Merhabalar nasılsınız...
Biz akşam uyuyamadık biraz sancım vardı vee karınağrısı mide bulantısı bugünde ehh işte idare ederiz napalım bu sıcaklarda artık.Her geçen gün bi önceki haftayı arıyorum Allah sonumuzu hayıretsin :)
Sizler nasılsınız umarım bi problem yoktur.
Artık akşama felan geliriz biraz işlerimiz var çantamızı hazırlamaya devam...
merhaba güzel anneler hepinizi çok özledim yaaaa sonunda netim geldi yani inşallah tekrardan gitmezde güzel güzel yazışırız ben biraz geçmişi okuyayım kim neler yapmış hiç haberim yok umarım hepiniz iyisinizdir kocaman öpüldünüz :)))
Neredeyse, 1 aydır uykusuzum. Ve kötü bir haberim var: Ben gidiyoruuummmm mafoldumben . İşlere devam... Adamlar da gelecekmiş. OOf of öldüm ben.
Kızlar kendinize iyi bakın. P.tesi görüşürüz inşallah. İşler böyle hızlı ve yoğun olduğuna göre kesin görüşürüz...
Merhabalar nasılsınız...
Biz akşam uyuyamadık biraz sancım vardı vee karınağrısı mide bulantısı bugünde ehh işte idare ederiz napalım bu sıcaklarda artık.Her geçen gün bi önceki haftayı arıyorum Allah sonumuzu hayıretsin :)
Sizler nasılsınız umarım bi problem yoktur.
Artık akşama felan geliriz biraz işlerimiz var çantamızı hazırlamaya devam...
Hoşgeldin, ben de tam çıkıyordum. Azcık vaktim oldu, bakiim dedim kızlar ne alemde. Berrakadayı zorla getirttim topike sempatiksalakcinni .
merhaba güzel anneler hepinizi çok özledim yaaaa sonunda netim geldi yani inşallah tekrardan gitmezde güzel güzel yazışırız ben biraz geçmişi okuyayım kim neler yapmış hiç haberim yok umarım hepiniz iyisinizdir kocaman öpüldünüz :)))
kendini fazla yorma pisicim allah kolaylık versin valla bende geçen hafata badana boya işinden çok zorlandım sen birde taşınıyorsun zor
hoş bulduk berrakcım
valla damlacım gözünü korkutmayayım ama zor allah yardımcın olsun
Selam kızlar..hemen yazdıklarınızı bi okuyayım geliyoruummm....
Amin amin. Sen çocuk odasını mı boyattın yoksa diğer odaları da boyattın mı ? Renk olarak ne seçsem bilemedim. Benim bütün odalar boyanıcak, zaten çocuk odamız yok.
Selam canım, hoşgeldinnn. opuyorumnanaktan
yok hayatım her tarafı boyadık bizimde çocuk odamız yok beşiğini yatak odama koydum ben renk olarak vanilyaya boyadım gerçi istediğim renk marshallın mum ışığı rengiydi ama boyayı gidip kocama aldırdım oda vanilya almış gerçi evde kötüde durmadı ama olsun istediğim renk olmadı neyse kıısmet bir dahaki boyaya inşallah :)
Hoşbuldum cnm :)
Bizimde şu an evde boya yapılıyo..gerçi dün başlancaktı ama bugüne sarktı..neyse..geldiler ya..bizimde çocuk odası ile oturma odası yapılıcak.çocuk odamda eşimin bekarkenki genç odası olduğu için zaten mavi renkti.ama ben şimdi iki duvarı bej,iki duvarı mavi şeklinde iki renkli yaptırcam odayı...bakalım nasıl olcak..ama dediğiniz gibi gerçekten zor bu işler.sözde bizim iki oda yapılcak ama heryer heryerde sormayın..evi böle gördükçe sinir basıyo beni.en kısa zamanda biterde evide temizletip yerleşiriz düzenimize..
benim temizlik falan bitti çok şükür halılarımda yıkamadan geldi serilecek bekliyorum hemen sermek istemiyorum temmuza bir girelim 36-37 haftama bir geleyim evi tekrardan süpürür siler onlarıda sererim inşallah tabi oğlum ne zaman gelmek ister bilemem onun herşeyi hazır dün beşiğimizde geldi kuruldu çantamızda hazır 31 temmuz son günümüz salı günüde doktor amcamıza kontrole gidiyoruz ayy çok heyecanlıyım valla :)
Bizim sadece boya da değil, straforda yapılıcak. Renk olarak bej düşündüm, annemler yeni boyattı o renge güzel duruyo. Şimdi fildişi rengi evim, ama internetteki renkle evin rengi tam uymuyo. Yani netten seçmiştim, benim istediğim gibi olmadı.Bakalım bu defa güzel olucak mı. bayanssulusmile
benim temizlik falan bitti çok şükür halılarımda yıkamadan geldi serilecek bekliyorum hemen sermek istemiyorum temmuza bir girelim 36-37 haftama bir geleyim evi tekrardan süpürür siler onlarıda sererim inşallah tabi oğlum ne zaman gelmek ister bilemem onun herşeyi hazır dün beşiğimizde geldi kuruldu çantamızda hazır 31 temmuz son günümüz salı günüde doktor amcamıza kontrole gidiyoruz ayy çok heyecanlıyım valla :)
damlacım bebeğin eksiği kalmadıda benim bir kaç eksiğim var onuda yarın pazara çıkacağım o zaman halledeyim diyorum
siercim sende hemen serme istersen benim halılarım biraz açık renk o yüzden hemen sermiyorum birde gelen giden yok zaten bana doğumda gelecekler temiz temiz dursunlar işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?