selamlar kıslarr
nasılsınız
bu tatil gününde çalışmak eziyet
hava çok sıcak yaaa
iyiyiz sen nasilsin
walla isyerinde klima var o yuzden sicak pek etkilemiyor :)
ama calisma kismi sıkıcı tabiii akannehir
Valla ben çalışmıyorum oyun oynuyorum nette üff bana ne artık izinde sayılırım 2 hafta kalmış
bende calısıyorum 2 günlük kocama süpriz yapıp tatile götüreceğim :) onun için bize yakın bir yerler bakıyorum
Malesef çalışıyroum her c.tesi yarım gün genelde doktor randevularım olduğu için gelmezdim gerçi bu da son hafta haftaya gelmem sonra da izne çıkıcam zaten hayırlısıyla bu arada mesainin bitişine az kaldı kızlar ptesi randevum var dua edin lütfen benim için kızımı sapasağlam tosuncuk gibi göriyim
Ne güzel tatil planları yapılıyor ben fıtığımdan yan sokağa zor yürüyorum neyse son 4 haftam artık doğuma da kızlar kısmetse
benim kocişim tek başına gitmek istiyordu şimdi ikna ettim birlikte gidicez ben denize girmeyeceğim ama onun için pansiyon tarzı şöyle iki gün oturacağım bir yerler bakıyorum
Selammmm herkeseeee. a.s.
OOOoooo hadi iyisin, gez bakalım kızınla. kaydirigubbakcemile3 Aklında belli bi yerler var mı ? opuyorumnanaktan
Ben geldiiim, gideceğim birazdan. Boşluk anımdı. Yemek yemeye geldim.
Hoşgeldinnn, nereyee gidiyosunnnnn.Nasıl gidiyo taşınma işleriii ?
semizkumlar diye düşünüyorum hem ucuz hem de yakın :)
Hoşgördük, daha yeni girdim eve. LCD ve buzdolabının tek. servisleri gelene kadar buradayım. Çok yorulduk dün. Gece de uyuyamadım. Yalan olmasın 3'te yattım, 7de kalktım. Sabahın 10'undan beri temizlik yapıyoruz. Servisler gelse, 3 yer kaldı, yapıp bırakacağız. Haşatım çıktı valla :2: . Siz neler yaptınız?
Ne yapalım , ben geldiğimde kimse yoktu. Diğer topikleri gezeyim dedim.kaydirigubbakcemile3 Öyle zaman geçiriyodum.opuyorumnanaktan Bende geç yattım ama 9 buçukta kalktım. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?