Ay aynen cnm bizdede hayatta meyve atılmazzz.ben zaten meyve canavarıyımdır..hele hamilelikte dahada bi arttı sanırım yeme isteğim:) eşimde yer ama o genelde daha çok karpuza odaklıdır.bizede nerdeyse hergün karpuz alınsa yeridir yani..hatta bazen karşıya k.valideye geçip ordada onlarınkinden yiyip bitiriyoz..eşime diyom "valla yecücle mecüc gibiyiz gittiğimiz yeri istila edip geliyoz" kaydirigubbakcemile3
Evet anneciğin hem iyi bir anne hemde iyi bir kayınvalideymiş canım, benim abiminde henüz bebeği yok (çok istiyorlar rabbim verir inşallah) olsa ona da neler yapar kimbilir, kayınvalidemin pek işle arası yok ama o da sürekli yemeğe çağırır beni canımın istediği şeyleri yapmaya çalışıyor...
Eda'nın odasını hazırladım ciciler bölümünde görmüşsündür belki onun dışında artık kendime yapacağım alışveriş kaldı gecelik, emzirme sütyeni vs. canım bu hafta çıkıp alıcam onlarıda...
evet anneciğin hem iyi bir anne hemde iyi bir kayınvalideymiş canım, benim abiminde henüz bebeği yok (çok istiyorlar rabbim verir inşallah) olsa ona da neler yapar kimbilir, kayınvalidemin pek işle arası yok ama o da sürekli yemeğe çağırır beni canımın istediği şeyleri yapmaya çalışıyor...
Eda'nın odasını hazırladım ciciler bölümünde görmüşsündür belki onun dışında artık kendime yapacağım alışveriş kaldı gecelik, emzirme sütyeni vs. Canım bu hafta çıkıp alıcam onlarıda...
Ohh yarasın canım sizde bizdenmişsiniz... Sıcaklar zorluyor ama iyi ki de yaz anneleriyiz bak, yaz meyvası gibi varmı ya çeşit çeşit:)))
odanızı cok begendim iyi günlerde kullansın inş.
Evet cnm dediğin gibi sıcaklara kaldık diye hayıflanıyoruz ama meyveler sebzeler açısından en sevilen tatların olduğu aylardayız..herşey çeşit çeşit bol ve sağlıklı..en azından son aylarımızda daha hafif ve sebze meyve ağırlıklı besleniyoruz işte.ayrıca fazladanda abur cubur yenmiyo sıcaklardan ağırlık basıyo çünkü çok yediğin zaman.belki çok fazla gereksiz kilo almamızda engellenir böylece diyede düşünüyorum ben cnm.benim çünkü her yaz olduğu gibi iştahımda azalma başladı.sürekli meyvede yeme isteğim olunca fazladan zararlı şeylerde yememiş oluyorum.bide tabii bol bol su..kış olsa bukadar çokta su içilmez yani zor gelir insana..yani yaz aylarının avantajlarıda var aslında..yok değil ..
sağol canımcım senin bebişinede allah sağlık sıhhat versin, sen de hazırlık yaptın mı oda hazırlığı falan?
çok şükür bitti de resimlerini koyamadım
Yaaa bişey söylicem bende hiç çatlak yoktu, geçen gün, çok kaşındı bende dayanamadım azıcık kaşıdım ama arkadaşa oturmaya gitmiştim hemen krem süremedim tabi ertesi gün karnımın alt kısmında azıcık çatlamış daha artmaz inşallah sendede var mı canım?
kızlar malum mesai bitti ben kaçar:) hepinizi çok öptüm kendinize ii bakın
canaaan ne kadar az kalmış maşaallahçok heyecan verici yaa...ben bugünlerde çok hayal ediyorum bebeğimi,birlikte babası oğlum üçümüz yani nasıl vakit geçirceiğimizi ve mutlu oluyorum :))
bebeişlerini gören anneler sizlere de maşaallah kötü haber yok ne güzel her şey çok güzel gidiyo sositososito
alllahım hayırlısyla misafirlerim de bi gitseydi :Saruboceq: çocuklar beni çok sterese soktular oooof of
Hoşgeldin canım benide artık korkutmaya başladı anide giren kasılmalar, doğumu yakınlaşanlar belli oluyor aramızda bende senin gibi wc'de inanılmaz zorlanıyorum oturup kalkarken...
Kızlar ancak gelebildim bugün kızımı görmeye gittik oradan da anneme geçtim giremedim. Masal'ım 2300gram olmuş herşeyi çok iyi gidiyor dedi doktor ama yüzünü göremedik dönmedi cadı kızım bize nst ye filan da bağlandım hiç 1 sorun yokmuş:))Umarım herkes iyidir
selam arkadaşlar
umarım herkes iyidir didemcim senin adına sevindim istediğin gibi çıkmış değerler maşallah
ya benimde bugün hep aşağılar hareketli kasık bölgem ve altı, ayaklarıyla mı yapıyo o şişirmeleri merak ediyorum başı olsa o kadar hissedemem değilmi?
pozisyonunu da bilmiyorum daha, çarşamba inş. gidicem doktora biraz öne çektim. dün kalabalık bi grubun arasındaydım karnın aşağıda, ne zamandır böyle falan dediler iyice tedirgin oldum, bide hiç kıza benzemiyomuş arkadan falan baktılar kızda karın yaygın olurmuş gibilerden, bakalım hayırlısı..
Kızlar ancak gelebildim bugün kızımı görmeye gittik oradan da anneme geçtim giremedim. Masal'ım 2300gram olmuş herşeyi çok iyi gidiyor dedi doktor ama yüzünü göremedik dönmedi cadı kızım bize nst ye filan da bağlandım hiç 1 sorun yokmuş:))Umarım herkes iyidir
selam arkadaşlar
umarım herkes iyidir didemcim senin adına sevindim istediğin gibi çıkmış değerler maşallah
ya benimde bugün hep aşağılar hareketli kasık bölgem ve altı, ayaklarıyla mı yapıyo o şişirmeleri merak ediyorum başı olsa o kadar hissedemem değilmi?
pozisyonunu da bilmiyorum daha, çarşamba inş. gidicem doktora biraz öne çektim. dün kalabalık bi grubun arasındaydım karnın aşağıda, ne zamandır böyle falan dediler iyice tedirgin oldum, bide hiç kıza benzemiyomuş arkadan falan baktılar kızda karın yaygın olurmuş gibilerden, bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?