2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selaam.biz geldik.
herkesin kandili mübarek olsun kızlar.Allah sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.

geldıgınde yaz mutlaka canım merak ettım bebısın nasıl

cok şükür iyi şimdi doktordan geldim herşey yolunda biraz sancım vardı ama yalancıktan yapmış :))) kızım ilgi bekliyo bu kızın tek bu huyu bana benziyo zaten ilgi arsızı

gitmiyo doktor kocamın arkadası olmasına rağmen durumu anlattım ona da söyledi muhtemelen gitmiyo bende iki timsah göz yaşı döktüm birde doktor amcadan tüyolar aldık onlarıda uyguladık mı tamamdır

aman çiçek alacaklarına adam olsunlar bizimle ilgilensinler 1 dediğimizi 2 etmesinler yeterrrr

Ne demek gidicek ya bence gitmesin ne yap et gitmesin bu ne ya ben olsam yollamazdım kavga da çıksa cıngar da çıksa

yok cıngara gerek kalmadı :))

walla söyledim ben bu cocugu tek yapmadım falan dedim sabah onun için biraz tartıştık bende işteyken biraz sümüklerimi akıttım sonra aradım yine senin yüzünden kanamam var dedim hemen doktora gittik nst ye bağladılar sancım yokmuş kızımda iyi gördüm miniğim cok güzeldi doktorla biraz başbaşa konustuk oda bana hak veriyo ama erkekler bu durumu kolay kaldıramıyor sen kendini 7-8 aydır hazırlıyorsun o böyle birşeyi kabulş edemiyo ve en ufak birşeyden uzaklaşmak kaçmak istiyor bunun için sen karşı cıkma cıktıkca inat yapıp gidecek ama sen gidebilirsin ama sen yanımda olursan böyle olur şöyle olur dersen hiçbir yere gidemez filan dedi bende hemen cıkınca başladım tamam git dedim simdide gitimicem diyo

Bebek şekerlerim bugün kargoya veriliyormuş:)

hayırlı olsun güle güle afiyetle yiyin inşallah

Ay ben geldim, mahvoldum belim kopuyor mafoldumben . Daha da yapmayayım, k.pederim gelince yaparız beraber. Çok terledim. Bir duşa gireyim geliyorum.

cabuk gel

ben cıkıyorum öptüm sizi

özletme kendini arada gel

Bebeğim çok sevindim canım sancı filan olmamasına ayrıca eşinin gitmekten vazgeçmesine de çok sevindim umarım seni artık hiç ama hiç üzmez

bebeğim sonunda halloldu demek hadi hayırlısı...sevindim senin adına..kuzun da iyimiş maşaallh onu gördün bu arada ohhh

kızlar öncelikle yeni gelen annişler hepiniz hoş geldiniz bebeğimm meseleyi halletmenize sevindim çiğdoşum kndine çok dikkat et malum yeni eleman geldi onu yetiştireyim derken burayı ihmal ediyorum

ayyy ne sıcak yaaaa.allah ım yardım etsin hepimize.valla su kurbağası oldum çıktım.daha 1.5 ay var napıcam bilmiyorum.

Noolduu kızlar yaa biraz alıntıları okudum ama bişi anlamadım.Bıraz bakiim geçmişe de anlarım...

offfffffffffff çok sıcak oturmaktan kaburgalarim acıyor resmnen ayaklarım şişti iyice akşam olsada bi duş alıp rahatlasam.

ya arkadaşlar bişi diyin banada akla ihtiyacım var..annem neden böyle davranıyor anlamıyorum...hayat onu çok yormuş tamam,ben onu anlıyorum ama bi insan nasıl hiç unutmaz hep şikayet eder hayattan...hem ben onun tek kızıyım ve bu ilk torun neden bizimle ilgilenmek istemiyo ki........

Geldim...
Herşeyin yoluna girmesine sevindim canım. Anlayamadığım şey, çoğumuzun kocası bu durumu seve seve kabulleniyorlar. Seninkinin derdi ne? Benim kocam hiç istemiyordu çocuk yapalım. Sürpriz yumurta gibi çocuk olunca 180 derece dönüş yaptı. O çocuk istemeyen adam, birden tam bir baba oluverdi. Çok sıkıntılı bir işte, çok zor şartlarda çalışıyor, bir kere hayıflanmadı. Saçları beyazlıyor sıkıntıdan ama gık etmiyor. Milyarlarca lira borcumuz var, yine de "bunalıyorum" demiyor. Hayır yani, hepimizin derdi var, onun da senin yanında olması gerekirken ne iş yani? Gücenme kuşum, ben hep senin yanındayım. Doktorun kocanın arkadaşı ama senin tarafını tutuyor, şanslısın ne diyeyim??

bebeğim çok sevindim canım sancı filan olmamasına ayrıca eşinin gitmekten vazgeçmesine de çok sevindim umarım seni artık hiç ama hiç üzmez

arada geliyorlar ona hem beni hem kızını hemde kendini üzüyo simdi sucluluk duygusu cekiyo biliyorum

