- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Nurcancım hoşgeldin kuşumm. Maşallah bebişe kocaman olmuş. Ben çıkıyorum kızlar, yarın gelemezsem ya doktordayım ya k.validemleyim. Merak etmeyim. Öptüm hepinizi...
merhaba güzel anneler oğluşumu görmekten geliyorum kilosu 2,300 gr olmuş boyuda 44 cm civarıymış herşey yolunda dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı ayy ne güzel sık sık göreceğim oğluşumu artık :))
Nurcancım hoşgeldin kuşumm. Maşallah bebişe kocaman olmuş. Ben çıkıyorum kızlar, yarın gelemezsem ya doktordayım ya k.validemleyim. Merak etmeyim. Öptüm hepinizi...
hayırlısı tatlım bakalım daha bitmedi gebelik inşallah böle devam ederizBende de bişey yok, inşallah böyle devam eder. Ben suyu da az içiyorum.Bol bol içmem lazım aslında.Neyse ki yaz geldi de , susuyorum bol bol. kaydirigubbakcemile3
.
Merhaba arkadaşım iç karnın geniştir belki son ayda çatlayan oluyormuş ama çatlamama ihtimalinde büyük yani ben çatladım valla çatır çatır çok da fazla su içen biriyim ama bünyeyle alakalı çatlamayan çatlamıyor yağ krem sürmesede...
KUZUŞLAR BEN BİZ KUZUMLA YEMEĞE ÇIKIYORUZ,cokacimcoook ORDAN DA DOKTORA GİDİCEZ.. AYŞŞŞ KUZUMU GÖRCEMMM ÇOK HEYECANLIYIM..:dance:
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ.. Şeniz
KUZUŞLAR BEN BİZ KUZUMLA YEMEĞE ÇIKIYORUZ,cokacimcoook ORDAN DA DOKTORA GİDİCEZ.. AYŞŞŞ KUZUMU GÖRCEMMM ÇOK HEYECANLIYIM..:dance:
Selam kıslar nasılsınız?
giremedim sabah beri...işimiz vardı azıcık kocişle
dışardaydık.bugünün bütün geçmişini okudum kızlar..
fikfike çok güldüm:)))
ayaklarım halaa berbat bu arada...
Selam kıslar nasılsınız?
öpüyorum bebıslerı annısler ben kacıyorum az uzancam mucukkkkkk
Selam kıslar nasılsınız?
öpüyorum bebıslerı annısler ben kacıyorum az uzancam mucukkkkkk
Günaydın çiğdemcim ya kusura bakmayın anneme geçtim kızım çok iyiymiş nstde sorun çıkmadı. Kilosu 2300 olmuş doktor iyi dedi a ama bana az geldi 3100-3200doğar dedi. Suyu plesantası filan iyiymiş doğum pozisyonunda hala ama kanala girmemiş. Hiç 1 sorunu yoktu kuzumun :)
uyuyamıyorummmmm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?