saol canım çok şükür iyi diyeyim ii olayım :) bir gün daha işe gelebildiğim için mutluyum :) bundan sonraki her gün bizim için kar biliyorsun :))
yaaa okadar cokmu acıyor zaten orayı nasıl gosterıcem dıye dusunuyorum doktorum bayan ama dusunuyorum işte
çok geçmiş olsun kandil buğün dualarımız seninle inşallah bişey olmaz bebeğinin iyi olmasına sevindim bencede bebek aşşağıdaysa kanama olur diye biliyorum allahım şifa versin üzülme sakın bebeğinde üzülür sonra yerimseniben
:) yaramaz olcak belli benimki de pek bi hanım hanımcık hiç anasına çekmemiş:) öle vurdumduymaz tekme bile atmaz yani sadece arada aşağıya vurur kaçar o kadar:) ben de ısırabilirmiyim:))
günaydın kızlaaarr:)))
canım çok sağol bende herkesin kandilini kutluyorum mubarek olsun inşallah cümlemizin duaları kabul olsun inşallah bebişlerimiz vaktinde hayırlıısylan gelsin
valla çatı muayenesine katlanmak derken ben ödüm koparak gittim doğum olucak diye çünkü bayağı bi kanamam oldu nişan denilecek şekildeydi ondan çatı muayenesine girdim çıktım anlamadım canım azcıık yandı ama el mahkum olucak ya o açıdan çok düşünmedim canım yani kafam başka yerdeydi yaa o açıdan sanırım yoksa bende bayılabilirdim
amin canım yaaa inşallah valla ödüm koppuyor yaa böylee tuvalete giderken korka korka gidiyorum ben birde hafta sonu çok yordum kendimi geçen haftada çok yordum acaba ondanmı diyorum hastanedeki hemşireler yorduğun içindir dedi ama ne bilim artık valla evi mevi temizlemiycem hiçbişey yapmıycam
çok sağol canım yaa kist olayına bende çok çok sevindim
canım inşallah vaktinde gelir
allahtan benim doktorum bu konuların uzmanıı korkma dedi doğsada hiçbişey olmaz diyerek beni teselli etti adam amaa yani olmasın elbette 3 4 hafta daha dursun en azından hakkımızda hayırlııs valla hiçbişeyim yoktu birden oldu sizlerde sıcaklar var zaten dikkat edin kızlar kendinize
günaydın tatlım nasılsın
öperim seni ve ipek kızını:))
günaydın canımcım
ALlah yardımsın olsun hayırlı doğum şekli neyse o şekilde yapalım inşallah bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelsinlerde normal sezeryan farketmez
inşallah biraz daha bekler meleğin canım
dualarım seninle ve bütün hamilerle
kızlar günaydın
dün kanamam oldu acilen gittik neden kaynaklandığını bulamadılar evdeyim şimdi lakin dinleniyorum her an herşey olabilir ara ara kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyor nst de sancım falan çıkmadı çatı muayenesi oldum ya fena bişey doktor istesende normal doğuramazsın dedi bana çok çok darmış şaşırdı hatta bu kadar dar nasıl olur diye oof çok korkuyorum dünden beri rahimde ağzında çok az bir yumuşama varmış şimdilik eve git ama tekrar kanamada hemen gel dediler
bu arada mrçektirmiştim bebişimin beyinciğinde kist vardı mr sonucu çok güzel kist kaybolmuş çok mutluyum bu açıdan
doktorum korkma dedi rahimde polip molip gibi bişeylerden olabilir kanama dedi yada doğum başlamış olabilir dedi ama ağrın olmasını beklerdik dedi bende de ince ince regli sancısı var arada gelip giden o kadar dua edinde bu kadar erken gelmesin meleğim ama az önce tuvaletteydim çok açık bi kanama vardı yine bekliyorum kızlar yaa oof yanii off
günaydın kızlaaarr:)))
normal bel ve kasık ağrılarının olması aslında hamilelik sürecinde de kanamaya eşlik edince fena canım çok teşekkür ederim tatlım allah hepimizin yardımcısı olsun valla
Hoşgeldin, aşk pisisi. Hayırlı kandiller.
