2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah yardımcın olsun çiğdemcim.çok geçmiş olsun.bende perşembe günü özge işcan varmış bucada ona gidicem inşallah.ntsye alırlarmı acaba beni 32 bitiyor perşembe günü.

daha nekadar bekleyecekmişsinki lallah allah. doğunca kıucağında bebeklemi alacakmışsın acaba...

sen vakti ve parayı ayarladınmı git al bence.anca çünkü

allah yardımcın olsun çiğdemcim.çok geçmiş olsun.bende perşembe günü özge işcan varmış bucada ona gidicem inşallah.ntsye alırlarmı acaba beni 32 bitiyor perşembe günü.

canım, benim 33. haftam bitmek üzere, doktor 2 hafta sonra nst'ye gireceksin dediğine göre 35. haftada alıyorlar demekki...

Pazara gittim geldim, hava çook sıcak.Ben gelene kadar doğuran yoktur umarım. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar bende çıkıyorum sabahtan beri dışardaydık yorulmuşuz kızımla biraz uzanalım bakalım
daha sonra yine görüşürüz kendinize iyi bakın

Olsun canım anladım ben görmediğini:)) Senin nasıl gidiyor bir sıkıntın var mı, hazırlıkların tamam mı artık?

Şükür cnm bi problemimiz yok iyi gidiyor herşey..benim herşeyim tamam gibi.bi tek izmirden annemin gelmesini bekliyorum o da kısmetse perşembeye geliyo.bebişin eşyaları yıkanıcak ütülenicek dolaba yerleşcek.annem yapma diyor ben gelince yaparım diyor saolsun..bende onu bekliyorum işte..yıkama ütüleme bitincede hastane çantamızıda hazırlıcam hazır dursun artık..bunlarda bitince ben tamamım cnm :)) senin hazırlıklar bittimi peki??

Pazara gittim geldim, hava çook sıcak.Ben gelene kadar doğuran yoktur umarım. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Hoşgeldin cnm Şimdilik yok doğuran aman olmasında zaten..

kızlar bende çıkıyorum sabahtan beri dışardaydık yorulmuşuz kızımla biraz uzanalım bakalım
daha sonra yine görüşürüz kendinize iyi bakın

Güle güle canım.

yok canım yok:9henüz o kadar hjızlanmadık sanırım :)ama bir aya kalmaz başlarız gün aşırı doğurmayadelikafadulden

hihoyyyt hihoyyyt Aferin ağustos annelerine. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:

Hoşgeldin canım herkes iyi çok şükür, kirazda aldın mı pazardanhihoyyyt

Hoşbuldum. Yok bu hafta almadım, geçen hafta aldım da dolapta durdu günlerce , sonra çöpe gitti.kaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum canımm. kaydirigubbakcemile3

Annenin geleceğine çok sevindim canım keşke yakınında olsaydı, benim anneciğimde sağolsun çok destek oluyor, halılarımı yıkatmaya göndermedi kendisi yıkadı, yok olmaz dedim ama sen bebişine bir sürü masraf yapıyosun olmaz dedi kadın tutacaktım tutturmadı, anneme hiç kıyamam aslında ama hiç dinlemedi beni ya şimdi hamilesin diyor başka zaman zaten tutarsın, şimdi benim hoşuma gidiyor diyor bizde eşimle çarşamba günü güzel bir akşam yemeğine çıkartıcağız anneciğimi...

Ne diyosun kiraz bizim evde dolapda günlerce duracak da yemiycez her gün 1 kilo yiyorum hiç abartmıyorum ama eşimle beraber çünkü feci meyva tüketiyoruz, 1 karpuzu bir günde bitiriyoruz ertesi gün yok ama eşimde çok düşkün olduğu için bu akşam gelirken yine getirir sağolsun..

Ayyy cnm işte annelerimizin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum..yemek fikride çok güzel olur çıkarın tabii hem sizede bi değişiklik olur hem onun da çok hoşuna gider :)) Benim anneme kalsa daha sık gelir ama abimin eşide hamile aynı bizim haftalarımızda üstelik.onunda annesi hasta ve uzakta o yüzden onunlada annem ilgileniyo yardımcı oluyor dr a gidiyor yanında..geçen onun eşyalarını yıkadı ütüledi yerleştirdi mesela evinede gittikçe ev işlerini yapıyo..yani annemin işi zor hakkaten ama saolsun ikimizede yetişmeye çalışıyo..seve seve yapıyo gerçi aynı senin annen gibide durmuyo :)) benim k.validem var burda o da yardımcı oluyo sayılır işte ama tabi annem kadar olmuyo..

Bende çok karpuz yiyorum. Bu sıcaklarda soğuk soğuk iyi oluyo.Çok severim ben de meyva yemeyi. hihoyyyt hihoyyyt

ne yapıyorusn bakalım kızına ciciler aldın mı ?

Sadece bi çorap aldım kızıma.Başkada bişey almadım. Bu hafta hiç bişey beğenemedim. Sebze falanda almadım. Ay artık yemek yapasım yok.Karpuz peynir ekmek yeter bana kalsa. ama kocişe yetmez. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ay aynen cnm bizdede hayatta meyve atılmazzz.ben zaten meyve canavarıyımdır..hele hamilelikte dahada bi arttı sanırım yeme isteğim:) eşimde yer ama o genelde daha çok karpuza odaklıdır.bizede nerdeyse hergün karpuz alınsa yeridir yani..hatta bazen karşıya k.valideye geçip ordada onlarınkinden yiyip bitiriyoz..eşime diyom "valla yecücle mecüc gibiyiz gittiğimiz yeri istila edip geliyoz" kaydirigubbakcemile3

Evet anneciğin hem iyi bir anne hemde iyi bir kayınvalideymiş canım, benim abiminde henüz bebeği yok (çok istiyorlar rabbim verir inşallah) olsa ona da neler yapar kimbilir, kayınvalidemin pek işle arası yok ama o da sürekli yemeğe çağırır beni canımın istediği şeyleri yapmaya çalışıyor...

Eda'nın odasını hazırladım ciciler bölümünde görmüşsündür belki onun dışında artık kendime yapacağım alışveriş kaldı gecelik, emzirme sütyeni vs. canım bu hafta çıkıp alıcam onlarıda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…