kızlar bende bu aralar soyle bı durum oluyo... komsumuz cocuga bakıyo burda okadar cok sevıyorum kı sıpayı... ama sevdıkten sonra goguslerımden sut akıyo bu normal mıkı??
heh şimdi oldu sen aramızda kıdemlisin.ANNE'sin bu ikinci bebeğin tecrübelisin cok güzel ama bizlerde sizlerin sayesinde bilgileniyoruz işte yasamıs kadar oluyor insan...
Didem cim 1.madde dışındakilere okey de, ben ne kadar doğumla ilgili bilgi okuduysam hepsinde suyun gelmesi durumunda hemen hastaneye gidilmeli deniyordu..
ama sancılarda sana katılıyorumm hastanede o kadar zaman çekip bekleyeceğine evde rahat rahat geçirilebilir bi müddet..bende öle kalabalık filan istemem hayatta..suni sancıyada bişey diyemicem..ama su meselesi bebeği biraz riske soktuğu için hastaneye gidilmesi gerekiyo diye biliyorum ben cnm..:uhm:
evet heryerde aynı şey diyor da. hastanede de bekletiyorlar. bişey yaptıkları yok. 24 saat yatırdılar beni. normal sancı için beklettiler. ee ben evde de beklerdim.
evet heryerde aynı şey diyor da. hastanede de bekletiyorlar. bişey yaptıkları yok. 24 saat yatırdılar beni. normal sancı için beklettiler. ee ben evde de beklerdim.
İşte cnm senin sancın gelmediği için sıkıntı yaşamışsın sen..normalde herşey paralel ilerlese zaten sorun olmuyo ama oluyo işte senin durumun gibi..yani suyun filan herşey var ama sancı yok açılma yok vs..
peki cnm senin açılma durumun neydi? yani sancı olmayınca veya hissetmeyince diyeyim, açılma da olmuyomu? senin açılmanda olmamışmıydı yani?
kızlar bende kacıyorum dükkan yordu yine eve gidip dinlenme zamanım gelmiş bebiş ve ayaklar sinyal vermeye basladı kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öptük bebik krdeşleri...
Merhaba en güzel anneler biz geldik....
Bugün kürkçü dükkanına döndük sonunda (
Saolsun babamız öyle temiz bırakmış k evi geldiimden beri dezenfekte etmeye çalışıyorum.
Sizler neler yaptınız aldınız mı bebek deterjanından
Merhaba en güzel anneler biz geldik....
Bugün kürkçü dükkanına döndük sonunda (
Saolsun babamız öyle temiz bırakmış k evi geldiimden beri dezenfekte etmeye çalışıyorum.
Sizler neler yaptınız aldınız mı bebek deterjanından
Ben bimde çalışan tanııdııma rica ettim bugün getiricek inşallah bakalım nasıl kokuyor.Gerçi şimdi kullanmıcam biraz büyüsün.Ama işte merak ediyorum :))
Mp3 çalar alıcaktım 20,00 tl di çok uygundu fiyatı ama sabahın köründe bile kalmamıştı sinir oldum