tanıdık kaynanam varkaydirigubbakcemile3 hüma dogum hastanesınde m.cahıt gozuakca dıye bı doktor var benım arkadaslarım cok kayserıde onlar onu tavsıye ettıler seker.ben 4 yıl kayserıde kaldım yanı unıverstede ordaydım esımde orda okudu sonra evlenıp benım memlekete geldık yanı esımın tayını buraya cıktı :) cok sukur allaha :) bak lınkı atayım sana bak hastane cok guzel tertemız buralarda hıc ole degıl ozelı bıle ozel gıbı degıl ya humahastanesi.com.tr/
Hoşgeldin canım. Ay temizleme işini de sana mı bırakıyolar. akannehir ohaoldumsmile Yapıcak kimse yok mu ? Yavaş ve temiz yapmak varken neden acele ediyo ki. :1ninca:
Kaynanam silerde koca koca boyalar sinirlerimi bozuyor apartman arası neyse de evdede aynı şeyi yaparsa (ki geçen seneden yapmışlığı var.Yere muşamba serdii halde nasıl batırıyor anlamıyorum gerçi) laminant tanda sittin sene çıkmıyor kazıyamıyorsunda daha şimdiden içlerime sıkkıntılar giriyor.Alt katta bacadaki kapaı bile boyamış çıkarmadan yerleri mahvetmiş kadının çekyatlarını bile boyamış düşünün görünce inme indi.
merhaba canım allah yardımcın olsun tatlım yaa sen mi temizlemek zorundasın ki iş bitince birini tutsunlar
Kızlar siz çok hareket etmesinden şikayetçisiniz,benimkide ediyor ama tekmeden ziyade daha çok bi yere toplanıp hareket halinde tamam dayanıyorum.Fakat bebişimi artık zor taşıyorum ben,bu hafta dah bi aşaıya düştü wc ye dahi oturamıyorum kesiyor sanki göbeğim .Aynadan baktıımda karnımdan aşaısı şeyim hiç görünmüyo o derece yani senağlama kaynanamda diip duruyor "şu işleri bitirseydik biran önce bari,ben geliyorum diyor" kafamçokkarıştıkızlar benım kızım cooook hareketlı dayanamıyorum ben bı cocuk 24 saatın 19 saatını kıpırdayarak gecırırımı ya... uyuyamıyorum gecelerıaglıcam sımdı
pis patron :) benımde ılk gece sagoılsunlar bızımle eve geldı kaynanamlar gece 3 e kadar oturdular dugunden konusuyorlar en sonunda kaynım ya sız ne saygısızsınız kalkıp gıtsnıze dedılerde ole kalktı hepsı gıttı bı ust degısıp cıkıcaz dedıler msallah dıyorum :)
ayyy cnm ya bende uyuyup kaldı zanettim kaydirigubbakcemile3
meğerse durum başkaymış
hosbulduk kızlar...
cıgdemcım nası olayım berbat.. sıcak bı yerden cocuk bı yerden ölüyorum...
Kızlar gidiyim ben bari yemek yiyim şu 3,5 gün geçmez artık bana
pis patron :) benımde ılk gece sagoılsunlar bızımle eve geldı kaynanamlar gece 3 e kadar oturdular dugunden konusuyorlar en sonunda kaynım ya sız ne saygısızsınız kalkıp gıtsnıze dedılerde ole kalktı hepsı gıttı bı ust degısıp cıkıcaz dedıler msallah dıyorum :)
Benimkinin patronu sadece "yapacaklar" diye düşünmemiş anlaşılan. Rahatlasın diye düğünde bir güzel içirmiş. Ben de saf saf nerden geliyor o koku diyorum. Nerden olacak YANIMDAAANNNN!! Sonuç mu? Yapamadık ki ilk gece kaydirigubbakcemile3
hayırlı doğumların olsun canım bende kayserili sayılırım bende 8 yıl kaldım orda ablam orda benimde hersene giderim ama ilk kez duydum bu hastaneyi kız... özel dime burası şimdi.. erciyes hastanesi var orda ına iyi dediler bizede geçen sene ablam doğum yapdı orda...
Herkes koyarsa bende koyarım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sonra sileriz. :roflol::roflol::roflol:
hüma yenı degıl seker ya ozel ercıyesede gıttım ben orasıda ıyı ama huma sadece dogum uzerıne zaten özel ercıyesle aynı yan yana sayılırlar hümada özel bı hastane seker sen nerde kaldın kayserıde ?
