2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım çok şükür iyi diyeyim ii olayım :) bir gün daha işe gelebildiğim için mutluyum :) bundan sonraki her gün bizim için kar biliyorsun :))

İyi diyelim, iyi olalım?? Umarım bir sorun yoktur. Elbette her günümüz kar bence.

yaaa okadar cokmu acıyor zaten orayı nasıl gosterıcem dıye dusunuyorum doktorum bayan ama dusunuyorum işte

Açılman varsa acımaz, ben o kadarını biliyorum. Birinci kapı değil de ikinci kapı acıtıyor, fena dürtükledi hatun orayı.
akannehir

çok sağol canım yaaa allah herbirinizden razı olsun valla iyiki varsınız
ya benimki aşağada değil işte bayağı böyle yukarda göbeğim aşağada olsa diycem ondan ama değil

:) yaramaz olcak belli benimki de pek bi hanım hanımcık hiç anasına çekmemiş:) öle vurdumduymaz tekme bile atmaz yani sadece arada aşağıya vurur kaçar o kadar:) ben de ısırabilirmiyim:))

ay süper işte maşallah de maşallahhh
elbetteki ısırabilirsin şekerimm ısırma listesi uzun benimkinin zaten çok kişi var hele bir gelsin ısırcaz diyerektennn delikafadulden

çiçekçik cnm geçmiş olsun öncelikle...
sen zaten normal doğum dan korkuyordun değil mi hatırladığım kadarıyla..
hayırlısı hangisi ise bebeğini o şekilde dünyaya getirmen en güzeli canımcım..
Bir de biliyor musun mesajının bir cümlesini okuduktan sonra gerisini okuyamadım
bile.canım sizin en önemli sorununuz bu kist değil miydi?Bak kaybolmuş mr sonucunuzda
tamiz çıkmış.ben bunu okudum ya tamam dedim.hiçbirşey bundan daha önemli değil
bence şekerim.yine bebeğinin erken gelmemeesi için ne gerekiyorsa yap ama gelirse de
korkma 32.haftandasın doğarsa da hiiiiçbişeycik olmaz allahın izni ile.ama bu kistin kaybolmuş olması
herşeyden çoook çok daha önemli ben buna çok sevindim canım :teytey:

canım doktor bi sakıncısı yok dediyse yoktur o zaman git güzelca tatilini yap şanslı anne seni:)) eşinde doktor madem herşeyide araştırmış hiç takma kafana:)

teşekkür ederim canım sağol eşim dr değil amaliyathane teknisyeni ama bilgili herşeyi araştırdık ama herşeyin hayırlısı korkmuyorda değilim yani.Ama şunuda düşünüyorum bu 2 hamileliğim ilkindede çok gezzdim problem olmadı allahtan hayırlısı :teselli:

günaydın kızlaaarr:)))

günaydın canım nasılsın

korkma canım Allah yardım eder en güzel zamanda verir yavrunu kucağına sen dua et bol bol yorma kendini istirahat et yat dinlen işi falanda bırak nolur bak bi gün kar bizim için biliyosun

Sağol Burcum iyiyiz çok şükürrr :))) biz de sizi öperiizz kocaman opuyorumnanaktan

Çiğdemcim herşeyin düzelmesine bebeğininin beyninde hiçbişey olmamasına çok sevindim... bundan sonrası hayırlısı ile olur inş. ama samimi söylüyorum gerçekten çok sevindim mr sonucuna.. kendimin olmuş kadar... Allah sağlıklısıyla doğurmayı da nasip etsin inş hepimize...

günaydın kızlaaarr:)))

Günaydııınnnn Çiğdemmm :))

normal bel ve kasık ağrılarının olması aslında hamilelik sürecinde de kanamaya eşlik edince fena canım çok teşekkür ederim tatlım allah hepimizin yardımcısı olsun valla

amiinn amiinn... tekrarlamaz inş.

canım bu arada sormak istediğim bişey var... çatı muayenesi nasıldı? acı verdi mi? yoksa normal alttan muayene gibi miydi?

evet evet kadın rahatlşa dedi sıkma dedi eline geçirdi eldiveni cart denene soktu göbeğimden de bastırdı etti hatta yani deidm kolu girdi :gitme: yani göbeğimden bastırırken eliylen sanki içerden yukarı bastırdı gibi öyle diyim sana fenaydı rahim ağzında az bir yumuşama var dedi benim doktorum değildi bu benim doktorumu aradı söyledi birde aylardır alttan muayene olmayınca böylede fena oluyor insan yaa alışıyosun sanki alttan bir daha göstermiycekmişsin gibim geliyor ama değil tabi

olsun işte bilgili en azından :)
evet canım hayırlısı olcağı varsa olur zaten
dikkat edersin bişey olmaz hemde moral olur doğumdan önce süper valla

Bebek şekerlerim bugün kargoya veriliyormuş:)

sositososito sositososito sositososito

Yumuşama olduğu için çok canın yanmamış demek ki. Ben perişan olmuştum resmen. Öyle ki, kanama ve ağrı, ikisi bir olmadan gitmeyeceğim hastaneye. Nasıl dayanırım bir daha o acıya bilemiyorum.

slm kızlar ben geldim..
bugün sabah çok kötü uyandım ortada hiçbişey yokken sıkılıp ağlamaya başladım..
kendimi hiiiiç iyi hissetmiyorum:gitme:

canım çok teşekkür ederim doğru söylüyorsun kist olayı elbette çok çok daha önemliydi allaha bin şükür birşeycikler olmadı
bu kanama olayıda sürpriz oldu işte sabah uyandımki tuvaletten kalktım bir ılıklık foş diye yani işte hamile olunca artık her an herşey olabilirmiş bir önceki günde dedimki en güzeli hamileliğin regli olmamak diye konuştum hatta aynen öyle ben normal doğumdan korkuyorum zaten benim için bir bakıma iyi oldu bu şekilde gelişmesi:)) hakkımızda hayırlııs canım vaktinde gelsin sıpıçlarrrr

çok çok sağol canım yaa

çatı muayensi hafifi acılı oluyor ama dayanılmıyazak derecede değil birde gerçi benim kafam başka yerdeydi çokta konsantre olmadım acıya falan ama elini falan bayağı sokuyor işte artık göbektende zaten göremiyorsunki ne olduğunu hissediyorsun sadece ama bayağı ileriye gidiyor orası kesin vajinal ulturasondan ileriye diyim ben sana

Yumuşama olduğu için çok canın yanmamış demek ki. Ben perişan olmuştum resmen. Öyle ki, kanama ve ağrı, ikisi bir olmadan gitmeyeceğim hastaneye. Nasıl dayanırım bir daha o acıya bilemiyorum.

olabilir canım yaa valla fena bişey ama yumuşama olması iyi değil doğuma yakın yumuşamaya başlar rahim ağzı malesef inşallah bölece kalır
sana çatı muayenesi yaptıktan sonra dedilermi çatın geniş dar gibi bişeyler canım

bENıM DE içim daralıyor ya annem aylardır regl olmuyordu doktora gitti ilaç vermiş söktü ama 6 gündür deli gibi geliyormuş kesilmedi çok bitkinleşmiş çok üzülüyorum ağlıycam sinirden üfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…