Aspirincim 2 hafta önce gitmiştim en son o zaman dönmüştü ama artık dönmez dedi doktorum zaten ben de hala tekmelerini gögüs altımda hissediyorum normal doğum yapıcak olsam bebiş hazır yani:)
Aspirincim 2 hafta önce gitmiştim en son o zaman dönmüştü ama artık dönmez dedi doktorum zaten ben de hala tekmelerini gögüs altımda hissediyorum normal doğum yapıcak olsam bebiş hazır yani:)
Fıstım bizimkide 2 hafta öncesinde dönmüş ve doğum kanalına bile girmişti ama 4 gün önce tekrar ayaklar asağı indi 2 gündür de yine bası asağıda enteresan:sm_confused:
Bnim koyulastı ama cok da siyaha yakın sayılmas koyu kahve ama krem kullanmaya da basladım ben şimdiden cünkü böle kabuk kabuk ucları yara olmaya feci meğilli
KUZUŞLAR BİŞİ SORCAM; ALTTAN MUAYENE OLAN VAR MI?? bilmiyorumkismile
DOKTORUM SON HAFTALARDA ÇATIYA BAKCAKMIŞ DA NORMAL DOĞUM OLABİLİR Mİ DİYE ... Ayyy ben normal olsun istiyorum hem de çok!! ohaoldumsmile
Fıstım bizimkide 2 hafta öncesinde dönmüş ve doğum kanalına bile girmişti ama 4 gün önce tekrar ayaklar asağı indi 2 gündür de yine bası asağıda enteresan:sm_confused:
aynen pazartesi randevum var konusucam bebek altta baskı yapıyordu mide kısmım rahatlamıs canım cok yanıyordu asağıya indiği zaman ama şimdi yine mide yanmalarım devam ediyor hersey normale döndü felan doktor erken gelebilir demişti ama sanki şimdi tüm o belirtiler gitti gibi hayırlısı hakkımızda
ben kilosunu cok merak ediyorum :bbo:
KUZUŞLAR BİŞİ SORCAM; ALTTAN MUAYENE OLAN VAR MI?? bilmiyorumkismile
DOKTORUM SON HAFTALARDA ÇATIYA BAKCAKMIŞ DA NORMAL DOĞUM OLABİLİR Mİ DİYE ... Ayyy ben normal olsun istiyorum hem de çok!! ohaoldumsmile
Ben olmadım cnm..bende normal istiyor gibiyim ne kadar korksamda..ama inşallah çatılarda müsait olurda normal yaparız rahat rahat..çatı dar denirse işimiz zor..
dimi sositososito ben cok konusmamaya calısıyorum doğum konusunu daha panik yapıorum sanki ama kendi içimde düşündükce bastırıyorum felan psikolojik beyni fena yoran bi konu sonuda cok güzel ama işte ((