dimi ama Çiğdem yaayok yere insanın canını sıkıyor... inş. dediğin gibi olur zaten öle çok kilolu istemiom ben de 3 ü geçsin yeter ki sanırım o nu da geçebilir daha vaktimiz var Allahın izni ile :)))
canım laf olsun torba dolsun onların işi... hiçbişey düşünmeden konuşuyorlar...
tutuyorum bundan sonra tatlım hııh :)) sağlıklı olsunda gerisi boş dediğin gibi...
sorma yaa.. Allahtan bu hafta tekim ehehe yupppiiiiii hihoyyyt bol bol sizinle olabiliriimm :)) her iki müdürüm de yok
:roflol:kaydirigubbakcemile3 pİSİCİK ÇOK ALEMSİN YAVV ÇOK GÜLDÜRDÜN BENİ..AMA SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.BENDE BİKAÇ SENEDİR VAR CNM.HAMİLELİKTE ARTIYOMUŞ BU DURUM DİYE OKUMUŞTUM SANKİ.AMA BENDE İLK AYLARDA OLUYODU ŞİMDİ ARA VERDİ :)) SOLUNA NİYE YATMIYONKİ CNM BENİM BEBİŞTE SOLA YATINCA ACAYİP VURUYODU BENDE SAĞIMA DÖNÜYODUM DR A SÖLEDİM BEBİŞ RAHATSIZMI OLUYO ACABA SÜREKLİ HAREKET EDİYO SOLUMA YATINCA DİYE,O DA GÜLDÜ YOK BİŞEY OLMAZ SEN YAT DEMİŞTİ BENDE HAREKET ETSEDE YATIYOM ARTIK..AMA TABİ ARADA YORULUNCA SAĞIMADA DÖNÜYORUM TABİİKİ..BENİM EŞİM BİLE RAHATSIZ OLUYODU BACAĞIMDAN Bİ ARA.SÜREKLİ ATTIRIYOMUŞUM ONA VURUYOMUŞUM BİZİMKİ ZATEN TİLKİ UYKUSUNDA UYUDUĞU İÇİN HEMEN KALKIYOMUŞ SABAHA ŞİKAYET EDERDİ BENİ.YANİ BENİM HUZURSUZ BACAĞIM ONUDA HUZURSUZ EDİYORDU..BEN EŞİME MASAJ YAPTIRINCA RAHATLIYODUM CNM SENDE DENE O BİRAZ RAHATLATIYO ÇÜNKÜ..
selam kızlar nasılsınız bakalım
biz iyiyiz kızımla cumartesi gittik gördük kızımızı maşallah çok iyiydi
1.717gr olmuş boyuda 42 cm
kilosunu hiç bu kadar beklemiyodum çok sevindim
daha dönmemişti kızım
bizden haberler bu kadar umarım herkes iyidir
daha dönmemişti kızım
daha dönmemişti kızım
var ben de cep teli ama arasam mı ki?ay bi de rahatsız etmiyeyim kızı.
akşama gelir belki yazar...
Süpürgesini alıp tatile çıktı demek müdürün olacak cadı? Oh iznine kadar rahatsındır kesin. olumunekankayizsmile
yoook canım nerdeee :))) önümüzdeki haftaya kadar sadece :)))
Merhaba kızlar, ben geldim kızımla....
2 gün önce muayememizi olduk kızımla maşallah 2400 gr olmuş doktor haftasına göre normal dedi ne çok zayıf ne çok kilolu ama bende 3300 falan doğar diye düşünüyorum. Artık 15 günde bir oldu muayenemiz 2 hafta sonra gel nst çektirtmeye başlıycaz dedi...
2 gün önce muayememizi olduk kızımla maşallah 2400 gr olmuş doktor haftasına göre normal dedi ne çok zayıf ne çok kilolu ama bende 3300 falan doğar diye düşünüyorum. Artık 15 günde bir oldu muayenemiz 2 hafta sonra gel nst çektirtmeye başlıycaz dedi...
hoşbulduk kızlar şimdi biraz geçmişe baktımda kilo konuşulmuş
bende önceki ay gittiğimde 840 grdı şimdi doktorum kilosunu söyleyince şaşırdık bu kadar kilo almasını beklemiyomudum
ama doktorum haftasına göre iyi dedi bende şimdiğe kadar 8 kilo almışım
cuma günü odamız geldi onu hazırladık arabasınıda ladık o da perşembe gelicek
artık herşeyimiz tam çok şükür
daha dönmemiş kızım derken daha kafası yukardaydı doktorumuzda daha zamanımız var zaten dedi
Hayırlı olsun şekerim eşyaların, güle güle kullansın bebecikin.
Daha zamanı var. Bizimki erken döndü, bak ayaklar sumocular gibi, bacaklar selülitli, bir de başıma "huzursuz bacak sendromu" çıktı. Perişan durumdayım anlayacağın.
Hoşgeldin canım, güzel haberler almışsın maşallah diyorum.
hoşgeldin cnm maşallah kızına
bizi de doktorumuz temmuzun 15 de çağırdı ondan sonra daha sık görüşücez dedi
benım kontrollerım de 15 gunde 1e dustu... 6 temmuzda yıne gıdıcez...
sağol cnm siz naptınız ev işini taşındınız yada işler biraz olsun hafifledimi
bizimkiside bir ayağını yanana koymuştu kaydirigubbakcemile3 çok güldük o pozisyonuna doktorda napsın artık sıkışmış orda diyo
Sağol canım, hepimizin bebişlerine maşallah..
Huzursus bacak bende hiç yoktu ama 2 hafta önce oldu canım hamilelikten oluyor ama şimdi geçti sanırım damarlarımız geridiği için oluyor merak etme seninde geçicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?