Duruma bak, senin yanında niye söylüyor, gizli söylese ya akannehir
canım ben orda büyüdüm 8 yaşıma kadar sonra istanbula taşındık sonrasındada heryıl gittim halada giderim bi bu sene gidemiycem bu seferde ablam gelicek allah nasip ederse...
TAMAM KUZUŞ,AKŞAM ÇEKİM BEN OZAMAN; YARIN KOYARIZ, SONRA DA AKŞAMINA SİLERİZ
SENİN ÇATLAKLAR NE ALEMDE, VAR MI BİŞİ? naniknanik
kızlarrr bende az işleri toparlamaya çalışayım ayaklarımın üstüne basabilirsem tabi öpüyorum hepinizi görüşürüz.....
bence ıyı yaptı ya saygısızlar ıste :) kaynım ole herkese demese kalkcakları yoktu bence ama bende bayag guldum sonra sagolsunlar hepsı gıttı sabah 7.30 kapı caldı esım kalktı bı baktık esımın dedesı :) babanlar nerde dıyor dede dıyor benımkı bız dun evlendıkya yok onlar ıyı bı ara falan resmen benım bey kovdu sayılır kıbarca sen gıt dede asagıya ben ararım onlar snı almaya gelır dedı bız o sınırle kalktık sonra esımle evden cıktık sagolsun benım ev arkadasım bı lokantada bıze cok super bı kahvaltı hazırlatmıstı onu yedık dolastık dınlenme falan sıfır tabı :)
merhaba güzel anneler oğluşumu görmekten geliyorum kilosu 2,300 gr olmuş boyuda 44 cm civarıymış herşey yolunda dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı ayy ne güzel sık sık göreceğim oğluşumu artık :))
merhaba güzel anneler oğluşumu görmekten geliyorum kilosu 2,300 gr olmuş boyuda 44 cm civarıymış herşey yolunda dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı ayy ne güzel sık sık göreceğim oğluşumu artık :))
bence ıyı yaptı ya saygısızlar ıste :) kaynım ole herkese demese kalkcakları yoktu bence ama bende bayag guldum sonra sagolsunlar hepsı gıttı sabah 7.30 kapı caldı esım kalktı bı baktık esımın dedesı :) babanlar nerde dıyor dede dıyor benımkı bız dun evlendıkya yok onlar ıyı bı ara falan resmen benım bey kovdu sayılır kıbarca sen gıt dede asagıya ben ararım onlar snı almaya gelır dedı bız o sınırle kalktık sonra esımle evden cıktık sagolsun benım ev arkadasım bı lokantada bıze cok super bı kahvaltı hazırlatmıstı onu yedık dolastık dınlenme falan sıfır tabı :)
kızlarrr bende az işleri toparlamaya çalışayım ayaklarımın üstüne basabilirsem tabi öpüyorum hepinizi görüşürüz.....
ben arada banyoda bebe yağı sürüyorum arada kakao yağı sürüyorum ama inanın düzenli kullanmıyorum daha çok şükür çatlamadı ama son hafta bile çatlama olabiliyormuş ondan hani çatlamadım diyemiyorum sonuna kadar yolu var ki karnım acayip büyüdü çatır çatır çatlar diye bekeldim ben ve şimdiye kadarda 18 kilo aldım üstelik ki kiloların hepsini ilk 6 ay aldım maşallah daha çatlamadım bakalım sonum ne olur bilemiyorum çok su içiyorum acaba ondanmı diyorum ama daha bitmedi gebelik
ben arada banyoda bebe yağı sürüyorum arada kakao yağı sürüyorum ama inanın düzenli kullanmıyorum daha çok şükür çatlamadı ama son hafta bile çatlama olabiliyormuş ondan hani çatlamadım diyemiyorum sonuna kadar yolu var ki karnım acayip büyüdü çatır çatır çatlar diye bekeldim ben ve şimdiye kadarda 18 kilo aldım üstelik ki kiloların hepsini ilk 6 ay aldım maşallah daha çatlamadım bakalım sonum ne olur bilemiyorum çok su içiyorum acaba ondanmı diyorum ama daha bitmedi gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?