2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Süpürgesini alıp tatile çıktı demek müdürün olacak cadı? Oh iznine kadar rahatsındır kesin.
olumunekankayizsmile

Ya cumartesi akşamı o kadar azdı ki, yeminle kendi kendine uçan tekme attı bacağım. Böyle şeyler zaten hep beni bulur. Gittikçe şiddetleniyor sanırım. Benim kocam rahatsız olmuyor, kaçıyorum adamdan çünkü. Masajı deneyeyim ben de.

Hoşgeldin ve gözün aydın cnm..maşallah kızına :)) Daha dönmemişmi cnm anlayamadım orayı!!

Hoşgeldin Meralciim :)) Maşallah kızınaa :)))

Hoşgeldin canım... Maşallah bebişine, allah nazarlardan korusun.

var ben de cep teli ama arasam mı ki?ay bi de rahatsız etmiyeyim kızı.
akşama gelir belki yazar...

1 saat daha bekle, istersen sonra ara. Ya mesaj çek ya da. O zaman nasılsa mesajı görecek dönecek sana müsait olduğunda...

Merhaba kızlar, ben geldim kızımla....
2 gün önce muayememizi olduk kızımla maşallah 2400 gr olmuş doktor haftasına göre normal dedi ne çok zayıf ne çok kilolu ama bende 3300 falan doğar diye düşünüyorum. Artık 15 günde bir oldu muayenemiz 2 hafta sonra gel nst çektirtmeye başlıycaz dedi...

hoşbulduk kızlar şimdi biraz geçmişe baktımda kilo konuşulmuş
bende önceki ay gittiğimde 840 grdı şimdi doktorum kilosunu söyleyince şaşırdık bu kadar kilo almasını beklemiyomudum
ama doktorum haftasına göre iyi dedi bende şimdiğe kadar 8 kilo almışım
cuma günü odamız geldi onu hazırladık arabasınıda ladık o da perşembe gelicek
artık herşeyimiz tam çok şükür
daha dönmemiş kızım derken daha kafası yukardaydı doktorumuzda daha zamanımız var zaten dedi

Hoşgeldin canım, güzel haberler almışsın maşallah diyorum .

hoşgeldin cnm maşallah kızına
bizi de doktorumuz temmuzun 15 de çağırdı ondan sonra daha sık görüşücez dedi

Hayırlı olsun şekerim eşyaların, güle güle kullansın bebecikin.
Daha zamanı var. Bizimki erken döndü, bak ayaklar sumocular gibi, bacaklar selülitli, bir de başıma "huzursuz bacak sendromu" çıktı. Perişan durumdayım anlayacağın.

sağol cnm siz naptınız ev işini taşındınız yada işler biraz olsun hafifledimi
bizimkiside bir ayağını yanana koymuştu kaydirigubbakcemile3 çok güldük o pozisyonuna doktorda napsın artık sıkışmış orda diyo

Hoşgeldin prenses gözün aydın maşallahh kızına
Sen kaçıncı haftadasın cnm?

herkese selamlar.1 haftadır nette sorun vardı giremedim sayfaya.herkes iyi maşallah. geçmişi okumaya vaktim yok

çiğdemcim huzursuz bacak sendromu da nedir?ilk kez duydum.

benim kızımında tam göğsümün altında bişeyleri var ama nesi bilmiyorum dik oturamıyorum yayılmam gerekiyor.:):)

Cuma akşamı taşındık kusum. Sadece bebeğin odası yerleşecek, o kaldı. Yavaş yavaş artık olur onlar da. Helak olduk haftasonu yerleşmeye çalışırken. Hatta evimi acayip özledim şimdi. Orası burası kadar sıcak değil. Bir sokak aşağısı bizim ev ama bina çok, bir de yüksek katlı.
Çok alemmiş o da... :asigim:

Benimki de 2 hafta önce başladı. Bilmiyorum nedenini artık, böcükler gıdı gıdı yapıyor sağ bacağıma. Üff şarkıya bakınız yaw. HIM dinliyorum, ne güzel sözleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…