2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı zamanda sağlıklı noksansız kusursuz teşrif tsinler bütün meleklerimiz allaha emanet inşallah allahım onları bizlere bağaşlasın
ben bu arada yeni kahvaltı yapıcam sonra tekrar gelirim öpüyorummm

iyiyiz sen nasilsin
walla isyerinde klima var o yuzden sicak pek etkilemiyor :)
ama calisma kismi sıkıcı tabiii akannehir

ay burası fena klima felan çalışmıyor
ben de yanıyorum tabi

Valla ben çalışmıyorum oyun oynuyorum nette üff bana ne artık izinde sayılırım 2 hafta kalmış

bende öle
çalışıyorum dediğim mecazi
yoksa daha elimi kaldırmadım iş için:))
sen c tesileri çalışıyomuydun şekerim

bende calısıyorum 2 günlük kocama süpriz yapıp tatile götüreceğim :) onun için bize yakın bir yerler bakıyorum

Malesef çalışıyroum her c.tesi yarım gün genelde doktor randevularım olduğu için gelmezdim gerçi bu da son hafta haftaya gelmem sonra da izne çıkıcam zaten hayırlısıyla bu arada mesainin bitişine az kaldı kızlar ptesi randevum var dua edin lütfen benim için kızımı sapasağlam tosuncuk gibi göriyim

Ne güzel tatil planları yapılıyor ben fıtığımdan yan sokağa zor yürüyorum neyse son 4 haftam artık doğuma da kızlar kısmetse

Ne güzel tatil planları yapılıyor ben fıtığımdan yan sokağa zor yürüyorum neyse son 4 haftam artık doğuma da kızlar kısmetse

ay yarım güne can kurban ben bütün gün 5 e kadar burdayım ama benim de 1 ayım kaldı :)
geçicek inşallah 4 hafta sonum kalmış:)
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım :)
tatil mi o da ne demekkaydirigubbakcemile3

benim kocişim tek başına gitmek istiyordu şimdi ikna ettim birlikte gidicez ben denize girmeyeceğim ama onun için pansiyon tarzı şöyle iki gün oturacağım bir yerler bakıyorum

Selammmm herkeseeee. a.s.

benim kocişim tek başına gitmek istiyordu şimdi ikna ettim birlikte gidicez ben denize girmeyeceğim ama onun için pansiyon tarzı şöyle iki gün oturacağım bir yerler bakıyorum

OOOoooo hadi iyisin, gez bakalım kızınla. kaydirigubbakcemile3 Aklında belli bi yerler var mı ? opuyorumnanaktan

Hoşgeldinnn, nereyee gidiyosunnnnn.Nasıl gidiyo taşınma işleriii ?

Hoşgördük, daha yeni girdim eve. LCD ve buzdolabının tek. servisleri gelene kadar buradayım. Çok yorulduk dün. Gece de uyuyamadım. Yalan olmasın 3'te yattım, 7de kalktım. Sabahın 10'undan beri temizlik yapıyoruz. Servisler gelse, 3 yer kaldı, yapıp bırakacağız. Haşatım çıktı valla :2: . Siz neler yaptınız?

semizkumlar diye düşünüyorum hem ucuz hem de yakın :)

İyiiii yakınmış, benimde Gümüşyakada teyzemlerin yazlığı var. Bu hafta temizlik yapmaya geliceklerdi. 15 senedir Gümüşyakaya giderdik biz. Şimdi Silivrideyiz, artık burda denize giriyorum. Zaten Gümüşyaka bozuldu.Eskiden çok daha güzeldi. kaydirigubbakcemile3

Ne yapalım , ben geldiğimde kimse yoktu. Diğer topikleri gezeyim dedim.kaydirigubbakcemile3 Öyle zaman geçiriyodum.opuyorumnanaktan Bende geç yattım ama 9 buçukta kalktım. kaydirigubbakcemile3

Ne yapalım , ben geldiğimde kimse yoktu. Diğer topikleri gezeyim dedim.kaydirigubbakcemile3 Öyle zaman geçiriyodum.opuyorumnanaktan Bende geç yattım ama 9 buçukta kalktım. kaydirigubbakcemile3

Neredeyse, 1 aydır uykusuzum. Ve kötü bir haberim var: Ben gidiyoruuummmm mafoldumben . İşlere devam... Adamlar da gelecekmiş. OOf of öldüm ben.
Kızlar kendinize iyi bakın. P.tesi görüşürüz inşallah. İşler böyle hızlı ve yoğun olduğuna göre kesin görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…