teşekkür ederim canım, sanırım komple takımı çamaşır suyunda bekletcem rengi beyaz olur mu artık bilmem, baya açık bi krem rengiydi.benim bir kere beyaz spor ayakkabım boyanmıştı, leğene koydum üzerine kosla beyaz ve kaynar su beklettim 1 günde geçti, ama sende etkili olurmu bilmem sonuçta kumaşlada alakalı olabilir, ama denemekte yarar var bence
[
özetleyeyim kocam cok bunalmış tatile gitmek istyiyo para dürtüyo gecen kendine telefon almış 800 liracık bozulmuş telefonu eski telefonunu da kasım ayında aldı kocam balıkçı hani temiz kullansa alsın buda yıl sonuna kadar bozulcak içim acıyo walla tamam asla bana para konusunda alma yeme içme demez ama olsun boşuna alıyo
teşekkür ederim canım, sanırım komple takımı çamaşır suyunda bekletcem rengi beyaz olur mu artık bilmem, baya açık bi krem rengiydi.
işin kötüsü ben çok çıkamıyorum dışarı diye kayınvalidem almıştı söleyemedim en son çare çıkaramazsam aynısından alcam ee çok ucuz da değiller
teşekkür ederim canım, sanırım komple takımı çamaşır suyunda bekletcem rengi beyaz olur mu artık bilmem, baya açık bi krem rengiydi.
işin kötüsü ben çok çıkamıyorum dışarı diye kayınvalidem almıştı söleyemedim en son çare çıkaramazsam aynısından alcam ee çok ucuz da değiller
benimkine rahat batıyo canım ben biliyorum cok şükür borcumuz yok ondan böyle yapıyo zaten ama görür bundan sonra neler alıyorum borç ödeyince böyle şeyleri aklına getiremez:))
teşekkürler canancım ilgilendiğin için...ya herkes çok yoğun ya da kimse beni görmüyor...(
umarım dediğin gibi olur ve oğluşum doğunca da böyle yalnız kendi kendimize çırpınmayız...kayınvalide yok zaten rahmetli olmuş daha eşim küçükken görümceler felan desen bişiden anladıkları yok;iyi insanlar ama doğulu bi aile ve herşeyden çok uzak kapalılar yani....amaaan neyse allahtan eşim var o da iyiylik meleğim benim onun yanında kendimi prensesler gibi hissediyorum,mümkün olsa yere bastırmayacak...canımın içi :asigim:
Bilemiyorum neden böyle yapıyor. Allah yardım etsin sana canım. Canancım hoşgeldin. Kızlar benim internet gidip geliyor. Şimdi çıkayım, sonra yine girerim. Şimdilik hoşçakalın...
ee tabiki ucuz değilller, yazık olmuş, ama çamaşır suyunda değilde kosla beyaz var toz onda bekletsen daha iyi dediğim gibi, belki yarar, tozu dök leğene, kaynar suyuda boşalt üzerine bi dene bakalım
Şey denesen yıkarken,suluyken daha makineyi durdursan bekletsen biraz suda ya da direk kosla üstüne baya bi ve makinayada o zaman çıkar büyük bi ihtimalle
Aynen öle cnm hep oğluşumu düşünüyorum zaten yoksa bi başlıycam ağlamaya kimse durduramıycak beni en yakın arkadaşım kardeşim dediğim insan 6 aydır ölüm kalım savaşı veriyor bende problemli hamilelik yaşadığım için yanında da olamadım tam iyiye gidiyor derken her seferinde tepetaklak en başa dönüyor şuan gene yogun bakımda ve bu sefer cok ciddi ağır düşünmek bile beni kahrediyor bide görsem ne olurum bilmiyorum
Allahım bu mübarek günde acısın ona onu ailesine kocasına bize bağışlasın 1. evlilik yıldönümü oldu gecen hafta o yogun bakımdaydı nolur bu mübarek günde amin diyin hamilelerin duaları kabul olur
offff off allah yardımcısı olsun en yakın zamanda sağlığına kavuşsun inşallah:Saruboceq:
benim de kızkardeşim geldi biraz önce burada haftada 1 gün profesör geliyor araştırma hastanesinden ona görünmüş.beyninde kitle bulunmuştu.dr.her halukarda ameliyat olması gerektiğini söylemiş şimdi ben de ona üzüldümm:çok üzgünüm:
allahım bu mubarek günde derdi olanlara hastalığı olanlara şifa versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Çiğdoş kız hala bir yandan laf yetiştiriyon ya helal olsun:)
Sen gezmeye gitmiyor muydun?
kızlar bu arada dün gece çok güzel bişey oldu, birinize daha olmuştu aynısı. Dün gece uyurken kızım ayağını göbek deliğime doğru bastırdı, ama öyle normal bi bastırma değil. Bir dokundum, parmakları geldi elime, sanki karnımın dışında gibiydi. Sonra hemen kocamın elini aldım,karnıma koydum, daha çekmemişti ayağını, o da hisseti, aaaa parmaklarına dokunabiliyorum dedi. Bi 10 saniye öyle kaldı ayağı.insan yaşamayınca anlayamıyo o heyecanı demek ki.sanki doğmuşta parmaklarına dokunmuşum gibi oldu. Opuyorumnanaktan
Kızlar bu arada dün gece çok güzel bişey oldu, birinize daha olmuştu aynısı. Dün gece uyurken kızım ayağını göbek deliğime doğru bastırdı, ama öyle normal bi bastırma değil. Bir dokundum, parmakları geldi elime, sanki karnımın dışında gibiydi. Sonra hemen kocamın elini aldım,karnıma koydum, daha çekmemişti ayağını, O da hisseti, aaaa parmaklarına dokunabiliyorum dedi. Bi 10 saniye öyle kaldı ayağı.İnsan yaşamayınca anlayamıyo o heyecanı demek ki.Sanki doğmuşta parmaklarına dokunmuşum gibi oldu. opuyorumnanaktan
gittim geldim cnm.5 ten sonra birdaha randevum var.:)))
moralim bozuldu kızkardeşim geldi gitti biraz önce ben de ,oturdum pc nin
başına ama kalkıcam şimdi.erkek kardeşim başımda azrail gibi:)))
pc yi beklior.hadi kendinize iyi bakın.akşama gelirim yine.
didem kız akşam yazmışsın evdeyim falan diye ama muhabbetten
görmedim vallahi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?