2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh yarasın canım sizde bizdenmişsiniz... Sıcaklar zorluyor ama iyi ki de yaz anneleriyiz bak, yaz meyvası gibi varmı ya çeşit çeşit:)))

İnşallah abinlerede isteyen herkese de bu mutluluğu yaşatır allahım..Hımm ara ara bakıyorum ciciler bölümüne ama bidaha bakayım :)) seninde herşeyin tamammış cnm aynen benimde bi geceliğe,emzirme atletine filan ihtiyacım var onlarada olmazsa annem gelince beraber bakarız..

odanızı cok begendim iyi günlerde kullansın inş.

Ohh yarasın canım sizde bizdenmişsiniz... Sıcaklar zorluyor ama iyi ki de yaz anneleriyiz bak, yaz meyvası gibi varmı ya çeşit çeşit:)))

Evet cnm dediğin gibi sıcaklara kaldık diye hayıflanıyoruz ama meyveler sebzeler açısından en sevilen tatların olduğu aylardayız..herşey çeşit çeşit bol ve sağlıklı..en azından son aylarımızda daha hafif ve sebze meyve ağırlıklı besleniyoruz işte.ayrıca fazladanda abur cubur yenmiyo sıcaklardan ağırlık basıyo çünkü çok yediğin zaman.belki çok fazla gereksiz kilo almamızda engellenir böylece diyede düşünüyorum ben cnm.benim çünkü her yaz olduğu gibi iştahımda azalma başladı.sürekli meyvede yeme isteğim olunca fazladan zararlı şeylerde yememiş oluyorum.bide tabii bol bol su..kış olsa bukadar çokta su içilmez yani zor gelir insana..yani yaz aylarının avantajlarıda var aslında..yok değil ..

Yaaa bişey söylicem bende hiç çatlak yoktu, geçen gün, çok kaşındı bende dayanamadım azıcık kaşıdım ama arkadaşa oturmaya gitmiştim hemen krem süremedim tabi ertesi gün karnımın alt kısmında azıcık çatlamış daha artmaz inşallah sendede var mı canım?

Valla cnm hergün bakıyorum ama sanırım şimdilik yok şükürler olsunn..Karnımda epey büyük aslında ama sanırım birazda genetik çünkü annemde hiçççç bi tane bile yok..gerçi onda selülitte yok ama bende biraz selülitler hamilelikte arttı..inşallah çatlağım olmaz ama ben son hafta bile çatlayanı okudum cnm..

herkes kaçmış mesai bitti diye benim de daha bir saattim var ama bende çıkıyorum son evrakları da toparlıyım hadi hepinizi öptüm by

evet canım eşimle heyecandan ölmek üzereyiz zaman geçtikçe tavan yapıyor beşiğine bakıyoruz içinde yatıp ağlayacağı günleri hayal edip dünyanın en mutlu insanları oluyoruz
ayy valla benimde görümcemlerin çocukları geliyorlar bana offfff çekiyorum bu sıcakta kimse çekilmiyor valla

Hoşgeldin canım benide artık korkutmaya başladı anide giren kasılmalar, doğumu yakınlaşanlar belli oluyor aramızda bende senin gibi wc'de inanılmaz zorlanıyorum oturup kalkarken...

evet canım yaklaştığı gerçekten belli oluyor canım doğum hazırlığı hem rahimde hemde bebeklerimizde başladı allahım vaktinde sağlıklı hayırlı noksansız kusursuz bir şekilde kucağımıza alalım yeter

Kızlar ancak gelebildim bugün kızımı görmeye gittik oradan da anneme geçtim giremedim. Masal'ım 2300gram olmuş herşeyi çok iyi gidiyor dedi doktor ama yüzünü göremedik dönmedi cadı kızım bize nst ye filan da bağlandım hiç 1 sorun yokmuş:))Umarım herkes iyidir

selam arkadaşlar
umarım herkes iyidir didemcim senin adına sevindim istediğin gibi çıkmış değerler maşallah
ya benimde bugün hep aşağılar hareketli kasık bölgem ve altı, ayaklarıyla mı yapıyo o şişirmeleri merak ediyorum başı olsa o kadar hissedemem değilmi?
pozisyonunu da bilmiyorum daha, çarşamba inş. gidicem doktora biraz öne çektim. dün kalabalık bi grubun arasındaydım karnın aşağıda, ne zamandır böyle falan dediler iyice tedirgin oldum, bide hiç kıza benzemiyomuş arkadan falan baktılar kızda karın yaygın olurmuş gibilerden, bakalım hayırlısı..

canım çok sevindim maşallah Masalına annesi biraz önce okudumda bugün doktor kontrolü olan başka arkadaşlarda varmış onlarında çok güzel neticeleri onlarada maşallah kocaman hihoyyyt bende bakalım çarşamba sabahtan gidicem inşallah iyidir kuzucuk geçen hafta korkutmuştu beni bilmiyorumkismile

endişelenme bence kötü birşey değildir ama doktora gitmende elbette ki fayda var canım bebişler yaptıklarıyla inan şaşırtıyorlar her gün bizi başkalarının dedikleirne çokta takılma doktoruna güven bence tatlım

maşallahhh masala büyümüşş herşeyin yolunda olmasınada çok sevindim canım darısı hepimizin başına sağlıcakla gelin bebişler

benimde kasık bölgemde hareketlerin fazlalığı başı aşağıda canım kollarını ve başını hareket ettiriyor canım istisnalar kaideyi bozmaz canım sen meraklanma herşey yolundadır

endişelenme bence kötü birşey değildir ama doktora gitmende elbette ki fayda var canım bebişler yaptıklarıyla inan şaşırtıyorlar her gün bizi başkalarının dedikleirne çokta takılma doktoruna güven bence tatlım
[/QUOTE]

teşekkür ederim canım, karındaki acaip dalgalanmalara alışmıştımda kasıkta olunca o da bi garip oluyo, zaten daracık bi yer acaip baskı hissediyoun o zaman,

ay ayyy ben de çok özledim bıdığımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…