2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canancım ilgilendiğin için...ya herkes çok yoğun ya da kimse beni görmüyor...(

umarım dediğin gibi olur ve oğluşum doğunca da böyle yalnız kendi kendimize çırpınmayız...kayınvalide yok zaten rahmetli olmuş daha eşim küçükken görümceler felan desen bişiden anladıkları yok;iyi insanlar ama doğulu bi aile ve herşeyden çok uzak kapalılar yani....amaaan neyse allahtan eşim var o da iyiylik meleğim benim onun yanında kendimi prensesler gibi hissediyorum,mümkün olsa yere bastırmayacak...canımın içi :asigim:

benim bir kere beyaz spor ayakkabım boyanmıştı, leğene koydum üzerine kosla beyaz ve kaynar su beklettim 1 günde geçti, ama sende etkili olurmu bilmem sonuçta kumaşlada alakalı olabilir, ama denemekte yarar var bence
teşekkür ederim canım, sanırım komple takımı çamaşır suyunda bekletcem rengi beyaz olur mu artık bilmem, baya açık bi krem rengiydi.
işin kötüsü ben çok çıkamıyorum dışarı diye kayınvalidem almıştı söleyemedim en son çare çıkaramazsam aynısından alcam ee çok ucuz da değiller

Fesupanallah....diyorum başka bişi demiyorum.Duuur daha biraz daha sıcak olsun benimkide başlar her sene olduu gibi.
Dün konuştuk annem dio burda doum yap ya da 1-2 hafta daha kal.Ben de dedim ben 1-2 hafta daha kalmak istiyorum nasılsa eve gelince işler olmıcak ne boya alıosun ne de usta tutuosun babanı hep beklices,sinirlerim bozulcaana hiç gelmeyeyim burda mutluyum ben çok bozuldu ama şimdi geliyor eee baktı elden gidiyo bu ciddii.İşini şansa bırakmak istemio bu sefer geliyor bizi almaya.Geçen ist. geldiimdede eve dönerken nolur bırak beni dedim hatta eve yürürken hüngür hüngür ağladım ben mutlu değilim burda istemiyorum die o da ağladı.
Walla o kadar bunaldım ki psikolojik sorunları olan insanla yaşamak çok zor.Sürekli surat asık.Hatta bizim salak,salak diyorum çünkü çok ağırlaştıı dönemde (2 ay önce felndı sanırım),geri kocakafa bileiini kesmee bile kalkmış dükkanda zor engellemişler,evde sabahın bi körü hüngür hüngür ağlarken buldum bi keresinde.Kaç gün mahvoldum onun yüzünden
O da tatile gitmek ister bu sene gerçi para yok daha çatı olucak ama biliyor ki tek gitse bende anneme gelicem ve zor getirir beni eve ondan daha ses seda yok.

Off amma doluymuşum bende yaaaw.

Şey denesen yıkarken,suluyken daha makineyi durdursan bekletsen biraz suda ya da direk kosla üstüne baya bi ve makinayada o zaman çıkar büyük bi ihtimalle

ee tabiki ucuz değilller, yazık olmuş, ama çamaşır suyunda değilde kosla beyaz var toz onda bekletsen daha iyi dediğim gibi, belki yarar, tozu dök leğene, kaynar suyuda boşalt üzerine bi dene bakalım

benimkine rahat batıyo canım ben biliyorum cok şükür borcumuz yok ondan böyle yapıyo zaten ama görür bundan sonra neler alıyorum borç ödeyince böyle şeyleri aklına getiremez:))

Bilemiyorum neden böyle yapıyor. Allah yardım etsin sana canım. Canancım hoşgeldin. Kızlar benim internet gidip geliyor. Şimdi çıkayım, sonra yine girerim. Şimdilik hoşçakalın...

düzelicek canım merak etme lütfen arada inişler çıkışlar hepimizde oluyor malesef saırlı olmak lazım belli bir müddet insanları kendi aline bırakmak lazım

ee tabiki ucuz değilller, yazık olmuş, ama çamaşır suyunda değilde kosla beyaz var toz onda bekletsen daha iyi dediğim gibi, belki yarar, tozu dök leğene, kaynar suyuda boşalt üzerine bi dene bakalım

Şey denesen yıkarken,suluyken daha makineyi durdursan bekletsen biraz suda ya da direk kosla üstüne baya bi ve makinayada o zaman çıkar büyük bi ihtimalle

koslayı bi deneyim o zaman, sonucu sölerim size, kendime kızıyorum ya iş açtım başıma, kendim almış olsam bu kadar dert etmezdim de kayınvalide alınca.. eşime söledim o da bari aynısından alalımda beğenmediğimiz düşünmesin falan dedi iyice de bozuldu moralim, neyse halletcez bi şekilde

offff off allah yardımcısı olsun en yakın zamanda sağlığına kavuşsun inşallah:Saruboceq:
benim de kızkardeşim geldi biraz önce burada haftada 1 gün profesör geliyor araştırma hastanesinden ona görünmüş.beyninde kitle bulunmuştu.dr.her halukarda ameliyat olması gerektiğini söylemiş şimdi ben de ona üzüldümm:çok üzgünüm:
allahım bu mubarek günde derdi olanlara hastalığı olanlara şifa versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım, inşallah kardeşinde bi an önce sağlığına kavuşur.

Kızlar bu arada dün gece çok güzel bişey oldu, birinize daha olmuştu aynısı. Dün gece uyurken kızım ayağını göbek deliğime doğru bastırdı, ama öyle normal bi bastırma değil. Bir dokundum, parmakları geldi elime, sanki karnımın dışında gibiydi. Sonra hemen kocamın elini aldım,karnıma koydum, daha çekmemişti ayağını, O da hisseti, aaaa parmaklarına dokunabiliyorum dedi. Bi 10 saniye öyle kaldı ayağı.İnsan yaşamayınca anlayamıyo o heyecanı demek ki.Sanki doğmuşta parmaklarına dokunmuşum gibi oldu. opuyorumnanaktan

Çiğdoş kız hala bir yandan laf yetiştiriyon ya helal olsun:)
Sen gezmeye gitmiyor muydun?

gittim geldim cnm.5 ten sonra birdaha randevum var.:)))
moralim bozuldu kızkardeşim geldi gitti biraz önce ben de ,oturdum pc nin
başına ama kalkıcam şimdi.erkek kardeşim başımda azrail gibi:)))
pc yi beklior.hadi kendinize iyi bakın.akşama gelirim yine.
didem kız akşam yazmışsın evdeyim falan diye ama muhabbetten
görmedim vallahi:))))

bende ayapını tutmuştum cok güzel bir duygu hatta o çekmeye calısıyordu cok tatlı bugün kızım bana göz kırptı :)) ilk defa göz hareketlerini gördüm

Aynen canım dün akşam bana da oldu ayağını koydu ben tutunca önce korktu çekti sonra başka yere koydu eşim de gördü sonra bütün gece uyuyamadım:asigim:

Olsun tatlım keyfine bak sen bak az kaldı sefa günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…