kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl )
biz çok iyiyiz teyzeleri ani bir karar ile geldik yazlığa< salı günü
şimdi buradayız keyfimiz yerinde havuza girince kıpır kıpır durmuo keretatek sorun netimiz yok
karşı komşudan bağlandım şimdi ama pc fena yavaŞ net sürekli kopuo
hepinizi öptük iyi bakın kendinize bişi olursa ulaşın ama
Aynen valla sonra 5 ay 5,5 ay bulamazlar artık beni işallah...Sen ne yaptın canım mutfağını filan yaptırıcaktın hallettin mi?Bebişin odası ne oldu
heeheeeeyy ben çok mutlıuyum valla:teytey:ne stres var ne moral bozukluğu:dance:
evdeyken oluyodu bazen ağlama krizlerim..
serpilcim tekirdağdayım halaa canımcım:)))
hehehe sen de bendensin pelin hoşgeldin ben de karşı komşudan bağlanıyorm..
canım yaa havuza girmek tehlikeli değil mi?yani doktorlar havuz yerine deniz öneriyorlar.
haa bu arada nerdeydi yazlık sizin t.dağdaydı dimi?
ay ben de girsem şöyle temiz berrak bi denize...
cnm bebeğimin odası yapılıyo işte dayım yapıyo, bu ay sonu biter gelir heralde , bebeğin odası için haftaya duvar kağıdı bide perde bakıcam, mutfak kaldı bakalım , ondan pek umudum yok yaptıramıyabilirim, ama yaptırmamda lazım mutfak büyük dolap az, bakalım sıkışıcam, benim işlerim hep öle yumurta popoya dayanınca halloluyo, inşallah halledebilirim, bende bu ay sonu bırakıyorum işi, zaten geliyorum davul gibi şişiyorum, duramıycam daha fazla, gerçi evdede çok sıkılıcam ama olsun yatarım en azından
hehehe sen de bendensin pelin hoşgeldin ben de karşı komşudan bağlanıyorm..
canım yaa havuza girmek tehlikeli değil mi?yani doktorlar havuz yerine deniz öneriyorlar.
haa bu arada nerdeydi yazlık sizin t.dağdaydı dimi?
ay ben de girsem şöyle temiz berrak bi denize...
heeheeeeyy ben çok mutlıuyum valla:teytey:ne stres var ne moral bozukluğu:dance:
evdeyken oluyodu bazen ağlama krizlerim..
serpilcim tekirdağdayım halaa canımcım:)))
hayırlı kandiller kızlar...
bu mübarek günde Allah herkesin dualarını kabul etsin inş. yavrularımıza sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşmayı nasip etsin...
yarın doktor kontrolum var ama ben kendimi pek iyi hissetmiyorum dünden beri kalbim cok sıkışıyo astımımda var nefes almakta çok güçlük çekiyorum akşam eve giderken arabada tıkandım durup dururken ağlamaya başladım hala kendime gelemedim ellerim fln titriyor... dün biraz üzüldüm de onunda etkisi var heralde...
canım dikkat et kendine..havalar sıcak zaten insanı bunaltıyor bide biz hamile olunca sabır güç falan kalmıyorlmaz:
kızlar bişi sorucam size
çok açık krem renkli geceliğim vardı açık renklilerle yıkadım ve malum hafif mavi renk bulaşmış çok moralim bozuldu üstüne iki kez yıkadım ama geçiremedim
bi dönüşü olur mu sizce
Aynen öle cnm hep oğluşumu düşünüyorum zaten yoksa bi başlıycam ağlamaya kimse durduramıycak beni en yakın arkadaşım kardeşim dediğim insan 6 aydır ölüm kalım savaşı veriyor bende problemli hamilelik yaşadığım için yanında da olamadım tam iyiye gidiyor derken her seferinde tepetaklak en başa dönüyor şuan gene yogun bakımda ve bu sefer cok ciddi ağır düşünmek bile beni kahrediyor bide görsem ne olurum bilmiyorum
Allahım bu mübarek günde acısın ona onu ailesine kocasına bize bağışlasın 1. evlilik yıldönümü oldu gecen hafta o yogun bakımdaydı nolur bu mübarek günde amin diyin hamilelerin duaları kabul olur
Ay ben geldim, mahvoldum belim kopuyor mafoldumben . Daha da yapmayayım, k.pederim gelince yaparız beraber. Çok terledim. Bir duşa gireyim geliyorum.
Aynen öle cnm hep oğluşumu düşünüyorum zaten yoksa bi başlıycam ağlamaya kimse durduramıycak beni en yakın arkadaşım kardeşim dediğim insan 6 aydır ölüm kalım savaşı veriyor bende problemli hamilelik yaşadığım için yanında da olamadım tam iyiye gidiyor derken her seferinde tepetaklak en başa dönüyor şuan gene yogun bakımda ve bu sefer cok ciddi ağır düşünmek bile beni kahrediyor bide görsem ne olurum bilmiyorum
Allahım bu mübarek günde acısın ona onu ailesine kocasına bize bağışlasın 1. evlilik yıldönümü oldu gecen hafta o yogun bakımdaydı nolur bu mübarek günde amin diyin hamilelerin duaları kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?