2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla taşınma işlerinde aman diyorum dikkat yorma sakın kendini

geçmiş olsun canım yaa

yOK KIZ safinaz bebekler geliyor yani mevlut şekerlerim hastanedeki çikolataları son gün alıcam tabi sepetimiz de geliyor ay çok heyecanlandım

ay hadi hayırlısıııı ne heycanlııı
benim şekerlerimi daha annem örüyor içine tüllen badem şekerlerinden koyucaz ama çikolata da istiyorum ben sepete potpori yapıcam sanırım

canım ya Allah şifa versin
annemde öle bi türlü düzene girmedi artık menopoza gircek ama 2 ay olmuyor sonra 15 gün oluyor 4 5 ay olmuyor sonra birden geliyor off çok üzücü yaa
dediğin gibi pestili çıkıyor evden çıkamıyor kadıncağız rezil olucam yaa öyleyken

selam canım seninde kandilin mübarek olsun
oğlun büyümüş maşallah:) sanada geçmiş olsun inşallah düzelirsin bi an önce canım

günaydın canım hoşgeldiniz
nasılsınız

bu arada herkesin kandili mübarek olsun, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

selam canım hoşgeldin
seninde kandilin mübarek olsunŞeniz

Yorulmamaya çalışırım artık. Pek birşey kalmamıştı ama, şimdi kocamla yapacağımı tek yapmak zorundayım.

çok sağol canım doğru söylüyorsun hayırlısı valla hiç belli olmaz bu işler inşallah bizimkililerde uslu uslu beklerler zamanında gelmeyi

Ne güzel pazar gidecektik. Nereden çıktı şimdi bu anlamadım ben de. Birazdan gidip koli toparlayacağım öff yaaa...

öffff yaaa sen yinede çok dikkat et canım yavaş yavaş ağır ağır

yani cnm hiçbir nedeni yok ki, halsizlik, ağrılar , sıcaklar, sıkıntı işte
hiçbişeyden keyif alamıyorum, bitek bebeğim oynuyo ya o zaman mutluyum işte

canım yaa canını sıkma ben aynen bu kanamdan önceki akşam oof puf bir yere sığamıyorum çıldırıcam sıcaklar bir yandan nefes alamıyorum bir garip huzursuluk vardı cidden ertesi sabahta bu kanamayı yaşayınca kendime çok kızdım oof çabuk geçsede bitse dedim kendi kendime çünkü yani geçici bir dönem geçicek işte öyle yada böyle

Aman o can sıkkınlığı bende de var...Bu arada yerime eleman geldi bugün bakalım dönünce ne olacak.Neyse hayırlısı en azından şu 2 hafta rahatım artık pek 1 işim de kalmadı

kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl )

biz çok iyiyiz teyzeleri ani bir karar ile geldik yazlığa< salı günü
şimdi buradayız keyfimiz yerinde havuza girince kıpır kıpır durmuo kereta tek sorun netimiz yok
karşı komşudan bağlandım şimdi ama pc fena yavaŞ net sürekli kopuo

hepinizi öptük iyi bakın kendinize bişi olursa ulaşın ama

Ben gideyim de biraz koli toplayayım, sonra da yemek yiyeyim. Söz zorlamayacağım kendimi. Gelirim birazdan.

HERKESİN REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.BU MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISIYLA BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.

Aman o can sıkkınlığı bende de var...Bu arada yerime eleman geldi bugün bakalım dönünce ne olacak.Neyse hayırlısı en azından şu 2 hafta rahatım artık pek 1 işim de kalmadı

işte sıkıyo artık dimi, neyse birini bulmuşlar ya , gözün arkada kalmaz bari,

Ben yemeğe çıkıyorum arkadaşlar çok acıktık gidipte iyice bir doyuralım karnımızı.öpüyorum hepinizi

pınarcım geçmiş olsun cnm,tüm dularımız sizinle,bak ne güzel bir günde ameliyat olacak baban herşeyde vardır bir hayır,stres olma sakın emi

slm kızlar pat diye daldım hemen kusuruma bakmayın umarım herkesler iyidir
biz iyiyiz çok şükür
sabah kalktık 2 çiçeğim vardı saksı ve toprakalrını değiştim
evi süpürdük kuzumla
hadi kzıım vuu yapalım diyorum koşuyo süpürgenin yanına oldum olası çok seviyo sesini sıpa
başka da bişi yapmadık valla
uyduu şimdi azcık bende yataım yanıan görürülşürz

merhaba arkadaşlar,
kandiliniz mübarek olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimizin hayır dualarını kabul etsin inş. dualarınızda beni de unutmayın.

canım yaa canını sıkma ben aynen bu kanamdan önceki akşam oof puf bir yere sığamıyorum çıldırıcam sıcaklar bir yandan nefes alamıyorum bir garip huzursuluk vardı cidden ertesi sabahta bu kanamayı yaşayınca kendime çok kızdım oof çabuk geçsede bitse dedim kendi kendime çünkü yani geçici bir dönem geçicek işte öyle yada böyle [/QUOTE]

evt haklısın cnm, bilmiyorum biz iki katı hamileyiz, sıcaklar bizi çok zorluyo, zor bi dönemde geçiriyoruz hamileliğimizi, ama geçicek dediğin gibi, napalım bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…