2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm maşallah oğluşuna
beni doktorum daha o kadar çok sık çağırmaya başlamadı ama ayın 15 den sonra sık sık görüşcez dedi zemuszemus

herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz teyzeleri allahım hayırlısıyla kucağımıza alacağımız zamanıda gösterir inşallah oğluşum uyanıktı azını bir açıp bir kapatıyordu kereta :)))

KUZUŞLAR BEN BİZ KUZUMLA YEMEĞE ÇIKIYORUZ,cokacimcoook ORDAN DA DOKTORA GİDİCEZ.. AYŞŞŞ KUZUMU GÖRCEMMM ÇOK HEYECANLIYIM..:dance:
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ..
Şeniz

Nurcancım hoşgeldin kuşumm. Maşallah bebişe kocaman olmuş. Ben çıkıyorum kızlar, yarın gelemezsem ya doktordayım ya k.validemleyim. Merak etmeyim. Öptüm hepinizi...

canım dikkat et kendine öpüyorum kocaman

Bende de bişey yok, inşallah böyle devam eder. Ben suyu da az içiyorum.Bol bol içmem lazım aslında.Neyse ki yaz geldi de , susuyorum bol bol. kaydirigubbakcemile3

.
hayırlısı tatlım bakalım daha bitmedi gebelik inşallah böle devam ederiz

doğru söylüyorsun canım ama iç karnım genişte olsa benim karnım çok büyüdü herkes 7 aylıkken 9 aylık gibisin dedi ama daha bitmedi gebeliğimiz çatlayabilir yani ben açıkçası düşünmüyorum napayım biliyorumki ne sürersen sür pekte işe yaramıyor ondan da önüne geçilebilecek bi durum olmadığından artık saldım bu konuyu sağlıcaklan gelsinde meleklerimiz gerisi artık mirasımız olarak kalacak

Selam kıslar nasılsınız?
giremedim sabah beri...işimiz vardı azıcık kocişle
dışardaydık.bugünün bütün geçmişini okudum kızlar..
fikfike çok güldüm:)))
ayaklarım halaa berbat bu arada...

hoşgeldin cnm bizlerde çok şükür iyiyiz sıcaklara rağmen
benim ayklarımda şişiyo yaa
gezdin demek sabahtan beri hee
çamaşırlarımı asıp hemen geliyorum yine

Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan Akşam gelmişsin ama ben uyuyodum o saatte. kaydirigubbakcemile3

öpüyorum bebıslerı annısler ben kacıyorum az uzancam mucukkkkkk

Güle güle canımm. opuyorumnanaktan

hoşgeldin şekercim
fikfik komik gerçekten kaydirigubbakcemile
3

öpüyorum bebıslerı annısler ben kacıyorum az uzancam mucukkkkkk

uzan şekerim uzan bende birazdan çıkıcam bacaklarım ağrımaya başladı benimde

maşallah maşallah
daha ne olsun.harika.
darısı başıma inşallah perşembe gidicem bende 32 haftalık olmuş olacak bakalım kaç çıkacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…