2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yedik geldik ama kalbim sıkıştı iyice artık. Çiğdoş kız hoşgeldin canım çok özledim seni...Ben bu hafta izne ayrılıcam artık canım ya dayanamıyorum

Yedik geldik ama kalbim sıkıştı iyice artık. Çiğdoş kız hoşgeldin canım çok özledim seni...Ben bu hafta izne ayrılıcam artık canım ya dayanamıyorum

afıyet olsun sekerım masal bebeği buyutmussun maasallah....ayrılın tabı kızlar yaa nasıl dayanıyorsunuz ben bazen bayılcak gıbı oluyorum evın ıçınde yurumeye usenıyorum oo derece halsızlık var 2 3 gundur

maşallah maşallah
daha ne olsun.harika.
darısı başıma inşallah perşembe gidicem bende 32 haftalık olmuş olacak bakalım kaç çıkacağız

Sağol canım da dediğim gibi zayıf gibi geldi ama sağlıklı Allah'a şükür hiç endişelenme canım iyi haberlerle geliceksin ben inanıyorum

hoşbuldum didemcim ben de özledim yaaa.dün bütün gün bekledim seni.
akşam yazmıssın ardından da ben yazdım gördünmü mesajımı?
ee neler yapıosun bakiiim..???

Haklısın canım dayanırım diyordum ama artık cidden imkansız 1 hal aldı insan kaynaklarıyla konuşucam müsait olduklarında işallah sorun çıkmaz

Sağol canım da dediğim gibi zayıf gibi geldi ama sağlıklı Allah'a şükür hiç endişelenme canım iyi haberlerle geliceksin ben inanıyorum

inşallah canım. şuan mesela öyle hareketliki dik oturup yazı yazamıyorum ofiste
hep kaykılacağım hanımnefendide rahattça oynayacak:):)

inşallah canım. şuan mesela öyle hareketliki dik oturup yazı yazamıyorum ofiste
hep kaykılacağım hanımnefendide rahattça oynayacak:):)

kızlar ben sizin bu söylediklerinizi 2 ay öncsinden yaşamaya başladım.
ne fena değil mi yaa.gece de hiç uyutmadı sıpa kızıyorum artık cidden
öğrensin geceyi gündüzü...

bende çıkıyorum kızlar aykalarımı uzatım biraz yaa odun gibi oldular valla akannehir
ne giyceğimi bilemiyorum ayağıma
kendinize iyi bakın belki daha sonra yine uğrarım

dideeeem dün akşamki mesajım...

haftada 200 gr alırlar yazıyor nette bu haftalar için.
ben de öyle hesap ederek doruğun gramının 2300-2400 arası birşey
çıkacağını tahmin ediyorum.dediğim gibi senle aynı günde doktora gitmiş olacağım...

kızlar ben sizin bu söylediklerinizi 2 ay öncsinden yaşamaya başladım.
ne fena değil mi yaa.gece de hiç uyutmadı sıpa kızıyorum artık cidden
öğrensin geceyi gündüzü...

benim kızımın hareketlerini ben 20. haftada felan anca hisssetmiştim zaten. bu aralarda ya çok hareketli ya çok durgun gidiyor.bu bazen beni korkutsada azcık hareketini hisssedince rahatlıyorum.

ay kızlar çok uykum geldi gece hiç uyutmadı beni bu sıpa...
bu arada sol araftan dirseğini mi ne çıkarıyor minicik yuvarlakımsı
bişey sipsivri yapıyor.tutuyorum ben de orayı avucumla nasıl geri çekiyor
çok tatlı yaa.gece de hep yaptı uyuyamadım.bir de sıcak.klimayı açıyorum
bu seferde eşim üşüyor...

benim kızımın hareketlerini ben 20. haftada felan anca hisssetmiştim zaten. bu aralarda ya çok hareketli ya çok durgun gidiyor.bu bazen beni korkutsada azcık hareketini hisssedince rahatlıyorum.

ben 13.haftada hissettim pıtpıt seyirme gibi..
sonra hep daha fazla hareketlendi.şimdide coşuyor.kaydirigubbakcemile2
çok şükür şimdiye kadar hiç merak ettirmedi kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…