2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın
dün kanamam oldu acilen gittik neden kaynaklandığını bulamadılar evdeyim şimdi lakin dinleniyorum her an herşey olabilir ara ara kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyor nst de sancım falan çıkmadı çatı muayenesi oldum ya fena bişey doktor istesende normal doğuramazsın dedi bana çok çok darmış şaşırdı hatta bu kadar dar nasıl olur diye oof çok korkuyorum dünden beri rahimde ağzında çok az bir yumuşama varmış şimdilik eve git ama tekrar kanamada hemen gel dediler
bu arada mrçektirmiştim bebişimin beyinciğinde kist vardı mr sonucu çok güzel kist kaybolmuş çok mutluyum bu açıdan
doktorum korkma dedi rahimde polip molip gibi bişeylerden olabilir kanama dedi yada doğum başlamış olabilir dedi ama ağrın olmasını beklerdik dedi bende de ince ince regli sancısı var arada gelip giden o kadar dua edinde bu kadar erken gelmesin meleğim ama az önce tuvaletteydim çok açık bi kanama vardı yine bekliyorum kızlar yaa oof yanii off

tesekkur ederım cığdemcım bu arada hepınızın kandılı mubarak olsun ....
gecmıse baktımda cananla doruğun bebeklerını kucaklamalarına az kalmıs ne guzel sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp etsın allahım

yeni gelen tüm annişler hoş geldinizz çiçekcim dikkat et kendine ya ne doğurması daha kaç hafta var önünde sık dişini

evet canım bende tatil köyüne gidicem zaten 24 saat dr var hastaneyede 10 dkk uzaklıkta hepsini araştırdık biz biraz eşile cesaretliyiz galiba eşim diyorki olmazsa canım bebeğin eşyalarınıda koyalım doğarsa alır geliriz diyor inşallah hepimiz rahat doğumlar yaparız

Günaydın tatlım. Çok geçmiş olsun; bebeğin de iyiymiş. Bugünkü tek iyi haber bu şimdilik. Hayırlı kandiller diliyorum canım sana. Ben tahmin ediyorum neden kanaman olduğunu. Benim de vardı çünkü, doktor açılma ya da yumuşama olmadığını söylemişti. Benim bebeğim çok aşağıda olduğu için onun yaptığı baskıdan kanama yapabileceğini söylemişti. İnşallah tekrarlamaz canım yaw. Bir şey daha soracağım, ya sen nasıl dayandın o açılma muayenesine? Ben nereeyse acıdan bayılacaktım akannehir

Günaydınn tatlı anneler :))

Herkes iyi ve mutludur umarım... güzel bir gün dilerim yine...

Kandiliniz Mübarek olsun...

günaydın tatlım nasılsın
öperim seni ve ipek kızını:))

ay canım ya terlik falan giyilmiyo ki işte
tuzlu falanda yemiyorum neden şişiyor acaba sıcaklardanmı yaa
yat canım sen dinlen evinin keyfini çıkar görüşürüz :))

günaydın güzel annler size serin bir gün geçirmenizi diliyorum...

selam canım hoşgeldin

canım doktor bi sakıncısı yok dediyse yoktur o zaman git güzelca tatilini yap şanslı anne seni:)) eşinde doktor madem herşeyide araştırmış hiç takma kafana:)

gunaydın kızlar nasılsınız bız sımdı kalktık oğlumla kahvaltı edıyoruz...

günaydın canım afiyet olsun yarasın oğluşuna:)

günaydın canımcım
ALlah yardımsın olsun hayırlı doğum şekli neyse o şekilde yapalım inşallah bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelsinlerde normal sezeryan farketmez
inşallah biraz daha bekler meleğin canım
dualarım seninle ve bütün hamilerle

Canım kistin kaybolmasına çok sevindim sen içini ferah tut canım doğmaz daha Allah'ın izniyle...Dualarımız hep seninle

Eşin doğru söylemiş, bebeklerin sağı solu belli olmaz. Doğum çantanı hazırlayıp yanına al bence de.

allah korusun canımya doğmaz insallah kanamam falan yok benımde ama bel ve kasık ağrılarım adet ağrısı gıbı sıklastı bu gunlerde bıraz pozıtıf dusun tatlım..şimdı mecbur sezeryan olcan olsun ıkınızde sağlıklı olunda....kıstın kaybolmasına cok sevındımmmm:teytey:

canım çok sağol bende herkesin kandilini kutluyorum mubarek olsun inşallah cümlemizin duaları kabul olsun inşallah bebişlerimiz vaktinde hayırlıısylan gelsin

valla çatı muayenesine katlanmak derken ben ödüm koparak gittim doğum olucak diye çünkü bayağı bi kanamam oldu nişan denilecek şekildeydi ondan çatı muayenesine girdim çıktım anlamadım canım azcıık yandı ama el mahkum olucak ya o açıdan çok düşünmedim canım yani kafam başka yerdeydi yaa o açıdan sanırım yoksa bende bayılabilirdim

amin canım yaaa inşallah valla ödüm koppuyor yaa böylee tuvalete giderken korka korka gidiyorum ben birde hafta sonu çok yordum kendimi geçen haftada çok yordum acaba ondanmı diyorum hastanedeki hemşireler yorduğun içindir dedi ama ne bilim artık valla evi mevi temizlemiycem hiçbişey yapmıycam

Canım kistin kaybolmasına çok sevindim sen içini ferah tut canım doğmaz daha Allah'ın izniyle...Dualarımız hep seninle

çok sağol canım yaa kist olayına bende çok çok sevindim
canım inşallah vaktinde gelir
allahtan benim doktorum bu konuların uzmanıı korkma dedi doğsada hiçbişey olmaz diyerek beni teselli etti adam amaa yani olmasın elbette 3 4 hafta daha dursun en azından hakkımızda hayırlııs valla hiçbişeyim yoktu birden oldu sizlerde sıcaklar var zaten dikkat edin kızlar kendinize

çok geçmiş olsun kandil buğün dualarımız seninle inşallah bişey olmaz bebeğinin iyi olmasına sevindim bencede bebek aşşağıdaysa kanama olur diye biliyorum allahım şifa versin üzülme sakın bebeğinde üzülür sonra yerimseniben

tatlım sıkıyımda bade yaramazlık yapıyor işteeeee gelsin bana bu hamilelik sürecinde çektirdiklerinden zaten totosunu ısırcammmm

:) yaramaz olcak belli benimki de pek bi hanım hanımcık hiç anasına çekmemiş:) öle vurdumduymaz tekme bile atmaz yani sadece arada aşağıya vurur kaçar o kadar:) ben de ısırabilirmiyim:))

günaydın kızlaaarr:)))

günaydın şekerimmmm

saol canım çok şükür iyi diyeyim ii olayım :) bir gün daha işe gelebildiğim için mutluyum :) bundan sonraki her gün bizim için kar biliyorsun :))

normal bel ve kasık ağrılarının olması aslında hamilelik sürecinde de kanamaya eşlik edince fena canım çok teşekkür ederim tatlım allah hepimizin yardımcısı olsun valla

günaydın kızlaaarr:)))

Hoşgeldin, aşk pisisi. Hayırlı kandiller.

Aynı şeyden mi bahsediyoruz ki? Açılmaya baktılar benim. Çatıyla ilgili birşey demedi. Afedersin ebe hanım elini haşırt diye soktu. Öyle muayene olmadın mı sen??

yaaa okadar cokmu acıyor zaten orayı nasıl gosterıcem dıye dusunuyorum doktorum bayan ama dusunuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…