[ı]bebeğim sonunda halloldu demek hadi hayırlısı...sevindim senin adına..kuzun da iyimiş maşaallh onu gördün bu arada ohhh [/ı]

cok şükür doktor 3-4 hafta daha beklese yeter diyo

noolduu kızlar yaa biraz alıntıları okudum ama bişi anlamadım.biraz bakiim geçmişe de anlarım...

ebe arkadaşa teşkkürler ayrıca

benim bir kere beyaz spor ayakkabım boyanmıştı, leğene koydum üzerine kosla beyaz ve kaynar su beklettim 1 günde geçti, ama sende etkili olurmu bilmem sonuçta kumaşlada alakalı olabilir, ama denemekte yarar var bence

benimkine rahat batıyo canım ben biliyorum cok şükür borcumuz yok ondan böyle yapıyo zaten ama görür bundan sonra neler alıyorum borç ödeyince böyle şeyleri aklına getiremez:))

hayırlı kandiller hepimizn kandili mübarek olsun allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin bebeklerimizi sağlıcakla zamanında noksansız kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin kalan hamilelik günlerimiz sıkıntısız sorusnsuz geçirmeyi nasip etsin bu gece bol bol dua edelim allahım kabul etsin

canım çok sağol sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil tatlım evet ikimizin aynı günlere denk gelebilir doğum noksansız kusursuz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin allahım

canım hayırlısı olsun inşallah istediğin arzu ettiğin vakitte bebeklerin kucağında olurlar son 20 gün geçmekte bilmez şimdi hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebişler

cnım benim çok sağol allahıma ne kadar şükretsem az allahım bugünleri görmeyi nasip etti inşallah sağlıcakla kucağıma akmayıda nasip etsin
kızlar bugün kandil ya hepimizin kandili mübarek olsun sizden bişi rica edicem bugün babam için dua edermisiniz balon olacak kalp damarlarına ben dua ediyorum ama yeterli geliyor mu bilmiyorum
ederiz tabiki canım merak etme allahım babana şifa versin ameliyatıı başarılı geçsin sağlığına kavuşsun
canım geçmiş olsun kanamaya dikkat et tatlım bebeğinin haberi içinde çok sevindim allaha şükürlrer olsun sıkıntı kalmamış sende yatarak dinlenerek vakit geçirmeye çalış tatlım bebişin duracaktır daha merak etme allahın izni ile

evet canım az kaldı benim 33 gün doruğun 20 gün allahım herkese hayırlı sağllıklı doğumlar nasip etsin sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımıza alalım

menepoz evrelerinde böyle düzensizlikler olabiliyor canım geçmiş olsun pazartesi doktoruna sorarsınızz bakalım

canım hamilelikte en büyük sıkıntılardan biri nefes darlığı birde astım olunca iki kat artıyor malesef birde sıcaklar iyice mahvoluyor insan dikkat et tatlım koru kendini arkadaşınada allahım acil şifalar versin

annemi bende çok özledim haftaya gelecek inşallah doğumdan sonraya kadar kalacak yaklaşık 1,5 ay hiç bukadar uzun kalmamıştı sıkılacak ama ne yapsın işte mecburrr çok arayıp sorma konusunda bende çok sık konuşmuyoruz ama kardeşimle babamla ablamla konuşuyoruz hepsi birbiribinden haberdar oluyor kim denk gelirse onla konuşuyoruz yani
menepoz onları baya zorluyor tatlım anneninde deiği gibi sadece sana karşı olan bir tavır değildir sende hamile olduğun için bu kadar hassaslaşıyorsun düzelir tatlım bir torunu gelsine sıkıntılar biter gider

benimkine rahat batıyo canım ben biliyorum cok şükür borcumuz yok ondan böyle yapıyo zaten ama görür bundan sonra neler alıyorum borç ödeyince böyle şeyleri aklına getiremez:))

Tam olarak anlamadım ama anladıım kadarıyla aynı benim kocam bu kadar olur,sözde seviniyor ama utanmasa nie yaptın bu çocuu dicek.Zaten kuruttunuz beni diip duruyo walla ne yalan söliim şuan annemdeyim ama bi gram eve dönmek istemiyorum.Bıktım valla onun depresyonundanda hamileliiimi bile mutlu yaşayamıyorum kendi kendimize yaşıyoruz oğlumla...
Geçmişe bakim ama bulamadım yaaw konunun ne olduunu

[

özetleyeyim kocam cok bunalmış tatile gitmek istyiyo para dürtüyo gecen kendine telefon almış 800 liracık bozulmuş telefonu eski telefonunu da kasım ayında aldı kocam balıkçı hani temiz kullansa alsın buda yıl sonuna kadar bozulcak içim acıyo walla tamam asla bana para konusunda alma yeme içme demez ama olsun boşuna alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…