gunaydın kızlar nasılsınız bız sımdı kalktık oğlumla kahvaltı edıyoruz...
İnşallah canım, en iyi tatil yeri tatil köyü olur sanıyorum. Orada doktor var çünkü. Bundan birkaç ay önce, İstanbul'a gitmem gerekti. Uçakla gidecektim, 9 saat otobüse dayanamazdım çünkü. Hem de hamileliğin başında düşük riski atlattım. Neyse; uçak şirketi rapor istedi benden. Karnım çıkmıştı çünkü. Hastaneden aldığım raporla seyahat edebildim. Uçakta da adımı aldılar, hamile yolcu diye. Cüzzamlı yolcu gibi, tööbe tööbeee...
kızlar günaydın
dün kanamam oldu acilen gittik neden kaynaklandığını bulamadılar evdeyim şimdi lakin dinleniyorum her an herşey olabilir ara ara kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyor nst de sancım falan çıkmadı çatı muayenesi oldum ya fena bişey doktor istesende normal doğuramazsın dedi bana çok çok darmış şaşırdı hatta bu kadar dar nasıl olur diye oof çok korkuyorum dünden beri rahimde ağzında çok az bir yumuşama varmış şimdilik eve git ama tekrar kanamada hemen gel dediler
bu arada mrçektirmiştim bebişimin beyinciğinde kist vardı mr sonucu çok güzel kist kaybolmuş çok mutluyum bu açıdan
doktorum korkma dedi rahimde polip molip gibi bişeylerden olabilir kanama dedi yada doğum başlamış olabilir dedi ama ağrın olmasını beklerdik dedi bende de ince ince regli sancısı var arada gelip giden o kadar dua edinde bu kadar erken gelmesin meleğim ama az önce tuvaletteydim çok açık bi kanama vardı yine bekliyorum kızlar yaa oof yanii off
Günaydınn tatlı anneler :))
Herkes iyi ve mutludur umarım... güzel bir gün dilerim yine...
Kandiliniz Mübarek olsun...
ayaklarım benımde sısıyor yaterlıge bıle zor gırıyor artık bıde mıdem cok eksııyor ben az datıyım yıne gelırım seker optum mucuk
oda guzelmıs bugun gelmesse cıcegım artık maydonoz ısterım bende eskıden alırdı benım kalas kocacıgım cıcek sımdı hıc almıyorhersey evlenene kadarmıs lafı dogrumu ne
günaydın güzel annler size serin bir gün geçirmenizi diliyorum...
günaydın anneler hepinizin kandili mübarek olsun ben 29 5 haftadayım drlada görüştüm 32 haftada tatilime gitmemde sakınca olmadığını sadece dikkat etmemi söyledi hamilelik hastalık değildir hayatına bak dedi siz ne düşünüyorsunuz ben adanada oturuyorum antalya side ye gideceğim yaklaşık 6 saat arabada dinlene dinlene gideceğiz yorumlarınızı bekliyorum
bu arada pınarcım dualarımız seninle allah şifa versin
gunaydın kızlar nasılsınız bız sımdı kalktık oğlumla kahvaltı edıyoruz...
