlamıştı 2-3 hafta önce. Nasıl moralim bozuluyor baktıkça. Yeni düşmesi lazımdı oysa ki. Bir gün acildeydim yine, kızcağızın birinin sancısı varmış, sabah erken saatlerden beri. Ebe baktı 2cm açılma varmış, kız "hiçbir şey hissetmedim, galiba açılmadan dolayı" dedi. Ciddi ciddi doğuruyormuş kendisi. Yatışa aldılar hemen. Demek ki neymiş, doğururken muayene acıtmıyormuuuuşşşş....

Ya kızlar ya biz haftasonu taşınıyorduk ya evimize. Nakliyeci aradı, haftasonu şehir dışına teslimat varmış, cumaya alındı o yüzden. Yani cuma akşamı; yolcudur abbas, bağlasan durmaz.

amanıııııın o çatı muayenesi çok fena birşey eyvahedigeldismile
bu arada herkesin kandili mubarek olsun...
dideeem hangi şekerlerin gelio kııız hepsi mi?

slm kızlar ben geldim..
bugün sabah çok kötü uyandım ortada hiçbişey yokken sıkılıp ağlamaya başladım..
kendimi hiiiiç iyi hissetmiyorum:gitme:

Kıyaaamaaam kuşum, ben de iyi hissetmiyorum kendimi nedense. Hatta bazen, herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum

GÜnaydın arkadaŞlar nasılsınız bakalım,bebıŞler nasıllar

hepınızın kandılı mÜbarek olsun rabbım sorunsuz saĞlıklı bır Şekılde evlatlarımıza kavuŞtursun bızlerı.

Bu arada bızde 33+5 olduk 15 gÜnÜn var ızıne ayrılmaya son gÜnler hıÇ geÇmıyor artık,evde uzanıp yatmak ıstıyorum,ama evdekı kÜÇÜk hanımdan yatmaya fırsat bulabılecekmıyım orası malum.

Bu arada pazartesı gÜnÜ dr daydım oĞluŞum 2,300 gr 45 cm olmuŞ,bu hafta pazartesı ve salı hastaneye yatıracak kanım Çok dÜŞÜk Çıkıyor 8,3. 2 Ünıte kan verıcez dedı ılaÇlarla yÜkselmıyor bır tÜrlÜ benım gıbı kanı dÜŞÜk olan varmı kızlar.

yOK KIZ safinaz bebekler geliyor yani mevlut şekerlerim hastanedeki çikolataları son gün alıcam tabi sepetimiz de geliyor ay çok heyecanlandım

canım sinirlenme... aylardır olmadığı için uzamıştır belki... dr zarar verecek bişey vermez ki... uzun bir süre daha kesilmezse tekrar gider dr a... sen sıkma canını... ona moral vereceğin yerde sen de ağlicam deyip kendini yıpratıyorsun..

Geçmiş olsun canım ya. Bence de biraz daha beklesin, baktı geçecek gibi değil, ilacı yazan doktora başvursun tekrar.

didemcim geçmiş olsun anneciğine...ya doktora birdaha gitsin bence kesilmiyorsa...
evde yalnızsa allah korusun başı filan da döner kansız kalmıştır o şimdi.
yavvv hiç sormadım ben sana yuh yani banada senin başka kardeşin var mıydı???

Ya canım elimde değil o canlı kadın bir anda böyle pestil gibi oldu içim dayanmıyor

Geçmiş olsun canım ya. Bence de biraz daha beklesin, baktı geçecek gibi değil, ilacı yazan doktora başvursun tekrar.

Valla canım umarım geçer daha önce de böyle olmuştu sonra rahim kalınlaşması dediler kürtaj yaptılar umarım bu sefer gerek kalmaz. Allahtan ilaç söktürdü...

Yok canım ben tek çocuğum annem çalıştığı için 2. yi hiç düşünmemiş:)))Kesilmezse p.tei benim randevum var ya o da zaten benim doktoruma gidiyor o zaman sorucaz doktora(nasılsa her kontrole annem de geliyooo:dance:)

günaydın kıslar.....bizde geldik :))

çiçekcik çok çok geçmiş olsun canım bende foşu foşur bi kanamyla gitmiştim dr a hemde 4,5 aylıktı oğluşum ama çok şükür hiç bişi olmadı...yumuşama olması pek hoş değil ama bi arkadaşım 32.haftada sancı ve açılmayla karşılaşmıştı sona 38.haftada sezeryanla aldılar bebeği hiç bişicil olmadı yani..kist olayı da temizlenmiş maşallah...hayırlısıyla vakitlice gelsinler bebişler inş. :Saruboceq:

pınarcım rabbim acil şifalar versin babacığına..

didemcim annene de geçmiş olsun ama sende sıkma canını aylardır birikendir o...

bu arada kızlar hızınıza yetişilmiyor..:))

didemcim annene geçmiş olsun cnm,
bende 2 gün önce doktora gitmiştim bişey çıkmadı şükür, ama şişliklerim için 2 gün istirahat vermişti, bitti 2 gün döndüm işe, ama çok halsizim bide moralsiz, sıcaklarda baydı ,ben çok sıkılıyorum yaa

akannehir akannehir sen ara bence 1 buçuktan sonra görünsün doktora. Gidene kadar öğle tatiline girebilirler. Bari bu kadar kanaması normal miymiş onu öğrenir. Ya da prospektüsünü okusun. Yan etkilerde ne yazıyor filan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…