Ben de geldim sınav mı ne varmış çok trafik vardı eşim getirdi beni de yeni geldik geç kalmışım aman napıyım zaten 1de çıkıcam... Bu arada herkes iyidir umarım. P.tesi randevum var kuzum 34+0 olcak dua edin iyi bulsun doktorum kilosu filan iyi olsun
günaydınlar herkese mesaide olan arkadaşlarım allahım size 2 kat sabır versin yardımcınız olsun
didem canım merak etme herşey yolundadır masalın sağlıklı kocaman bir kız olmuştur tatlım
günaydınlar herkese mesaide olan arkadaşlarım allahım size 2 kat sabır versin yardımcınız olsun
didem canım merak etme herşey yolundadır masalın sağlıklı kocaman bir kız olmuştur tatlım
İnşallah canancım sana da günaydın bu arada...
Aaaa 35. haftaya girmişsiiz hayırlı olsun bak artık zor dönem bitti çok sıkıntı çektin ama artık doğsa bile sorun yok:)
Ben de geldim sınav mı ne varmış çok trafik vardı eşim getirdi beni de yeni geldik geç kalmışım aman napıyım zaten 1de çıkıcam... Bu arada herkes iyidir umarım. P.tesi randevum var kuzum 34+0 olcak dua edin iyi bulsun doktorum kilosu filan iyi olsun
İnşallah canancım sana da günaydın bu arada...
Aaaa 35. haftaya girmişsiiz hayırlı olsun bak artık zor dönem bitti çok sıkıntı çektin ama artık doğsa bile sorun yok:)
evet canım allahıma ne kadar şükretsem az tatlımm bugünleri bana yaşattı geçmişi sıkıntıları unuttumbile doktorumda artık klak git yürü otur hiç korkma dedi allahın izniile yaşar dedi ama yiede ben temkinliyim sonuna kadar kalsın istiyorum birde 3 ve 10 u arası doktorumyıllık izine gidyor allahım inşallah onunolmadığı haftaya denk getirmez ben onda doğum yapmayı çok istiyorum o haftadaki randevumu başka bir doktordan aldırdı hatada bire düşüyor ay sonunda nst ye girmem gerekli