kızlar günaydın
dün kanamam oldu acilen gittik neden kaynaklandığını bulamadılar evdeyim şimdi lakin dinleniyorum her an herşey olabilir ara ara kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyor nst de sancım falan çıkmadı çatı muayenesi oldum ya fena bişey doktor istesende normal doğuramazsın dedi bana çok çok darmış şaşırdı hatta bu kadar dar nasıl olur diye oof çok korkuyorum dünden beri rahimde ağzında çok az bir yumuşama varmış şimdilik eve git ama tekrar kanamada hemen gel dediler
bu arada mrçektirmiştim bebişimin beyinciğinde kist vardı mr sonucu çok güzel kist kaybolmuş çok mutluyum bu açıdan
doktorum korkma dedi rahimde polip molip gibi bişeylerden olabilir kanama dedi yada doğum başlamış olabilir dedi ama ağrın olmasını beklerdik dedi bende de ince ince regli sancısı var arada gelip giden o kadar dua edinde bu kadar erken gelmesin meleğim ama az önce tuvaletteydim çok açık bi kanama vardı yine bekliyorum kızlar yaa oof yanii off
kızlar günaydın
yeni gelen tüm annişler hoş geldinizz çiçekcim dikkat et kendine ya ne doğurması daha kaç hafta var önünde sık dişini
evet canım bende tatil köyüne gidicem zaten 24 saat dr var hastaneyede 10 dkk uzaklıkta hepsini araştırdık biz biraz eşile cesaretliyiz galiba eşim diyorki olmazsa canım bebeğin eşyalarınıda koyalım doğarsa alır geliriz diyor inşallah hepimiz rahat doğumlar yaparız
kızlar günaydın
tatlım sıkıyımda bade yaramazlık yapıyor işteeeee gelsin bana bu hamilelik sürecinde çektirdiklerinden zaten totosunu ısırcammmm
Günaydın tatlım. Çok geçmiş olsun; bebeğin de iyiymiş. Bugünkü tek iyi haber bu şimdilik. Hayırlı kandiller diliyorum canım sana. Ben tahmin ediyorum neden kanaman olduğunu. Benim de vardı çünkü, doktor açılma ya da yumuşama olmadığını söylemişti. Benim bebeğim çok aşağıda olduğu için onun yaptığı baskıdan kanama yapabileceğini söylemişti. İnşallah tekrarlamaz canım yaw. Bir şey daha soracağım, ya sen nasıl dayandın o açılma muayenesine? Ben nereeyse acıdan bayılacaktım akannehir
günaydın tatlım nasılsın
öperim seni ve ipek kızını:))
ay canım ya terlik falan giyilmiyo ki işte
tuzlu falanda yemiyorum neden şişiyor acaba sıcaklardanmı yaa
yat canım sen dinlen evinin keyfini çıkar görüşürüz :))
selam canım hoşgeldin
canım doktor bi sakıncısı yok dediyse yoktur o zaman git güzelca tatilini yap şanslı anne seni:)) eşinde doktor madem herşeyide araştırmış hiç takma kafana:)
günaydın canım afiyet olsun yarasın oğluşuna:)
günaydın canımcım
ALlah yardımsın olsun hayırlı doğum şekli neyse o şekilde yapalım inşallah bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelsinlerde normal sezeryan farketmez
inşallah biraz daha bekler meleğin canım
dualarım seninle ve bütün hamilerle
Canım kistin kaybolmasına çok sevindim sen içini ferah tut canım doğmaz daha Allah'ın izniyle...Dualarımız hep seninle
kızlar günaydın
tatlım sıkıyımda bade yaramazlık yapıyor işteeeee gelsin bana bu hamilelik sürecinde çektirdiklerinden zaten totosunu ısırcammmm
günaydın kızlaaarr:)))
Hoşgeldin lokumum. Pek iyi sayılmayız işte. Sen nasılsın bakalım? Senin de kandilin mübarek olsun.
Hoşgeldin. Riskli hamilelerin tatile gitmemesi daha uygun olur, kanama, yada erken doğum gerçekleşirse hemen doktor bulunulmayabilinir. Tatile gidiyormuşsun, hayırlı olsun; benim için de eğlen olmaz mı? kaydirigubbakcemile5 Dikkatli olun.
allah korusun canımya doğmaz insallah kanamam falan yok benımde ama bel ve kasık ağrılarım adet ağrısı gıbı sıklastı bu gunlerde bıraz pozıtıf dusun tatlım..şimdı mecbur sezeryan olcan olsun ıkınızde sağlıklı olunda....kıstın kaybolmasına cok sevındımmmm:teytey:
günaydın kızlaaarr:)))
valla çatı muayenesine katlanmak derken ben ödüm koparak gittim doğum olucak diye çünkü bayağı bi kanamam oldu nişan denilecek şekildeydi ondan çatı muayenesine girdim çıktım anlamadım canım azcıık yandı ama el mahkum olucak ya o açıdan çok düşünmedim canım yani kafam başka yerdeydi yaa o açıdan sanırım yoksa bende bayılabilirdim [/B]
Günaydın tatlım. Çok geçmiş olsun; bebeğin de iyiymiş. Bugünkü tek iyi haber bu şimdilik. Hayırlı kandiller diliyorum canım sana. Ben tahmin ediyorum neden kanaman olduğunu. Benim de vardı çünkü, doktor açılma ya da yumuşama olmadığını söylemişti. Benim bebeğim çok aşağıda olduğu için onun yaptığı baskıdan kanama yapabileceğini söylemişti. İnşallah tekrarlamaz canım yaw. Bir şey daha soracağım, ya sen nasıl dayandın o açılma muayenesine? Ben nereeyse acıdan bayılacaktım akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?