2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar nasılsınız...
Biz akşam uyuyamadık biraz sancım vardı vee karınağrısı mide bulantısı bugünde ehh işte idare ederiz napalım bu sıcaklarda artık.Her geçen gün bi önceki haftayı arıyorum Allah sonumuzu hayıretsin :)
Sizler nasılsınız umarım bi problem yoktur.
Artık akşama felan geliriz biraz işlerimiz var çantamızı hazırlamaya devam...

Hoşgeldin, ben de tam çıkıyordum. Azcık vaktim oldu, bakiim dedim kızlar ne alemde. Berrakadayı zorla getirttim topike sempatiksalakcinni .

merhaba güzel anneler hepinizi çok özledim yaaaa sonunda netim geldi yani inşallah tekrardan gitmezde güzel güzel yazışırız ben biraz geçmişi okuyayım kim neler yapmış hiç haberim yok umarım hepiniz iyisinizdir kocaman öpüldünüz :)))

Hoşgeldin, çok yorgunum. Hadiyin artık gidiyorum. Kendinize iyi bakın. En kısa zamanda başınızı şişrimek için geri döneceğim nıııhhahahaha... -tatlicadiarzu-

Kolay gelsin sana canım, çokta yorma kendini, kocan yapsın işleri . sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Hoşgeldin.İyiyiz sen nasılsın ? Benimde sabah mide bulantım oldu. Ara sıra oluyo .Kolay gelsin sana daaa.opuyorumnanaktan

Hoşgeldin, ben de tam çıkıyordum. Azcık vaktim oldu, bakiim dedim kızlar ne alemde. Berrakadayı zorla getirttim topike sempatiksalakcinni .

Beni çağırdın , sonra da kaçıyosunnnn. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Selam canım, hoşgeldin.opuyorumnanaktan

kendini fazla yorma pisicim allah kolaylık versin valla bende geçen hafata badana boya işinden çok zorlandım sen birde taşınıyorsun zor
hoş bulduk berrakcım

Amin amin. Sen çocuk odasını mı boyattın yoksa diğer odaları da boyattın mı ? Renk olarak ne seçsem bilemedim. Benim bütün odalar boyanıcak, zaten çocuk odamız yok.

yok hayatım her tarafı boyadık bizimde çocuk odamız yok beşiğini yatak odama koydum ben renk olarak vanilyaya boyadım gerçi istediğim renk marshallın mum ışığı rengiydi ama boyayı gidip kocama aldırdım oda vanilya almış gerçi evde kötüde durmadı ama olsun istediğim renk olmadı neyse kıısmet bir dahaki boyaya inşallah :)

Selam canım, hoşgeldinnn. opuyorumnanaktan

Hoşbuldum cnm :)
Bizimde şu an evde boya yapılıyo..gerçi dün başlancaktı ama bugüne sarktı..neyse..geldiler ya..bizimde çocuk odası ile oturma odası yapılıcak.çocuk odamda eşimin bekarkenki genç odası olduğu için zaten mavi renkti.ama ben şimdi iki duvarı bej,iki duvarı mavi şeklinde iki renkli yaptırcam odayı...bakalım nasıl olcak..ama dediğiniz gibi gerçekten zor bu işler.sözde bizim iki oda yapılcak ama heryer heryerde sormayın..evi böle gördükçe sinir basıyo beni.en kısa zamanda biterde evide temizletip yerleşiriz düzenimize..

Bizim sadece boya da değil, straforda yapılıcak. Renk olarak bej düşündüm, annemler yeni boyattı o renge güzel duruyo. Şimdi fildişi rengi evim, ama internetteki renkle evin rengi tam uymuyo. Yani netten seçmiştim, benim istediğim gibi olmadı.Bakalım bu defa güzel olucak mı. bayanssulusmile

benim temizlik falan bitti çok şükür halılarımda yıkamadan geldi serilecek bekliyorum hemen sermek istemiyorum temmuza bir girelim 36-37 haftama bir geleyim evi tekrardan süpürür siler onlarıda sererim inşallah tabi oğlum ne zaman gelmek ister bilemem onun herşeyi hazır dün beşiğimizde geldi kuruldu çantamızda hazır 31 temmuz son günümüz salı günüde doktor amcamıza kontrole gidiyoruz ayy çok heyecanlıyım valla :)

Ohhh ne güzel hazırlamışsın çantayı da. Ben daha hazırlamadım . Bebişin yatağı da hazır değil. Ama ben kızımın gelmesine hazırım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Benimde temmuz başında biter herhalde tüm hazırlıklar.birkaç parça eksiği kaldı. opuyorumnanaktan

Starfor ne oluyo cnm :kedi:

ay ne güzel cnm sen halletmişsin bitirmişsin herşeyi..aa bak halıları bendemi sermesem acaba yıkamadan gelince..iyi oldu bunu söylediğin..bende boya işi bitince temizlikte yapılınca annemler gelcek zaten..bebişin herşeyi yıkancak ütülencek.dolabına ve çantamıza koncak.park yatağımızıda almıştık.ama kurmadık daha.evin işi bitince o da kurulcak yerine koncak inşallah..bende haftaya 24 ünde gitcem nasipse..hem 32.haftam olcak rapor için hemde rutin kontrolümüz olcak.bakalım oğlum nasıl ösledim onuuu...

damlacım bebeğin eksiği kalmadıda benim bir kaç eksiğim var onuda yarın pazara çıkacağım o zaman halledeyim diyorum
siercim sende hemen serme istersen benim halılarım biraz açık renk o yüzden hemen sermiyorum birde gelen giden yok zaten bana doğumda gelecekler temiz temiz dursunlar işte :)

Evet evet doğru söylüyosun cnm sermeyeyim bende dursun temiz temiz..zaten yaz ayındayız sıcaklarda gerekte yok öle..hem temizlik dahada rahat olur her yer açık ollunca.benimde birkaç eksiğim var bende ara ara onlarıda tamamladımmı herşey bitmiş olcak allahımın izniyle..

inşallah siercim valla az kaldı doğuma ben şu 2 haftayıda atlatayım daha birşey istemiyorum 36 dan sonra istediği zaman gelebilir benim oğluşum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…