Hayırlı olsun şekerim eşyaların, güle güle kullansın bebecikin.
Daha zamanı var. Bizimki erken döndü, bak ayaklar sumocular gibi, bacaklar selülitli, bir de başıma "huzursuz bacak sendromu" çıktı. Perişan durumdayım anlayacağın.
Hoşgeldin prenses gözün aydın maşallahh kızına
Sen kaçıncı haftadasın cnm?
herkese selamlar.1 haftadır nette sorun vardı giremedim sayfaya.herkes iyi maşallah. geçmişi okumaya vaktim yok
çiğdemcim huzursuz bacak sendromu da nedir?ilk kez duydum.
benim kızımında tam göğsümün altında bişeyleri var ama nesi bilmiyorum dik oturamıyorum yayılmam gerekiyor.:):)
kızlar beşiğini alalım mı artık erken mı ya... şimdi ben kendı evımde degılım sonucta koycak yerım yok o yuzden doguma 2 hafta kala mı alsam yoksa alıyım mı??
Şeymacım slm, senin doğumun hangi tarihe geliyordu hazırlıkların hepsi tamammı artık?
Merhaba kızlar, ben geldim kızımla....
2 gün önce muayememizi olduk kızımla maşallah 2400 gr olmuş doktor haftasına göre normal dedi ne çok zayıf ne çok kilolu ama bende 3300 falan doğar diye düşünüyorum. Artık 15 günde bir oldu muayenemiz 2 hafta sonra gel nst çektirtmeye başlıycaz dedi...
kızlar beşiğini alalım mı artık erken mı ya... şimdi ben kendı evımde degılım sonucta koycak yerım yok o yuzden doguma 2 hafta kala mı alsam yoksa alıyım mı??
selamlar herkese doktordan gelen arkadaşlarıma maşallaahhh herşeyin yolunda olmasına sevindim allahım hepimizi sonuna kadar hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin bende akşam çok feci 3 kere kasık bel ağrısı gelip gitti meğersem wc ihtiyacı çok zolamış wc ye çıkınca rahatladım şimdi hafif bel ağrılarım var artık vucut iyice doğum hazırlığına başladı herhalde wc ye gitmek bile zor gelir hale geldi ağırlıktan bugün şafağım 29 gün hayırlı zamanda sağlıklı noksansız kusursuz almak nasip olsun inşallahhh
--------------------------------------------------------------------------------
ay canım yaaa geçmiş olsun huzursuz bacak sendromu denen beter şey ben kendimi bildim bileli var.ne beter bişeydir o hele hamilelikte daha zormuş.zaten uyuyamıyorum dam artık bayılacağım sırada bacaklarım dürtüklüyo inşallah kızıma geçmez ırsiymiş diye duydum benim babaannnemdeve amcamın kızındada var
Hoşgeldin prenses gözün aydın maşallahh kızına
Sen kaçıncı haftadasın cnm?
gecen gezmeye gıttı kadının bırı ne besıgı besık ıcın erken alınmaz ole erkenden dedı.. ben kendı torunumunkını dogumdan 1 hafta once aldırttım iyi demezler erkenden almak ıcın dedi.. bir sinir oldujm bı sınır oldum gıdıp dovecektım kadını
Kızlar ben gideyim yavaş yavaş... Çok uykum var, kestireyim biraz. Hadi kendinize iyi bakın. Öptüm sizi.
Sağol canım benim senin bebişinide Allah nazarlardan saklasın, 33. haftam bitmek üzere canım doktorun söylediği...
selamlar herkese doktordan gelen arkadaşlarıma maşallaahhh herşeyin yolunda olmasına sevindim allahım hepimizi sonuna kadar hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin bende akşam çok feci 3 kere kasık bel ağrısı gelip gitti meğersem wc ihtiyacı çok zolamış wc ye çıkınca rahatladım şimdi hafif bel ağrılarım var artık vucut iyice doğum hazırlığına başladı herhalde wc ye gitmek bile zor gelir hale geldi ağırlıktan bugün şafağım 29 gün hayırlı zamanda sağlıklı noksansız kusursuz almak nasip olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?