inş. canım, artık çarşamba gidince rahatlarım biraz, ya bende hep böle oluyo, bir ay geçiyo kontrole bi kaç gün kala bişey buluyorum, öle bikaç günü içim içimi yiyiyerek geçiriyorum psikolojik mi anlamadım..
Çok sağolun kızlar aslında ben kilosuu pek beğenmedim doktor 3200 filan doğar dedi az geldi bana üff napıyım sağlıklı olsun da ben 400gram almışım 2 haftada hepsi de masala gitmiş....Doktor normal d,yor ama ben huzursuz oldum 3500 olsaydı bari
Çok sağolun kızlar aslında ben kilosuu pek beğenmedim doktor 3200 filan doğar dedi az geldi bana üff napıyım sağlıklı olsun da ben 400gram almışım 2 haftada hepsi de masala gitmiş....Doktor normal d,yor ama ben huzursuz oldum 3500 olsaydı bari
aaa olur mu öyle şey didemcim yaa kilosu azmı maşallah bence çok güzel niye büyüklerin bizlere yaptınığını bizlerde evlatlarımıza yapıyoruz ki bak sağlıklı olsun ve kilolu olmak sağlıklı olmak değil ki lütfen maşallah çok güzel kilosu sağlığı gerisini dert tasa etme canım
aaa olur mu öyle şey didemcim yaa kilosu azmı maşallah bence çok güzel niye büyüklerin bizlere yaptınığını bizlerde evlatlarımıza yapıyoruz ki bak sağlıklı olsun ve kilolu olmak sağlıklı olmak değil ki lütfen maşallah çok güzel kilosu sağlığı gerisini dert tasa etme canım
Doğru söylüyorsun canım da insan sanki iyi bakamamış g,b, hissediyor kend,n, oysa sağlıklı sıvısı plasentası filan iyiymiş 40. haftaya bile gider plesantada yaşlnama filan yok dedi zaten sezeryan benim belimden dolayı aman ay ne biliyim 2 haftada 400gram da normal ama sanki 2500 filan olur diyordum artık yeni hedefim 2 hafta sonraya 2800
Doğru söylüyorsun canım da insan sanki iyi bakamamış g,b, hissediyor kend,n, oysa sağlıklı sıvısı plasentası filan iyiymiş 40. haftaya bile gider plesantada yaşlnama filan yok dedi zaten sezeryan benim belimden dolayı aman ay ne biliyim 2 haftada 400gram da normal ama sanki 2500 filan olur diyordum artık yeni hedefim 2 hafta sonraya 2800
canım benim bak seni anlıyorum ama cidden kaygın bu olmasın allah korusun neler neler var maşallah gelişimi çok güzel
benim bebiş 29 haftada bak 1600gr dı ki 10 gün ileriydi bak geçen hafta kanama neyim oldu gittim doktora ölçtü 1740gr dedi 31. haftada yani iki haftada 140gr almış bende dedim az ama yine iyi durumu neticede doktor iyi dedi bitti gitti erken gelmesinde dedim ama takmadım kafama bazen daha hızlı kilo alıyorlar bazen daha yavaş ama sağlıkları yerinde olsunda sanki
ben 2,5 kilo doğmuşum kırkım çıkmadan dana gibi olmuşum annem der hep yani kilo mesele değil sağlıcaklan doğsunlar gelişimleri iyi olsun yeter bitenemm
sana doktor sezeryan için gün neyim verdi mi
benimde çatım darmış ondan sezeryan dedi gerçi ben darlığı bilmeden öncede sezercik diyordum ama isabet olmuş oldu :icecream: yaa vakitte azalıyor çok heycanlıı senin dahada yakınn
merhaba canım sorma bende nefes alamıyorum gün içinde 10 kere duşa giriyorum kurulanmadan çıkıyorum şaka gibi daha haziran bitmedi temmuzu var ağustosu varrr varda varrr allah hepimize kolaylık versin canım
dideeeem nerdesin kız sen sabah beri bekledik meraklandıkklava:
neyseki masalım sağlıklıymış.gramıda gayet iyi benim tahmin ettiğim gibi..
ben de seningibi tam 34 haftalık gidicem dr.a.yani senle aynı gün.doruğunda
2300 den fazla çıkacağını sanmıyorum canım taş çatlasın 2400 gr.amaaan
olsun ne yapalım..sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.benim kociş yok bu akşam 9 dan sonra buradayımkaydirigubbakcemile2
kızlar aara ara yazabiliyorum evde malum çok işim var kızlar dua edin camlar pimapen oluyor eve doğalgaz kombi döşeenicek yarın sonra badana boya bebeğin odası kurulacak bayılacak gibiyim yaaa
şimdi bu saat oldu hala evi boşaltıyorum tek başına yapabildiğim kadar kociş gelincede ağır olanları o kaldırır bi köşeyede toz toprak olmasın.allahım bitirip oturduğum günü görebilecekmiyim yaaa
canımcım benden bahsediyorsun sanırım evet yaa bomba gibi döndüm
ama patlayacağım yerde fos diye söndümkaydirigubbakcemile3
ayaklarım berbat oldu bugün özellikle akşama doğru daha da şiştiler.
çok acıyorlar yaavvv...mafoldumben