2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende ayapını tutmuştum cok güzel bir duygu hatta o çekmeye calısıyordu cok tatlı bugün kızım bana göz kırptı :)) ilk defa göz hareketlerini gördüm

Benim kontrolde çarşamba günü,daha çok var yani. bilmiyorumkismile

Aynen canım dün akşam bana da oldu ayağını koydu ben tutunca önce korktu çekti sonra başka yere koydu eşim de gördü sonra bütün gece uyuyamadım:asigim:

Çok heyecanlı oluyo di mi, ışık açık olsaydı ve telefonumda yanıma olsaydı resmini çekerdim. Belki de şu faceteki grup resmimiz gibi olurdu . :roflol: :roflol:

benimde aslında 25 haziranda ama 2-3 günden beriazıcık sancım avrdı kızımı görüp mutlu olayım dedim ondan gittim :)))

İyi yaptın canım . Zaten son zamanlar , artık ultrasonda fazla göremiycez ,kucağımızda olucaklar çünkü. opuyorumnanaktan

Bu arada sabah 8 buçuktan beri uyanığım. Denize gittik, yüzdüm biraz.Ondan önce eşimi n patronu aradı, eşim ganyan bayii de çalışıyo. Pazartesi salı hariç diğer günler öğleden sonra 3 te işe gidiyo, 10 da geliyo. Neyse dün gitti işe işte. Patronuyla arkadaşı ordaymış.Patronun arkadaşı kupon oynamış eşim daha gelmeden önce,sonra kuponu bi köşeye bırakmışlar. Ama eşime söylememişler bak bu şu arkadaşımın kuponu ,buraya bırakıyoruz falan. Neyse sabah 8 buçukta telefon çaldı,kupon tutmuş,patronun arkadaşı da patronu aramış, parayı almak için.(1milyar) sonra kuponu koydukları yerde bulamamışlar,kocama soruyolar.eee kocamında kupondan haberi yok, ona bıraktıkları falan söylememişlerki ,nerden bilsin kuponun nerde olduğunu değil mi ? Sonra eşim iş yerine gitti, kuponu aramış o da , bulamamış.Zaten onun haberi olmadığı için bulamaması normal. Patronu demiş kim girdi dün buraya, eşim demiş kimse girmedi. Eee o zaman kuş olup uçmadı ya kupon, güvenmiyorum sana demiş. Bende eşime dedim ki, üzülme aşkım, yeni iş bakarsın, iş bulana kadarda işsizlik maaşı alırsın.Yani seni işten çıkarmayı düşünüyosa tazminatta ödemek zorunda. Ben bunları söyledim ama yepyeni bişey öğrendim. Eşim askerden sonra burda çalışmaya başlamış. Biz evlenmeden bir kaç ay önce patronu buna ne dediyse artık, ödeme yapamıyomuş, o yüzden sigortasını ödememek için eşimi işten çıktı gibi göstermiş.Biz evlendik, hala eşim sigortalı işçi değilmiş. Ben hamile kalmadan önce sistit olmuştum, o ay hastaneye gittik, benim iş yerinden sigortam devam ediyo gözüküyodu, tahlilleri yaptırdık. Ama ilaçları alamadık, eczanede sigortamın bittiği görünüyo çünkü. Neyse başkası aldı ilaçları kendi adına yazdırıp. Sonra tabi ben hamile kaldım. Eşimin sigortası da yok( tabi benim haberim yok bundan ) Ben eşime diyorum ki , bak evlendik zam yapmadı, çocuğumuz olucak söyle bari zam yapsın.Çünkü şu an aldığı maaş 700 tl. Ve 22-23 yaşından beri orda çalışıyo. Şimdi 26 yaşında. Meğer ben hamile kalınca bu patronuna söylemiş , eşim hamile ,sigortayı ödemek gerek artık, kontroller ,doğum falan var. Ben hamile kaldığım ay eşimin sigortası başlamış.Ve ben bunu bu sabah öğrendim. Moralim çok bozuk o yüzden. Şimdi kaybolan kuponu da eşim almış gibi konuşmuş patronu. Ki eşim hayatta öyle bişey yapmaz. Kendimden ne kadar eminsem eşimden de o kadar eminim. Bi örnek veriyim mesela , evlenmeden bi kaç hafta önce ev için klozet lavabo falan alıyoduk maxi den.Adamlar el arabasına koydular,bize verdiler, biz kasaya götürdük. Neyse bu klozetin sifon yeri ayrı ,oturma yeri ayrı paraymış.Bizde bilmiyoduk .Kasadaki kızda baktı etiket görmeyince ikisi bir herhalde dedi, karttan ödedik parayı, sonra dışarı çıkarken ben bi dah baktım o parçasına etiketi buldum.Eşimle geri döndük tekrar o parçayı da karttan çektirdik ( 25 tl falandı yani ) . Çünkü ben haram paraya el sürmem .Eğer biz onu alsaydık, başka bi yerden çıkardı o para zaten. Neyse işte , bugün böyle moralim çok bozuk.Size anlatıp rahatlıyim istedim biraz.Fazla uzun oldu ama kusura bakmayın. bilmiyorumkismile :gitme: :gitme:

KIZLAR BENıM seyimin üstü catladı bi orası kalmıştı simdi farkettim aynı göbeğimdeki çizgiden onun üstündede olmuş hemde 3 tane of offffffffffffffff

eminimki yapmamıştır ve kupan bir yerden cıkar patronu da utanır sende eşinde böyle şeyler yapmazsınız hiç sıkma canını

üzülme canım.çok sıkıntı yaşarsa hizmet tespiti davası açılıyor sgk'ya ve işverene karşı. eğer eşinin işten çıkmış gibi gösterildiği dönem için çalıştıına tanıklık edecek kişiler varsa korkmayın

KIZLAR BENİM seyimin üstü catladı bi orası kalmıştı simdi farkettim aynı göbeğimdeki çizgiden onun üstündede olmuş hemde 3 tane of offffffffffffffff

Bende henüz çatlak yok. Doğumdan sonra düzelmezmiymiş, doktora sordun mu?