Aynı şeyden mi bahsediyoruz ki? Açılmaya baktılar benim. Çatıyla ilgili birşey demedi. Afedersin ebe hanım elini haşırt diye soktu. Öyle muayene olmadın mı sen??
canım doktor bi sakıncısı yok dediyse yoktur o zaman git güzelca tatilini yap şanslı anne seni:)) eşinde doktor madem herşeyide araştırmış hiç takma kafana:)
teşekkür ederim canım sağol eşim dr değil amaliyathane teknisyeni ama bilgili herşeyi araştırdık ama herşeyin hayırlısı korkmuyorda değilim yani.Ama şunuda düşünüyorum bu 2 hamileliğim ilkindede çok gezzdim problem olmadı allahtan hayırlısı :teselli:
Bebek şekerlerim bugün kargoya veriliyormuş:)
evet evet kadın rahatlşa dedi sıkma dedi eline geçirdi eldiveni cart denene soktu göbeğimden de bastırdı etti hatta yani deidm kolu girdi :gitme: yani göbeğimden bastırırken eliylen sanki içerden yukarı bastırdı gibi öyle diyim sana fenaydı rahim ağzında az bir yumuşama var dedi benim doktorum değildi bu benim doktorumu aradı söyledi birde aylardır alttan muayene olmayınca böylede fena oluyor insan yaa alışıyosun sanki alttan bir daha göstermiycekmişsin gibim geliyor ama değil tabi
çiçekçik cnm geçmiş olsun öncelikle...
sen zaten normal doğum dan korkuyordun değil mi hatırladığım kadarıyla..
hayırlısı hangisi ise bebeğini o şekilde dünyaya getirmen en güzeli canımcım..
Bir de biliyor musun mesajının bir cümlesini okuduktan sonra gerisini okuyamadım
bile.canım sizin en önemli sorununuz bu kist değil miydi?Bak kaybolmuş mr sonucunuzda
tamiz çıkmış.ben bunu okudum ya tamam dedim.hiçbirşey bundan daha önemli değil
bence şekerim.yine bebeğinin erken gelmemeesi için ne gerekiyorsa yap ama gelirse de
korkma 32.haftandasın doğarsa da hiiiiçbişeycik olmaz allahın izni ile.ama bu kistin kaybolmuş olması
herşeyden çoook çok daha önemli ben buna çok sevindim canım :teytey:
günaydın canım nasılsın
korkma canım Allah yardım eder en güzel zamanda verir yavrunu kucağına sen dua et bol bol yorma kendini istirahat et yat dinlen işi falanda bırak nolur bak bi gün kar bizim için biliyosun
Sağol Burcum iyiyiz çok şükürrr :))) biz de sizi öperiizz kocaman opuyorumnanaktan
Çiğdemcim herşeyin düzelmesine bebeğininin beyninde hiçbişey olmamasına çok sevindim... bundan sonrası hayırlısı ile olur inş. ama samimi söylüyorum gerçekten çok sevindim mr sonucuna.. kendimin olmuş kadar... Allah sağlıklısıyla doğurmayı da nasip etsin inş hepimize...
Günaydııınnnn Çiğdemmm :))
amiinn amiinn... tekrarlamaz inş.
canım bu arada sormak istediğim bişey var... çatı muayenesi nasıldı? acı verdi mi? yoksa normal alttan muayene gibi miydi?
Yumuşama olduğu için çok canın yanmamış demek ki. Ben perişan olmuştum resmen. Öyle ki, kanama ve ağrı, ikisi bir olmadan gitmeyeceğim hastaneye. Nasıl dayanırım bir daha o acıya bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?