canım çok teşekkür ederim doğru söylüyorsun kist olayı elbette çok çok daha önemliydi allaha bin şükür birşeycikler olmadı
bu kanama olayıda sürpriz oldu işte sabah uyandımki tuvaletten kalktım bir ılıklık foş diye yani işte hamile olunca artık her an herşey olabilirmiş bir önceki günde dedimki en güzeli hamileliğin regli olmamak diye konuştum hatta aynen öyle ben normal doğumdan korkuyorum zaten benim için bir bakıma iyi oldu bu şekilde gelişmesi:)) hakkımızda hayırlııs canım vaktinde gelsin sıpıçlarrrr
çok çok sağol canım yaa
çatı muayensi hafifi acılı oluyor ama dayanılmıyazak derecede değil birde gerçi benim kafam başka yerdeydi çokta konsantre olmadım acıya falan ama elini falan bayağı sokuyor işte artık göbektende zaten göremiyorsunki ne olduğunu hissediyorsun sadece ama bayağı ileriye gidiyor orası kesin vajinal ulturasondan ileriye diyim ben sana
bENİM DE içim daralıyor ya annem aylardır regl olmuyordu doktora gitti ilaç vermiş söktü ama 6 gündür deli gibi geliyormuş kesilmedi çok bitkinleşmiş çok üzülüyorum ağlıycam sinirden üfffff
oowww ben de korktum şimdi birascııkkk ohaoldumsmile
hoşbuldum kızlaaar:)))
geldim didemim geldim çok aktif olamasamda okuyarak yazıyorum..
pisipisimmm aşk pisisi de neee???
olabilir canım yaa valla fena bişey ama yumuşama olması iyi değil doğuma yakın yumuşamaya başlar rahim ağzı malesef inşallah bölece kalır
sana çatı muayenesi yaptıktan sonra dedilermi çatın geniş dar gibi bişeyler canım
slm kızlar ben geldim..
bugün sabah çok kötü uyandım ortada hiçbişey yokken sıkılıp ağlamaya başladım..
kendimi hiiiiç iyi hissetmiyorum:gitme:
slm kızlar ben geldim..
bugün sabah çok kötü uyandım ortada hiçbişey yokken sıkılıp ağlamaya başladım..
kendimi hiiiiç iyi hissetmiyorum:gitme:
bENİM DE içim daralıyor ya annem aylardır regl olmuyordu doktora gitti ilaç vermiş söktü ama 6 gündür deli gibi geliyormuş kesilmedi çok bitkinleşmiş çok üzülüyorum ağlıycam sinirden üfffff
canım sinirlenme... aylardır olmadığı için uzamıştır belki... dr zarar verecek bişey vermez ki... uzun bir süre daha kesilmezse tekrar gider dr a... sen sıkma canını... ona moral vereceğin yerde sen de ağlicam deyip kendini yıpratıyorsun..
Geçmiş olsun canım ya. Bence de biraz daha beklesin, baktı geçecek gibi değil, ilacı yazan doktora başvursun tekrar.
didemcim geçmiş olsun anneciğine...ya doktora birdaha gitsin bence kesilmiyorsa...
evde yalnızsa allah korusun başı filan da döner kansız kalmıştır o şimdi.
yavvv hiç sormadım ben sana yuh yani banada senin başka kardeşin var mıydı???
Ya canım elimde değil o canlı kadın bir anda böyle pestil gibi oldu içim dayanmıyor
Valla canım umarım geçer daha önce de böyle olmuştu sonra rahim kalınlaşması dediler kürtaj yaptılar umarım bu sefer gerek kalmaz. Allahtan ilaç söktürdü...
serpiiiil hoşgeldin canımm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?