Merhaba kızlar biz geldik.Burada feci şekilde yağmur yağıyor.
KKayınpederim boya yapıyor aparatman arasını boyadı tabi bütün mermerlerde nasibini aldı,şimdi ben nasıl temizlicem bu halimle eğilip yerden bıya kazıyamamki off sinir krizleri geçiriyorum.O yüzden çıktım yukarıya kapıyıda açmıyorum kös kös yatıp sinir oluyorum
Her an zili çalıp hadi oturma odasının tavanlarını boyayayım dicek die ödüp kopuyo rezil edicek her bi tarafı.Dün başladı bugün 2 katı birden bitirmeye çalışıcak sanki atlı kovalıyo,düşünün işte hart hurt nasıl yaptıını.Yağmur yağmasa kaçıcam burdan gitmek istiyorum İstanbul a annemin yanına akannehir
delikafadulden evet yaa gerçekten ilan etmiş gibim evlenirkende öyle sanki cümle aleme biz yasal olarak fikliycez diye ilan ediyormuşsun gibime geliyor bebek olayıda başka bir versiyonu ama uzunca süre uğraşıpta öyle sahip olunca artık utanma mutanma garipseme kalmıyor şekerim
hadı ya ozman sana cok gecmıs olsun bızım apartmanda 3 hamıleydık bı ben catladım oburlerınde bı ane bıle yokoyuzden bana daha bı koydu
herkeze merhaba bende gelıverdım....:)
canım badem yagı ,bebek yagı,kaynanam almanyadan cıkolata yagı getırdı bıde liarac krem aldım hıc banamısın demedı benım karın ıc zarım darmıs ondan olmusumAYYY CANIM ÇOK ÇATLAMIŞŞ, KREM FALAN KULLANMADIN MI? :uhm: BENDE TEK ÇİZGİ BİLE YOK, Bİ TEK POPİŞTE MİNİK KEDİ TIRMIĞI GİBİ 2-3 TANE ÇİZİK VAR... bilmiyorumkismile
yok canım benimkiler çift yumurta ikizi yani iki ayrı kese iki ayrı plesenta sahibi kuzularım.... aynı olmayacaklar sanırım ama benzerler yinede kardeşler neticede...
dimi yaaao akşam herkes mutlaka birkere düşünüyordur bunlar bu akşam bu işi yapacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
herkeze merhaba bende gelıverdım....:)
Hoşgeldin canımmm.opuyorumnanaktan Nasılsın ?
Herkes cıbıldak göbeğinin resmini koysunPPPPP
Hoşgeldin canımmm.opuyorumnanaktan Nasılsın ?
Herkes cıbıldak göbeğinin resmini koysunPPPPP
merhaba canım hoşgeldin nasılsın
Benimkinin patronu sadece "yapacaklar" diye düşünmemiş anlaşılan. Rahatlasın diye düğünde bir güzel içirmiş. Ben de saf saf nerden geliyor o koku diyorum. Nerden olacak YANIMDAAANNNN!! Sonuç mu? Yapamadık ki ilk gece kaydirigubbakcemile3
onat kayseride nerde doğurcan şekerim....tanıdık birileri felanmı var...
Kızlar gidiyim ben bari yemek yiyim şu 3,5 gün geçmez artık bana
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
demek çok içirmiş patronuda uyuyup kalmış adamcaz desene
patronunda yaptığı işmi cnm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
TAMAM AMA ANLAŞALIM,AYNI ANDA KOYALIM!!! yerimseniben
Benimkinin patronu sadece "yapacaklar" diye düşünmemiş anlaşılan. Rahatlasın diye düğünde bir güzel içirmiş. Ben de saf saf nerden geliyor o koku diyorum. Nerden olacak YANIMDAAANNNN!! Sonuç mu? Yapamadık ki ilk gece kaydirigubbakcemile3
Dünyadaki herkes fikfiklemiyor mu sanki? Sonuçta adamlar istemeye geliyor, fikfiklemeye meraklı taraf belli (mi acaba??)...
Aklıma ne geldi, Sex and the city filminde hatunlardan birinin kızı var, onun yanında "sex" diyemedikleri için "boyamak" kelimesini kullanıyorlardı. kaydirigubbakcemile3
canım yaa inan benimkide öyle fıldır fıldır oryantel yapıyor diyorum artık mideme çıkıyor sanki sonra kasığıma saldırıyor kala kalıyorum inan bende birden idrar torbama baskı yapıyor zar zor atıyorum kendimi tuvaletekızlar benım kızım cooook hareketlı dayanamıyorum ben bı cocuk 24 saatın 19 saatını kıpırdayarak gecırırımı ya... uyuyamıyorum gecelerıaglıcam sımdı
Uyuyup kalmadı, gayette ayıktı. Ayıptır söylemesi biz ikimiz cahil yapamadık, tutturamadık yani. O kadar prova boşa gitti anlayacağınız kaydirigubbakcemile3 .
ayyy cnm ya bende uyuyup kaldı zanettim kaydirigubbakcemile3
meğerse durum başkaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?