2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım allah yardımcın olsun tatlım yaa sen mi temizlemek zorundasın ki iş bitince birini tutsunlar

Dünyadaki herkes fikfiklemiyor mu sanki? Sonuçta adamlar istemeye geliyor, fikfiklemeye meraklı taraf belli (mi acaba??)...
Aklıma ne geldi, Sex and the city filminde hatunlardan birinin kızı var, onun yanında "sex" diyemedikleri için "boyamak" kelimesini kullanıyorlardı. kaydirigubbakcemile3

hadı ya ozman sana cok gecmıs olsun bızım apartmanda 3 hamıleydık bı ben catladım oburlerınde bı ane bıle yok oyuzden bana daha bı koydu

onat kayseride nerde doğurcan şekerim....tanıdık birileri felanmı var...

AYYY CANIM ÇOK ÇATLAMIŞŞ, KREM FALAN KULLANMADIN MI? :uhm: BENDE TEK ÇİZGİ BİLE YOK, Bİ TEK POPİŞTE MİNİK KEDİ TIRMIĞI GİBİ 2-3 TANE ÇİZİK VAR... bilmiyorumkismile
canım badem yagı ,bebek yagı,kaynanam almanyadan cıkolata yagı getırdı bıde liarac krem aldım hıc banamısın demedı benım karın ıc zarım darmıs ondan olmusum maşallah sanada nazar degmesın

yok canım benimkiler çift yumurta ikizi yani iki ayrı kese iki ayrı plesenta sahibi kuzularım.... aynı olmayacaklar sanırım ama benzerler yinede kardeşler neticede...

ay allah saglıklıca ıkısınıde kucagına almayı nasıp etsın yerım ben onları 2tane kuzucuk ne guzl ya

kızlar benım kızım cooook hareketlı dayanamıyorum ben bı cocuk 24 saatın 19 saatını kıpırdayarak gecırırımı ya... uyuyamıyorum gecelerı aglıcam sımdı

dimi yaaa o akşam herkes mutlaka birkere düşünüyordur bunlar bu akşam bu işi yapacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Benimkinin patronu sadece "yapacaklar" diye düşünmemiş anlaşılan. Rahatlasın diye düğünde bir güzel içirmiş. Ben de saf saf nerden geliyor o koku diyorum. Nerden olacak YANIMDAAANNNN!! Sonuç mu? Yapamadık ki ilk gece kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
demek çok içirmiş patronuda uyuyup kalmış adamcaz desene
patronunda yaptığı işmi cnm

onat kayseride nerde doğurcan şekerim....tanıdık birileri felanmı var...

tanıdık kaynanam varkaydirigubbakcemile3 hüma dogum hastanesınde m.cahıt gozuakca dıye bı doktor var benım arkadaslarım cok kayserıde onlar onu tavsıye ettıler seker.ben 4 yıl kayserıde kaldım yanı unıverstede ordaydım esımde orda okudu sonra evlenıp benım memlekete geldık yanı esımın tayını buraya cıktı :) cok sukur allaha :) bak lınkı atayım sana bak hastane cok guzel tertemız buralarda hıc ole degıl ozelı bıle ozel gıbı degıl ya humahastanesi.com.tr/

demek çok içirmiş patronuda uyuyup kalmış adamcaz desene
patronunda yaptığı işmi cnm

Uyuyup kalmadı, gayette ayıktı. Ayıptır söylemesi biz ikimiz cahil yapamadık, tutturamadık yani. O kadar prova boşa gitti anlayacağınız kaydirigubbakcemile3 .

Kızlar gidiyim ben bari yemek yiyim şu 3,5 gün geçmez artık bana

Afiyet olsun canımm...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
TAMAM AMA ANLAŞALIM,AYNI ANDA KOYALIM!!! yerimseniben

Herkes koyarsa bende koyarım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sonra sileriz. :roflol::roflol::roflol:

Kızlar gidiyim ben bari yemek yiyim şu 3,5 gün geçmez artık bana

Afiyet olsun canım. cokacimcoook

pis patron :) benımde ılk gece sagoılsunlar bızımle eve geldı kaynanamlar gece 3 e kadar oturdular dugunden konusuyorlar en sonunda kaynım ya sız ne saygısızsınız kalkıp gıtsnıze dedılerde ole kalktı hepsı gıttı bı ust degısıp cıkıcaz dedıler msallah dıyorum :)

hahaha evet hatırladım o sahneyii yaa kaydirigubbakcemile3

kızlar benım kızım cooook hareketlı dayanamıyorum ben bı cocuk 24 saatın 19 saatını kıpırdayarak gecırırımı ya... uyuyamıyorum gecelerı aglıcam sımdı
canım yaa inan benimkide öyle fıldır fıldır oryantel yapıyor diyorum artık mideme çıkıyor sanki sonra kasığıma saldırıyor kala kalıyorum inan bende birden idrar torbama baskı yapıyor zar zor atıyorum kendimi tuvalete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…