2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydinnnn
ay sabah sabah ise taksiyle geldim,araba arizali serviste
taksici baska bir arabayla yaristi ay resmen kalpten gideceketim

neyse ki sag salim geldik ise...
kimsecikler de yok

Ben de geldim sınav mı ne varmış çok trafik vardı eşim getirdi beni de yeni geldik geç kalmışım aman napıyım zaten 1de çıkıcam... Bu arada herkes iyidir umarım. P.tesi randevum var kuzum 34+0 olcak dua edin iyi bulsun doktorum kilosu filan iyi olsun

günaydınlar herkese mesaide olan arkadaşlarım allahım size 2 kat sabır versin yardımcınız olsun
didem canım merak etme herşey yolundadır masalın sağlıklı kocaman bir kız olmuştur tatlım

gunaydinnnn
ay sabah sabah ise taksiyle geldim,araba arizali serviste
taksici baska bir arabayla yaristi ay resmen kalpten gideceketim

neyse ki sag salim geldik ise...
kimsecikler de yok

taksiciler zaten nasıl araç kullanıyor ben şaşırıyorum allaha emanet sağ salim ulaşmışsın canım

günaydınlar herkese mesaide olan arkadaşlarım allahım size 2 kat sabır versin yardımcınız olsun
didem canım merak etme herşey yolundadır masalın sağlıklı kocaman bir kız olmuştur tatlım

İnşallah canancım sana da günaydın bu arada...
Aaaa 35. haftaya girmişsiiz hayırlı olsun bak artık zor dönem bitti çok sıkıntı çektin ama artık doğsa bile sorun yok:)

hersey yolundadir ins
hayirli haberlerle gelirsin

benim daha 11 gunum var kizimi gormeme

İnşallah canancım sana da günaydın bu arada...
Aaaa 35. haftaya girmişsiiz hayırlı olsun bak artık zor dönem bitti çok sıkıntı çektin ama artık doğsa bile sorun yok:)

evet canım allahıma ne kadar şükretsem az tatlımm bugünleri bana yaşattı geçmişi sıkıntıları unuttumbile doktorumda artık klak git yürü otur hiç korkma dedi allahın izniile yaşar dedi ama yiede ben temkinliyim sonuna kadar kalsın istiyorum birde 3 ve 10 u arası doktorumyıllık izine gidyor allahım inşallah onunolmadığı haftaya denk getirmez ben onda doğum yapmayı çok istiyorum o haftadaki randevumu başka bir doktordan aldırdı hatada bire düşüyor ay sonunda nst ye girmem gerekli

uyarsaydın tatlım ben bir kere hastaneye gittimn binince dedimki yavaş gidelim adamcağız tamam dedi tümsekleri falan çok dikkatli geçti ssağolsun

zaten gittigim yol 5 dakkalik mesafe,basta normal yavas yavas gidiyordu :)
ne olduysa son 1 dakikada oldu :)

neyse bundan sonra uyaririm artik,arabamiz da aksama gelecekmis,Allah taksicilerin eline dusurmesin :)

Benim de bu p.tesi var sonra 2hafta sonra(5temmuzda-çalışamaz raporu da alıcam o zaman) sonra da haftada 1 Allah nasip ederse

2 saat var daha mesainin bitmesine ben şimdiden sıkıldım daha gidip babama hediye bakıcaz yarın malum babalar günü...

benim de temmuz da 2 haftaya inecek
agostos da her haftaya

bakalım ne zaman tesrif edecek meleklerimiz dunyaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…