2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aspirincim 2 hafta önce gitmiştim en son o zaman dönmüştü ama artık dönmez dedi doktorum zaten ben de hala tekmelerini gögüs altımda hissediyorum normal doğum yapıcak olsam bebiş hazır yani:)

bende öyle hissediyorum eskiden bi bakardım hopp zaman geçmiş haftalar ilerlemiş şimdi sanki ben 3 haftadır 30. haftayım geçmedi gibi

kızım hazır sanırım bi daha banada zor döner gibi geliyor hissediyorum büyüdü hareket ettikçe canımı yakıyor

Aspirincim 2 hafta önce gitmiştim en son o zaman dönmüştü ama artık dönmez dedi doktorum zaten ben de hala tekmelerini gögüs altımda hissediyorum normal doğum yapıcak olsam bebiş hazır yani:)

Fıstım bizimkide 2 hafta öncesinde dönmüş ve doğum kanalına bile girmişti ama 4 gün önce tekrar ayaklar asağı indi 2 gündür de yine bası asağıda enteresan:sm_confused:

KUZUŞLAR BİŞİ SORCAM; ALTTAN MUAYENE OLAN VAR MI?? bilmiyorumkismile
DOKTORUM SON HAFTALARDA ÇATIYA BAKCAKMIŞ DA NORMAL DOĞUM OLABİLİR Mİ DİYE ... Ayyy ben normal olsun istiyorum hem de çok!!
ohaoldumsmile

Aaaa evet cnm sen deyince farkettim bende..neden öle ki?? bende bilmiyorum anlamadım cnm??

bende bilmiyoms eninkine bakem kaç günü kalmış diye dedim bi yanlşlık olmuş herhal

Sanki bu 30.haftalar pek geçmiyo gibi..20 ler dahamı hızlı geçti ne??

geçmiyo ügünler yaaa
cidden 20 li haftaar daha hızlıydı
kızlar gogus ucları koyulasan var mı boyle sıyaha yakın??

ebet ama benimki koyu kahve oldu

Aaaa çok ilginç ben de p.tesi gidicem sorıyım yine

aynen pazartesi randevum var konusucam bebek altta baskı yapıyordu mide kısmım rahatlamıs canım cok yanıyordu asağıya indiği zaman ama şimdi yine mide yanmalarım devam ediyor hersey normale döndü felan doktor erken gelebilir demişti ama sanki şimdi tüm o belirtiler gitti gibi hayırlısı hakkımızda
ben kilosunu cok merak ediyorum :bbo:

Ben de en çok kilosunu merak ediyorum nedense biz anneler kiloya takıntılıyız sanki zayıf kalıcak iyi besleyemedin diycekler...

KUZUŞLAR BİŞİ SORCAM; ALTTAN MUAYENE OLAN VAR MI?? bilmiyorumkismile
DOKTORUM SON HAFTALARDA ÇATIYA BAKCAKMIŞ DA NORMAL DOĞUM OLABİLİR Mİ DİYE ... Ayyy ben normal olsun istiyorum hem de çok!!
ohaoldumsmile

Ben olmadım cnm..bende normal istiyor gibiyim ne kadar korksamda..ama inşallah çatılarda müsait olurda normal yaparız rahat rahat..çatı dar denirse işimiz zor..

bende yaklaştıkca cok korkuyorum ama normal doğurmak istiyorum kızıma bir an önce kavusacaksam ucunda ölüm dahi olsa ki var giderim onu cok özledim :)

bende yaklaştıkca cok korkuyorum ama normal doğurmak istiyorum kızıma bir an önce kavusacaksam ucunda ölüm dahi olsa ki var giderim onu cok özledim :)

dimi sositososito ben cok konusmamaya calısıyorum doğum konusunu daha panik yapıorum sanki ama kendi içimde düşündükce bastırıyorum felan psikolojik beyni fena yoran bi konu sonuda cok güzel ama işte ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…