Ben geldiiim. bu ne sıcak yahu? şöyle soğuk bişeyler yemek istedi canım

Hoşgeldin canım.

bende henüz çatlak yok. Doğumdan sonra düzelmezmiymiş, doktora sordun mu? .
doktora göstermedim kız resmen şeyim yani cok kötü benim bel altım dan aşağısı çatladı doktor ama söyledi omuzları bile çatlayan kadınlar var endişe etme krem ve vazelin sür bazıları doğumdan sonra kaybolacak dedi inş. Diyebiliyorum sadece :)

mustellanın bir kremi var doğumdan sonra sürülüyor tamamen kaybolmasa da görüntüyü baya azaltoyor. bi de defne sabunu da çatlaklara iyi geliyor. o parlak kırmızı görüntüyü kaybediyor.

eminimki yapmamıştır ve kupan bir yerden cıkar patronu da utanır sende eşinde böyle şeyler yapmazsınız hiç sıkma canını

Zaten eşim demiş , benim çocuğum olucak ben öyle şerefsizlik yapar mıyım. Madem benim aldığımı düşünüyosun , o zaman Tjk yı arayıp kuponun çalındığını söyleyip iptal ettirin.

Tanıklık edicek bir sürü kişi var, zaten çevredeki esnaf falan hep tanıyolar eşimi. Benim en çok üzüldüğüm konu eşimin sigortasız çalışmayı kabul etmesi ve bunu bana söylememesi.Hemde ben hamile kalmamış olsam, yani bi gün hasta olsam doktora gitsem sigortadan yararlanamayınca , o zaman öğrenicektim eşimin sigortasız çalıştığını.Eşim bunu nasıl kabul ediyo onu anlamıyorum . akannehir

EŞın kendıne gÜvenıyo bence tanıdıgım kadarıyla yapmaz gıbı gelıyo yanı bız allah korkusu olan ınsanlarız baŞka tÜrlÜ olsa saklardı sÖylemez acıklamazdı

Göstermeden sordaydın. kaydirigubbakcemile3 İnşallah kaybolur canım. opuyorumnanaktan

cANIM ne kusuru böyle insanları Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ama sen merak etme eden bulur benim müdürüm hamileliğin başında bana neler etti şimdi kovuldu daha ben işten ayrılmadan Allah bana gösterdi sana da gösterir canım edilen haksızlık kimseniin yanına kalmaz ayrıca bebişin de kendi rıskıyla gelecek sen hiç kafana takma eşine hep destek ol canım Allah yardımcınız olsun

EŞİn kendİne gÜvenİyo bence tanıdıgım kadarıyla yapmaz gİbİ gelİyo yanİ bİz allah korkusu olan İnsanlarız baŞka tÜrlÜ olsa saklardı sÖylemez acıklamazdı

Eşim aradı şimdi, işe gitti de yarım saat önce,patronuyla konuşmuş. Demiş beni işten çıkarmak için mi yaptın acaba, eğer bana güvenmiyosan birini bul yerime, bende gidip kendime iş bulayım. Patronu demiş iptal ettirdik kuponu. Sen beni tanımıyo musun, ben öyle şerefsizlik yapmam falan demiş kocama. Ama bir kaç ay önce iş yerini devretmeyi düşünüyodu patronu.Ağustosta devredeebilirim falan diyodu. Bende eşime diyodum ki eğer devrederse tazminat öder sana. Eşimde benimle pek konuşmak istemiyodu bu konuyu. Meğer eşim senelerdir sigortalı görünmüyomuş ki. Giriş çıkış yaptırdığı için henüz 6 aylık sigortası yatmış. Benim kocam tenezzül edicek olsa, kasa onun elinin altında yani.Senelerdir hiç bi sorun yoktu da şimdi mi oldu güvensizliik. Ki eşim yokken bırakmışlar kuponu ve eşime de söylememişler şuraya kupon koyduk sahibi de şu diye.

Sağol canım. Şu mübarek kandil gününde tek dileğim ,patronun eşime attığı iftiradan dolayı yüzünün kızarması. Kasa eşimin elinin altında , tek çalışıyo çünkü. Mesela kasada açık çıkıyo eşim onu maaşından düşüyo. Gündüz 3 e kadar patronu duruyo,3ten sonra eşim gidiyo. Hesap akşam yapıldığı için kimin açık yaptığı anlaşılmıyo.Ama eşim açık olunca kasada kendi cebinden ödüyo. O zaman bunu da kabul etmezdi.

canım bozma moralini, olan olmuş inş. bundan sonrasında güzel yönde gelişir olaylar, belki daha güzel imkanlar çıkar bebiş bereketiyle rızkıyla gelir derler ya, bu olay her iki taraftada bi uyarıcı olmuştur en azından, haklısın senin bilmemen kötü olmuş kontrollerimiz baya masraflı oluyor, sigortasızken çok zor olurdu eminim, Allahtan ikna edebilmiş eşin patronunu. neyse canım Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…