Aşk pisisi işte :asigim: . Bir de kuzu pisisi var, kuzu gibi pisi yani. Oğluma diyorum öyle.
Evet biliyorum tatlım. Allah o kadarında bıraksın. Benim de karnım düşmeye başlamıştı 2-3 hafta önce. Nasıl moralim bozuluyor baktıkça. Yeni düşmesi lazımdı oysa ki. Bir gün acildeydim yine, kızcağızın birinin sancısı varmış, sabah erken saatlerden beri. Ebe baktı 2cm açılma varmış, kız "hiçbir şey hissetmedim, galiba açılmadan dolayı" dedi. Ciddi ciddi doğuruyormuş kendisi. Yatışa aldılar hemen. Demek ki neymiş, doğururken muayene acıtmıyormuuuuşşşş....
Ya kızlar ya biz haftasonu taşınıyorduk ya evimize. Nakliyeci aradı, haftasonu şehir dışına teslimat varmış, cumaya alındı o yüzden. Yani cuma akşamı; yolcudur abbas, bağlasan durmaz.
geçmiş olsun canım yaaGÜnaydın arkadaŞlar nasılsınız bakalım,bebİŞler nasıllar
hepİnİzİn kandİlİ mÜbarek olsun rabbİm sorunsuz saĞlıklı bİr Şekİlde evlatlarımıza kavuŞtursun bİzlerİ.
Bu arada bİzde 33+5 olduk 15 gÜnÜn var İzİne ayrılmaya son gÜnler hİÇ geÇmİyor artık,evde uzanıp yatmak İstİyorum,ama evdekİ kÜÇÜk hanımdan yatmaya fırsat bulabİlecekmİyİm orası malum.
Bu arada pazartesİ gÜnÜ dr daydım oĞluŞum 2,300 gr 45 cm olmuŞ,bu hafta pazartesİ ve salı hastaneye yatıracak kanım Çok dÜŞÜk Çıkıyor 8,3. 2 Ünİte kan verİcez dedİ İlaÇlarla yÜkselmİyor bİr tÜrlÜ benİm gİbİ kanı dÜŞÜk olan varmı kızlar.
yOK KIZ safinaz bebekler geliyor yani mevlut şekerlerim hastanedeki çikolataları son gün alıcam tabi sepetimiz de geliyor ay çok heyecanlandım
valla taşınma işlerinde aman diyorum dikkat yorma sakın kendini
[ı]
ne güzel pazar gidecektik. Nereden çıktı şimdi bu anlamadım ben de. Birazdan gidip koli toparlayacağım öff yaaa...[/ı]
bENİM DE içim daralıyor ya annem aylardır regl olmuyordu doktora gitti ilaç vermiş söktü ama 6 gündür deli gibi geliyormuş kesilmedi çok bitkinleşmiş çok üzülüyorum ağlıycam sinirden üfffff
GÜnaydın arkadaŞlar nasılsınız bakalım,bebİŞler nasıllar
hepİnİzİn kandİlİ mÜbarek olsun rabbİm sorunsuz saĞlıklı bİr Şekİlde evlatlarımıza kavuŞtursun bİzlerİ.
Bu arada bİzde 33+5 olduk 15 gÜnÜn var İzİne ayrılmaya son gÜnler hİÇ geÇmİyor artık,evde uzanıp yatmak İstİyorum,ama evdekİ kÜÇÜk hanımdan yatmaya fırsat bulabİlecekmİyİm orası malum.
Bu arada pazartesİ gÜnÜ dr daydım oĞluŞum 2,300 gr 45 cm olmuŞ,bu hafta pazartesİ ve salı hastaneye yatıracak kanım Çok dÜŞÜk Çıkıyor 8,3. 2 Ünİte kan verİcez dedİ İlaÇlarla yÜkselmİyor bİr tÜrlÜ benİm gİbİ kanı dÜŞÜk olan varmı kızlar.
günaydın kıslar.....bizde geldik :))
çiçekcik çok çok geçmiş olsun canım bende foşu foşur bi kanamyla gitmiştim dr a hemde 4,5 aylıktı oğluşum ama çok şükür hiç bişi olmadı...yumuşama olması pek hoş değil ama bi arkadaşım 32.haftada sancı ve açılmayla karşılaşmıştı sona 38.haftada sezeryanla aldılar bebeği hiç bişicil olmadı yani..kist olayı da temizlenmiş maşallah...hayırlısıyla vakitlice gelsinler bebişler inş. :Saruboceq:
pınarcım rabbim acil şifalar versin babacığına..
didemcim annene de geçmiş olsun ama sende sıkma canını aylardır birikendir o...
bu arada kızlar hızınıza yetişilmiyor..:))
bu arada herkesin kandili mübarek olsun, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
neden moralsizsin serpilcim
günaydın kıslar.....bizde geldik :))
çiçekcik çok çok geçmiş olsun canım bende foşu foşur bi kanamyla gitmiştim dr a hemde 4,5 aylıktı oğluşum ama çok şükür hiç bişi olmadı...yumuşama olması pek hoş değil ama bi arkadaşım 32.haftada sancı ve açılmayla karşılaşmıştı sona 38.haftada sezeryanla aldılar bebeği hiç bişicil olmadı yani..kist olayı da temizlenmiş maşallah...hayırlısıyla vakitlice gelsinler bebişler inş. :Saruboceq:
pınarcım rabbim acil şifalar versin babacığına..
didemcim annene de geçmiş olsun ama sende sıkma canını aylardır birikendir o...
bu arada kızlar hızınıza yetişilmiyor..:))
Ne güzel pazar gidecektik. Nereden çıktı şimdi bu anlamadım ben de. Birazdan gidip koli toparlayacağım öff yaaa...
yani cnm hiçbir nedeni yok ki, halsizlik, ağrılar , sıcaklar, sıkıntı işte
hiçbişeyden keyif alamıyorum, bitek bebeğim oynuyo ya o zaman mutluyum işte
Ben gideyim de biraz koli toplayayım, sonra da yemek yiyeyim. Söz zorlamayacağım kendimi. Gelirim birazdan.
Aman o can sıkkınlığı bende de var...Bu arada yerime eleman geldi bugün bakalım dönünce ne olacak.Neyse hayırlısı en azından şu 2 hafta rahatım artık pek 1 işim de kalmadı
Ben gideyim de biraz koli toplayayım, sonra da yemek yiyeyim. Söz zorlamayacağım kendimi. Gelirim birazdan.
işte sıkıyo artık dimi, neyse birini bulmuşlar ya , gözün arkada kalmaz bari,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?