canım ayaklarının altına 3 tane yastık koy yat sabaha bısey kalmaz..
moralım cok bozuk cıgdem ya
butun gun dıada gezdı şimdide halı sahaya gıttı arkadasıyla... bugun bıde evlılık yıldonumumuz... konusmıcam aglattı benı sınırden
canımcım benden bahsediyorsun sanırım evet yaa bomba gibi döndüm
ama patlayacağım yerde fos diye söndümkaydirigubbakcemile3
ayaklarım berbat oldu bugün özellikle akşama doğru daha da şiştiler.
çok acıyorlar yaavvv...mafoldumben
üffff ne kadar iyi olurlarsa olsunlar odun bunlar odun vallahi...
butun gun dıada gezdı şimdide halı sahaya gıttı arkadasıyla... bugun bıde evlılık yıldonumumuz... konusmıcam aglattı benı sınırden
ay damla da yok bu saatlerde gelirdi ama...
bende çıkayım kızlar herkese eyi geceler tatlı rüyalar
offf öldüm bittim kızlar çıkıyorummm bende belim kopuyor walahi zaten bir haftadır koparıyordu şimdi daha bir yoğun canım yanıyor yaaa sırt üstü uzanıyım azıcıkkk kociş gelincede duşa girerim artıkk sonrada güzel bir uyku çekerimmm yarına dinleneyim asıl kırma dökme işi yarın gerçi annem sağolsun gelicek ama inanın içim almıyor yaşlı kadına iş yaptırken ağlayasım geliyor onu öyle koşuştururken görünce neyse hepinize ii geceler annecikler....
azıcık kızımla ilgileneyimmmm başladık tepik atmaya tektanemmm ...
Kızlar ancak gelebildim bugün kızımı görmeye gittik oradan da anneme geçtim giremedim. Masal'ım 2300gram olmuş herşeyi çok iyi gidiyor dedi doktor ama yüzünü göremedik dönmedi cadı kızım bize nst ye filan da bağlandım hiç 1 sorun yokmuş:))Umarım herkes iyidir
Günaydın herkese,
Dün işi astım kızlar kontrolden sonra gelmedim çok merak etmişsiniz gerçi gece de yazmıştım hiç 1 sorun yok prensesim iyi Allah'a şükür ama ben artık kımıldamakta bile zorlanıyorum neyse haftaya son artık çıkıyorum işten de belki de bu hafta çöıkarım valla neyse biraz işleri toparlıyım herkes toplanınca gelirim buralardayım gerçi okuyorum bye
Günaydın herkese,
Dün işi astım kızlar kontrolden sonra gelmedim çok merak etmişsiniz gerçi gece de yazmıştım hiç 1 sorun yok prensesim iyi Allah'a şükür ama ben artık kımıldamakta bile zorlanıyorum neyse haftaya son artık çıkıyorum işten de belki de bu hafta çöıkarım valla neyse biraz işleri toparlıyım herkes toplanınca gelirim buralardayım gerçi okuyorum bye
CANIMCIM GÜNAYDIN; MAŞALLAH SANA DA KUZUNA DA.. MASALIMIZIN KİLOSU GAYET İYİ MAŞALLAHNST'YE KAÇINCI HAFTADAN SONRA GİRİLİYO,Bİ DE NAPILIYO? DOKTORUM BİŞİ DEMEDİ. BENDE BUGÜN ÖĞLEDEN SONRA GİDİCEM BAKALIM.. ÖPTÜM
Günaydınn..evet herkes merak etti. Şükürler olsun herhangi bi sorun çıkmamış. İnşallah bizde de bi sorun çıkmaz. Yarın bu saatlerde doktora gitmiş olacağız kısmetse.
günaydınn....
gözümü açdım haberde patlama-şehit haberleri... kahrolsunlar ne diyim allahım versin onların cezalarını günahsız insanlara ettiklri çok zoruma gidiyor....:
didemcim canım maşallah kızına ...sağlıkla doğsun kuzularımız inşallah ama nasıl koruyacağız bu kuzuları korkusu sardı beni.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?