2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

butun gun dıada gezdı şimdide halı sahaya gıttı arkadasıyla... bugun bıde evlılık yıldonumumuz... konusmıcam aglattı benı sınırden

canım ayaklarının altına 3 tane yastık koy yat sabaha bısey kalmaz..

moralım cok bozuk cıgdem ya

yapıyorum canım yaa akşam saatlerce öyle yattım bugün daha da bi şiştiler.

canımmm anlat bakayım ne oldu??ben sana bugün yazıcaktm aslında..
sonra çıktım ne oldu bitanem özelden yaz istersen???

butun gun dıada gezdı şimdide halı sahaya gıttı arkadasıyla... bugun bıde evlılık yıldonumumuz... konusmıcam aglattı benı sınırden

ayyy kocişin mi yaptı bunu hiç beklemezdim şeymam yaaa.benimki de gitti.
maç oynayacaklarmışş evi b...k götürüyo.ama ben de takmıyorum napıım.
evlilik yıldönümünüzü unutmuştur canım yaa bence...

evet şekercim senden bahsediyordumm boshayallersmile

tatlım şişlik için ayaklarını havaya dikebilirsin uzanabilirsin tuzu azalt valla işte bebişler gelene kadan çekecez öyle yada böyle sanırım normal bu durumlar dikkat et kendine
kocalara gelince hepsi kendi içinde ayrı bir cins boşver iş miş sakın yarın akşama yaparsınız canım

üffff ne kadar iyi olurlarsa olsunlar odun bunlar odun vallahi...

:içelim:

offf öldüm bittim kızlar çıkıyorummm bende belim kopuyor walahi zaten bir haftadır koparıyordu şimdi daha bir yoğun canım yanıyor yaaa sırt üstü uzanıyım azıcıkkk kociş gelincede duşa girerim artıkk sonrada güzel bir uyku çekerimmm yarına dinleneyim asıl kırma dökme işi yarın gerçi annem sağolsun gelicek ama inanın içim almıyor yaşlı kadına iş yaptırken ağlayasım geliyor onu öyle koşuştururken görünce neyse hepinize ii geceler annecikler....
azıcık kızımla ilgileneyimmmm başladık tepik atmaya tektanemmm ...

Sana da güle güle canım. Yorma kendini fazla. opuyorumnanaktan

ooo nu gece mesaiye kalanlar var aramızda. :))
kaç zamandır gelemiyorum ben anca geceleri gelip geçmişi okuyorum.
güzel arkadaşlarım ve bebişleri hala sizinleyiz kızımla unutmayın bizi
öpüyorum hepinizi. iyi geceler

Günaydınlar..pek kimse yok sanki daha..gerçi ben de ağrılardan uyuyamadığım için burdayım. Uyumak zor olmaya başladı artık iyice.

Günaydın herkese,

Dün işi astım kızlar kontrolden sonra gelmedim çok merak etmişsiniz gerçi gece de yazmıştım hiç 1 sorun yok prensesim iyi Allah'a şükür ama ben artık kımıldamakta bile zorlanıyorum neyse haftaya son artık çıkıyorum işten de belki de bu hafta çöıkarım valla neyse biraz işleri toparlıyım herkes toplanınca gelirim buralardayım gerçi okuyorum bye

CANIMCIM GÜNAYDIN; MAŞALLAH SANA DA KUZUNA DA.. MASALIMIZIN KİLOSU GAYET İYİ MAŞALLAH NST'YE KAÇINCI HAFTADAN SONRA GİRİLİYO,Bİ DE NAPILIYO? DOKTORUM BİŞİ DEMEDİ. BENDE BUGÜN ÖĞLEDEN SONRA GİDİCEM BAKALIM.. ÖPTÜM

Günaydınn..evet herkes merak etti. Şükürler olsun herhangi bi sorun çıkmamış. İnşallah bizde de bi sorun çıkmaz. Yarın bu saatlerde doktora gitmiş olacağız kısmetse.

günaydınn....
gözümü açdım haberde patlama-şehit haberleri... kahrolsunlar ne diyim allahım versin onların cezalarını günahsız insanlara ettiklri çok zoruma gidiyor....:
didemcim canım maşallah kızına ...sağlıkla doğsun kuzularımız inşallah ama nasıl koruyacağız bu kuzuları korkusu sardı beni.....

İşallah iyi haberlerle gelirsin canım beni ilk kez 32 de nstye bağlamıştı şimdi de 34te bağladı artık her gittiğimde bakacaktım kalbine:)))Ama çok sıkıcı ben hiç hoşlanmıyorum nstden hep de fena oluyorum öyle yatmaktan neyse Allah'a şükür bir şey çıkmadı canım bir daha 5temmuzda gidicem hem 36+0 olacak hem izne çıkıcam işallah tabi

Günaydınn..evet herkes merak etti. Şükürler olsun herhangi bi sorun çıkmamış. İnşallah bizde de bi sorun çıkmaz. Yarın bu saatlerde doktora gitmiş olacağız kısmetse.

Ya canım annemlerde net yok yoksa merak ediceğinizi tahmin ettim Allah hepinize iyi haberler nasip etsin ben rahatladım braz ama yüzünü göremedik dönmedi kızım bize ayağını ve sırtını gördük o kadar:1rolleyes:

Sorma canım geçen gece oturdum ağladım haberleri seyrederken Allah yardım etsin tüm askerlerimize. Evet Masalı'ım gayet iyi canım ama ben kilosunu beğenmedim 400gram almış 2 haftada ben hiç almamışım 2300 olmuş 3100-3200 doğar dedi bana da biraz az geldi ama napalım sağlıklı olsun da. Onun dışında suyu plesantası filan iyiymiş:teytey:

günaydın güzel annaler umarım herkesin keyfi yerindedir
ben gece zor uyudum kabuslarla uğraştım habire ağrılarlan uyanıp durdum yok belim yok kalçam yok karnım yok kasığım inleye inleye uyumaya çalıştım hayırdır inşallah artık sanırsam bu saatten sonra böylemi gidecek anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…